RPG bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak


Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
15
Mesajlar
1,315
Beğeni sayısı
541
PG Nakit
15
Favori Güreşçi
alper mizanin
Neresinden başlasam bilemiyorum. Seninle benim aramda detaycılıkta da, dramaya olan sevgide de, hikaye oluşturmaya, bir şeyler çiziktirmeye olan ilgide de acayip bir kimya var. Bunu ikimiz de biliyoruz. Yıllar boyunca beraber oynadığımız bütün hikayelerde senin yazmak istediğin her şeyi büyük bir keyifle oynadım. Senin elinden çıkan şeyleri canlandırırken, kendimden bir şeyler katmak istediğim her noktada, "keka'yı birazcık tanıyorsam yazdığım bu şeye kesin bayılacaktır." dediğim her anda beni hiç yanıltmadın. Benim gözümde sen, her zaman: "vardır bir bildiği, oynamaya devam edeyim." dediğim kişiydin. Sanırım bu yönde birbirinizin ciğerini biliyoruz. Buraya da gelirken seninle ilk konuştuğumuzda, WrestleMania yolunda ben de rol alıp bu sonlanışta size eşlik etmek istediğimde de aynı heyecan ve aynı güven vardı içimde. Hiç de yanılmadım. Her zamanki gibi. Her şey için emeklerine sağlık. Çok güzel yaptık oğlum ya...

RPG hakkında konuşmak bir kenara, sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir arkadaşsın kekam. Kurcalama alakayı, içimden geldi bunları söylemek. Benzer hayat çizgileri de yaşıyoruz zaten bilirsin. Demem o ki, mevzu konu ne olursa olsun, ben senin neler hissettiğini az buçuk anlayabiliyorum. Anlamaya, sana bir sırt olmaya, seninle yamuk koltuklarda uzanıp rpg konuşmaya, seninle gece gece izlediğimiz dizilere alternatif senaryolar oluşturmaya, birçok şeye, devam edeceğiz. Önümüzde daha çok yıllar var. Daha Jr.'lar arkadaş olacak.

1719100564610.png
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,741
Beğeni sayısı
1,066
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Babaaa. Kuzen vallahi şu oyunu sizinle oynamak çok zevkliydi. Bu oyunun bana kattığı arkadaşların da yeri bende çok ayrı. Hep dediğim gibi bu benim ilk RPG deneyimimdi (adam akıllı) Eğlencesine aldığım bir çarın aldığı senaryolar hayalimin ötesine geçti. Şirketin her önemli anına baktığın zaman Mayhem'in izini görebilirsin. Mayhem'in hayal kırıklığı olmasının en büyük sebebi benim. İniş çıkışlı performanslarım vardı ve ekip de doğal olarak bana pek güvenmedi. Güvenmedikleri halde bana şirketin en uzun saltanatını verdiler. İlk zamanlar bir tekli kemerim olmadığı için fazlaca yakınsam da bu oyunun sadece başarıdan ibaret olmadığını anladım. Başlarda promo ve konuşma gösterisi arasındaki farkı bile bilmezken @KALKTI!!!! her konuda bana yardımcı oldu. Özer ile takım olmak benim için büyük bir şanstı çünkü yıllardır bu oyunu oynuyor/yazıyor. Daha iyi bir partner bulamazdım bence.

Ekibin verdiği her fırsatı tepsem de benden vazgeçmedikleri için çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz için teşekkürler.

ASKERLİK DE BİTMEZ HAA
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
364
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
Ellerinize sağlık beyler her şey için. Zamanında birlikte yaptıklarımızdan dolayı bende yerinizin ne olduğunu zaten biliyorsunuz, uzun uzun anlatmama gerek yok. Oyunun size ne kadar büyük anlam ifade ettiği belli. Her şey gönlünüzce olsun.
 

Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
969
Mesajlar
4,334
Beğeni sayısı
975
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Adam Page
1 1
Forum idaresinde bulunmuş herkes RPG'nin güreş forumlarında bir atardamar görevi gördüğünü az çok bilir, yönetim ekibi ranklardan dolayı idare kısmında ön planda görünse de bizimle birlikte RPG yazar ekibi de yönetimin görünmeyen kahramanlarından oldu hep. Forumu açma arifesinde bir ekip oluşturmaya çalışırken ekip lideri olarak düşünülen isim zannımca @keka olmuştu, şanslıyız ki o da bu işe gönüllü oldu. Durum böyle olunca ortaya harika bir oyun çıkması işten bile değildi, nitekim içinde bulunamasam da okuduğum yorumlardan böyle olduğunu görebiliyorum. Şaşırmadım çünkü PURE döneminde de aynı şeyleri yaşamıştım. Bundan 10 sene sonra yine bir ekip lideri gerekirse ilk adayım yine @keka olur ve eğer @jaques chatteyse yine senaryoların prime time dizi kalitesinde olduğunu bilirim. Fatih Terim-Galatasaray, Şenol Güneş-Beşiktaş dinamiğine benzer Erkinkeka-RPG dinamiği var bu camiada. Let him cook abi.
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,829
Mesajlar
4,726
Beğeni sayısı
887
PG Nakit
465
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Eğer Ağustos'ta buluşulursa o eli öperiz, şu yazar performansı sonrası. Yönetim ekibi olarak bu zamana kadar RPG konusunda her zaman rahat olmamızın sebebi sizlerin başında olması oldu. Ne kadar ben bu ortamın oyunun içine hiç bir zaman kendimi tamamiyle sokamamış olsam da her zaman kenarından köşesinden okuyup gerçekten tüm yazar arkadaşlarımızla gurur duydum. Her senaryosu, her segmenti, her maçı ile dolu dolu bir sene geçirdik sayenizde. Zamanınızı bizlerin eğlencesi, forumumuzun büyümesi adına harcadığınız için ne kadar teşekkür etsek az.

Yönetici kimliği ile mesajı yukarıya bıraktığımıza göre, GADAM, seviyorum seni. Arada flex'e - yazıp can sıksan da iyi ki varsın. Eğer bu yaz sen gelmezsen yıllık izinde Ordu'ya baskın işi olacaktır haberin olsun. ❤️❤️
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
3,116
Beğeni sayısı
1,253
PG Nakit
595
RPG Karakteri
Paul Heyman
Böyle mevzuları oldum olası hiç beceremem ama tam aksine bu işleri çok iyi beceren bir ekip ile birlikte bir koca sene vardı. Kendi hayatımın ve ruh halimin çok boktan bir dönemine denk geldiği için bir dahil olup, bir olamadığım bir dönemdi. İki dönem ekibe dahil olup, hiç aktiflik sergilemeyişim ve oyuna oyuncu olaraktan da pek önem vermeyişim komple benim sorumsuzluğum, Erkin ve Arda başta olmak üzere tüm emek verenlere buradan bir özür borçluyum desem yeri. Bunların haricinde verilen özveri ve emeğin karşılığını belki de tüm zamanların en iyi rpgsi ile herkes sepet dolusu meyve olarak aldı. Herkesin emeğine sağlık. Bir daha böyle bir dönem yakalanır mı bu oyunda, zor gibi duruyor...
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
2,274
Beğeni sayısı
589
PG Nakit
345
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Valla bütün RPG tayfa yazmış, bir de dış göz olarak ben yazayım. Çok yoğun bir 2 iş ve spor hayatı yüzünden zaman zaman foruma baya da ara verdiğim de oluyor, o yüzden doğal olarak RPG oynamam da pek mümkün olmuyor.

Dış göz olarak şovlara bakan, promolara bakan biriyim. @Hacken ve @KALKTI!!!! gibi adamların promolarını es geçmem mesela, ilerleyen dönemde inşallah hepinizinkine de bakacağım. En son oynadığım RPG'ye göre işleri o kadar ilerlettiniz ki, benden sadece şapka çıkar bu ikilinin kalemine, emeklerinize sağlık beyler. Çok iyi iş, çok büyük emek.

Ek olarak da @keka hayırlı tezkereler şimdiden bro.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
5,161
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
10 seneden daha fazla oldu sanırım RPG oynamaya başlayalı. Artık herkesin olgun bir dönemine gelmesinden dolayı mı veya başka sebeplerden dolayı mı bilmiyorum ancak çocukluk zamanımda bir hevesle oynadığım RPG'lerden beri en çok keyif aldığım RPG bu oldu. Oynarken de bir şeyler yazarken de gerçekten bir güreş şirketindeymişim gibi hissettirdi her zaman. Bazı işler bazı isimler zirveye çıksa bile herkesin zaman zaman fırsat bulduğu, önünün açıldığı bir oyun oldu. Yazdığınız süre boyunca da oldukça zor olduğunu biliyorum, hem ekibin azlığı hem senaryoların yoğunluğu fakat tüm bunlara rağmen bir gün bile herhangi bir şovun aksamayışı... diyecek bir şey yok, hiç böyle bir süreklilik görmemiştim daha önceki RPG'lerde. Zaman zaman hak ettiğimi düşündüğüm zaman zaman hak etmediğimi düşündüğüm durumlarda kaldım bu bir senede, fakat ileride dönüp baktığımda (bakılabilecek durumda olursa :d) sadece mutlu hissettirecek anılar göreceğimi biliyorum. Kendi adıma ekibe girmekten nefret ettiğim için oyuncuları şevklendirecek şeyler yapmaya çalıştım, elimizden geleni yaptık. Sıradaki ekibe grafik kısmında muhtemelen yardımcı olamayacağım ama yine oyuncu olarak elimden geleni yapacağım, bu oyunu birileri yazacak ki biz oynayacağız. O yüzden elinize sağlık beyler, kendinize iyi bakın. Oynamaya geri dönmeye karar verdiğinizde beni bıraktığınız yerde bulacaksınız muhtemelen. si si si perro perro perro
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: