Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SemiiZiggy" data-source="post: 273718" data-attributes="member: 454"><p>Açıkçası açılış segmenti gayet güzel olmuş. Shark Cage muhabbeti de ekibin fotoğraf bulmasında kolaylık sağlayabilir güzel olur. Güreşçilerin aralarında ki atışmayı beğendim. Sonunda ki olayla olmasa bile sadece mikrofonda Bryan’ın önde çıktığını söyleyebilirim.</p><p></p><p>Nigel McGuiness’in oynadığı akıl oyunları, Another Life’ın daha bu adamla işi varmış gibi hissediyorum.</p><p></p><p>Hem Roman’ın hem Jey’in karışmasını güzel dahil edebilen kaliteli bir maç olmuş. Roman vs Jey için gayet hype arttırmış. Bakalım Guerrillas of Destiny’nin kazanması haftaya nasıl etki edecek. Araya sıkıştıralım Nigel McGuinness’in ara ara araya girmesi çok hoş bir hava katıyor şova.</p><p></p><p>Wyatt Family’nin bu kadar ağır sıkıntılı olması yorum yaptıramıyor. Lockdown’da ki maçta bu iki takım sadece birbirine girecek gibi.</p><p></p><p>Alberto’nun gelişinde Nigel’ın sözü ağır patlattı beni. Şu maske işi sırf dalgasına yapılmış gibi hissediyorum. Venis’in MEKSİKANCASI’da patlattı ya. Alberto’nun yüzüne vuran Venis’e Low Blow vuruluyor. Valla patladık ya.</p><p></p><p>Chris Brookes’u daha agresif yapsam ne olurdu diye düşünürken sizden şu tecavüz muhabbeti çıkınca hem patladım hem bunu kullanırım dedim. Açıkçası Brookes’un söylediği şeyler aklımdaki karaktere gayet uygun olmuş ellerinize sağlık. Ama bizim çocuk fazla hırslanmış bir daha karşına çıkmayacağım falan. Bakalım güvenimiz tam yine de.</p><p></p><p>House of Black ve The System arasında son haftaya hype artsın diye gayet güzel bir maç ayarlanmış. Sonucu beğendim. Sonunda olan olayları da beğendim. System’i izlemeyi seviyoruz be kardeşim.</p><p></p><p>Bir tık daha uzun sürmesini beklerdim bu maçın. Fakat gerçekten ölüm maçı olmuş ya. Bu maçın RPG’de olmasının imkan genişliğinden güzel bir şekilde yararlanılmış. Bir de sonunda Orton kazanmış. Keyiflendik.</p><p></p><p>Açıkçası karakter analizleriyle birbirine saldıran iki manyak karakter. Buraya kadar gayet güzel işlendi. SummerSlam’de güçlü çıkan Wyatt’ın son haftayı da ayakta kapatması önemliydi bence.</p><p></p><p>Açıkçası ellerinize sağlık, yine dolu dolu geçen bir şov olmuş. Okurken de tamam bu PLE öncesi haftalık şov dedim yani. Benden bir 5 puan akar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemiiZiggy, post: 273718, member: 454"] Açıkçası açılış segmenti gayet güzel olmuş. Shark Cage muhabbeti de ekibin fotoğraf bulmasında kolaylık sağlayabilir güzel olur. Güreşçilerin aralarında ki atışmayı beğendim. Sonunda ki olayla olmasa bile sadece mikrofonda Bryan’ın önde çıktığını söyleyebilirim. Nigel McGuiness’in oynadığı akıl oyunları, Another Life’ın daha bu adamla işi varmış gibi hissediyorum. Hem Roman’ın hem Jey’in karışmasını güzel dahil edebilen kaliteli bir maç olmuş. Roman vs Jey için gayet hype arttırmış. Bakalım Guerrillas of Destiny’nin kazanması haftaya nasıl etki edecek. Araya sıkıştıralım Nigel McGuinness’in ara ara araya girmesi çok hoş bir hava katıyor şova. Wyatt Family’nin bu kadar ağır sıkıntılı olması yorum yaptıramıyor. Lockdown’da ki maçta bu iki takım sadece birbirine girecek gibi. Alberto’nun gelişinde Nigel’ın sözü ağır patlattı beni. Şu maske işi sırf dalgasına yapılmış gibi hissediyorum. Venis’in MEKSİKANCASI’da patlattı ya. Alberto’nun yüzüne vuran Venis’e Low Blow vuruluyor. Valla patladık ya. Chris Brookes’u daha agresif yapsam ne olurdu diye düşünürken sizden şu tecavüz muhabbeti çıkınca hem patladım hem bunu kullanırım dedim. Açıkçası Brookes’un söylediği şeyler aklımdaki karaktere gayet uygun olmuş ellerinize sağlık. Ama bizim çocuk fazla hırslanmış bir daha karşına çıkmayacağım falan. Bakalım güvenimiz tam yine de. House of Black ve The System arasında son haftaya hype artsın diye gayet güzel bir maç ayarlanmış. Sonucu beğendim. Sonunda olan olayları da beğendim. System’i izlemeyi seviyoruz be kardeşim. Bir tık daha uzun sürmesini beklerdim bu maçın. Fakat gerçekten ölüm maçı olmuş ya. Bu maçın RPG’de olmasının imkan genişliğinden güzel bir şekilde yararlanılmış. Bir de sonunda Orton kazanmış. Keyiflendik. Açıkçası karakter analizleriyle birbirine saldıran iki manyak karakter. Buraya kadar gayet güzel işlendi. SummerSlam’de güçlü çıkan Wyatt’ın son haftayı da ayakta kapatması önemliydi bence. Açıkçası ellerinize sağlık, yine dolu dolu geçen bir şov olmuş. Okurken de tamam bu PLE öncesi haftalık şov dedim yani. Benden bir 5 puan akar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #47'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap