BAB EVRENİ Million Dollar Wrestling

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
Yalnız şunu fark ediyorum ki biz her katılan şirketten sonra daha nasıl kadro oluşur muhabbeti çevirirken gayet de ortalama üstü ideal kadrolar yaratılabiliyor, güreşçi havuzunun bu genişliği sevindirici.

Şov hakkında gözüme çarpan ilk şey, genel yazı düzeni olarak şimdiye kadar okuduklarım içerisinde göze en güzel gelen sanırım bu şirketin şovu oldu. Maça göre sonucu direkt verip, önemli maçta sona saklama detayı da gayet hoş. Başta Ted DiBiase Sr.'ın oğluna torpil geçtiğini düşünüyordum ama sonlarda ters köşe yapabileceğini de kanıtladı bu gelecek için güzel. Üçlü maçı merakla bekliyor olacağız. Ayrıca maskeli, High Flyer güreşçi kullanan şirketleri otomatik övüyorum. Bu şirkette de benimki gibi aşırı tanınmayan isimler var ve bazı şirketlere yaptığım tavsiyeyi burada yapayım bu konuda. Şov içi ya da dışı bu tip güreşçilerin gimmicklerini tanıtabilecek minik yazılar okuyan açısından çok tatlı bir jest olur. Emeğine sağlık hoca bekliyoruz diğer şovları.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
2,187
Beğeni sayısı
840
PG Nakit
225
ABİ ADAM RPG YAZMIŞ YAAAAAA İLK ŞOV FENA OLMUŞ FAVORİ ÇAR BU ARADA EKTEDİR


JTG_bio.png
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Agaaaa Ted DiBiase'nin kurduğu bir BAB'ı 7-8 sene önce ACW adında yazıyordum keyifli gerçekten. :D Ve şu kadroyu kuracağız diye canımız çıktı ama bize girdi. Yarın draftlar olduğunda kimi çekeceğiz kadroya. :sneaky: Ve direkt şovu yazman da muazzam olay. :D

DiBiase ağa güzel bir açılış yapmış. Bizim Corino'nun evlat yenilmiş üzdü. Şirketin kadın kadrosu gerçekten de çok kaliteli. Genç ve dinamik. Mia Yim yenge ve tayfası kazanmış sevindirdi. Tigre Uno vs Sin Cara ise bağırttı. Bu ucubelerin hakkından James Strom gelir. xD OMG! OMG! Şirkette The Pope var sayın seyirciler. Ted Jr'ın Miz'ın hatununu çalması??? Batista'nın da yemin ediyorum kaderi böyle maçlarda hep birileri ile düşmek. Muhtemelen gene botch yapmıştır hayvanoğlu hayvan.

Şirket bana bir MLW havası vermedi değil ha. Ellerine sağlık. Her telden adam var.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
POSTER

cvjjf0y.png


BİLGİLER

MDW Treasure Triumph
30 Temmuz 2023
CHI Health Center Omaha
Omaha, Nebraska

MAÇ KARTI


dst1w0w.png


Million Dollar Championship Match
Ted DiBiase Jr. vs. Batista vs. Thom Latimer


m81qcmq.png


XChange Championship Match
Kenny King vs. Tigre Uno vs. The Pope vs. Myron Reed vs. TBA vs. TBA vs. TBA vs. TBA

Million Dollar Tag Team Championship Match
TBA vs. TBA vs. TBA vs. TBA


svnhrxz.png


Million Dollar Women's Championship Match
Candice LeRae vs. Chelsea Green vs. Tessa Blanchard vs. Lacey Evans vs. Mia Yim vs. Deonna Purrazzo

 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Ted DiBiase Sr. açılışta BATU Z şekli bir konuşma yapmış ya, oğluna kıyak geçtiğini bu kadar alengirli anlatmana gerek yoktu kral... Şirketin ilk maç kazananına bak fena gümledik. Enzo burada da yanındaki Cass'e güvenip atıp tutma işlerine devam. Senin kadın divizyonu muhteşem ya, ben alelacele kurduğum için asla aklıma gelmemiş bu isimler. Bu altılıdan kim şampiyon olsa sırıtmaz yani, o derece kaliteli divizyon. Ooo lucha derbisine bak, ne taklacı güvercinlik dönmüştür bu maçta hayal etmekten helak olduk. Arka alanda doğan no context feuda bak, alpersoylemez fena şeyler icat ediyor ya. Luther Reigns fena kelle almış ama Chavo tahmin ediyorum ki o üçlemeden sonra arkalama işiyle Reigns'i gafil avlamış. Baba DiBiase oğluna itliğini yapmış, tam milyoner kasa herif ya... Yalnız Batista'nın aynı anda düşmeler kaderine yazılmış gibi, Rumble 2005'e ışınlandık gittik anlık. Çok güzel bir pilot şov olmuş, eline sağlık Alper'im.
 

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
42
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Şirketin hikayesini çok sevdim. Gayet güzel düşünülmüş. Tek beğenmediğim olay Vince Russo denen vasıfsız adamı yönetim kadrosunda görmek. Onu da pek göz önünde görmeyiz diye düşünüyorum. O yüzden sıkıntı yok. Kadro da havuzun neredeyse boşalmasına rağmen gayet güzel olmuş. İçerisinde şirketi hem main event potasında hem de mid card potasında taşıyacak güreşçiler var. Şova gelecek olursak, patronun açılışı yapması gayet güzel olmuş. Şirketi oğlu için açtığı için verdiği ufak ayrıcalık da gayet hoş. XChange Championship'in mantığını çok sevdim. Bu kemer etrafında dönecek olaylar çok güzel şeyler izlettirebilir bize. Kadınlar ve takımlar kemerinin sahiplerini bulması için verilen karar ilk şampiyonları belirlemek için gayet makul olmuş. Kenny King'i her ne kadar tanımasam da işleniş şeklinden nasıl biri olduğunu ilerleyen haftalarda anlarız. İlk tur atlayan kişi olmuş. Draft esnasında Enzo ve Cass'i almak istemiştim ama o sıralar güreşçi seçme şansımız şu andakinden daha fazla olduğu için geri plana atmıştım ama hep aklımda kalmışlardı. O yüzden senin onları nasıl işleyeceğini merakla bekliyorum. Kadınlar maçında Lacey Evans'ın yaptığı hareketi beğendim. Lacey'nin bu gimmickle booklanıyor olması gayet güzel. İleride kadınlar tarafında büyük işler yapacağından şüphem yok. Myron Reed ve D’Angelo Dinero arasındaki olay yeni bir feudun başlangıcı gibi duruyor. Main Event'teki maçın bitiş şekli 2005 Royal Rumble'ı hatırlattı. O açıdan güzel bir bitiş olmuş. Gayet güzel bir açılış şovu olmuş. Eline sağlık.
 

Itsuzai

παλικάρι
Katılım
3 Tem 2023
Konular
3
Mesajlar
200
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Konum
Doğu Almanya
Adama kolon dik desen dikemez oturmuş BAB yazıyor a... Eline sağlık dosto, güzel bir başlangıç olmuş. Üstteki yoruma katılıyorum, okuma kolaylığı açısından en iyilerden biri kesinlikle. Tessa'nın geçmişini vs. düşününce onun da şirketin konseptine cuk oturduğunu fark ettim şovu okurken. Evli barklı gacıyı millete yem etmek Konya'nın kadim geleneklerinden olduğu için çok şaşırmadık o kısma. Battle Royale'i yazış şeklin ve Batista'nın kendini bir kez daha double winner'lı bir senaryoda bulması da hoşuma gitti.
 
Üst
Click here to login using your socials account