WWE RAW Tartışma Konusu | 04.03.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Cody ringe geliyor.

Cody Rhodes, San Antonio'ya ne hakkında konuşmak istediklerini sorar ve ardından WrestleMania 40'ın İkinci Gecesinde Roman Reigns'e karşı yapacağı Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı hakkında konuşabilirlerse çok sevineceğini söyler.
Oldukça canını yakan bir dikkat dağınıklığı nedeniyle bu konuda konuşamayacağını söyledi. The Rock'ın Instagram'da 16 dakikalık bir video yayınladığını, bunu sildiğini, beş dakika sonra 21 dakikalık bir video yayınladığını ve "SmackDown "da bolca konuşma süresi olduğunu söyledi. Rock'ın kendisine meydan okuduğu konuşmayı değiştirdiğini ve kendi meydan okumasını yarattığını söylüyor ve aralarında geçen bir konuşmada Rock'ın kendisine Reigns ile karşılaşmasını istemediğini söylediğini hatırlıyor. Rock'ın kendisine insanların unvan için Reigns'le karşılaşmasını istediğini söylediğini, ta ki taraftarlar düşüncelerini dile getirene kadar. Ardından Rock'ın meydan okuduğu tek kişinin kendisi olmadığını söylüyor ve Seth "Freakin" Rollins'i takdim ediyor.

Rollins'in müziği çalar ve ringe doğru ilerler. Rollins hayranlarını Monday Night Rollins'e davet ediyor ve Rhodes'a The Rock'ın meydan okuması hakkında ne düşündüğünü soruyor. Rhodes, Rollins'in The Bloodline'a karşı arkasını kollamayı teklif ettiğini ve ileride onunla birlikte olacağına söz verdiğini söylüyor. WrestleMania'da olacağını bile düşünmediğini söyledi ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu için Roman Reigns'e meydan okumanın onun hakkı olduğunu söyledi. Rollins'in sakatlıktan yeni çıktığı için Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu Drew McIntyre'a karşı savunması gerektiğini ve Rollins'in bir gece önce Reigns ve The Rock ile karşılaşmak için onunla etiketlenmek yerine yalnızca McIntyre'a odaklanmak istemesini tamamen anladığını söyledi. Rollins, Rhodes'un onu dışarıda bırakmasına saygı duysa da, McIntyre ile ilgileneceğini söyledi. Geçen hafta bazı şeylerin hepsinden daha büyük olduğunu söylediğini ve buna The Bloodline'ı alt etmenin de dahil olduğunu söylüyor. WrestleMania'da bitirmesi gereken bir hikayesi olan tek kişinin Rhodes olmadığını ve artık The Rock'ın da The Bloodline'da yer aldığına göre Reigns'in mutlak güç hedefine çok daha yaklaştığını söylüyor.

Rollins, The Rock'ın uzun zamandır The Rock ya da "Halkın Şampiyonu" olmadığını söylüyor ve The Rock için yeni bir ismi olduğunu söylüyor: "İshal Dwayne". The Rock'a her şeyi unutturma sözünü yerine getirmesi için meydan okuyor ve The Rock'ın Cuma günü profesyonel güreşi yeniden havalı hale getirdiğini iddia etmesine rağmen, bu sabah itibariyle müsabakaya çıkabileceğini söylüyor. Bu Cuma "SmackDown "da olacağını ve Rhodes'a arkasını kolladığını söyler. Rhodes'a arkasını kollayıp kollamadığını soruyor.

Rhodes, Rollins'in sorusunu yanıtlamak için The Rock'a bir mesajı olduğunu söyler. The Rock'ın cebinde o yedi dolar olmadığından beri uzun zaman geçtiğini ve 21 dakika boyunca sızlanmayacağını söyler. "SmackDown "da Rollins'in yanında olacağını söylüyor.

GUNTHER def. Dominik Mysterio

Shayna Baszler & Zoey Stark def. Kayden Carter & Katana Chance

Becky Lynch vs. Nia Jax
- Liv Morgan karışıyor maç sonuçsuz bitiyor

Andrade El Idolo def. Apollo Crews

Judgment Day def. Imperium

Sami Zayn def. Ivar

Drew McIntyre def. Jey Uso


Maçtan sonra Jimmy bir sandalye kapar ve ringe girer. Seth "Freakin" Rollins ringe koşar ve Jimmy sandalyeyi önüne alıp Jey'e vurmak isterken Jimmy'ye bir superkick indirir. McIntyre daha sonra Rollins'e Claymore vurur ve şov böyle bitiyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: