RPG bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak


Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,450
Beğeni sayısı
1,444
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu oyunun bugünlere kadar gelmesinde en önemli pay sahiplerinin Erkin ve Arda olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bunun var olmasını sağlayan çok önemli oyuncular ve destekçiler var; Alper, Özer, Barış'ı söyleyebilirim özellikle bu kişiler için de ama aslan payını kuyucu ve ulak alıyor. Çocukluğumuzda, neredeyse 10 yaşlarında başladığımız bir oyunu 22-23 yaşlarında içimizde daha büyük bir heves, beklenti ve heyecanla oynayabiliyorsak da bu adamların hayal güçleri, kalemleri ve fedakarlıkları sayesinde benim için. RPG'nin peak yaptığı zaman 2023-24 yılları olacak üstelik de bu yaz-kış demeden aksamadan devam edecek deseler götümüzle gülerdik herhalde, başarılan şey acayip oyuncularla birlikte.

İkisinin de bu oyundan kopabileceğini düşünmüyorum. Bir bağımlılık, hayatımızın bir parçası artık burası. Belki bu sefer verilen aralar uzun sürer, 6 ay ya da bir yıl ya da daha uzun süre ancak gün geldiğinde yine burada Chairman ranklı bir keka göreceğimizden adım gibi eminim. Erkin ya da Arda varsa zaten orada diğeri de mutlaka vardır.

Üstte arkadaşlar da demiş, "vardır bir bildiği" cümlesini kuracağım iki-üç insandan birisi RPG yazarlığı için. Oyundan bunaldığım zamanlar, yorucu gelmeye başladığı zamanlar hep kendimi keka'ya ve sonunun beklememe değeceğine inandırdım. Sonunda da gerçekten bana on yıllık RPG hayatımda yaşamadığım bir heyecanı, mutluluğu yaşattı. Bu adam da böyle, sonuna kadar razıyız. Olmayan bir oyuncu da yok gibi zaten.

Ekipte yıpranmanın çok çok kolay olduğu bir dönemde, herkese bu kadar hoşgörülü davranıp kimseye ceza vermeden kimsenin oyun zevkini baltalamadan 1 yıl boyunca bu oyunu devam ettirdiler. Mental yıpranmalarını, hayatlarındaki zorlukları hiçbir zaman oyuna yansıtmadılar, bir şov bile es geçmediler. Ben oyuncu olarak yapacağım şey çok daha kolayken bile kendimi uzaklaştırdığım ya da ilgilenemediğim zamanlar oldu. Aksine bu adamlar kesintisiz aylar boyunca onlarca build-up kurup yüzlerce madde yazarak 5/5 ya da 10/10 verilen şovlar sunmaya devam ettiler. Her PPV sonunda bundan fazlası artık zor denilen noktada çıtayı hep biraz daha koydular.

Anlatmak çok zor PGW'nin verdiği tadı ya da sizi. Yıllandıkça güzelleşiyor bu oyun sayenizde. Hiç de bitecek ya da tadı bozulacak gibi durmuyor. (RTS okunmadığı sürece)

Elinize, emeğinize sağlık. Her şey için teşekkürler.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: