Erce Kardeşler: “Hatayspor Çok Yalnız Bırakıldı”

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Vay kardeşim sen bana köprüyü ver bana sana beyin vereyim takas sistemine geçelim.
Gittiği takımlarda senelik minimum yarım milyon euro kazanan adamlara girdiğiniz tripler beni öldürecek. Bu kadar irrrasyonelken daha çok başkalarının şampiyonluğu görüp sağa sola hakaret edersiniz.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
522
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Gittiği takımlarda senelik minimum yarım milyon euro kazanan adamlara girdiğiniz tripler beni öldürecek. Bu kadar irrrasyonelken daha çok başkalarının şampiyonluğu görüp sağa sola hakaret edersiniz.
Bu takımdan birisi 1.5 sene önceki deprem yüzünden öldü, kulübün teknik direktörü canlı yayında yardım için ağladı, belkide çoğu taraftarı bile öldü fakat sen hala para hesabı falan yapma derdindesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
7-8 aydır maaşlar yatmıyormuş ya hani maymun bu insanların o gelire göre hayatı var ya maymun

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu takımdan birisi 1.5 sene önceki deprem yüzünden öldü, kulübün teknik direktörü canlı yayında yardım için ağladı, belkide çoğu taraftarı bile öldü fakat sen hala para hesabı falan yapma derdindesin.
Yaşanan deprem ile kulübü aynı kefeye koymak yaptığınız en büyük yanlış. Eğer ortada bir maaş ödenmeme durumu varsa şunu hatırlatmak lazım Hatayspor sezon başı 7 milyon Euroluk karla oyuncu satışı yapmış. Belli ki kötü yönetiliyor ve kötü yönetilen kulüpler maalesef düşer.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
522
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Yaşanan deprem ile kulübü aynı kefeye koymak yaptığınız en büyük yanlış. Eğer ortada bir maaş ödenmeme durumu varsa şunu hatırlatmak lazım Hatayspor sezon başı 7 milyon Euroluk karla oyuncu satışı yapmış. Belli ki kötü yönetiliyor ve kötü yönetilen kulüpler maalesef düşer.
7 milyon euro ile hangi kulübü döndüreceksin bu zamanda kardeşim? Hatay'ı temsil eden bi kulübü yaşanan deprem ile aynı kefeye koymak benim için gayet doğal ve doğru. İstediğin kadar bu oyuncuların maaşını öde diğer kulüpler veya TFF bu kulüplere maddi ve manevi destek sağlamıyorsa ortada büyük bir yanlış vardır.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
7 milyon euro ile hangi kulübü döndüreceksin bu zamanda kardeşim? Hatay'ı temsil eden bi kulübü yaşanan deprem ile aynı kefeye koymak benim için gayet doğal ve doğru. İstediğin kadar bu oyuncuların maaşını öde diğer kulüpler veya TFF bu kulüplere maddi ve manevi destek sağlamıyorsa ortada büyük bir yanlış vardır.
Bu para gösterilerek bankalardan borçlar, krediler çekilir o sene takla attırılarak geçiştirilir. Demek ki kulüp yöneticilerinin sorumluluk alma hissiyatı yok ki, sezon başından beri maaş ödenmeme durumu varsa bu paranın cukkalanma durumuda bence araştırılmalı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: