Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hellraiser" data-source="post: 273529" data-attributes="member: 370"><p>Bende dün canlı olarak takip etmiş olsamda bir yorumlama yapayım;</p><p></p><p><strong>Jericho & Danielson: </strong> Bu ikilinin feudunun çok güzel işlendiğini düşünüyorum, açık olmak gerekirse çok orta da bir feud hatta. Lockdown'da kimin kazanacağını kestirmek biraz zor gibi.. Kevin Owens bu feud'un en büyük kurbanı oldu, Jericho'ya destek olmak isterken sadece kullanıldığını düşünüyorum. Zaten geçen hafta yapılan maçta da Jericho bunu bize kanıtladı, kemeri asla Owens'a salmak gibi bir niyeti olduğunu hiç düşünmedim. Owens sadece ümitlendi bu konu üzerinde fakat Lockdown'da bu feudda işler daha çok kızışacak gibime geliyor..</p><p></p><p><strong>Hardy & Ospreay: </strong>Jeff ve Ospreay arasında son zamanlarda inanılmaz bir uyumsuzluk seziyorum, Nigel'in gelişiyle de bunlar daha da çoğaldı bana kalırsa. Ekstra olarak geçenler de bu raporları falan da Nigel'in getirdiğini sanmıyorum burada bir isim daha çıkacak. Bu işin sonu Ospreay'in ihaneti ile veya tam tersi şekilde sonlanacak gibi duruyor. Her türlü iki seçenekte Will ve Nigel'in tekrardan bir araya geleceğini düşünüyorum. Ama öncesinde Will ve Nigel'in bir kısa süre feudu olur gibi.</p><p></p><p><strong>Samoan Civil War: </strong>Bu hikayeye çok fazla yükselemiyorum ben nedense, sebebi sanırım gerçek hayatta da şuan bunun yaşanıyor olması olabilir son bir kaç haftadır iki tarafında karşılıklı olarak birbirlerine üstünlük sağlaması ve bu sefer Roman'ın sessiz şekilde kapatmasına aşırı şaşırdım desem yeri. Roman'dan hiç beklenmeyecek bir sakinlik gördüm bu şovda acaba bütün siniri Lockdown'a mı saklıyor diye düşünüyorum..</p><p></p><p><strong>Young Bucks: </strong>Bu ikilinin Omega yanından ayrılma vaktini geldiğini çoğu kişi fark etmiştir sanırım ama YB yine neden YB olduğunu kanıtlar niteliğinde hareket etmeye devam ediyor. Wyatt Family ile olan maçtan sonra büyük bir değişim yaşandı. Rowan'ın YB'yi façalaması da ayrıca keyiflendirdi ama bir yandan da üzüldüm.. Wyattlar tarafında felaket şekilde darbe aldılar çünkü. Omega'y kaybettiler, şimdi de kendilerini kaybetmezler umarım.. Lockdown'da neler olacağını merak ettiriyor bu son yaşanan.</p><p></p><p><strong>Alberto & Venis: </strong>Alberto'yu izlemek cidden aşırı keyifli ve aynı şekilde Venis'i de.. Venis için büyük bir hamleydi Mary ile başlayan ilişki, umarım çok daha değişik yerlere gitmez. Mary zaten Alberto'nun hareketinden rahatsız olmuştu fakat Alberto biraz daha zorlayınca işleri, iki VETERAN feuduna dönüştü olay. Mary'nin bu feuddaki konumu bence çok önemli görünüyor, Mary tarafından ilerleyen zamanlarda da bir ihanet bekliyor gibiyim.</p><p></p><p><strong>Omega & Brookes: </strong>Kendi fikrimce en başından beri Malakai'nin de içinde olması gerektiğini düşündüğüm bir feud bu aslında.. Hem feud'un ateşini harlayıp daha heyecanlı hale getirmek için hemde Malakai'nin 2 seferdir yoluna taş konmasından ötürü. Bu yorumu karakteri ben oynadığım için söylemiyorum bunu belirtmek isterim. Omega'da Wyatt ile yaşanan mücadele sonrasında aşırı derece de bir değişmişlik var, bunun sebebini bilen de hiç kimse yok aslında.. Bu tecavüz olayında ise Brookes tarafından ortaya bir iddia atıldığını düşünüyorum sadece. Omega'yı sinir etmek üzerine yapılan bir şey gibi geliyor bana fakat başarılı da oluyor, Omega yaşadığı şeyden dolayı büyük bir travmanın içinde gibi, YB'yi hiç takmıyor bile artık. </p><p></p><p><strong>Enzo & The System vs House of Black: </strong>Enzo ile maça çıkmam tamamen bu şovu boş geçirtmemek adına yapılmış.. Enzo ile karşılaşmak keyifli geldi aslında iki değişik ve farklı karakterlerin karşılaşması ekstra bir heyecan. En başta maçı kazanacağımı düşünüyordum fakat yine System bir şekilde beni bloklamayı başarmış. System, Miz tarafından tamamen beni oyalamak için üzerime salınmış bir grup olduğunu düşünüyorum. Bu çekişmenin zaten kazanan tarafı az çok belli gibi de.. Lockdown'da kendileriyle hesabı kapatmayı dört gözle bekliyorum.</p><p></p><p><strong>Orton & Lumis: </strong>Açık ara şu sıralar okurken en keyif aldığım feudların başında geliyor.. PAYBACK #45'de Lumis'e ufak bir kıyağımız olmuştu ve o şovu üstün kapattı fakat bu son iki haftadır Orton üstün geldi. Lockdown'da Lumis tarafından bir üstünlük bekliyorum bunları göz önünde bulundurduğumda fakat Orton'da kazansa şaşırtmam. İkilinin bir resimden başlayan hikayesi gerçekten çok iyi işlendi..</p><p></p><p><strong>Wyatt & Dream: </strong>Wyatt'ın şu son zamanlardaki dominasyonu gerçekten etkileyici düzeyde.. Bu olayın ME olmasının sebebi de Wyatt'ın yükselişinden kaynaklı. Dream ve Wyatt'ın hikayesi PPV'den sonra da devam ederse gerçekten daha da epik anlar çıkartılabilir. Bu şova kadar Wyatt'ın üstün olduğunu bende düşünüyordum fakat PPV'ye yaklaşmanın verdiği etki ile Dream'in de atak yapması gerekiyordu ve yaptı da. Dream'in artık geçmişi geçmişte bırakma zamanı geldi, geleceğine odaklanmalı.. O intiharı gerçekleştirmediysen, geleceğe focus atarak devam etmek zorundasın veya ölmek için mi Wyatt'a bulaştı? Lockdown'da bu kemer maçı da gayet keyifli olacak, bir PPV'de daha derin bir ayrılık görünür mü acaba diye merak ediyor insan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hellraiser, post: 273529, member: 370"] Bende dün canlı olarak takip etmiş olsamda bir yorumlama yapayım; [B]Jericho & Danielson: [/B] Bu ikilinin feudunun çok güzel işlendiğini düşünüyorum, açık olmak gerekirse çok orta da bir feud hatta. Lockdown'da kimin kazanacağını kestirmek biraz zor gibi.. Kevin Owens bu feud'un en büyük kurbanı oldu, Jericho'ya destek olmak isterken sadece kullanıldığını düşünüyorum. Zaten geçen hafta yapılan maçta da Jericho bunu bize kanıtladı, kemeri asla Owens'a salmak gibi bir niyeti olduğunu hiç düşünmedim. Owens sadece ümitlendi bu konu üzerinde fakat Lockdown'da bu feudda işler daha çok kızışacak gibime geliyor.. [B]Hardy & Ospreay: [/B]Jeff ve Ospreay arasında son zamanlarda inanılmaz bir uyumsuzluk seziyorum, Nigel'in gelişiyle de bunlar daha da çoğaldı bana kalırsa. Ekstra olarak geçenler de bu raporları falan da Nigel'in getirdiğini sanmıyorum burada bir isim daha çıkacak. Bu işin sonu Ospreay'in ihaneti ile veya tam tersi şekilde sonlanacak gibi duruyor. Her türlü iki seçenekte Will ve Nigel'in tekrardan bir araya geleceğini düşünüyorum. Ama öncesinde Will ve Nigel'in bir kısa süre feudu olur gibi. [B]Samoan Civil War: [/B]Bu hikayeye çok fazla yükselemiyorum ben nedense, sebebi sanırım gerçek hayatta da şuan bunun yaşanıyor olması olabilir son bir kaç haftadır iki tarafında karşılıklı olarak birbirlerine üstünlük sağlaması ve bu sefer Roman'ın sessiz şekilde kapatmasına aşırı şaşırdım desem yeri. Roman'dan hiç beklenmeyecek bir sakinlik gördüm bu şovda acaba bütün siniri Lockdown'a mı saklıyor diye düşünüyorum.. [B]Young Bucks: [/B]Bu ikilinin Omega yanından ayrılma vaktini geldiğini çoğu kişi fark etmiştir sanırım ama YB yine neden YB olduğunu kanıtlar niteliğinde hareket etmeye devam ediyor. Wyatt Family ile olan maçtan sonra büyük bir değişim yaşandı. Rowan'ın YB'yi façalaması da ayrıca keyiflendirdi ama bir yandan da üzüldüm.. Wyattlar tarafında felaket şekilde darbe aldılar çünkü. Omega'y kaybettiler, şimdi de kendilerini kaybetmezler umarım.. Lockdown'da neler olacağını merak ettiriyor bu son yaşanan. [B]Alberto & Venis: [/B]Alberto'yu izlemek cidden aşırı keyifli ve aynı şekilde Venis'i de.. Venis için büyük bir hamleydi Mary ile başlayan ilişki, umarım çok daha değişik yerlere gitmez. Mary zaten Alberto'nun hareketinden rahatsız olmuştu fakat Alberto biraz daha zorlayınca işleri, iki VETERAN feuduna dönüştü olay. Mary'nin bu feuddaki konumu bence çok önemli görünüyor, Mary tarafından ilerleyen zamanlarda da bir ihanet bekliyor gibiyim. [B]Omega & Brookes: [/B]Kendi fikrimce en başından beri Malakai'nin de içinde olması gerektiğini düşündüğüm bir feud bu aslında.. Hem feud'un ateşini harlayıp daha heyecanlı hale getirmek için hemde Malakai'nin 2 seferdir yoluna taş konmasından ötürü. Bu yorumu karakteri ben oynadığım için söylemiyorum bunu belirtmek isterim. Omega'da Wyatt ile yaşanan mücadele sonrasında aşırı derece de bir değişmişlik var, bunun sebebini bilen de hiç kimse yok aslında.. Bu tecavüz olayında ise Brookes tarafından ortaya bir iddia atıldığını düşünüyorum sadece. Omega'yı sinir etmek üzerine yapılan bir şey gibi geliyor bana fakat başarılı da oluyor, Omega yaşadığı şeyden dolayı büyük bir travmanın içinde gibi, YB'yi hiç takmıyor bile artık. [B]Enzo & The System vs House of Black: [/B]Enzo ile maça çıkmam tamamen bu şovu boş geçirtmemek adına yapılmış.. Enzo ile karşılaşmak keyifli geldi aslında iki değişik ve farklı karakterlerin karşılaşması ekstra bir heyecan. En başta maçı kazanacağımı düşünüyordum fakat yine System bir şekilde beni bloklamayı başarmış. System, Miz tarafından tamamen beni oyalamak için üzerime salınmış bir grup olduğunu düşünüyorum. Bu çekişmenin zaten kazanan tarafı az çok belli gibi de.. Lockdown'da kendileriyle hesabı kapatmayı dört gözle bekliyorum. [B]Orton & Lumis: [/B]Açık ara şu sıralar okurken en keyif aldığım feudların başında geliyor.. PAYBACK #45'de Lumis'e ufak bir kıyağımız olmuştu ve o şovu üstün kapattı fakat bu son iki haftadır Orton üstün geldi. Lockdown'da Lumis tarafından bir üstünlük bekliyorum bunları göz önünde bulundurduğumda fakat Orton'da kazansa şaşırtmam. İkilinin bir resimden başlayan hikayesi gerçekten çok iyi işlendi.. [B]Wyatt & Dream: [/B]Wyatt'ın şu son zamanlardaki dominasyonu gerçekten etkileyici düzeyde.. Bu olayın ME olmasının sebebi de Wyatt'ın yükselişinden kaynaklı. Dream ve Wyatt'ın hikayesi PPV'den sonra da devam ederse gerçekten daha da epik anlar çıkartılabilir. Bu şova kadar Wyatt'ın üstün olduğunu bende düşünüyordum fakat PPV'ye yaklaşmanın verdiği etki ile Dream'in de atak yapması gerekiyordu ve yaptı da. Dream'in artık geçmişi geçmişte bırakma zamanı geldi, geleceğine odaklanmalı.. O intiharı gerçekleştirmediysen, geleceğe focus atarak devam etmek zorundasın veya ölmek için mi Wyatt'a bulaştı? Lockdown'da bu kemer maçı da gayet keyifli olacak, bir PPV'de daha derin bir ayrılık görünür mü acaba diye merak ediyor insan. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap