BAB Global Wrestling Federation

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bu Low Ki'ye feci gıcık olduk ya, PPV'de main event galibiyeti çözdü şimdi de geldi Steen'i yendi falan ne alaka olmmmm? Lethal, Mox'u o kadar kolay yenebileceğine kendi bile inanmıyordur aga, Moose'un donuk ifadesi mizacından kaynaklıdır ama nedense bir işkillendim. Daha da yeni girmişti Ev'e... Aries'ın Strong'a gereksiz sövmeli ilan-ı aşk etmesine patladım puhahahaahaha, Shelley vs. Strong çok iyi eşleşme ama şampiyonlar title shota mana olmak için kirli oynayacaklardır. Senin Athena nefreti bookinge de yansımış, Leon baya salaktan roll-up ile wini çözmüş. Davey ve Eddie'nin dostane maçı güzel olmuş, ama Eddie'nin Davey'e karşı bir turn geçirip şu anki haliyle takılmasını isterdim, belki bir gün diyelim... Lethal maçtan çekmek istediği herifi yumuşak karnından vurup daha da sinirlendirmiş, eşek herif ya. Danielson'ın burnu şu LAX'ten bi kurtulamadı yav, artık planını kurup gerekeni yapması gerek.

Low Ki ilk ROH Şampiyonu adamı Kaval diye hatırlıyorsunuz ama boş adam da değil ve evet ikidir büyük galibiyetler alıyor ancak hepsi hile hurda ile zaten. 🤣

Bu arada Athena'dan nefret etmiyorum. Hatta bu kadroya en çok giden isim. Benim isyanım kaderime 🚬🚬🚬

Konular
95
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
2300 Arena varsa bizde varız hacı diyelim. Şirketin mantığı bana çok uyuşuyor. Hem ECW'yu çok severim hem de ROH'u severim o yüzden ayrı bir gözle bakacağız bu BaB'a. Sen de direkt sert bir giriş yapıp PPV ile girmişsin zaten BaB'a. Tommy Dreamer'in GWF tişörtü ve ROH'deki konfeti olayını buraya taşımanı sevdim. İlk maç direkt bana PWG'deki 3-Way Ladder Matchleri anımsattı. Ben ilk şampiyonlar olarak reDRagon tercih ederdim, tercih biraz şaşırttı ama sebebi de belli olur ilerledikçe diye düşünüyorum. Lethal'in galibiyetinden de memnun kaldım ama Moose çok şaşırttı House'un yeni üyesi olarak. Ama çıtırdan da bir yakışmış, şovlar ilerledikçe daha çok ağırlık koymaya başlar diye düşünüyorum bu ekip. Bu maçın sonu da çok şaşırttı beni, The Wolves galibiyeti bekliyordum ama Kingdom'dan da razıyız, Matt Taven biraz daha yukarılara çıktıkça daha da keyifleniriz. Mark Briscoe çok duygusal bir konuşma yapmış, Kevin Steen & El Generico'yu birlikte görüp, Mark'ı kurtarmalarını okumakta büyük keyifti. Zaten Gacy'den de çok haz etmiyorum. Moxley sert bir giriş yapmış şirkete, bu temada önü zaten çok açık. Hero vs Homicide maçının sonucu da şaşırttı diyordum ki maçın sonuna doğru bir hülle dönmüş. Bu ekip canı sıktı. Bu üçlü arasındaki dinamik çok ilgi çekici, muhtemelen şirket boyunca okumaktan en keyif aldığım ekip olacak özellikle Mark Briscoe bu kadar duygusal bir adam olduğunda tatlı oluyor. Main Event ise L.A.X'ı ortaya çıkartmış, kadroda L.A.X'a uygun hem çok adam var, hem konseptte müsait. Low Ki bu şirketin elindeki en iyi isimlerden birisi bence ve şirketin yüzlerinden biri olacaktır şüphesiz ilk Main-Event'ten nasıl çıktığını da görürsek. Valla diyebilecek çok bir şey yok Bana, çok iyi bir PPV olmuş çok sağlam bir giriş olmuş tam ECW şekli yani. Eline sağlık.

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kevin Steen'i okuması bile bu kadar zevkliyken yazmasını düşünemiyorum. Kaçırdığıma en üzüldüğüm picklerden biridir hala. Güzel bir açılış olmuş. Steen'in kaybetmesi üzse de toparlyacağından eminim. House of Truth'u görünce RPG'nin güzel zamanlarını hatırladım. Özlendi deyip devam edeyim. Generation Now'ın promosunu sevdim. Akabinde Motor City Machine Guys'la yaptıkları atışma da gayet hoş olmuş. Aries'in koyduğu şart da aynı şekilde güzel gözüküyor. Haftaya Shelley üstün çıkacaktır diye düşünüyorum. Mandy Leon rahat bir galibiyet almış. Davey Richards'ın en az bir yarı final göreceğini düşünüyorum. Moxley-Lethal segmentinde Lethal güzel yerden vurmuş Mox'u. Sevdim. Main Event'te Dainelson'ın kaybetmesi üzdü. Fakat bir yandan güzel işlenen bir LAX dominasyonu görmek de aynı şekilde sevindirdi. LAX'in ilerleyen şovlarda neler yapacağını merakla bekliyorum. Eline sağlık.

Konular
95
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Haftalık şova gelirsek, Steen'i kullanma şeklini epey beğendim. ROH zamanlarını hissettiriyor cidden, diğer ikiliden de önde götürüyor kendini. (Generico & Briscoe) Low Ki'ye kaybetmesine çok şaşırmıyorum bu olaylardan dolayı ama şirketle ilgili yapabileceğim tek şikayet, çok fazla stable var gibi geliyor bana ya. 1v1 ilerlemiyor gibi hiçbir şey, hani mesela Bryan var ama karşısındaki adamın stable'i var gibi. Veya stable değilse, tag team var gibi. Tek sıkıntım şu anlık bu gibi, kurtların maçını da Eddie Edwards kazanır gibi tahmin ediyordum ama Davey Richards duygusal promonun üstüne bir de koymuş geçmiş Edwards'a. Ben Aldis'in finale kadar gideceğini düşünüyorum zaten, Bryan'da temiz kaybetmedikçe sıkıntı yaşamıyor çok zaten kendini olayların göbeğinde buldu ilk şovdan. Şovun en beğendiğim kısmı ise MCMG vs. Generation NOW kısmıydı, Generation NOW ekibi beklediğimden iyi ilerliyor, Shelley'e de ağır çakmışlar. Shelley haftaya maçı kazanıp bunun intikamını alır gibi duruyor, eline sağlık Bana. Çok iyi kadro, çok iyi şovlar.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kevin Steen yenen Low Ki mi? Sene kaç Mehmet Bana?
Mark Briscoe bu şirketin Mankind’ı olacak. Attık fava.
House of Truth’dan Mox’un babalığı üzerinde daha sert bir laf gelebilirdi. Kaçmış bir fırsat.
Daha çok Generation Then kanka. 20 sene nedir? 40larında adamlar birbirlerine ayakkabı bağlatma derdindeler. Utandık.
House always wins dedik ve devam ettik.
Davey’nin içini dökmesi çok iyiydi. Böyle dokunaklı konuşan babyface karakterler her zaman iş yapar.
Çocuktan yürü dediğimi karıdan yapmışsın. Bilemedim ama, daha ofansif olup kavga çıkartabilirdin.
What’s Causing Aldis? Dedik valla. LAX daldı falan ama çok büyük adam. Bu adamın kemeri alıp şirketin top heel’ı olarak 500 gün tutması lazım.

Eline sağlık.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Haftalık şova gelirsek, Steen'i kullanma şeklini epey beğendim. ROH zamanlarını hissettiriyor cidden, diğer ikiliden de önde götürüyor kendini. (Generico & Briscoe) Low Ki'ye kaybetmesine çok şaşırmıyorum bu olaylardan dolayı ama şirketle ilgili yapabileceğim tek şikayet, çok fazla stable var gibi geliyor bana ya. 1v1 ilerlemiyor gibi hiçbir şey, hani mesela Bryan var ama karşısındaki adamın stable'i var gibi. Veya stable değilse, tag team var gibi. Tek sıkıntım şu anlık bu gibi, kurtların maçını da Eddie Edwards kazanır gibi tahmin ediyordum ama Davey Richards duygusal promonun üstüne bir de koymuş geçmiş Edwards'a. Ben Aldis'in finale kadar gideceğini düşünüyorum zaten, Bryan'da temiz kaybetmedikçe sıkıntı yaşamıyor çok zaten kendini olayların göbeğinde buldu ilk şovdan. Şovun en beğendiğim kısmı ise MCMG vs. Generation NOW kısmıydı, Generation NOW ekibi beklediğimden iyi ilerliyor, Shelley'e de ağır çakmışlar. Shelley haftaya maçı kazanıp bunun intikamını alır gibi duruyor, eline sağlık Bana. Çok iyi kadro, çok iyi şovlar.

Şirkette çok sayıda takım ve stable var adeta TNA gibiyiz bu konuda ama bu hususta iyi planlarım var açıkçası ve senaryolar vs daha kolay oturuyor. Bir de Game of Thrones mantığı var kafamda. Orada hani nasıl hanedanlıklar vs varsa burada da stablelar vs var. Elbette kimse kılıçla birbirinin üzerine yürümeyecek ama gruplaşmak iyidir. Örneğin şuradan bir takımı dağıtsam beni 3-4 ay götürecek bir hikaye çıkar. Bütünden parçaya doğru ilerleyeceğiz kısaca. 🙏

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
LAX geçen şov dediğim gibi pek benlik, benim ilgimi çeken bir stable değil ama şirketin babalarının onlar olduğu ilk şovdan belliydi. Açılışı da ağır taş olarak ağır bir şekilde yapmışlar. AMA BÖLEN ADAM Bİ 8-10 KAT DAHA AĞIR ORASI AYRI ABİCİM.. Tam gereğini, kendine yakışanı yapmış Steen. Kaybetmiş. Yıkıldık başka bir şey yok.. YI KIL DIK. Hoca ne yaptın yaaaa? Mark vs Gacy acayip iyi işleniyor, beni en çok çeken feud şu ana kadar. Sardı. Lethal.. artık favorimiz sensin. Steen baba elendi, güvenimiz tam. Her yerden bi stable fırlıyor bu arada çok garip konsept. MOTOR CITY MACHINE GUNS’ın olduğu her yerdeyiz ya. Bayılıyoruz şu adamlara yalan mı söyleyelim kardeşim.. Önce Shelley wini ile title shot sonrasında beraber kemerleri söke söke alacaklar diye umuyorum. Kadınları yine atlıyorum, maalesef beni çekmiyorlar bu sektör içerisinde. Karşı karşıya gelen iki adama bak gözleri doldurdun baba ne yapıyorsun ya.. Çok güzel olmuş, kazanan da benim için güzel oldu. Davey’i hep daha çok sevdik. HOMICIDE ŞEREFİNİ S delirtmeyin adamı. Tüm şirket şunlara karşı birleşsin ya. Mox&lethal segmentini ben çok beğendim. Farklı bir konsept ve bir o kadar da güzel olmuş. Çalabilirim xd. İki karakter de muhteşem yansıtılmış. ŞU ADAMI BARİ BIRAKIN. Valla krallar tüm şirket birleşin şunları devirin, başka istediğim yok sizden. Fena sinirimi bozdular, amacı da o bunların muhtemelen zaten. Bazı sonuçlara acayip üzülsek de hikayeler çok güsel işlenmiş. Eline sağlık kral.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
HeatWave
28 Temmuz 2023
Philadelphia Pennyslvania
2300 Arena

2. Bölüm

joe-gacy-dyad.jpg

Arka alandayız. Schism üyeleri var. Joe Gacy, Mystery Vortex’ten bu yana çeşitli ölüm tehditleri aldığını söylüyor. Kendisi LGBT üyeleri ile, siyahi insanlarla ve çeşitli azınlıklarla aynı kaderi yaşıyormuş. Dünya Kevin Steen, El Generico ve Mark Briscoe gibi erkler yüzünden katlanılmaz bir hale dönmüş. Joe Gacy dünyayı bu gibi insanların elinden kurtaracakmış. Kevin Steen veya Mark Briscoe ikisinden biriyle karşılaşmak için sabırsızlanıyormuş. Joe Gacy sırıtıyor. Yanındaki Crist kardeşler ise olağan ciddiyeti ile görünüyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

homicide.jpg
755dfb5a17edeb339690ed17b41c8d9a

GWF World Championship Tournament Quarter Final Match
Homicide (w/Santana & Ortiz & Zelina Vega) vs Davey Richards (w/Eddie Edwards & Alisha Edwards)

Gecenin açılışını bu ikili yapıyor. Ringin dışı ise alev gibi. Homicide maçta üstün olan taraf olsa da Davey anlık üstünlükler kurarak seyirciyi coşturuyor. Sonlara doğru ise Vega ile Alisha arasında gerginlik oluyor. En sonunda Alisha, Vega’ya tokadı basıyor. Derken Santana ve Eddie kavga ediyor. Hakem bunlarla meşgulken Ortiz Davey’e saldırmak istiyor ama yanlışlıkla Homicide’a vuruyor ve Davey roll-up ile tamamlıyor. Edwards çifti LAX üyelerini yere indirirken Eddie maça müdahil olmak isteyen Ortiz’e engel oluyor. Davey tuşu buluyor.

Kazanan ve yarı finale çıkan: Davey Richards

Maçın ardından ise Davey galibiyeti kutluyor ama Homicide kendisine gelip Davey’e saldırıyor. Eddie de kavga edecekken Santana ve Ortiz kendisine gelip ona saldırıyor. CHRIS IS AWESOME! Chris Hero geliyor ve önce Santana’ya ardından da Ortiz’e KO yapıyor. Homicide ise kendisini ringin dışına atıyor. Chris Hero ringde Davey Richards, Eddie Edwards ve Alisha Edwards üçlüsüne bakıyor. Hero, Davey’nin elini havaya kaldırıyor ve seyircilere ve Homicide’a gösteriyor. Davey ise pozunu veriyor. Ardından reklamlara gidiyoruz...

🔥🔥🔥🔥🔥

Arka alandayız Renee Young ve Mandy Leon var. Mandy Leon geçen haftaki Athena galibiyeti hakkında röportaj veriyor. Onun HOT’a dahil olmayışının kendi kariyeri açısından büyük bir kayıp olduğunu belirtiyor. Ardından bir gün buradaki herkesin özellikle de kadınların Ev’e gireceğini belirtiyor. Bunun üzerine Gail Kim geliyor. Sen ne diyorsun diye kafa tutuyor. Mandy ise beni duydun. Bir gün sen de katılacaksın deyip omzuna dokunuyor. Kim sinirleniyor ve Mandy’nin elini tutup kıvırıyor. Bana sakın dokunma diyor. Bu esnada Tommy Dreamer geliyor. Dreamer kadınlar arasında maç ayarlıyor hem de bu gece için.

🔥🔥🔥🔥🔥

l-intro-1687909238.jpg
Roderick_Strong_bio--0bb1e8a5142306e27b5db36bbce590c9.jpg

Eğer Alex Shelley Kazanırsa MCMG, TTC için Title Shot Alır
Eğer Roderick Strong Kazanırsa Alex Shelley, Generation Now’ın Ayakçısı Olur
Alex Shelley (w/Chris Sabin) vs Roderick Strong (w/Austin Aries)

Seyir zevki çok yüksek bir maç oluyor. Shelley destek alıyor bayağı. Aries ise Sabin’i kudurtacak hareketler yapsa da fiziksel bir kavga olmuyor. Maçın sonlarına doğru Shelley üstünlüğü ele almışken aprona bir anda Maria çıkıyor. Maria efsanevi pozunu verirken The Kingdom üyeleri ellerinde sandalyeler ile maçı basıyor. Maç no contest duyurulurken Aries ve Sabin ringe dalıyor ama Taven ve Bennett ikilisi onları da yere seriyor. Maria ise Melissa Santos’tan kemerleri zorla alıp ringe getiriyor ve kemerlerle poz veriyor. Ardından reklamlara gidiyoruz...

No Contest

🔥🔥🔥🔥🔥

maxresdefault.jpg

Reklamlardan döndüğümüzde OLE! OLE! OLE! & Unsettling Differences Steenerico ekibi geliyor. İkili ringe giriyor. Kev konuşmaya başlıyor. Joe Gacy’e sallıyor. Fakat sözü fazla uzatmayacakmış. Steen, Gacy’e buraya gel ve bu işi bitirelim diyor. REACH FOR THE SKY BOY! Mark Briscoe geliyor. Mark ringe girip mikrofon alıyor. Mark, Kev’e teşekkür ediyor. Fakat onu bu meseleye bulaştırmak istemiyormuş. Mark bu meselenin Joe Gacy ile kendi arasında olduğunu söylüyor. Onu yenmek ve hatta bu şirketten göndermek için elinden geleni yapacakmış. Çünkü onun yüzüne her baktığında yaşadığı tarifsiz acıyı hissediyormuş. Ne Kev’in ne de Generico’nun bu acıyı hissetmesi mümkün değilmiş. Kev, Mark’ın omzuna dokunuyor ama Mark kendisini geri çekiyor. Kev’e hayır diyor. Bu ailevi bir meseleymiş. Kev ve Generico her daim Briscoe ailesinin dostu olmuşlar ancak ailenin parçası olmak daha farklıymış. Kev bir söz söyleyemiyor. Kev, Mark’a her daim yanında olduklarını belirtiyor. Üç adam birbirine sarılırken seyirciler bariyerleri tokatlıyor.

maxresdefault.jpg

LOVE IS BLIND! SCHISM! Joe Gacy sinir bozucu üslubu ile girişte görünüyor. Konuşarak ringe geliyor ve ringe giriyor. Joe Gacy bu kardeşliğe çok büyük hayranlık besliyormuş. Fakat buranın atmosferi onun için boğucuymuş. Mystery Vortex’ten bu yana locker roomda bir çok kişinin Gacy’e öldürecekmiş gibi baktığını söylüyor. Burada bir lobi varmış. Herkes herkesin kankasıymış ve liyakat yokmuş. Eğer böyle giderse GWF tıpkı Ring of Honor gibi batacakmış. Joe Gacy herkesi bilinçlendirmeye ve doğru yola sokmak için gelmiş. Karşısında olan üç adam da erkmiş. Karşısında olan seyirciler ise cinsiyetçi, homofobik ve hatta ırkçı bile sayılabilirmiş. ECW, ROH veya CZW seyircisi insana değer vermeyen ayyaş sürüsüymüş. Seyirciler Gacy’e çöp atmaya başlıyorlar. Gacy ise barış işareti yaparak sırıtıyor. Gacy tüm meydan okumaları kabul ettiğini söylüyor! Gelecek hafta HeatWave’de Kevin Steen ile karşılaşacakmış. Onunla işi bittiğinde ise Mark ile karşılaşacakmış. Gacy sözlerinin ardından mikrofonu yere bırakıyor ve Schism ile birlikte arka alanın yolunu tutuyor. Mark Briscoe ve Kevin Steen öfke doluyken Generico onları sakinleştirmeye çalışıyor. Ardından reklamlara gidiyoruz.

🔥🔥🔥🔥🔥

The LAX’ın soyunma odasındayız. Homicide çok öfkeli görünüyor. Etrafı dağıtıp küfürler ediyor. Konnan ise olan oldu diyor. Geriye Low Ki kalmış. Low Ki kameraya kararlı bir şekilde bakıyor. Onun bu turnuvayı kazanması için ellerinden geleni yapmaları gerekiyormuş.

🔥🔥🔥🔥🔥

01-jon-moxley-game-changer-wrestling-gcw-bloodsport-II-josh-barnett-9-14-2019.jpg
l-intro-1668274650.jpg

Arka alandayız Jon Moxley bu geceki maçı için hazırlanırken yanına Nick Gage geliyor. Gage, Mystery Vortex’te yaptıkları işin bayağı bayağı t*şşak dolu olduğunu söylüyor. Jon sesini çıkartmıyor. Gage etrafın eski p*çlerle dolu olduğunu söylüyor. En büyük p*ç ise Truth Martini’ymiş. O Moose denen o evladı ise gerçekten tehlikeli bir adammış. Bu gece Mox’u yalnız bırakmak istemiyormuş. Yanında yer alıp o evlatlarına geçit vermek istemiyormuş. Jon ise pek sesini çıkartmasa da başıyla onaylıyor. Gage elini uzatıyor. Mox da uzatıyor iki adam el sıkışıyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

Singles Match
Gail Kim vs Mandy Leon

İki isim sırasıyla girişlerini yapıyor. Mandy maçta yalnız. Heel hareketler yapıyor ve hem Gail’i hem de seyirciyi çılgına çeviriyor. Maçın sonlarına doğru Kim üstünlüğü ele alınca Mandy maçı terk etmek istiyor ama Athena gelip onu ringe sokuyor. Kim de maçı kazanıyor. Maçın ardından Athena ringe giriyor ve Many’e Eclipse yapıp onu yere seriyor.

Kazanan: Gail kim

🔥🔥🔥🔥🔥

Arka alandayız Renee Young’ın yanında The Kingdom ekibi var. Maria Kanellis, Shelley ve onun geçmişi ile ilgilenmediklerini belirtiyor. The Kingdom buraya tıpkı eski günlerdeki gibi krallığını ilan etmek için gelmiş. GWF Takım şampiyonluklarını herkesten daha çok hak ediyorlarmış. Mike Bennett de buna benzer bir şeyler söylüyor. Matt Taven ise Aries, Strong, Shelley ve Sabin gibi adamların demode olduğunu The Kingdom’ın altında ezileceklerini belirtiyorlar. Üçlü kameraya poz veriyor.

Gelecek hafta için Joe Gacy vs Kevin Steen maçı duyuruluyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

jay-lethal.jpg
jon-moxley.jpg

GWF World Championship Tournament Quarter Final
Jay Lethal (w/Trurth Martini & Moose) vs Jon Moxley (w/Nick Gage)

WE ARE THE HOUSE OF TRUTH! The House of Truth girişte görünüyor. Truth Martini ve Moose çıkıyor önce arkasından Jay Lethal tüm ihtişamı ile geliyor. Lethal ringe geliyor, klasik pozunu verdikten sonra rakibini bekliyor. WILD THING! Jon Moxley girişte görünüyor ama onun hemen arkasından NICK GAGE! Seyirciler coşuyor ve bariyer tokatlıyorlar. Mox ringe giriyor ve seyirciler ona konfeti atıyor. Ardından maça geçiyoruz. Maç oldukça çekişmeli geçiyor. Gage en sonunda Martini’nin üstüne yürüyor. Moose araya giriyor. Moose ve Gage tartışıyorlar. Ancak Moose arkasını dönecekken en sonunda big boot patlatıyor ve Gage’i ring direğine çarpıyor. Gage yerde. Lethal bu esnada hakemi oyalarken Moose ringe girip toparlanmaya çalışan Mox’a saldırıyor. BORN TO BRING IT! KEITH LEE! Keith Lee girişte görünüyor. Moose ringe girmiyor ve Lee’nin üstüne gidiyor. Moose ve Lee kavga ederek gözden kayboluyorlar. Lethal öfke ile hakemden sertçe sıyrılıp Mox’a Lethal Injection yapmak istiyor ama MOZ KENDİSİNİ TOPARLIYOR VE PARADIGM SHIFT! Lethal yerde ve Mox tuşa gidiyor: 1-2-3! Maçın ardından maçın kader anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde ise Gage kafasını tutarak ringe giriyor ve Mox’un elini havaya kaldırıyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor...

Kazanan ve yarı finale çıkan: Jon Moxley

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,410
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Joe Gacy... Alırsın tabii ölüm tehdidi, güreşe sokmayın kardeşim şu sjw kültürünü, kafayı yedik ya... Ortiz'in kazmalık şaka mıdır peki? Mis gibi sayı üstünlüğünü friendly fire ile harcamış eşşek herif. Eddieler tam dayağı yiyecek derken Chris Hero imdada yetişmiş, güzel bir face üstünlük aksiyonu izlemişiz açılışta. Ooo Kingdom fena karıştırmış ortalığı, triple threat'e gidiyoruz gibi koşa koşa. Joe Gacy'nin kudurtuculuğa bak ya, fena kurulduk lavuğa. Suratına çöp atılırken barış işareti yapması gözümde canlandı eğlendim puhahahhahaa. Gage & Mox ittifakı donları ıslatacak cinsten... Athena geçen hafta yaşananların intikamını bir güzel almış. Main eventte EV varsa ortalık pek tabii karışır. Keith Lee'nin gelişi Mox & Gage safını bayağı rahatlatmış ve nitekim Mox galibiyeti de almayı başarmış. Şu an için Low Ki ile beraber turnuvayı kazanacağını düşündüğüm isim Mox. Bakalım nereye varacak bu turnuvanın sonu... Eline sağlık abi.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
HeatWave on HDNet
4 Ağustos 2023
Philadelphia Pennyslvania
2300 Arena

3. Bölüm

1ad7311d53249ff7-1200x675.jpg

Intro’nun ardından ringe konfetiler atılıyor. Seyirciler bariyerleri dövüyor. HEATWAVE BAŞLIYOR! Seyircilerin coşkusu The LAX’ın müziği ile yerini boolamara bırakıyor. The LAX ekibi aşiret gibi geliyor yine ve tayfa ringe giriyor. Homicide mikrofon alıp konuşmaya başlıyor. Homicide, Chris Hero’nun katıksız bir o evladı olduğunu söylüyor. Onu bir gün sağlam becerecekmiş. Fakat asıl becerilmesi gereken ise Davey Richards denen yerden bitme lavukmuş. Onunla bir kez daha karşılaşmak istiyormuş. Bu sefer yanında kimse olmayacakmış. Homicide, Santana ve Ortiz’e kızıyor. Bir haltı beceremediniz diyor. Konnan ise onu sakinleştiriyor. Konnan mikrofon alıyor. Homicide’ın öfkesini anladığını ama kardeşine değil GWF Yönetimine kızması gerektiğini söylüyor. Yönetim ne kadar görmezden gelirse gelsin GWF Dünya Şampiyonluğu The LAX’a gelecekmiş. Low Ki halen daha turnuvadaymış. Kendisi Bryan Danielson ve Kevin Steen gibi hayranların desteklediği iki balonu yenmiş. Sırada ise Jon Moxley varmış. Derken...

jon-moxley-nick-gage-july-30-a.jpg

WILD THING! Jon Moxley ve Nick Gage geliyor. Jon Moxley kendisinin iki adama da benzemediğini söylüyor. Bryan ve Steen yumuşak karınlara sahip adamlarmış. Konnan denen o evladı ise bunun farkındaymış. Onları hep buradan vurmuş. Fakat Mox kimseye benzemezmiş ve bu gece Low Ki’yi Paradigm Shift ile tanışıtırıp ait olduğu cehenneme postalayacakmış. Low Ki, Jon Moxley’e karşı sırıtıyor ve karşısında dikiliyor. Cesaretini sevdim ancak bu şehrin bu eyaletin kendi eyaleti olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Gage araya giriyor. Ne diyorsun sen a... diyor. Low Ki kudurtucu bir şekilde sırıtırken Homicide araya giriyor. Homicide, seyircilere dönüyor ve Nick Gage’in Mox’a babalık yaptığını söylüyor. Homicide gerçekten de buna ihtiyacın var mıydı diye Mox’a soruyor. Mox sinirleniyor. Mox sinirlenince Gage de sinirleniyor ama sözünden de geri kalmıyor. Belki de bunca zaman Konnan denen it senin anneni kucağa aldığı için sana babalık yapmıştır diyor. Ortalık geriliyor. Santana ve Ortiz araya girmek istiyor ama Homicide onları ittiriyor. Konnan bunu yapmamasını söylüyor...

tommy-dreamer.jpg

MAN IN THE BOX! Tommy Dreamer girişte görünüyor. Homicide ve Gage’e seslenip kininizi diri tutun çünkü birazdan kozlarınızı paylaşacaksınız hem de Hardcore Maçında diyor. Gage sırıtıyor. Gage, Homicide’a hadi bir kere erkek ol da bire bir kozlarımızı paylaşalım yanındaki p*ç kuruları olmasın diyor. Dreamer bile ovv çekiyor. Homicide iyice sinirleniyor ve ringdeki herkese s*ktirin gidin diyor. Santana ve Ortiz kalmayı teklif edecekken Konnan işaret ediyor ve aşireti toplayıp arka alanın yolunu tutuyor. Mox da Gage’in omzuna dokunup arka alanın yolunu tutuyor. Ringde iki adam barut fıçısı gibi... Hakemin gelmesini bekliyorlar. Reklamlara gidiyoruz...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

nick-gage-july-30-a.jpg

Hardcore Match
Homicide vs Nick Gage

Bomba bir açılış maçı oluyor. İki adam da teke tek kozlarını paylaşıyor. Maçta masalar sandalyeler havada uçuşuyor. Ancak Pensilvanya eyaletinde artık ultraviolent maçlar yasak olduğu için şiddetin dozu aşırı artmıyor. Rakibi boğma gibi hareketler pek yapılmıyor. Yine de seyirci tatmin durumda. Maçın sonlarına doğru Homicide çatal çıkartıp Gage’in orasına burasına sokma derdinde derken seyircilerin içinde bir hareketlilik oluyor! CHRIS HERO! Chris Hero direkt ringe damlıyor ve üzerine koşan Homicide’a ROLLING ELBOW! Homicide yerde! Hero dirseğini gösteriyor ve dirsekliğinde raptiyeler var. Seyirciler Holy Shit chantleri ile kuduruyor. Gage en sonunda tuşa gidiyor: 1-2-3! Gage kazanıyor ve yarı bilinçli bir halde ayağa kalkıyor. Hakem onun elini havaya kaldırıyor. Maçın ardından ise Hero eline sandalye alıyor ve Homicide’a bir kez daha saldırıyor. Ardından sandalyeyi kurup onun tepesine oturuyor. Bir süre o şekilde poz veriyor ve reklamlara gidiyoruz...

Kazanan: Nick Gage

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

x1080
hqdefault.jpg
zelina-vega-a.jpg

Arka alandayız Renee Young ve The Wolves ve Alisha Edwards var. Davey Richards, Homicide galibiyeti hakkında konuşuyor. Santana ve Ortiz işleri yokuşa sürdü. Biraz da onların beceriksizliği sayesinde bu galibiyeti aldığını belirtip onlarla alay ediyor. Derken Zelina Vega, Santana ve Ortiz geliyor. Vega, Davey’nin peri masalında olduğunu söylüyor. Bir sonraki maçını öyle ya da böyle kaybedecekmiş. Alisha ise sen hala burada mısın senin saçını başını yolarım diye çıkışıyor. İkili kavga edecekken Dreamer olay yerine geliyor ve iki kadının maçını duyuruyor...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

HoganSteelzVsGraceAlishaImpact2043WM-8-1.jpg
rr-01272019hm-6586-3589f33a6247f03fb26ff0a925b5e794-1605309265.jpg

Singles Match
Alisha Edwards (w/The Wolves) vs Zelina Vega (w/Santana & Ortis)

İki isim sırasıyla girişlerini yapıyor. Karşılıklı üstünlükler var. Ringin dışında ise The Wolves ve Santana&Ortis tayfası arasında sürekli mevzu dönüyor. En sonunda The Wolves bunlara sağlam dalıyor. Edwards ise çıkan bu kargaşada Vega’yı etkisiz hale getirip maçı kazanıyor.

Kazanan: Alisha Edwards

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Keith-Lee-WWE-NXT-3.jpg
intro-import.jpg

BORN THE BRING IT! Keith Lee ringe geliyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor. Keith Lee, Mystery Vortex’te maçının sabote edildiğinden bahsediyor. Bunu yapan kişi ise Moose olmuş. Lee başta Moose olmak üzere bütün Ev’e meydan okuyormuş. Şimdi yüzleşebilirmiş. Lee beklemeye başlıyor. WE ARE THE HOUSE OF TRUTH! H.O.T. ekibi girişte görünüyor ve girişte konuşmaya başlıyorlar. Truth Martini, Lee’nin altın bir fırsatı kaçırdığından bahsediyor. O evin bir üyesi olmak yerine karşısında durmayı tercih etmiş. Martini ya bizimle olursun ya da yok olursun diyor. Lee ise Moose ile karşılaşmak istediğini söylüyor. Moose öne atılıyor Lethal ve Martini kahkaha atarken Mandy Leon, Moose’a engel oluyor. Martini sözlerine devam ediyor. Moose’a yerinde kalmasını söylüyor. Bu bir takım işiymiş. Keith Lee, Moose’u istiyorsa Jay Lethal ile de karşılaşmayı göze almalıymış. Lee ise kabul ediyor. Şimdi şu an iki adamın da içinden geçebilirmiş. Martini ise hayır diyor. Bu meselenin Smells Like A Wrestling Spirit’te ancak çözülebileceğini belirtiyor. Lee ise o zaman kadar beklemeyeceğini belirtiyor. Martini ise Lee’ye sabırlı olmasını telkin ediyor. Sabırlı olması halinde belki kendisine partner olmak isteyen bir aptala denk gelirmiş. Martini kahkaha atarak ekibi ile birlikte arka alanın yolunu tutuyor. Lee ise ringde öfkeli görünüyor ama sakinliğini koruyor...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

x1080
wwe-files-trademark-renewal-of-dean-ambrose-0001.jpg

Arka alandayız Nick Gage başına buz koyuyor Moz geliyor elinde bira var. Gage birayı istiyor sen maça çıkacaksın diyor. Mox ise birayı veriyor. Gage aslında Homicide denen p*çi her halükarda yenermiş ama zamanında Hero’nun da g*tünü yaktığı için bunlar yaşanmış. Her ne olursa olsun Homicide’ın kudurmuş yüzünü görmek 31 keyfi veriyormuş. Mox sırıtıyor. Gage ayağa kalkıyor ve Mox’un omzuna dokunuyor eğer bu gece Low Ki denen fareye yenilirsen senin kıllı g*tünü deşerim diyor. Gage birasından yudum alıyor ve geğirerek oradan uzaklaşıyor. Mox ise arkadaşının tavırlarına alışkın olduğu için sadece gülümsüyor...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

maxresdefault.jpg

UNSETTLING DIFFERENCES! KEVIN STEEN! Şirketin belki de en çok sevilen adamı! Seyirciler bariyerleri döverken Steen ringe giriyor ve seyirciler onlara konfetiler atıyor. Steen rakibini beklemeye başlıyor. LOVE IS BLIND! Joe Gacy’nin müziği duyuluyor büyük bir boo alıyor. Ancak gelen giden olmuyor derken girişte Dave ve Jake kardeşler görünüyor. İkili sürükleyerek birilerini getiriyor. Bu kişiler Mark Briscoe ve El Generico. Steen hışımla ringin dışına çıkıyor ama JOE GACY GELİP ONA SALDIRIYOR! Steen kendini toparlamaya çalışırken Dave ve Jake kardeşler de ona saldırıyor. En sonunda Steen’i ringe sokuyorlar. Dört bir yandan saldırıya geçiyorlar. Gacy seyircilere bağırmaya başlıyor. Sonra kahkahasını basıyor. Gacy en sonunda Upside Down yapıyor. Steen yerle bir oluyor. Gacy, Steen’in tepesinde poz veriyor. Mark ve Generico ise uğradıkları saldırı sebebiyle halen daha yerde...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

konnan-83.png

Arka alandayız Homicide, Low Ki, Angel Garza Jr. ve Konnan var. Konnan, Homicide’a biraz tepkili çabuk öfkelendiğini söylüyor. Nick Gage kriminal bir adammış ve ona haddinden fazla ciddiyet vermiş. Homicide ise ben de kriminal bir adamım diyor. Konnan, Homicide’ın sinirlendiğini görünce onu sakinleştiriyor. Chris Hero denen p*ç kurusu olmasaymış Homicide Gage’i yenermiş falan. Konnan bu gece Low Ki’ye bir şekilde maç kazandırmaları gerekiyormuş. Homicide, Low Ki’nin omzuna dokunuyor ve bu gece yanında olacağını söylüyor. Low Ki ise ciddi ama müteşekkir görünüyor.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

maria-kanellis-949.jpg

Ringe döndüğümüzde ise The Kingdom ekibi geliyor. Maria Kanellis promo kesiyor. Nostalji’nin sadece bir hastalık olduğunu belirtiyor. The Kingdom’ın Tag Team Şampiyonluğunu en çok hak eden takım olduğunu belirtiyor. Generation Now ile MCMG ekiplerinin aralarındaki meselelerin TTC’yi baltalamamasını savunuyor. Derken MCMG geliyor. Chris Sabin, The Kingdom’ın sınırı aştığından bahsediyor. Haklarını gasp etmişler. Bennett ise arkadaşını ayakçı olmaktan kurtardıklarını belirtiyor. Sabin ise burada bir ayakçı varsa o da Mike Bennett adındaki alagavattır diyor. Bennett bunun üzerine sinirleniyor ve Sabin’e saldırıyor. Shelley ile de Taven kavga ediyor. Fakat ringe Austin Aries ve Roderick Strong dalıyor ve iki takımı da ringin dışına sepetliyor. Aries ve Strong ringde yalnızca Maria’nın kaldığını fark ediyor. Maria, Strong’a yalvarıyor. Strong ise bir şey yapmayacaklarını belirtirken Aries, Maria’yı kavradığı gibi BRAIN BUSTER! Maria yerle bir oluyor! Aries ve Strong ise kemerlerle poz veriyor...

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Arka alandayız Renee Young ve Athena var. Athena röportajında Mandy Leon’a ateş püskürtüyor ve ona meydan okuyor. Onunla Smells Like A Wrestling Spirit’te karşılaşmak istiyormuş.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

jonmoxley2.jpg
low-ki-BP-1.jpg

GWF World Championship Semi Final Match
Jon Moxley (w/Nick Gage) vs Low Ki (w/Konnan & Homicide & Angel Garza Jr.)

İki taraf sırasıyla geliyor. Bu maç gecenin ilk maçının aksine fazla agresif başlamıyor. Bu da Low Ki’nin güreş tarzıyla ilgili. Seyirciler Low Ki’ye tepkili. Low Ki ise onları daha çok kudurtuyor. Homicide ile Gage arasında ise ciddi bir gerilim var. Konnan, Homicide’ı zor tutuyor. Fakat Gage sürekli onu tahrik edince en sonunda Homicide ile Gage kavga etmeye başlıyorlar. Homicide en sonunda Gage’i en sonunda ring posuna çarpıyor. Mox arkadaşının yardımına gitmek isterken Low Ki engel oluyor onu ringe sokup domine ediyor. Fakat Mox üstünlüğü ele alıyor ve Low Ki’yi bir kenara itip ringin dışına çıkmak istiyor. Fakat Konnan hakemi oyalıyor. Angel Garza ise Mox’a sandalye ile saldırıp onu ringe sokuyor. Homicide ise Gage’i spiker masasına gömüyor. Gage yerle bir oluyor. Low Ki ise kazanmaya çok yakın rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor ve YİNE KAZANDI!

bd.jpg

MI? FINAL COUNTDOWN! BRYAN DANIELSON GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! Seyirciler çılgına dönüyor. Low Ki, Bryan’a odaklanıyor. Angel Garza koşarak onun üzerine gidiyor ama Bryan birkaç hareket ile onu yere seriyor. Low ki ardından rakibine yöneliyor ve hemen ayağa kaldırıyor ama ANİ BİR COUNTER VE PARADIGM SHIFT! Low Ki yerde! Mox tuşa gidiyor: 1-2-3!

Kazanan ve finale çıkan: Jon Moxley

l-intro-1660879749.jpg

Moxley ilk finale çıkan isim oluyor. Mox kendisini ringin dışına atıyor. Bryan ise ringe doğru yürümeye başlıyor. Homicide da hemen Low Ki’nin yanında yer alıyor. Bryan tam ringe girecekken CHRIS IS AWESOME! Chris Hero girişte görünüyor ve Bryan’ın yanında yer alıyor. Bryan ve Hero birbirlerine baktıktan sonra ringe dalıyorlar. Bryan, Low Ki ile Hero ise Homicide ile kavga ediyor. Seyirciler bariyerleri dövüyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor...​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: