- Konular
- 123
- Beğeni sayısı
- 538
- PG Nakit
- 1,545
- Favori Güreşçi
- CM Punk
Galatasaraylı Hakan Balta ve Hamit'in o mevkide olmaları benim sorunum değil çünkü onları oraya ben getirmedim. Her şey yolundaymış gibi sadece gs merkezli eleştiri yapıyorsunuz. İşin objektifliği orada kaçıyor. Sana göre başarısızlıktaki etkenlerden biri bu olabilir bunu belirtmende hiçbir sakınca yok ama diğer sorunlardan %20 bahsediyorsan gs merkezli eleştirilerin %80.Üslubuna değil, Yunus'u savunmana dikkat çekmiştim. Geçmiş mesajındaki üslubuna dair bir şey söylemedim zaten.
Yanlış baştan yapılırken eleştiri yapma hakkını kendimde görüyorum açıkçası. Bu federasyon, altın jenerasyon gelirken turnuvayı göz göre göre yiyor. Kusura bakmayacaksın ama bunun sebebi de Hamit Altıntop gibi, Hakan Balta gibi karakterlerin milli takımı Galatasaray circlejerk'ü üzerinden döndürmesinden kaynaklı. Bu işten en çok zararlı çıkanlar yine sizin oyuncular olurken (BAY'ı bu turnuvadan sonra 10M'ye falan ancak satabilirsiniz dış pazara), yanlışı eleştirdiğimiz için hala bana ya da bir başka arkadaşa işi takımlar üzerinden okuduğumuzu söylemen en başından senin takım üzerinden okuduğunu düşündürtüyor bana.
Böyle düşünmediğine beni ikna etmek zorunda değilsin, dışarıdan nasıl göründüğünü bil istedim sadece.
Gürcistan maçı sonrası attığım mesajlar duruyor aç bak. Takımcılık yapsam seninle birlikte en az 3 kişi daha alıntılardı benim mesajları.