WWE RAW Tartışma Konusu | 12.02.2024

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Jey Uso & New Day def. Imperium

Elimination Chamber Adaylık Maçı
Bobby Lashley def. Bronson Reed


Cody Rhodes geliyor.

Lexington'a ne hakkında konuşmak istediklerini sorar ve ardından WrestleMania 40'ta Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu için Roman Reigns'e nasıl meydan okuyacağı hakkında konuşabileceklerini söyler. Bunu söyleyebilmesinin bile biraz zaman aldığını ve bunu söyleyebilmesinin tek nedeninin taraftarlar olduğunu söyledi. Onların seslerini duyurduklarını ve kendisinin WWE ve şirketteki mirası konusunda tutkulu bir adam olduğunu söylüyor. Duygusal olmak istemediğini çünkü bunun kendisini ağlak bir bebek yapacağını, ancak hayranların kendisini WrestleMania'nın ana etkinliğinde istediğini duymak istemeyen tek kişinin The Rock olduğunu söylüyor.


Rhodes daha sonra The Rock'ın "The Pat McAfee Show "da hayranlarına "Cody Crybabys" dediği bir klibe atar ve The Rock hayranı olduğunu itiraf eder. Herkesin hayatının bir döneminde The Rock'ın hayranı olduğunu, ancak WrestleMania 40 Kickoff Show sırasında ona tokat attığını ve gözlerindeki kötü niyetin farkına vardığını söyler. Rock'a karşılık vereceğini söyler.



Seth "Freakin" Rollins'in müziği çalar ve ringe doğru ilerler. Rhodes, WrestleMania 40 Kickoff Şovu sırasında yardımına koştuğu için Rollins'e teşekkür eder ve Rollins ona bir şey değil der. Her ne kadar WrestleMania'da Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için kendisiyle karşılaşmayı dört gözle beklese de, Rhodes'un neden Roman Reigns'i seçtiğini anladığını söyler. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanın Rhodes'un hikayesini bitirdiğini görmek istediğini ve bunu yapması gerektiğini söylüyor. Rhodes bir kez daha Reigns'e kaybederse WrestleMania'nın diğer tarafındaki manzaranın karanlık olacağını çünkü Reigns'in daha fazla güce sahip olacağını, daha az görüneceğini ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu savunacağını söylüyor. Rhodes'a gücü alıp insanlara vermek için son umudun kendisi olduğunu söyler.

Rollins, Rhodes'a planının ne olduğunu sorar ve ona The Bloodline'ın geri kalanı tarafından unvanlardan mahrum bırakıldığını hatırlatır. Rhodes'un WrestleMania ana etkinliğine geri dönmek için savaştığını, ancak destenin hala ona karşı yığıldığını ve çıtanın yükseltildiğini söylüyor. Rhodes'un tüm sektördeki en büyük yıldız ve en etkili adam olan The Rock ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Rhodes'a bu mücadeleyi tek başına vermek zorunda olmadığını söylemek için ringe çıktığını söylüyor. Rhodes'un Reigns'e ondan her şeyi almak istediğini söylediğini hatırlıyor ve kendisinin de aynısını yapmak istediğini söylüyor. WrestleMania 40 Kickoff Show'a bu yüzden çıktığını ve kibirli kişilerin hiçbir sonucu olmayan seçimler yapmasından bıktığını söyledi

Rollins, The Shield'daki günleri sırasında Reigns'in bugün olduğu kişiden kısmen sorumlu olduğunu kabul ediyor, ancak onun nasıl bir canavara dönüşeceğini hayal etmemişti. Rollins bu canavarın artık iki başı olduğunu ve Reigns ve The Rock ile savaşmak söz konusu olduğunda, dünyada Rhodes'un Kalkanı olmak için benzersiz bir şekilde uygun olan tek bir kişi olduğunu söylüyor: kendisi.



Elimination Chamber Adaylık Maçı
Liv Morgan def. Zoey Stark

JD McDonagh def. R-Truth

Becky Lynch Ringe Geliyor

Lynch "The Man "in Lexington'a geldiğini söylüyor ve ardından "WrestleMania'ya Giden Yol "un zaman zaman kaotik ve kafa karıştırıcı olduğunu söylüyor. Güreşi sevdiğini söylüyor ve bir güreş ringine ilk kez adım attığında 15 yaşında olduğunu hatırlıyor. O zamandan beri güreşe takıntılı olduğunu ve dünyayı gezebilmesinin, WrestleMania'nın ilk tüm kadınlar etkinliğini kazanabilmesinin, hayranlarının önünde olabilmesinin, kocasıyla tanışabilmesinin ve kızının olmasının nedeninin bu olduğunu söylüyor. Diğer taraftan, çeşitli sakatlıklarını kızına açıklayamadığını ve Kızının da yapabileceği vahşeti göreceğini söylüyor ve unvanını geri almak konusunda hiç bu kadar takıntılı olmadığını belirtiyor. Bunun Kadınlar Elimination Chamber maçını kazanmakla başlayacağını ve hayranları kimsenin Rhea Ripley'i yenemeyeceğini düşünse de, kendisinin hiç kimse olmadığını ve Ripley'nin de onun gibi biriyle hiç karşılaşmadığını söylüyor. Bir bardak limonata alır ve Rhea Ripley'nin şerefine kadeh kaldırır. Ona şampiyon olarak son birkaç haftasının tadını çıkarmasını söyler.

Nia Jax'in müziği duyulur ve ringe doğru ilerler. Lynch'e, farklılıkları olmasına rağmen ona büyük saygı duyduğunu söyler. Annesi Lynch'in yarısı kadar anne olsaydı şanslı olacağını ve bir gün anne olursa ona örnek olacağını söylüyor. Lynch'in Women's Elimination Chamber'ı kazanacağını ve WrestleMania 40'a kızına olan tutkusuyla gideceğini, aynı şekilde Elimination Chamber'da Ripley'i yenip onunla karşılaşmasına hiçbir şeyin engel olamayacağını söylüyor.

Rhea Ripley ringe koşuyor ve ikisine de saldırıyor Nia Jax'ı ringin dışına atıyor ikisiyle bakışıyor.


Elimination Chamber Adaylık Maçı
LA Knight def. Ivar

Shinsuke Nakamura def. Sami Zayn

Maçtan sonra McIntyre ve Nakamura, Zayn'i döver. Cody Rhodes kurtarmak için ringe koşar ve McIntyre'a bir Cody Cutter ve Nakamura'ya Cross-Rhodes vuruyor. Cody McıntyIre'a bakarken şov sona eriyor.

 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
images


Drew McIntyre-Shinsuke Nakamura ittifakı.
 
Üst
Click here to login using your socials account