WWE RAW Tartışma Konusu | 20.05.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,469
Mesajlar
3,822
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Sami Zayn hayranlarını "Raw "a davet ediyor ve King & Queen Of The Ring'e sadece beş gün kaldığını söylüyor. Chad Gable ve Bronson Reed'e karşı yapacağı Üçlü Tehdit Kıtalararası Şampiyonluk maçına değindikten sonra, bugün erken saatlerde bir röportajda kendisine unvan savunmasını neden kabul ettiğinin sorulduğunu söyledi. Chad Gable'ın 15 Nisan'da ailesinin önünde kendisine saldırmasının intikamını almak ve Reed'in unvanının peşine düşmek gibi aynı anda uğraşmayı tercih ettiği iki farklı sorunu olduğunu söyledi. Akla, bedene ve ruha para yatıracaksa her seferinde ruha yatıracağını söylüyor. Kıtalararası Şampiyon olmasının nedeninin ruh olduğunu ve Cumartesi günü hala unvanı elinde tutarak çıkacağını söyledi.

Alpha Academy'nin müziği duyuluyor ve grup ringe doğru ilerliyor. Gable, Zayn'e kendisine manipülatif dediğini duyup duymadığını soruyor, ardından WrestleMania'da Kıtalararası Şampiyonluğu kazanması için Zayn'i manipüle etmediğini söylüyor. Zayn'e özverili bir şekilde koçluk yaptığını ve çok iyi davrandığını söylüyor. Maxxine Dupri'nin Shayna Baszler'a karşı Queen Of The Ring Turnuvası ilk tur maçını kaybetmesini, Akira Tozawa'nın geçen hafta Bronson Reed'e karşı kaybetmesini ve Otis'in bir hayal kırıklığı olmasını, sonuç almadan onlara yardım etmek için nasıl fazla iyi davrandığına örnek olarak gösteriyor.

Zayn; Dupri, Tozawa ve Otis'e Gable'ın saçmalıklarına daha ne kadar katlanmak istediklerini sorunca Gable savunmaya geçti. Üçünün de kendilerini ona yeniden adadığını söylüyor ve Zayn'in kalbi ve ruhu hakkında konuşmasını dinlemekten bıktığını söylüyor. Cumartesi günü Zayn'i şampiyonluktan indirmek için onu tuş etmek zorunda olmadığını, ama yapacağını ve ruhunu alacağını söylüyor. Zayn her şeyin iyi ve güzel olduğunu, ancak son kontrol ettiğinde King & Queen Of The Ring'e beş gün daha olduğunu söylüyor. Bu gece müsabakaya çıkacaklarını söylüyor ve şimdi maç için ringde buluşmak üzere ona meydan okuyor.

Chad Gable def. Sami Zayn

Bron Breakker def. Kale Dixon

Queen of the ring
Lyra Valkyria def. IYO SKY

Dünya Takımlar Şampiyonluğu
Awesome Truth (c) def. Judgment Day


Braun Strowman'ın müziği duyuluyor ve Carlito'yu yere seriyor. McDonagh'ı ringin etrafında ve içeride kovalıyor.

Lynch, "The Man "in Greensboro'ya geldiğini ve beş gün sonra King & Queen Of The Ring'de Liv Morgan'a karşı Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu savunacağını söyledi. Birbirlerine karşı pek çok savaş verdiklerini ama Morgan'ın şimdi intikam almaya kararlı olduğunu söylüyor.

O devam edemeden Morgan'ın müziği duyulur ve ringe doğru ilerler. Morgan, Lynch'e geçen hafta olanlardan sonra nasıl kötü adam olduğunu sorar, ardından tek önemsediği şeyin amacı olduğunu söyler: Liv Morgan İntikam Turu. Lynch, Morgan'ın birkaç yıl sonra nihayet ne yaptığını anladığını, kendisinin ise on beş yaşından beri bir güreşçi olarak amacını bildiğini söylüyor. Başarılarından birkaçını sıralıyor ve WWE'nin şu anda bulduğu zamankinden daha iyi olduğunu söylüyor.

Morgan, Lynch'in başarılarını sıralamasının ve engelleri aştığını söylemesinin onu bencil gösterdiğini söylüyor ve ardından hayranlara Lynch'in WWE'yi veya hayranları umursamadığını söylüyor. Lynch'in şimdiye kadar önemsediği tek şeyin kendisi olduğunu söyledi ve sonunda yeni Kadınlar Dünya Şampiyonu olarak ait olduğu yere oturacağını söyledi. Lynch, hayranların Morgan'ın yalan söylediğini bildiğini çünkü kandırılamayacaklarını söylüyor. Her şeyi hayranları için yaptığını söylüyor.

Shayna Baszler & Zoey Stark vs. Damage CTRL vs. vs. Kayden Carter & Katana Chance vs. Ivy Nile & Maxxine Dupri

Kazanan: Shayna Baszler & Zoey Stark

King Of The Ring
GUNTHER def. Jey Uso




Beklenilen Maçın Sonucundan Memnun Musunuz?
Takım Maçında O İsim Geldi
Kadınlar Takım Kemeri İçin Yeni Adaylar Belli Oldu
Bron Breaker Gömmeye Devam Ediyor
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: