Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 273239" data-attributes="member: 103"><p>Yarın ya da sonraki gün yazardım diyordum ama şimdi vakit varken yazayım bir şeyler. </p><p></p><p>Açılıştaki segment, maç türünün güzel bir maç türü olması hoşuma gitti. Owens ile Jericho'nun aralarındaki çatırtı düzelir düzelmez Shark Cage'ye girecek olması yeniden bir acaba dedittirmiyor değil. Gerçekte de biraz ani dağılmışlardı. Konuşma sekansları çok gerçekçi ve güzeldi. Gerçekten iki WWE Süperstarı konuşuyormuş gibi hissettirdi bu yüzden okurken zevk aldım. Bryanson yazımı da danbıl gibi hissettirdiği için defalarca dahi böyle yazılmış olsa hiç yanlış yazılmış gibi de gelmedi bana. İlizyona uğramışım gibi hissettim.</p><p></p><p>Another Life & McGuinness bence diğer izleyenlerin dikkatini top seviyede çekmese de benim dikkatimi top seviyede çeken iki olaydan birisi diyebilirim güncel olarak. Bu işin sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum. Hardy'nin eski günlerine geri mi döneceği, Will ile Nigel'ın teke tek kapışma ihtimalinde Jeff'in yapacağı hatta Ospreay'in, Hardy'i satıp Nigel'a katılma ihtimali oluşu... Bütün olasılıklarda da seyir zevki fazla olacağı için burada dönenler beni hypelıyor işin doğrusu.</p><p></p><p>Bloodline Warfare muhabbetinde de maç her ne kadar güzel olsa da Lockdown öncesi bir yüzleşme daha iyi olurdu diye düşünüyorum. NOW şovları yapılırken yaptığım en ilk eleştri bazen duygunun bize yansımamasıydı, bu feudda duygu bize çok iyi yansımış olsa da bu şovda gerçekleşen olaylar bana pek yansımadı. Sadece iki takımın güzel bir maçta güreşmesi gibi hissettirdi.</p><p></p><p>Önceki PPV'da Omega vs Wyatt maçının sonu muallak bittiğinde sonraki şovda da çok etiketlenmeyince acaba muallak mı bitti her şey, hasır altı mı kaldı diye düşünmüştüm. Lakin sonrasında bu olayın bu kadar eşelenmesi benim içime su serpti çünkü bence burada neler olup olmadığını herkes merak ediyor ve hatta bence Omega, Wyatt'ın peşini bırakmayıp bir title unification muhabbetine kadar ilerlemeli lakin Brookes şu an kalite olarak bir şey diyemem ama performans ve istikrar olarak şu an oyuncular arasında ilk üçte ilerliyor ve günün sonunda Omega'dan kemeri kazanacakmış gibi gözüküyor. YB'ye de bir sırt çevirme görüyorum. Ya da YB, Omega'ya sırt çevirir gibi. Another Life & Nigel ile beraber en çok merak ettiğim hikayelerden birisi.</p><p></p><p>Alberto vs Venis ilk başlarda ilgimi çekmemiş olsa da ilerleyen vakitlerde daha çok dikkatimi çekti. Herhalde ikisi arasında gerçekten ciddili bir bağ kuramadığımdan dolayı olabilir. Mary olayının sonu nereye varır bilemem ama şu hikayenin içerisinde Mayhem veya Bate'in de varolmasını hatta ikisinin dahi varolmasını çok isterdim o yüzden içim biraz buruk. Lockdown'ın en iyi maçı olarak beklediğim maç da bu ikilinin maçı olabilir; çünkü gerçekleşme ihtimali var olan bir sürü farklı potansiyel olay var ve şahsen bu ihtimallerin varlığı benim için seyir zevkini arttıran bir unsur.</p><p></p><p>The System ile HoB şu an HoB için bir geçiş olayı gibi görüyorum. Sonraki PPV'da takımlar unvanına oynayıp şampiyonlukları direkt kazanacak bence HoB. Sadece tek taraflı oluşu çok bariz olması sebebiyle kimsenin dikkatini çekmedi bence bu olay. Takımlar divizyonu ateş ediyor senaryolar da çok iyi olduğu için böyle geçiştirmelik ilerlemeler yapılmalı diye de düşünüyorum.</p><p></p><p>Lumis vs Orton maçında da her şey burada bitecekse bir tık üzülürüm çünkü en azından Lockdown'ın sonuna kadar devam etmesi gerektiğini düşünüyorum bu olayın. Final maçının bir PPV maçı olmasını isterim; ama yine de bu maç da PPV tipi yazılmış ekstrem bir maç oldu. Orton çok ağır ve çok efektif bir şekilde bitirdi maçı. O Punt Kick sonrası herhangi birisinin en az 2 hafta dinlenmesi gerekir. Dediğim gibi eğer ikili arasındaki olay burada sonlanıyorsa üzülürüm onun dışıında maç ve feud gayet iyidi.</p><p></p><p>Ana olaya gelince açık konuşmak gerekirse rotamın buraya evrilmesini hiç bir zaman istemedim. Tabi böyle olması benim için bir problem değil çünkü karaktere neyin nasıl olacağına ben karar veriyor olsam oyuncu olmaz, yazar olurdum ona göre yazardım. Oyunun asıl eğlencesi burada; ama yine de PGW kurulduğundan sonraki 4. şovdan beri TV kemeri üzerine yoğunlaşıp, bir es verip sonra bu potaya geri dönmek bana bu karakterin kariyerinin TV kemeri üzerine inşaa edildiğini hissettirdi. Yine de RPG hayatımda yapmadığım, elde etmediğim nadir eksik şeyleri burada tamamlamak bana yetti de arttı bile. Düğün sonrası eskisi kadar aktif olup oyuna devam edemiyorum; ama artık yeni hayatın parçası bu. Böyle şeyler olur. Artık eskisi kadar takip etmeye, promoya dahi vaktim yok; ama en azından her şovun sonunda bu konuda sizlerle buluşuruz. Elinize sağlık ben tam puan verdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 273239, member: 103"] Yarın ya da sonraki gün yazardım diyordum ama şimdi vakit varken yazayım bir şeyler. Açılıştaki segment, maç türünün güzel bir maç türü olması hoşuma gitti. Owens ile Jericho'nun aralarındaki çatırtı düzelir düzelmez Shark Cage'ye girecek olması yeniden bir acaba dedittirmiyor değil. Gerçekte de biraz ani dağılmışlardı. Konuşma sekansları çok gerçekçi ve güzeldi. Gerçekten iki WWE Süperstarı konuşuyormuş gibi hissettirdi bu yüzden okurken zevk aldım. Bryanson yazımı da danbıl gibi hissettirdiği için defalarca dahi böyle yazılmış olsa hiç yanlış yazılmış gibi de gelmedi bana. İlizyona uğramışım gibi hissettim. Another Life & McGuinness bence diğer izleyenlerin dikkatini top seviyede çekmese de benim dikkatimi top seviyede çeken iki olaydan birisi diyebilirim güncel olarak. Bu işin sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum. Hardy'nin eski günlerine geri mi döneceği, Will ile Nigel'ın teke tek kapışma ihtimalinde Jeff'in yapacağı hatta Ospreay'in, Hardy'i satıp Nigel'a katılma ihtimali oluşu... Bütün olasılıklarda da seyir zevki fazla olacağı için burada dönenler beni hypelıyor işin doğrusu. Bloodline Warfare muhabbetinde de maç her ne kadar güzel olsa da Lockdown öncesi bir yüzleşme daha iyi olurdu diye düşünüyorum. NOW şovları yapılırken yaptığım en ilk eleştri bazen duygunun bize yansımamasıydı, bu feudda duygu bize çok iyi yansımış olsa da bu şovda gerçekleşen olaylar bana pek yansımadı. Sadece iki takımın güzel bir maçta güreşmesi gibi hissettirdi. Önceki PPV'da Omega vs Wyatt maçının sonu muallak bittiğinde sonraki şovda da çok etiketlenmeyince acaba muallak mı bitti her şey, hasır altı mı kaldı diye düşünmüştüm. Lakin sonrasında bu olayın bu kadar eşelenmesi benim içime su serpti çünkü bence burada neler olup olmadığını herkes merak ediyor ve hatta bence Omega, Wyatt'ın peşini bırakmayıp bir title unification muhabbetine kadar ilerlemeli lakin Brookes şu an kalite olarak bir şey diyemem ama performans ve istikrar olarak şu an oyuncular arasında ilk üçte ilerliyor ve günün sonunda Omega'dan kemeri kazanacakmış gibi gözüküyor. YB'ye de bir sırt çevirme görüyorum. Ya da YB, Omega'ya sırt çevirir gibi. Another Life & Nigel ile beraber en çok merak ettiğim hikayelerden birisi. Alberto vs Venis ilk başlarda ilgimi çekmemiş olsa da ilerleyen vakitlerde daha çok dikkatimi çekti. Herhalde ikisi arasında gerçekten ciddili bir bağ kuramadığımdan dolayı olabilir. Mary olayının sonu nereye varır bilemem ama şu hikayenin içerisinde Mayhem veya Bate'in de varolmasını hatta ikisinin dahi varolmasını çok isterdim o yüzden içim biraz buruk. Lockdown'ın en iyi maçı olarak beklediğim maç da bu ikilinin maçı olabilir; çünkü gerçekleşme ihtimali var olan bir sürü farklı potansiyel olay var ve şahsen bu ihtimallerin varlığı benim için seyir zevkini arttıran bir unsur. The System ile HoB şu an HoB için bir geçiş olayı gibi görüyorum. Sonraki PPV'da takımlar unvanına oynayıp şampiyonlukları direkt kazanacak bence HoB. Sadece tek taraflı oluşu çok bariz olması sebebiyle kimsenin dikkatini çekmedi bence bu olay. Takımlar divizyonu ateş ediyor senaryolar da çok iyi olduğu için böyle geçiştirmelik ilerlemeler yapılmalı diye de düşünüyorum. Lumis vs Orton maçında da her şey burada bitecekse bir tık üzülürüm çünkü en azından Lockdown'ın sonuna kadar devam etmesi gerektiğini düşünüyorum bu olayın. Final maçının bir PPV maçı olmasını isterim; ama yine de bu maç da PPV tipi yazılmış ekstrem bir maç oldu. Orton çok ağır ve çok efektif bir şekilde bitirdi maçı. O Punt Kick sonrası herhangi birisinin en az 2 hafta dinlenmesi gerekir. Dediğim gibi eğer ikili arasındaki olay burada sonlanıyorsa üzülürüm onun dışıında maç ve feud gayet iyidi. Ana olaya gelince açık konuşmak gerekirse rotamın buraya evrilmesini hiç bir zaman istemedim. Tabi böyle olması benim için bir problem değil çünkü karaktere neyin nasıl olacağına ben karar veriyor olsam oyuncu olmaz, yazar olurdum ona göre yazardım. Oyunun asıl eğlencesi burada; ama yine de PGW kurulduğundan sonraki 4. şovdan beri TV kemeri üzerine yoğunlaşıp, bir es verip sonra bu potaya geri dönmek bana bu karakterin kariyerinin TV kemeri üzerine inşaa edildiğini hissettirdi. Yine de RPG hayatımda yapmadığım, elde etmediğim nadir eksik şeyleri burada tamamlamak bana yetti de arttı bile. Düğün sonrası eskisi kadar aktif olup oyuna devam edemiyorum; ama artık yeni hayatın parçası bu. Böyle şeyler olur. Artık eskisi kadar takip etmeye, promoya dahi vaktim yok; ama en azından her şovun sonunda bu konuda sizlerle buluşuruz. Elinize sağlık ben tam puan verdim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap