WWE NXT Tartışma Konusu | 23.07.2024


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,616
Mesajlar
4,242
Beğeni sayısı
1,403
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Trick Williams ringde

Trick Williams, NXT Şampiyonluğunu kaybettiğinden beri eskisi gibi olmadığını söylüyor. Güvendiği insanlarla birçok konuşma yaptığını söylüyor ve Ethan Page'e unvanı geri kazanmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Cedric Alexander'ın müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. Bunu dünyanın önünde yapmak istemediğini ama kendisine NXT Şampiyonluğunun peşinden koşmamasını söyleyen tavsiyesini dikkate alması gerektiğini söylüyor. Williams'ın tutkusu yüzünden kör olduğunu söyler.

Ashante "Thee" Adonis'in müziği duyulur ve dışarı çıkar. Alexander'a Williams'ın kendisini dinlemeyeceğini söylediğini anlatır ve Williams, Adonis'in neden ring kenarında olduğunu sorar. Adonis, Williams'ın topu düşürdüğünü söylüyor ve Williams savunmaya geçiyor. Alexander, Williams'ın birkaç dakika önceki davranışını duygularının devreye girmesine örnek olarak gösteriyor ve Adonis'e bunu halledebilmesi için arkaya gitmesini söylüyor.

Alexander, Williams'a saygı duymaya çalıştığını ama onun nezaketini zayıflıkla karıştırdığını söylüyor. Wililams'a bir maç için meydan okur ve Williams kabul eder. Adonis daha sonra Williams hakkında konuşmaya devam eder ve Williams ona vurur. Adonis'i ringin dışına gönderir ve Alexander'a bakar.


Brooks Jensen def. Josh Briggs

Eddy Thorpe def. Lexis King

Oro Mensah def. Ashante Thee Adonis

Wren Sinclair def. Carlee Bright

Trick Williams def. Cedric Alexander



Maçtan sonra Pete Dunne saldırıyor.

Ulan hunter bu adam senin öz oğlun gibiydi kullansana burada ne işi var ya.,


Ethan Page daha sonra bir hakemle birlikte ringe giriyor. Page, Oro Mensah'ın geçen hafta kendisini tuş etmesinin ve kendisinin üçe kadar saymasının resmi olmadığı için sayılmayacağı konusunda ısrar ediyor. Olaydan rahatsız olmadığı konusunda ısrar ediyor, ardından hakeme Mensah onu tuşladığında kendisinin ya da herhangi bir arkadaşının üçe kadar sayıp saymadığını soruyor. Hakem Page'i sevindirecek şekilde bunun asla resmi olmadığını söyledi. Mensah daha sonra Page'i gafil avlar ve hakem üçe kadar sayarken onu yuvarlar.



The Rascalz def. Je'Von Evans, Nathan Frazer, and Axiom

Daha sonra Ava'nın ofisine gidiyoruz ve Ethan Page, Oro Mensah'a karşı bir maç talep ediyor. Ava, Page'e neyin değiştiğini soruyor ve Page, Mensah'ın kendisini gafil avlamasından bıktığını söylüyor. Mensah ile bir maç yapmak için ne gerekiyorsa NXT Şampiyonluğunu Mensah'a karşı ortaya koymayı teklif ediyor ve Ava aralarında bir unvan maçı için bir sözleşme hazırlamayı kabul ediyor. Sözleşmeyi gelecek hafta The Great American Bash'in birinci haftasında imzalayacaklarını duyurdu ve unvan maçının etkinliğin ikinci haftasında yapılacağını söyledi.​
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,668
Beğeni sayısı
1,400
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Oro Mensah bir şekil atmasın kendini şu kemer potasına hacı be... Onun dışında Trick'in de NXT'de miadını doldurduğunu düşünüyorum, ana kadroyu çok vakit geçirmeden yapmalı.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: