BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPWLOGO.png
TCPW WrestleFest Week TCPW Dark #8 Special Pre-Show

TCPW WrestleFest Dark.png

TCPW Dark.PNG


Şovu arka alanda TCPW Dark Commisioner'i ve TOTAL Never Comfort Şampiyonu Mojo Rawley açıyor. Kendisi bugün Dark Şovunun bu senelik son şovunda olduklarını söylüyor. Bugünki kemer korumasından başarılı çıkıp ShowDown ya da WarZone'dan bir kontrat kazanacağını söylüyor.

mojo rawley backstage.PNG

-------------------------------------------------

Tekrar kameralar arka alanda açılıyor ve tekrar Joe Hendry görünüyor. Joe Hendry, WrestleFest dönemi kendisini göstereceğini söyleyip yaptığını söylüyor. Aynı zamanda yükselişini de bugün bu kemeri tekrar kazanarak devam ettireceğini söylüyor.

joe hendry backstage.jpg

--------------------------------------------------

Gunther vs Braun Strowman.PNG
Gunther vs Braun Strowman

Önce Gunther ondan hemen sonra da Braun Strowman ringe geliyor ve TCPW WrestleFest Haftasının ilk şovu başlıyor. Zil çalar çalmaz, iki dev adam ringin ortasında karşı karşıya geliyor. Braun Strowman, Gunther'a doğru ilerleyerek onu köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Ancak Gunther, çevikliğini kullanarak Strowman'ın güçlü saldırılarından kaçıyor. Strowman, tekrar Gunther'a saldırmaya çalışıyor, ancak Gunther, Strowman'a ani bir tokat atarak onu sersemletiyor. Strowman, bu darbenin etkisiyle geri adım atıyor. Maç, beklendiği gibi son derece sert geçiyor. Gunther, teknik güreş yeteneklerini kullanarak Strowman'ın zayıf noktalarını hedef alıyor. European Uppercuts ve güçlü darbelerle Strowman'ı yıpratmaya çalışıyor. Strowman ise rakibine karşı gücünü kullanarak büyük darbe ve body slam’le cevap veriyor. Bir ara Gunther, Strowman'ın dizlerine odaklanıyor ve onu yere düşürmeyi başarıyor. Ardından, Gunther Strowman'ın devasa bacağına sert bir tekme atarak onu yavaşlatıyor. Strowman acı içinde yere yığılıyor, ancak hızla toparlanıyor ve Gunther'ı köşeye sıkıştırıyor. Maçın sonuna doğru, Gunther ve Strowman iyice yorulmuş durumda. Strowman, Gunther'ı omuzlayarak güçlü bir Powerslam yapmaya hazırlanıyor. Ancak Gunther, ani bir hamleyle Strowman'ın elinden kurtuluyor ve onu ters köşe yapıyor. Gunther, Strowman'ın göğsüne sert bir Chops yaparak onu yere seriyor. Strowman, bu darbeden sonra nefes almakta zorlanıyor. Gunther, Strowman'ın üzerinde üstünlüğü ele geçiriyor ve onu ringin ortasına sürüklüyor. Ardından, Gunther, Strowman'a meşhur "Last Symphony" hareketini yaparak onu yere seriyor. Pine gidiyor.
1…
2…
3!!!
Gunther kazanıyor. Bu iki dev gibi adamın mücadelesinden Gunther kazanarak çıkıyor.

gunther wins.jpg

-------------------------------------------

Maçtan sonra arka alana döndüğümüzde Jay Lethal görünüyor ve o konuşmaya başlıyor. Bugün karşılaşacağı kişilerden daha kariyerli ve daha başarılı bir güreşçi olduğunu söylüyor. TCPW'da bu zamana kadar kendini gösteremediğini ancak bugünden sonra bu durumun değişeceğini ekliyor.

jay lethal backstage.jpg

-----------------------------------------------

Yine arka alandayız ve bu sefer arka alanda konuşan kişi Johnny TOTAL oluyor. TOTAL Never Comfort kemerini bir kere daha kazanınca belki de bir daha hiç bırakmayacağını ve herkese unutulmayacak bir reign izleteceğini söylüyor.

johnny total backstage.jpg

-----------------------------------------------

TOTAL Never Comfort Championship.PNG
Mojo Rawley (c) vs Joe Hendry vs Jay Lethal vs Johnny TOTAL 4-Way Street Fight Match for the TOTAL Never Comfort Championship

Sırasıyla şampiyon Mojo Rawley, Joe Hendry, Jay Lethal ve Johnny TOTAL geliyor. Zil çalıyor ve maç başlıyor. İlk olarak Mojo Rawley, Joe Hendry'e saldırıyor. Ancak Jay Lethal ve Johnny TOTAL, hızla Mojo'nun üzerine gidiyorlar. İkili, Mojo'yu köşeye sıkıştırıyor ve kendo sopalarıyla üzerine saldırıyor. Mojo, bir an için geri çekilmek zorunda kalıyor ama gücünü toplayıp geri dönüyor. Bu sırada Joe Hendry, ringin dışına çıkarak bir masa alıyor ve ringin içine sürüklüyor. Maçın ortalarında, aksiyon zirveye çıkıyor. Johnny TOTAL, Jay Lethal'ı köşeye sıkıştırıp ona birkaç hızlı tekme savuruyor. Johnny ardından ringin iplerine çıkıyor ve etkileyici bir Starship Pain hareketiyle Lethal'ın üzerine atlıyor. Ancak Joe Hendry, tam zamanında araya girip Johnny'yi dışarı atarak avantaj sağlıyor. Hendry, Johnny TOTAL’ı ringin dışındaki bariyerlere doğru fırlatıyor ve ardından metal bir sandalye alarak ona vuruyor. Bu sırada, Mojo Rawley ringin içinde kontrolü ele geçiriyor. Jay Lethal’ı yakalıyor ve onu sert bir Spinebuster ile masanın üzerine bırakıyor. Masa büyük bir gürültüyle kırılıyor ve Lethal acı içinde yerde kalıyor. Mojo, hızını kaybetmeden Joe Hendry'e saldırmaya hazırlanıyor, ancak Hendry çevik bir hareketle onu ters köşe yapıyor ve Mojo’yu ringin köşesine fırlatıyor. Maçın sonlarına doğru, tüm güreşçiler oldukça yıpranmış durumda. Johnny TOTAL, yavaşça ringin içine geri dönüyor ve köşeden atlamaya hazırlanıyor. Johnny, tam Hendry'e saldıracakken Jay Lethal hızla ayağa kalkıyor ve Johnny'yi karnından yakalayıp Lethal Injection ile yere seriyor. Lethal, tam galibiyeti almaya hazırlanırken Mojo Rawley geri dönüyor ve Lethal'ı dışarı fırlatıyor. Mojo, hemen Hendry'e dönüyor ve onu kaldırıp sert bir şekilde ringin dışına fırlatıyor. Mojo, seyirciye doğru dönüp zaferini kutlamaya hazırlanırken, ringin dışındaki Johnny TOTAL ani bir hamle yaparak ringe geri dönüyor. Johnny, hızla ringin üstüne çıkarak Springboard Roundhouse Kick ile Mojo’yu sersemletiyor. Ardından, hızını alıp havada yaptığı akrobatik bir hareketle Mojo’yu yere seriyor. Pine gidiyor.
1…
2…
2.99!!
Jay Lethal kendo stick’le pini bozuyor. Johnny TOTAL’e Kendo Stick’le vurmaya başlıyor. TOTAL yerden bile kalkamıyor. Lethal acımadan TOTAL’e vurmaya devam ederken Lethal’ın arkasında Hendry, iplerin altından ringe sandalyeyi atıyor. Kendisi de giriyor, Lethal’ı çeviriyor ve Christmas Gift’i vuruyor. Pine gidiyor.
1…
2….
3!!!!
Joe Hendry, Jay Lethal’ı pinleyerek tekrardan TOTAL Never Comfort Şampiyonu oluyor.

resim_2024-09-04_142258325.png

Joe Hendry yorgunluktan kemeri aldıktan hemen sonra arka alana doğru kaçamıyor. Tam ringden çıktıktan sonra Mojo Rawley yandan koşarak bir Shoulder Block vuruyor. Joe Hendry’i kaldırıyor ve Sit Out Alabama Slam’i vuruyor. Pine gidiyor hemen. Ringdeki hakem aşağı iniyor.
1….
2…
3!!!!
Mojo Rawley her ne kadar maçı kaybetse de kemerini tekrar kazanıyor.

mojo rawley wins.jpeg

Hızlı bir şekilde sevinerek arka alana dönüyor ve şovda bu görüntülerle sona eriyor.

TCPW - All Rights Deserved
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPWLOGO.png
TCPW WrestleFest Week TCPW WarZone #14 Special Pre-Show

TCPW WrestleFest WarZone.png


TCPW WarZone.PNG

Şovu arka alanda açıyoruz. ve TOTAL Three Man Team Şampiyonlarımız Bullet Club var. Finn Balor konuşuyor. Finn Balor bugün bu kemerleri terlemeden koruyacaklarını söylüyor. Gerçek Bullet Club'ın kendilerinin olduğunu hatırlatıyor.
finn balor backstage.jpgtongans backstage.jpg

----------------------------

1 Hour Iron Man Match.PNG

Tetsuya Naito vs Kazuchika Okada 1 Hour Iron Man Match

Maçın ilk 10 dakikası yavaş ve metodik bir tarzda ilerliyor. İkili arasında headlocklarla teknik bir güreş başlıyor. Okada, her zaman olduğu gibi, rakibini teknik olarak yıpratmaya çalışıyor. Ancak Naito, lucha libre stilindeki çevikliği ile her seferinde bu hamlelerden sıyrılıyor. İlk tuş girişimi Okada’dan geliyor; hızlı bir dropkick sonrası tuşa gidiyor.
1…..
2…..
Kick-Out. İki güreşçi de dikkatli davranıyor, önlerinde bir saatlik uzun bir maç olduğunu biliyorlar 14. dakikada Naito yavaş yavaş ivme kazanmaya başlıyor. Köşedeki imza slingshot dropkick'ini vuruyor ve ardından bir neckbreaker hareketi gerçekleştiriyor. Tuşa gidiyor
1…..
2……
Kick-out. Her iki güreşçi de ilk yorulma belirtilerini gösteriyor. 17. dakikada Okada ritmini bulmaya başlıyor. Naito'nun boynunu hedef alarak onu yavaşlatmak için hassas hamleler yapıyor, bu da geçmişte kendisine başarı getiren bir strateji. Mükemmel bir DDT ve ardından bir dizi European Uppercut hareketi ile Naito’yu yıpratıyor.Ardından Okada, Naito’yu bir anda yakalıyor ve muazzam bir Rainmaker yapıyor! Naito yere seriliyor ve Okada hemen tuşa gidiyor
1….
2…….
3!!!!!
Tetsuya Naito 0-1 Kazuchika Okada
Kazuchika Okada 1-0 önde. İlk tuştan sonra Naito, toparlanmak için ringin dışına çıkıyor ama Okada ona pek zaman tanımıyor. Okada, Tope Con Hilo deniyor ancak Naito mükemmel bir zamanlama ile havada bir dropkick ile karşılık veriyor. O andan itibaren Naito ipleri eline alıyor. Okada’yı bariyerlere fırlatıyor ve sırtını hedef alarak onu ringin dışına çarpıyor.30. dakikada Naito, Okada’yı bir dizi submission kilidine hapsediyor. Özellikle Modified Cloverleaf Lock ile Okada’yı zorluyor. Okada acı çekiyor ama pes etmiyor. Okada’nın yorgunluktan yere yığıldığı bir anda, Naito yüksek tempolu hareketlerle üstünlüğünü pekiştiriyor. Tornado DDT ve aniden vurduğu Destino ile Okada’yı sersemletiyor. Pine gidiyor.
1…….
2…..
3!!!!!
Tetsuya Naito 1-1 Kazuchika Okada
Tetsuya Naito durumu 1-1’e getiriyor. Maçın eşitlenmesiyle birlikte tempo iyice yükseliyor. Her iki güreşçi de yorgunluk belirtileri göstermeye başlıyor, ancak ringde birbirlerine acımasızca vurmaya devam ediyorlar. Naito bir Destino daha denemeye çalışıyor, ama Okada bu hamleyi ters çeviriyor ve yere çakılmış Tombstone Piledriver ile onu yere seriyor. Okada Rainmaker için hazırlanıyor, fakat Naito bir kez daha hareketten kaçınıyor, ani bir enzuigiri ile karşılık veriyor ve ardından Okada’ya Gloria yapıyor. Pine gidiyor.
1….
2…
Kick-out geliyor Naito’dan. 42. dakikada Okada, Naito’nun bir frankenstein hareketini havada yakalıyor ve onu sert bir Superplex ile yere çalıyor. Okada tuşa gidiyor.
1….
2….
Kick-out geliyor Tetsuya Naito’dan.50. dakikaya doğru Okada, bir Rainmaker daha gerçekleştiriyor. Ancak tuşa gitmek yerine Naito’yu tekrar kaldırıyor ve bir Rainmaker daha denemeye hazırlanıyor. Fakat Naito, bu kez kendini toplayarak hamleyi ters çeviriyor ve bir Destino daha vuruyor. Naito, zar zor tuşa gidiyor.
1…..
2…..
3!!!!!
Tetsuya Naito 2-1 Kazuchika Okada
Tetsuya Naito 2-1 önde. Maçın bitmesine 5 dakikadan az kalmışken Okada, hızlanmak zorunda olduğunu biliyor. Arka arkaya dropkick’ler, sert dirsek darbeleri ve bir Tombstone Piledriver daha vuruyor. Naito’yu acımasızca Money Clip Lock’a alıyor ve bütün gücüyle kilidi sıkılaştırıyor. Naito’nun acı çektiği her halinden belli oluyor, ancak direnç göstererek ipleri yakalıyor ve hamleyi bozuyor. Okada, tüm yorgunluğuna rağmen kararlı bir şekilde bir Rainmaker daha denemek için Naito’yu kaldırıyor. Ama Naito, bir kez daha hamleden kaçıyor ve yere yığılıyor. Okada, son çare olarak Naito’yu tekrar kaldırıyor, ama Naito hızlı bir roll-up ile onu şaşırtıyor.
1…..
2...
Kick-Out!! Son bir dakikada Okada, bir Rainmaker daha vuruyor. Pine gidiyor. Ancak 2 saniye kaldı.
1….
2…
Zil çalıyor ve Okada’nın son hamlesi tuşu getirmeye yetmiyor. Tetsuya Naito 2-1 kazanıyor. Kazuchika Okada 1 saniyeyle beraberliği kaçırıyor.

naito wins.PNG

----------------------------------------

Arka alandayız ve The Elite var. Kenny Omega, The Elite'ın güreşte bir devrim açtığını Bullet Club'dan çıkıp Bullet Club'dan daha iyi olduklarını söylüyor. Bugünde bu kemerleri alarak bunu kanıtlayacaklarını ekliyor.

elite backstage.jpg

----------------------------------

Bloodline vs Bloodlne OG.PNG

Bloodline (Solo Sikoa, Jey Uso & Jimmy Uso /w Rikishi) vs Bloodline OG (Roman Reigns, Jacob Fatu, Lance Anoa'i /w Paul Heyman)

Zil çalıyor ve Jey Uso ile Jacob Fatu ringin ortasında yüz yüze geliyor. Kısa bir bakışmanın ardından, sert bir kilitlenme yaşanıyor. Fatu, Jey’i köşeye itiyor ve omuz darbeleriyle kontrolü ele alıyor. Jey, hızla toparlanıp köşeden kaçıyor ve Fatu’ya bir Superkick yapıyor. Jey, hemen ardından Jimmy ile tag yapıyor. Uso kardeşler, Jacob Fatu’ya hızlı bir double team yaparak üstünlük kuruyor. Roman Reigns, stratejik bir hamle ile Jimmy’ye karşı ringe giriyor ve ona sert bir Superman Punch yaparak durumu değiştiriyor. Roman, Jimmy’yi köşeye çekiyor ve takımına avantaj sağlamaya başlıyor. Maçın ilerleyen zamanlarında Roman, Jey’i köşeye sıkıştırıp baskısını artırıyor. Jey, yardım için elini Jimmy’ye uzatırken Roman, onu Guillotine Submission ile yere çekmeye çalışıyor. Ancak Jey, son anda tag yaparak Solo Sikoa’yı oyuna sokuyor. Solo, Roman’a karşı ringe girdiğinde seyircilerden büyük bir tezahürat yükseliyor. Solo, Roman’a karşı güç gösterisi yapıyor ve ona dev bir Samoan Drop yaparak üstünlük sağlıyor. Ardından Jacob Fatu’ya bir Spinning Solo yaparak onu ring dışına yolluyor. Solo’nun saldırgan tarzı, rakip takımı geri çekilmeye zorluyor. Roman, kısa bir süre toparlanmak için ringin dışına çıkıyor, ama Lance Anoa’i hızla ringe girerek Solo’yu şaşırtıyor. Lance, çevikliğini kullanarak Solo’ya karşı birkaç yüksek tempolu hareket yapıyor. Ancak Solo, bir an bile geri adım atmıyor ve Lance’i güçlü bir darbeyle yere seriyor. Solo, tuşa gidiyor.
1….
2….
Roman Reigns bozuyor. Maçın devamında her şey kaosa dönüşüyor. Jey ve Jimmy Uso, Roman ve Lance ile dışarıda kavgaya tutuşuyor. Roman, Jey’i dışarıda bariyerlere sert bir Spear ile fırlatıyor. Bu sırada Jacob Fatu, ringin içinde Solo’ya karşı üstünlük kurmaya çalışıyor. Fatu, Solo’yu iplerden fırlatıp dev bir Superfly Splash ile vuruyor pine gidiyor.
1….
2…
Kick-out geliyor. Rikishi, dışarıda oğullarına moral verirken, Paul Heyman Roman’ı ve takımını dışarıdan yönlendiriyor. Roman, Jimmy ve Jey Uso’yu dışarıda bir arada yakalıyor ve ikisine de arka arkaya Superman Punch yapıyor. Roman’ın dışarıda iki kardeşi etkisiz hale getirmesiyle yeniden ringe dönmesi dengeleri değiştiriyor. Son dakikalarda Roman ve Solo karşı karşıya geliyor. İkili arasında gergin bir bakışma yaşanıyor ve ardından yoğun bir mücadele başlıyor. Roman, Solo’ya sert yumruklarla saldırıyor, ama Solo geri adım atmıyor ve Roman’a güçlü bir Samoan Spike ile karşılık veriyor. Solo, Roman’a tuşa gidiyor.
1….
2….
Jacob Fatu ringe giriyor ve Solo Sikoa’yı kaldırıyor ringin dışına fırlatıyor. Jimmy Uso köşedeki ipi tutarak son anda Solo ringin dışına çıkmadan tag’i alıyor. İki kardeşte içeri giriyor. Ancak Roman onları bekliyormuş gibi Jey’e hızla bir Spear yapıyor ve köşeye sıkıştırıyor. Son olarak Jimmy Uso ringde yalnız kalıyor. Roman, yavaşça Jimmy’ye dönüyor ve ona dev bir Spear yaparak yere seriyor. Hemen tuşa gidiyor. Hakem saymaya başlıyor:
1……
2…….
3!!!!
Bloodline OG bu maçı kazanıyor! Rikishi oğullarını ring dışına toplarken Bloodline OG parmaklarını yukarı kaldırarak galibiyeti kutluyorlar.

reigns and heyman wins.PNGlance and jacob wins.PNG

---------------------------

Arka alandayız ve Original Club var. AJ Styles konuşmaya başlıyor. AJ Styles, kendisinin TCPW'da bir devrimle başladığını ve bunu Original Club ile devamını getireceklerini söylüyor. Bu kemer için herkesten daha çok mücadele edeceklerini söylüyor.

oc backstage.PNG

------------------------------

TOTAL National Championship.PNG

Millie McKenzie (c) vs Steph de Lander for the TOTAL National Championship

Zil çalar çalmaz Millie McKenzie ve Steph De Lander ringin ortasında göz göze geliyor. Millie’nin çevikliği hemen devreye giriyor, o ringin etrafında dolaşıp hızlıca hareket ediyor. Steph ise gücüne güvenerek Millie’yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. McKenzie, bir dizi hızlı hareketle De Lander’a karşı bir avantaj elde ediyor ve onu birkaç kez iplerden sektirip hızlı Dropkick ile yere seriyor. Steph, McKenzie’nin hızına yetişmekte zorlanıyor, ancak Millie ona arkadan bir hamle yaparken Steph aniden sert bir Clothesline ile McKenzie’yi yere seriyor. Steph De Lander kontrolü eline alıyor. Millie’yi köşeye çekip sert köşe darbeleriyle ringin her yerinde sürüklüyor. Gücünü kullanarak McKenzie’yi yere çarpan Steph, onu sıkıca kavrayıp bir Bearhug yapıyor. McKenzie acı içinde kıvranırken seyircilerden destek almaya çalışıyor. De Lander, gücünü bir kez daha göstererek McKenzie’yi havaya kaldırıyor ve ona dev bir Spinebuster yapıyor. Hemen tuşa giderken hakem saymaya başlıyor.
1…..
2…..
Kick-Out geliyor. Steph, üstünlüğünü sürdürüyor, ama Millie McKenzie pes etmiyor. Millie, Steph’in saldırılarına karşılık vermeye başlıyor ve hızlı bir şekilde Steph’i German Suplex ile yere seriyor. Bu hareket, seyircileri ayağa kaldırıyor. McKenzie, De Lander’ı birkaç kez sert Forearm Smash ile sersemletiyor. Steph tekrar ayağa kalkmaya çalışırken Millie, ani bir Headbutt ile onu şaşkına çeviriyor ve ardından bir Snap Suplex yaparak momentum kazanıyor. Hızlı bir şekilde iplerden sekip Steph’e Running Knee vuruyor ve tuşa gidiyor.
1…..
2…..
Kick-Out! Son dakikalarda iki güreşçi de oldukça yorgun düşüyor, ancak Millie McKenzie hızını ve çevikliğini sonuna kadar kullanıyor. Steph, McKenzie’yi köşeye sıkıştırarak bir Powerbomb denemek istiyor, ancak Millie bir şekilde kurtuluyor ve Steph’i iplerden aşağıya atıyor. Ringin dışında kısa bir kavga yaşanıyor, Millie hızlı bir Suicide Dive ile Steph’i yere seriyor! Millie, Steph’i ringe geri sokuyor ve onu tuş etmeye çalışıyor, ama Steph son anda tuşu bozuyor. Millie pes etmeden devam ediyor, Steph’i kaldırıp bir kez daha güçlü bir German Suplex yapıyor. Bu kez ipleri bırakmıyor ve ikinci bir German Suplex daha yaparak Steph’i tamamen sersemletiyor. McKenzie, son olarak iplerden sekiyor ve Steph’e sert bir Cutter yaparak ringin ortasında onu yere seriyor. Millie McKenzie köşeye geçiyor. Steph de Lander sersem bir şekilde kalkıyor ve Spear!!!! Millie McKenzie bir de kaldırıyor ve Canadian Destroyer!!! Millie McKenzie resmen domine ediyor. Pine gidiyor.
1….
2…..
Işıklar kapanıyor. Biraz zaman geçiyor ve ışıklar açıldığında Millie McKenzie ringin ortasında kanlar içerisinde Steph de Lander’ın kucağında yatıyor. Steph de Lander hemen bir Sleeper Hold bağlıyor hakem Millie zaten bayıldığı için hemen maçı bitiriyor ve Steph de Lander, Millie McKenzie’nin yenilmezlik serisini bitirerek yeni TOTAL National Şampiyonu oluyor.

steph de lander wins.PNG

--------------------------------

Main Event'ten hemen önce tekrar arka alandayız. Karşımızda War Dogs var. Gedo konuşuyor. Kendilerinin hem Bullet Club hem de TCPW konusunda yeni kan olduklarını ve bu geceden zaferle ayrılacaklarını söylüyor.

david finlay and gedo backstage.jpegjake lee and gabe kidd backstage.jpg

--------------------------------------

4 Way Elimination Team Match for the TOTAL Three Man Team Championships.PNG

Bullet Club (Finn Balor, Tama Tonga & Tonga Loa) (c) vs The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson & Matt Jackson) vs Original Club (AJ Styles, Karl Anderson & Doc Gallows) vs War Dogs (David Finlay, Gabe Kidd & Jake Lee) 4-Way Elimination Team Match for the TOTAL Three Man Team Championship

Zil çalar çalmaz, ringde kaos başlıyor. Kenny Omega, AJ Styles ile hemen yüzleşmek için ringin ortasına yürüyor. İkili arasındaki gerilim zirvede. AJ ve Kenny kısa bir süre teknik bir güreş gösterisi sergiliyor. Kenny, AJ'yi iplerden sektiriyor ve ona sert bir V-Trigger yapmaya çalışıyor, ancak AJ, hızlı bir Pele Kick ile karşılık veriyor. Hemen ardından ringdeki diğer takımlar devreye giriyor. Tama Tonga, Karl Anderson ile ringde buluşuyor, bu sırada David Finlay ve Matt Jackson dışarıda sert bir kavga başlatıyor. İlk 10 dakika boyunca herkes birbirine üstünlük kurmaya çalışıyor. The Elite, hızlı takım çalışmasıyla ringde tempoyu yükseltiyor. Nick Jackson, Jake Lee’ye birkaç sert Superkick yapıyor. Hemen ardından Kenny Omega ringe giriyor ve Jake Lee’yi köşeye sıkıştırıp birkaç sert diz darbesi yaparak onu zayıflatıyor. Omega, Jake’e One Winged Angel ile yere seriyor ve tuşa gidiyor.
1….
2….
3…
İlk Elenen: War Dogs (David Finlay, Gabe Kidd ve Jake Lee /w Gedo)
David Finlay ve Gabe Kidd dışarıda hayal kırıklığı içinde ringi terk ederken, maç kalan üç takım arasında devam ediyor. Bullet Club, Finn Balor liderliğinde ringin kontrolünü ele almaya çalışıyor. Tama Tonga, Matt Jackson’a birkaç sert yumruk atarak onu zayıflatıyor. Ancak The Elite geri dönüyor; Kenny Omega ve Young Bucks, mükemmel takım uyumlarıyla tama ve Tonga Loa’yı ring dışına atmayı başarıyor. AJ Styles ve Finn Balor, yıllardır beklenen yüzleşmelerini ringin ortasında yapıyor. İkili arasında kısa bir teknik güreş mücadelesi yaşanıyor. AJ, Finn’i köşeye sıkıştırarak ona birkaç sert yumruk atıyor, ancak Finn hızlı bir hareketle AJ’yi sırtından iplerden sektiriyor. Balor, AJ’yi hızlı bir Slingblade ile yere seriyor. Bu sırada Nick Jackson ve Matt Jackson da Finn’e karşı üstünlük sağlamaya çalışıyorlar. Matt, Finn’i şaşırtıp bir Superkick yapıyor ve tuşa gitmek istiyor, ancak Finn son anda kurtuluyor. Maç devam ederken, Finn Balor momentumu geri alıyor ve Matt Jackson’a bir Slingblade yapıyor. Matt sersemlemişken Finn, köşeye çıkarak dev bir Coup de Grâce vuruyor ve hemen tuşa gidiyor
1…..
2….
3!!!!!
İkinci Elenen: The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson ve Matt Jackson)
Maç, Bullet Club ve The Original Club arasında kaldığında tansiyon daha da yükseliyor. AJ Styles ve Finn Balor, ringin ortasında bir kez daha karşı karşıya geliyor. Finn, AJ’ye sert bir yumruk atıyor ve ardından hızlı bir Dropkick ile onu köşeye fırlatıyor. Tama Tonga ve Tonga Loa, Karl Anderson ve Doc Gallows’a saldırarak takım oyunlarıyla üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Doc Gallows, Tama Tonga’yı bir Big Boot ile yere seriyor ve ardından Tama’yı sert bir Chokeslam ile tuş etmeye çalışıyor, ancak Tama son anda kurtuluyor. Finn Balor, AJ Styles ile yeniden karşı karşıya geliyor ve ona hızlı bir Pele Kick yapıyor. AJ ise hemen toparlanıyor ve Finn’e karşı bir Phenomenal Forearm deniyor. Finn bu hareketten kaçmayı başarıyor, ancak AJ’nin hızına ayak uydurmakta zorlanıyor. Son dakikalarda Tama Tonga, AJ Styles’a karşı birkaç sert yumruk atıyor ve köşeye sıkıştırıyor. Ancak AJ, ani bir hamleyle Tama’yı sırtlıyor ve ona sert bir Styles Clash yapıyor. Tama sersemlemişken AJ hemen köşeye çıkıyor ve bir Phenomenal Forearm ile Tama’yı yere seriyor. Hemen ardından tuşa gidiyor.
1….
2….
3!!!!
Son Elenen: Bullet Club (Finn Balor, Tama Tonga & Tonga Loa)
Original Club kazanıyor ve yeni TOTAL Three Man Team Şampiyonları oluyorlar. Üçlü sevinirken kameralar kapanıyor.

original club wins.PNG

Bu görüntülerle şov sona eriyor.

TCPW - All Rights Deserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: