Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Layne Staley" data-source="post: 246762" data-attributes="member: 49"><p>Neresinden başlasam bilemiyorum. Seninle benim aramda detaycılıkta da, dramaya olan sevgide de, hikaye oluşturmaya, bir şeyler çiziktirmeye olan ilgide de acayip bir kimya var. Bunu ikimiz de biliyoruz. Yıllar boyunca beraber oynadığımız bütün hikayelerde senin yazmak istediğin her şeyi büyük bir keyifle oynadım. Senin elinden çıkan şeyleri canlandırırken, kendimden bir şeyler katmak istediğim her noktada, "keka'yı birazcık tanıyorsam yazdığım bu şeye kesin bayılacaktır." dediğim her anda beni hiç yanıltmadın. Benim gözümde sen, her zaman: "vardır bir bildiği, oynamaya devam edeyim." dediğim kişiydin. Sanırım bu yönde birbirinizin ciğerini biliyoruz. Buraya da gelirken seninle ilk konuştuğumuzda, WrestleMania yolunda ben de rol alıp bu sonlanışta size eşlik etmek istediğimde de aynı heyecan ve aynı güven vardı içimde. Hiç de yanılmadım. Her zamanki gibi. Her şey için emeklerine sağlık. Çok güzel yaptık oğlum ya...</p><p></p><p>RPG hakkında konuşmak bir kenara, sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir arkadaşsın kekam. Kurcalama alakayı, içimden geldi bunları söylemek. Benzer hayat çizgileri de yaşıyoruz zaten bilirsin. Demem o ki, mevzu konu ne olursa olsun, ben senin neler hissettiğini az buçuk anlayabiliyorum. Anlamaya, sana bir sırt olmaya, seninle yamuk koltuklarda uzanıp rpg konuşmaya, seninle gece gece izlediğimiz dizilere alternatif senaryolar oluşturmaya, birçok şeye, devam edeceğiz. Önümüzde daha çok yıllar var. Daha Jr.'lar arkadaş olacak.</p><p></p><p>[ATTACH=full]7508[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layne Staley, post: 246762, member: 49"] Neresinden başlasam bilemiyorum. Seninle benim aramda detaycılıkta da, dramaya olan sevgide de, hikaye oluşturmaya, bir şeyler çiziktirmeye olan ilgide de acayip bir kimya var. Bunu ikimiz de biliyoruz. Yıllar boyunca beraber oynadığımız bütün hikayelerde senin yazmak istediğin her şeyi büyük bir keyifle oynadım. Senin elinden çıkan şeyleri canlandırırken, kendimden bir şeyler katmak istediğim her noktada, "keka'yı birazcık tanıyorsam yazdığım bu şeye kesin bayılacaktır." dediğim her anda beni hiç yanıltmadın. Benim gözümde sen, her zaman: "vardır bir bildiği, oynamaya devam edeyim." dediğim kişiydin. Sanırım bu yönde birbirinizin ciğerini biliyoruz. Buraya da gelirken seninle ilk konuştuğumuzda, WrestleMania yolunda ben de rol alıp bu sonlanışta size eşlik etmek istediğimde de aynı heyecan ve aynı güven vardı içimde. Hiç de yanılmadım. Her zamanki gibi. Her şey için emeklerine sağlık. Çok güzel yaptık oğlum ya... RPG hakkında konuşmak bir kenara, sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir arkadaşsın kekam. Kurcalama alakayı, içimden geldi bunları söylemek. Benzer hayat çizgileri de yaşıyoruz zaten bilirsin. Demem o ki, mevzu konu ne olursa olsun, ben senin neler hissettiğini az buçuk anlayabiliyorum. Anlamaya, sana bir sırt olmaya, seninle yamuk koltuklarda uzanıp rpg konuşmaya, seninle gece gece izlediğimiz dizilere alternatif senaryolar oluşturmaya, birçok şeye, devam edeceğiz. Önümüzde daha çok yıllar var. Daha Jr.'lar arkadaş olacak. [ATTACH type="full" width="347px" alt="1719100564610.png"]7508[/ATTACH] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
Menü
Giriş yap