SICAK GELİŞME: Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a Tarihi Çalım!


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
365
Mesajlar
5,639
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
TFF'nin kurbanı oldu İsmail hoca. Ve ona sahip çıkmayan Fenerbahçe başkanlarının da. Ali Koç'u onun için ölmeye hazır olacak kadar seven biriyken şu kararı yüzünden Aziz'den ne farkı kaldı diye sorguluyorum. Yazıklar olsun.
 

Dragon

JM Cericho
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
487
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Dediklerine katılıyorum fakat çoktan İsmail hocanın veda klibi hazırlanmış, Aziz'de Mou ile mevcut yönetim anlaşırsa maaşının yarısı benden - yine de şüpheli - demiş, Mourinho gibi üst düzey bir hoca gelmişken bence çok da sıkıntı edilecek bir durum gibi durmuyor. Haciz Yıldırım olsaydı çilek ayağına 35 yaşında dedeleri çekip kulübün borcunu yine katlama ihtimali yüksekti ama ben Ali Koç ile böyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.

Aziz 1+1 2 eder dese inanmam o kadar tecrübe edindim kendisini. Seçilemezse ortadan anında kaybolur vizyon kattım Aliye yeter ona işte işin yarısı vizyon eğeğeğe der sıvışır.

Aynı mevzu 2022-23 sezonunun başında da yaşandı. İşte şu A+ hoca geliyorsa o risk alınır mevzusu. Tabii Mourinho Jesus’tan 4-5 gömlek üstün ama sen diyorsun ki bu ligde benim rakibim itilerek şampiyon yapıldı. E sen 99 puan almışsın 99 gol atmışsın. Deplasmanda mağlubiyetin yok 16/19 yapmışsın. Derbileri süpürmüşsün, koca sezon 3 tane mağlubiyetin var. Mourinho gelince o yapı rakibini itmekten mi vazgeçecek ya da Mourinho 120 puan mı yapacak? Dünyada 38/38 yaparak şampiyon olması beklenen tek kulüp Fenerbahçe, dünyanın neresinde var böyle bir şey? Önce sana kıçı kırık 2-3 maçta puan kaybı hakkı vermeyen rakibini iten sisteme kız. Yoksa şampiyon hoca kovmak gibi bir şey bu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: