geç olsun güç olmasın diyerek başlayalım;
shark kafesi valla kimin aklına geldiyse alkışlamak lazım. Yaratıcı maçlar her zaman rpglerde sarar a.ıkcası lockdowna'a giderken bu feud niyeyse sönüük gelmişti hep bana bu maç işi ile unutabiliriz biraz bu durumu. Maç ise çok ortada iki tarafı da eşirt severiz o yüzden kim kazanırsa kazansın mutlu oluruz. FAKAT BU RPGDE DE NIGEL VS DANIELSON'IMI ALAYIM YA
Bu ikiliyi Nigel dağıtır gibi.Nigel şu an oyunda ne yapacağını en merak ettiğim karakter. Lockdownda yavaştan bu iki takım arasında çıtırdamalar görürüz. Nigel mentörlüğünde bir Ospreay yorar ama hayır demeyiz Ospreay zaten yoruyor
Rowan ve Braun bizim oğlanları façalamış. Ben şahsen Elite'ın dağılacağını düşünüyorum. Ama asıl önemli olan Summerslamde ne olduğu bu konu. Bence OMega hala Wyatt'ın peişini bırakmadı. Brookes sadece bir rakip olarak gözükse bile daha fazlası olabilir haftaya göreceğiz neler olup bittiğini.
Patron'un ilk rakibinin venis olmasını beğendiğimi söylemiştim daha önce. Marry ve venis ilişkisi ne kadar sürer bilmiyorum ama madem başlanıdysa böyle bir işe bir süre devam etemesi gerektiğini düşünüyorum. Venis'in olduğu her segment ve olay ayrı komedizaten de şu segmentte güldürdü valla gerek maske gerek Venis'in yabancı dili. Lockdwonda SERRRTT bir maç bekliyorum.
Lockdownda görüşeceğiz Brookes efendi. Kendi hayatımda birkaç sorun olsa damaçın hala ortada olduğunu düşünüyorum. Omega'nın asıl hikayesinin hala Summerslamde yaşadıkları olduğunu varsayarsak Brookes bu konuda bize önemli bir ipucu bence. İddiası ise bir tık korkuttu acıkcası kemer gidebilir. Lockdownda bol sohbetli bir maç bekliyorum Brookes iddialı ve bence bir şeyler biliyor
@Hülya Avşmaz Adamın ilk ppv maçına bak a. Valla oyuncusunu bildiğimden Enzo'dan umutluyum eğlenceli şeyler bekliyorum. İlk rakibi olarak da birbirlerininden bu kadar farklı karakter görmek eğlenceli olur gibi. Lockdown'nun muhtmelen en sakin geçecek maçı bu olacak. SÜrekli aslan kardeşim Malaka'iye operasyon çekilmesi üzüyüor ama elbet bir gün senin de yüzün gülecek
@Hellraiser
Lumis vs. Orton aşırı iyi maçtı ama keşke Lockdown'a saklansaydı. İkili o kadar iyi bir feud işledi ki bu dönemde ben en iyi feudlardan biriydi. ve ppv'de şovu çalmasını bekliyordum. Şu maçın bir tık üstü PPV maçı zaten. PPV'de ne yaparlar bilmiyorumbunun üstüne zaten daha ne yapabilirler?
Dream'in oyuncusu ile benzer düşünüyorum. Ekipten kimsenin moralini bozmak istemem ama Wm sonrası Dream'i daha farklı yerlerrde görmek isterdim. Wyatt vs. Dream herkes için hayal maç evet ama Dream zaten bu potayı silip süpürmüş birisiydi. Lockdown'da bu sefer gerçekten uzun süren bi ara bekliyorum kendisinden. Ara vermeyecekse de baba artık şu ana kemeri kazan ya
Dopdolu bir şov olmuş geçen haftaki gibi ekibin eline koluna sağlık