- Konular
- 83
- Beğeni sayısı
- 182
- PG Nakit
- 465
- Favori Güreşçi
- Samoa Joe
Zaten.
Himmet ve dua ile kalın. ;)
Çalınmış soruların nereye gittiği belli olmuş...
Hadi çocuğun yaşı yetmiyorda senin bunu söylemen güldürdü. Şöyle arka yapacak kadar alçalsak şimdi hayatta kalma mücadelesi vermezdik. Bahsi geçen kızda Marmara'yı bitirip KPSS mülakatlarında böyle bir torpili olmadığı için ev hanımı oldu merak etmeyin.Çalınmış soruların nereye gittiği belli olmuş...
Ona göre Hatayspor = Real Madrid.Gerçekte belki lüks yemekler yiyorlardir ama ben mesela Erce'nin karun gibi zengin olduğunu falan sanmıyorum. Adamın kulüp yemekhanesinden çıkan yemeği kastettiği ortada, senin mantığınla hiçbir kulüp batmaz o zaman.
Ben de yazarken gülüyordum gerisini de okumadım.Hadi çocuğun yaşı yetmiyorda senin bunu söylemen güldürdü. Şöyle arka yapacak kadar alçalsak şimdi hayatta kalma mücadelesi vermezdik. Bahsi geçen kızda Marmara'yı bitirip KPSS mülakatlarında böyle bir torpili olmadığı için ev hanımı oldu merak etmeyin.
Fetullah ve gelirgeçer kurumların bir arada yürüyüşünün ülkede ne kadar normalleştirildiğinin bilincinde olmadan yapılan cahilce yorumlar.
Hatay TFF'den memnun abi imza vermiyorlarmış.Konya veya Rizespor ayni duruma dusseydi Hatay gibi olur muydu? Hic sanmiyorum. Adamin soylemi abarti ama durumu anlatmak icin. TFF'nin Hataya boyle bir harekette bulunmasi zaten rezalet. Bu adamlara en az 5 sene musamaha gosterilmeli. 150 bin insan olmus.