WWE RAW Tartışma Konusu | 06.05.2024

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
345
Mesajlar
3,183
Beğeni sayısı
602
PG Nakit
1,030
1
1715051608693.png

King Of The Ring Birinci Tur Maçı
Finn Balor vs. Jey Uso
Jey Uso defeats Finn Balor

Quenn Of The Ring Birinci Tur Maçı
IYO SKY vs. Natalya
IYO SKY defeats Natalya

King Of The Ring Birinci Tur Maçı
Ilja Dragunov vs. Ricochet
Ilja Dragunov defeats Ricochet

Quenn Of The Ring Birinci Tur Maçı
Ivy Nile vs. Zoey Stark
Zoey Stark defeats Ivy Nile

Tekli Maç
Bronson Reed vs. Chad Gable
Chad Gable defeats Bronson Reed by DQ

Quenn Of The Ring Birinci Tur Maçı
Dakota Kai vs. Lyra Valkyria
Lyra Valkyria defeats Dakota Kai

King Of The Ring Birinci Tur Maçı
GUNTHER vs. Sheamus

GUNTHER defeats Sheamus
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,194
Beğeni sayısı
3,425
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Bu şovdan sonra Sean Ross Sapp'in RAW'larda güreş yok eleştirisini yapması çok saçma geldi bana. Yani evet özellikle WM'den sonra güreş derişimi hayli düştü şovlarda ama bu eleştirinin bu haftaki şovdan sonra dile getirilmesi bana bir tık talihsiz geldi. Art niyetli demiyorum çünkü SRS gerçekten sevdiğim bir gazeteci.

Evet bu hafta güreş bakımından daha doyurucu bir şovdu RAW, Dragunov v Ricochet ile GUNTHER v Sheamus maçları oldukça keyifli geçti ve oldukça güzel süre tanınmış bu iki maça. Onun dışında zaten keyifli segmentler ve arka alan olayları da renk katmış şova. CM Punk'ın promosunu dinlemeyen varsa hemen koşsun dinlesin derim, şahane bir promo gerçekten. McIntyre'ın bu denli psikolojik yüklenmelerine böyle bir cevap şarttı ve Punk da gerekeni yapmış. Bu hikayeyi gıpta ile takip ediyorum, çok geçmeden hikayenin bu ağırlığı yerini arttırılmış bir vitese bırakacaktır. Bu arada artık lütfen #PushDakotaKai ya... Iyo'nun maçtan sonra kestiği çok kısa promoyla bile etkileyici olmayı başardı, yani zaten bireysel olarak yeterince süreyi alamıyor ama aldığı o kısa süreyi bile çok iyi değerlendiriyor. Ne zaman sıra gelecek bu hatuna bilmiyorum... IC'de ise oldukça gergin voltajlı bu hikayeyi güzel bir üçlü maça bağlamış oldular. Bronson Reed aslında iyi güreşçidir ama birkaç ay güreşmeyince hemen paslanmış sanki, garip garip botchlar yaptı bir ara. KOTR'a kadar üzerindeki pası atsın da keyifli bir maç izleyelim ya, bu maçın potansiyeli ve vadettikleri o kadar da düşük değil çünkü.

KOTR'da tur atlayanlardan genel anlamda gayet memnunum, zaten çoğu beklenen sonuçlardı. Kofi de Rey'i yiyip GUNTHER'ın karşısına çıkar; GUNTHER da oradan Woods ile Sheamus'a uyguladığı diz tarifesini uygulayarak Kofi'yi yer; RAW finalinde de Ilja'yı yer... Kısacası yer oğlu yer yani, bu turnuvada GUNTHER'dan başka kimsenin şansı olmadığını düşünüyorum. QOTR'da ise RAW'dan hiç kimse kazanamaz gibi geliyor, SD'den ise Tiffany ya da Jade gibi duruyor.
 
Üst
Click here to login using your socials account