BAB Global Wrestling Federation


Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
HeatWave on HDNet
12 Ocak 2024
New York City, New York
Hammerstein Ballroom

26. Bölüm



FyxQXBkWIA4LTcd.jpg


Geçen haftadan kesitlerle şovumuz açılıyor. Bizi spiker masasında Nigel McGuinness ve yılların tecrübesi Kevin Kelly karşılıyor. Artık Kevin Kelly de GWF’da. Ardından Final Countdown duyuluyor ve Bryan Danielson geliyor. Bryan ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor. November Rain’de Chris Hero’ya yenildiğinde bu işe daha fazla devam edemeyeceğinden ve emekli olma kararı aldığından bahsediyor. Fakat hayranlar ona devamlı mesajlar atmış ve en sonunda ringe dönme ve ona atıp tutan Chris Hero’ya ders vermek zorunda hissetmiş. Ona iki kere ders vermiş. Şimdi ise GWF Dünya Şampiyonu olmak için gün sayıyormuş ve Kağıttan Şampiyon Nick Aldis’i yenip şampiyon olacakmış. Seyirciler bariyerleri dövüp Bryan’a destek oluyorlar. Bryan’ın ise sözleri alakasız bir şekilde Sami Zayn tarafından kesiliyor. It Doesn’t Matter To Me duyuluyor ve Sami Zayn seyircilerin küfürleri eşliğinde ringe geliyor.

r275651_1124x632_16-9.jpg


Zayn ringe giriyor ve Bryan Danielson’a bu hayranları fazla dinlediğini ama en ufak bir zayıflığında seni taşa tutacaklar diyorlar. Final Battle’a kadar insanlar onun ismini anmışlar çünkü Zayn her zaman onları mutlu edecek işlere imza atmış. Fakat hep kendisinden ödün vermiş. Günün sonunda ise insanların ona verdiği lanet olası küfürler ve çöplermiş. Bryan burada olmasını hayranlara bir borç biliyormuş ama bu kocaman bir saçmalıkmış. Bryan buradaymış çünkü onun yapabileceği tek iş buymuş. Bryan buradaymış bu iş dışında yapabileceği hiçbir şey yokmuş. Hayranlar o mesajları atmamış olsa dahi Bryan nazı bırakıp günün sonunda Jimmy Jacobs’ın ya da herhangi birisinin ayağına gidip geri dönmek için imza atarmış. Çünkü yapabileceği başka bir iş yokmuş. Ya da bir saniye belki de Bella Kardeşlerin yer aldığı aptal bir realty şovunda yer almak da zahmetsiz olurmuş. Bryan Danielson sinirlense de kendisine hakim oluyor. Sami Zayn’in psikolojisini anlıyormuş. Çünkü senelerce büyük bir adamın yanında gölgede kalmak insanın zoruna gidermiş. Bryan kariyerinde bunu hiçbir zaman tecrübe etmemiş. Çünkü o her zaman için ana adam olmuş. Tüm bu insanlar onun adını Vince McMahon’ın sirkinde de anmış. Bryan Danielson bu işe ve bu insanlara saygı duymuş ve her maç her maç canını riske atmış, şirketi sırtında taşımış. Ve şu anda bu şirkette “Kağıttan” Bir Şampiyon varmış. Ve şampiyonu da ancak Bryan Danielson’ın durdurabileceğini tüm GWF alemi iyi biliyormuş. Sami Zayn ödenen bedellerden bahsediyor. Kendisinin kariyeri kocaman bir bedelmiş. Zorba adamlar tarafından itilip kakılan, dost kazığı yiyen bir adam olmuş. Bryan Danielson 2 metrelik bir merdivenden Package Piledriver yememiş. Fakat Zayn yemiş hem bu arenada yemiş ve bu arenadaki seyirciler onun sağlığı ile ya da biten kariyeri ile ilgilenmemişler. İlgilendikleri tek kişi Kevin Steen olmuş. Zayn acımasız darbeler altında ezilirken hatırladığı tek şey “KILL STEEN KILL” chantleri olmuş. Bryan, Kevin Steen ile Sami Zayn arasındaki meselenin kendisini ilgilendirmediğini söylüyor. Eğer aranızda bir problem varsa kendi içinizde çözün diye telkinde bulunuyor. Eğer benimle problemin varsa da onu bu ringde çözebiliriz diyor. Bryan ve Zayn burun buruna geliyor. Zayn “ne istiyorum biliyor musun? Senin yüzüne sert bir yumruk atmak istiyorum” diyor. Bryan “madem öyle o zaman gelecek hafta bu ringde seni bekliyor olacağım” diyor ve Zayn ile kafa kafaya geliyorlar. Zayn ise rahatsız edici bir gülüş atıp Bryan’dan ayrılıyor ve seyircilerin küfürleri eşliğinde sahne arkasının yolunu tutuyor.

#1 Contender Match For GWF World Tag Team Championship
reDRagon def. MCMG vs The Kingdom

Tüm takımlar sırasıyla geldikten sonra maçımız başlıyor. Maç içerisinde MCMG ile Kingdom arasındaki mevzuyu daha çok görüyoruz. İki takım sürekli kend içlerinde kavga ediyorlar. ReDRagon ise bundan faydalanıyor ve Bennett’e Chasing The Dragon yapıp maçı sonuçlandırıyor. Maçın ardından hakem Fish ve O’Reilly’nin elini havaya kaldırıyor.

20.gif


Tekrardan ringe dönüyoruz. Renee Young bizleri ringde bizleri karşılıyor. The Truth duyuluyor ve LAX’ten GWF Pure Şampiyonu Low Ki geliyor. Low Ki ringe giriyor ve kemerini gösterdikten sonra Renee Young’ın yanında yer alıyor. Young ona Jonathan Gresham’ın meydan okumasını soruyor. Low Ki ise bir kez yendiği bir adam ile karşılaşmak istemediğini daha farklı rakiplere açık olduğunu söylüyor. Tabii kim gelirse gelsin Low Ki’nin ve LAX’in gazabına uğrayacakmış. Bu sözler üzerine Jonathan Gresham geliyor. Kendisine iyi bir destek var. Jonathan Gresham, LAX’in çevirdiği oyunlardan bıktığını ve Low Ki ile saf bir güreş maçı istiyormuş. Çünkü o kemer saf güreşi temsil eden unvanmış. Bu sefer Angel Garza’yı ya da herhangi bir LAX ucubesini ringin etrafında görmek istemiyormuş. Low Ki ise Angel Garza Jr’a bağlı olmadığını onsuz da pekala Jonathan Gresham’ı yenebileceğini söylüyor. Saf güreşin en iyi temsilcisi Low Ki’den başkası değilmiş. Low Ki, Gresham’ın teklifini kabul ediyor. Ancak bir şartı varmış. O da Low Ki kazandığında Gresham’ın Low Ki kemeri kaybedene kadar Pure Şampiyonluğu için maça çıkmamasıymış. Gresham kabul ediyor. İki adam yeniden burun buruna geliyor. Low Ki unvanını Gresham’a gösteriyor. Ardından reklamlara gidiyoruz...

Non Title Match
Zelina Vega def. Alisha Edwards

Maçı spiker masasından Angel Garza Jr da takip ediyor. Garza Jr kendisinin tamamen LAX adamı olduğundan söz ediyor. Bu ekip için her şeyi yaparmış. Ancak Cold War’da Low Ki onu yanında istemiyorsa olmazmış. Maça döndüğümüzde ise Vega kazanmasını biliyor. Maçın ardından ise Garza Jr ve Vega galibiyeti kutlarken Jordynne Grace geliyor ve Vega’ya saldırmak istiyor ama Angel Garza Jr araya giriyor ve Grace ile konuşuyor, sakin ol falan yapıyor. Grace ise burnundan soluyor derken Vega kemerle ile ona saldırıyor. Angel Garza Jr köşeye çekiliyor olanlara müdahale etmeden zevkle izliyor. Vega ise Grace’i yerde yumrukladıktan sonra kemerini gösteriyor.

kingston-homicide.jpg


Sahne arkasında GWF Hardcore Şampiyonu Homicide ve Eddie Kingston’ı görüyoruz. Eddie Kingston, Homicide’ı bu geceki maçı için gazlıyor. Segmentin ardından Nigel McGuinness LAX üyelerinin Hardcore Şampiyonluğu maçına karışmalarının yasak olduğundan ve Homicide’ın yalnız başına unvanını koruyacağından söz ediyor.

Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament Final Match
Brotherhood (Mark Briscoe & Bully Ray) def. Schism (Dave Crist & Jake Crist)

Brotherhood maçta büyük bir destek alıyor. En sonunda Ray ve Mark ortak çalışıp işi bitiriyorlar. Maçın ardından ise ikili sevinirken FTR geliyor ve girişte görünüyor. İki takım turnuvanın finali için Cold War’da karşı karşıya gelecekler.

intro-1703191913.jpg


Ringdeyiz Renee Young’ı görüyoruz, kendisi röportaj için beklerken Chris Is Awesome V2 duyuluyor ve Chris Hero geliyor. Hero ringde yerini alıyor. Renee Young ona niçin Keith Lee’ye saldırdığını soruyor. Chris Hero ise bunun basit bir soru olduğunu çünkü Keith Lee’nin ikidir Dünya Şampiyonluğu yolunda karşısına çıktığını ve buna daha fazla dayanamadığını söylüyor. Keith Lee’yi aşmadan asla Dünya Şampiyonu olamayacağını ve onu yenmek istiyormuş. Born To Bring It duyuluyor ve Keith Lee geliyor. Keith Lee ringe giriyor. Beni mi istiyorsun işte karşındayım şu an bu dakika bu işi bitirebiliriz diyor. Hero ise Lee’ye sen benim önümdeki engelsin diyor. İkili arasındaki tansiyon yükseliyor. En sonunda burun buruna geliyorlar. Renee Young ringden ayrılıyor hemen. Ardından Hero, Lee’ye saldırıyor. İki adam kavga etmeye başlıyorlar. Lee, Hero’yu pataklıyor ve Ground Zero yapmak istiyor ama Hero ringin dışına kaçıyor. Lee ringde öfkeden ipleri sarsıyor. Hero ise dışarıda sırıtıp Lee’ye dirseğini gösteriyor.

maxresdefault.jpg
Backstage%2BTalk%2B2.gif


Geçen hafta Austin Aries’in Roderick Strong tarafından uğradığı saldırıyı yeniden hatırlıyoruz ve Roderick Strong artık House of Truth’un bir parçası. Bir locadayız. Roderick Strong ve Truth Martini koltuklarında otururken Moose ve Mandy Leon ise onların yanında. Roderick Strong direkt söze başlıyor. Geriye dönüp baktığında kariyerinin en iyi anlarını Truth Martini ile birlikte yaşamış. Ve en başından beri Ev’e dönmeyi arzulamış. Fakat Truth Martini onun yerine Jay Lethal’ı seçtiğinde bir şansının kalmadığını düşünmüş ve eski dostu Austin Aries ile devam etmiş. Şunu çok iyi biliyormuş ki eğer Strong, Aries’in fişini çekmeseymiş Aries onun fişini çekermiş. Aries’in Eylül ayında kendisine yaptıkları halan daha aklındaymış ayrıca. Kısacası bu pamuk ipliğine bağlı dostluk Roderick Strong sayesinde bitmiş. Truth Martini kahkaha atıyor. Martini, Roderick Strong’un eşsiz bir yeteneğe ve en önemlisi zekaya sahip olduğunu söylüyor. Onunla eski günlere dönmek çok yakınmış. Strong’un Aries’i yeneceğinden hiçbir şüphesi yokmuş. Roderick Strong kazanacakmış. Ev kazanacakmış ve Ev her zaman kazanırmış. Martini iğrenç kahkahasını atarken promo sona eriyor.

GWF Hardcore Championship Match / LAX üyelerinin karışması yasak
Jon Moxley def. Homicide ©

İlk olarak Angry Chair ile Jon Moxley geliyor. Ardından ise GWF Hardcore Şampiyonu Homicide geliyor. İki isim ringde yerini alıyor ve zil çalar çalmaz yumruk yumruğa kavga başlıyor. Maçta extreme objeler sıklıkla kullanılsa da öyle foşur foşur kanların aktığı sadist bir maç olmuyor. Hatta maçın sonlarına kadar kan akmıyor. Homicide çatal ile Mox’un alnını karışlamayı deniyor ama Mox izin vermeyince kalıyor. Maçın sonlarına doğru Mox rakibini sandalyeler üzerine The Death Rider ile gömüyor. Homicide yerde yatarken Mox tuşa gidiyor: 1-2-3! Mox maçı kazanıyor ve yeniden Hardcore Şampiyonu olmuş oluyor. Mox maçın ardından unvanı ile poz verirken Eddie Kingston gelip Mox’a saldırıyor ve onu yerle bir ediyor. Mox yerde kemer de düşüyor. Eddie yere düşen kemeri alıyor ve bir süre kemere baktıktan sonra onu havaya kaldırıyor ve şov bu görüntülerle sona eriyor...

6b271-16045827929414-800.jpg


Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament

First Round

FTR
def. Generation NOW
reDRagon def. LAX (Santana & Ortiz)
Schism def. MCMG
Brotherhood (Bully Ray & Mark Briscoe) def. The Kingdom

Semi Final

FTR
def. reDRagon
Brotherhood def. Schism

Final

FTR vs Brıtherhood​

COLD WAR

Tarih:
21 Ocak 2024
Yer: New York City, New York
Arena: Mannathan Center

Maç Kartları

GWF World Championship Match

“Challenger” Bryan Danielson vs “GWF World Champion” Nick Aldis

Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament Final Match
FTR vs Brotherhood

GWF Hardcore Championship Match
Eddie Kingston vs Jon Moxley ©

Singles Match
Chris Hero vs Keith Lee

Singles Match
Colby Corino vs Sami Zayn

GWF World Tag Team Championship Match
reDRagon vs LAX ©

GWF Women’s Championship Match
Jordynne Grace vs Zelina Vega ©

Singles Match
Austin Aries vs Roderick Strong​
 
Son düzenleme:

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,121
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
HeatWave on HDNet
5 Ocak 2024
New York City, New York
Hammerstein Ballroom

25. Bölüm



dcb3b-15999420596128-800.jpg


Geçen haftadan kesitlerle şovumuz açılıyor. LAX ringe geliyor. Ekip tam kadro ringdeki yerini alıyor. Eddie Kingston direkt konuşmaya başlıyor. LAX’i zamanında Konnan ve Homicide ile birlikte inşa ettiklerinden bahsediyor. Buradaki herkes onun ailesiymiş. Eddie Kingston ailesi için her şeyi yapmaya hazır bir fertmiş. Homicide onun kardeşi gibiymiş ve kardeşinin Hardcore Şampiyonu olması için o gece orada bulunmuş. Jon Moxley’in bütün yanıklığı bunun içinmiş. Yine olsa yine yaparmış. Eddie, Jon’a bir çağrıda bulunuyor kaçak dövüşme gel buradayım ve seni dövmeye hazırım diyor. Angry Chair duyuluyor ve Jon Moxley girişte görünüyor. Moxley ringe geliyor. Homicide ve Low Ki gibi adamlarla burun buruna geldikten sonra Eddie’nin karşısına dikiliyor. Jon kimseden korkmadığını yalnız başına olduğunu ve yalnız savaş verdiğini söylüyor. Bundan aylar önce bir adama güvenmiş ama onun histerik duygularının bir kurbanı olmuş. Jon iş konusunda kimseye güvenmiyormuş. Bunu Eddie Kingston için de tavsiye ediyor. Jon da Eddie ile karşılaşmak istiyormuş. Fakat Eddie bunu kendisinden daha çok istiyormuş ve onu süründürmek için biraz naz yapma derdindeymiş. Homicide “amcık olma” diyor. Jon ise “sen sesini keseceksin çünkü seninle de meselem var” diyor. Homicide onun üstüne yürümek istiyor ama Konnan engel oluyor. Jon Moxley, Eddie’nin teklifini tek bir şart ile kabul edebilirmiş. Homicide’ı istiyormuş. Onunla rövanş maçına çıkmak istiyormuş. Homicide ve Eddie kabul ediyor. Jon bir şart daha koyuyor bu maça hiçbir şekilde LAX üyesi karışmayacakmış. Aksi halde Jon her zaman olduğu gibi amansız saldırılarına devam edermiş. Konnan “senden korkmuyoruz bize ne yapmamız gerektiğini söyleyemezsin” diyor. Jon ise siz bilirsiniz deyip ringden inmeye hazırlanırken Eddie Kingston devreye giriyor. Teklifi kabul ettiğin söylüyor. Homicide’ın gözleri büyüyor. Eddie onu kanatlarının altına alıyor ve Homicide’ın her halükarda Jon’u yeneceğini söylüyor. Cold War’da ise Eddie Kingston, Jon Moxley’in cesedini ceset torbasına koyacakmış. Jon peki öyleyse deyip anlaştığını belli ediyor. Olaysız bir şekilde ringi terk edecek gibi durup Angel Garza’ya dirsek geçirip onu düşürüyor. Garza yere düşerken Mox kendisini ringin dışına atıyor ve Angry Chair eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor...

Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament Semi Final Match
FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) def. reDRagon (Bobby Fish & Kyle O’Reilly)

İki ekip sırasıyla geliyor ve code of honor ile maç başlıyor. Teknik açıdan uyumlu iki takım çok iyi iş çıkartıyor. Maçın ilk dakikalarını FTR ortalarını reDRagon domine ediyor. Sonlara doğru ise güzel bir kaos çıkıyor. En sonunda FTR üyeleri Fish’e Goodnight Machine yapıyorlar. O’Reilly ringe girmek istediğinde Cash ona engel oluyor ve Dax tuşu buluyor. Maçın ardından ise iki takım güzel bir iş çıktığı için yeniden el sıkışıyorlar...

Edwards.jpg


Arka alandayız Renee Young ve Eddie Edwards var. Eddie Edwards, Davey richards’ın vedasına üzüldüğünü onun son maçının kendisi ile olmasından dolayı da onur duyduğunu söylüyor. Eddie Edwards bu gece Nick Aldis’i unvanın ortada olmadığı bir maçta yenecekmiş. Bu da ona unvan maçı için bir kapı açacakmış.

Non-Title Match
Low Ki (w/Angel Garza Jr.) def. Chris Sabin (w/Alex Shelley)

İki taraf ringde yerini aldıktan sonra maçımız başlıyor. Maçta Angel Garza sürekli müdahalede bulununca Shelley onu indiriyor. Fakat maçın sonlarına doğru Matt Taven ve Mike Bennett gelip Shelley’e saldırıyorlar. Sabin dışarıdaki mevzu ile ilgilenirken de Low Ki onu indiriyor ve maçı kazanıyor. Low Ki ringde sevinirken Jonathan Gresham gelip ona saldırıyor ve Octopus Hold bağlıyor. Low Ki bilincini kaybediyor. Gresham ise Pure kemeri ile poz veriyor.

stream


Arka alandayız Renee Young’ın yanında Steve Corino ve Colby Corino var. Renee Young, Colby Corino’nun artık GWF ile imza attığını söylüyor. Steve Corino direkt sözü oğluna bırakıyor. Colby, El Generico ya da Sami Zayn her ne halt ise çizmeyi aştığından söz ediyor. Kafayı yemiş bir adamın babasına sandalye darbeleri ile saldırmasını oturup izleyemezmiş. Gelip ona haddini bildirmek istemiş. Çünkü Steve Corino yani babası onun rol modeli onun kahramanıymış ve sahip olduğu en iyi şeymiş. Colby Corino, Sami Zayn’e Cold War için meydan okuyor. Reklamlara gidiyoruz.

maxresdefault.jpg


Reklamlardan dönüyoruz. Arka alanda Sami Zayn bizleri karşılıyor. Geçen hafta Steve Corino’ya yaptığı şeyden inanılmaz keyif almış. Tıpkı Final Battle’da Kevin Steen’e yaptığı şey gibi keyif vermiş. Sami Zayn akıl sağlığını kaybetmiş, kötü, pis bir adammış. Ve onu bu hale getiren ise bizzat Kevin Steen ve Steve Corino’ymuş. Steve Corino’nun piçini dövmek ise Steve Corino ve Kevin Steen’e yaptıklarından daha çok keyif verici olabilirmiş. Belki de bir gün sıra Owen’a (Steen’in oğlu) gelirmiş. Sami Zayn kahkaha atıyor ardından ciddileşiyor ve agresif bir tonda konuşuyor. Colby Corino boyundan büyük bir işe kalkışmış. Onu Cold War’da yenmek hatta yok etmek için hazır olacakmış.

Singles Match
Moose (w/Truth Martini & Mandy Leon) def. Austin Aries (w/Roderick Strong)

İlk olarak Generation NOW ardından ise House of Truth geliyor. Maça geçiyoruz. Maçta Moose üstün durumda. Strong ise maç boyunca Aries’e muazzam destek oluyor. Aries, Strong’un desteği ile ayakta kalabiliyor. Fakat Moose en sonunda spear yapıyor ve Aries havada takla atıyor. Moose tuşa gidiyor: 1-2-3! Moose kazanıyor. Truth Martini mutluluktan havaya açıyor. Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ringe döndüğümüzde HoT ağır ağır arka alanın yolunu tutuyor. Strong ise Aries ile ilgileniyor. Aries oldukça üzgün. Strong onu teselli ediyor. Ayağa kalkıyorlar ve Strong, Aries’in elini havaya kaldırıyor. Aries seviniyor DERKEN SICK KICK! Roderick Strong, Aries’e aniden Sick Kick atıyor. Ardından da kaldırdığı gibi MESIAH OF BACK BREAKER! NOLDU BİRDEN BÖYLE! Roderick Strong üzerindeki ceketi çıkartıyor, HOUSE OF TRUTH! üzerinde House of Truth tişörtü var. Truth Martini girişin ağzında Roderick Strong’u görüyor ve alkışlıyor. Roderick Strong ise ringde pozunu veriyor. Generation NOW dağıldı ve Roderick Strong artık House of Truth üyesi. Seyirciler onun üzerine pet bardaklar atıyor. Strong ise gelen tepkileri umursamıyor ve yerde yatan Aries’e bakıyor ardından onun üzerine basıp ringi terk ediyor ve Truth Martini’nin yanında soluğu alıyor. HoT girişte pozunu veriyor. Ardından da arka alanın yolunu tutuyorlar.

maxresdefault.jpg

Farklı bir mekandayız Chris Hero’yu görüyoruz. Chris Hero, ikidir Keith Lee yüzünden Dünya Şampiyonluğu adaylığından oluyormuş. Artık anlamış ki onu yenmeden Dünya Şampiyonu olması imkansızmış. Hero, Keith Lee’nin 2 kere bunu denediğini ama başarısız olduğunu söylüyor. Keith Lee artık Dünya Şampiyonluğunu kovalamayı bırakmalıymış. Er ya da geç onu KO edecekmiş. Hero sözlerinin ardından kameraya dirsek atıyor ve yayın gidiyor...

64545b947aa2fe37c902e8c6


Arka alandayız Renee Young ve Jordynne Grace var. Jordynne Grace buraya şampiyon olmak için geldiğini ve Zelina Vega’yı istediğini söylüyor. Ancak tam bu esnada Vega gelip ona kemeri ile arkadan saldırıyor. Young kaçıyor. Vega, Grace’i yere seriyor ve yerde yumrukluyor ve onu etkisiz hale getiriyor. Hakemler geliyor, Vega’ya müdahale etmek istiyorlar. Vega ise Grace’i yumuklamayı bırakıp onun tepesinde kemeri ile gövde gösterisinde bulunuyor.

Non-Title Match
Nick Aldis (w/Mickie James) def. Eddie Edwards

İki isim sırasıyla geliyor. Maç dengeli geçiyor. Edwards iyi bir destek alıyor. Mickie maça hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Maçın sonlarında ise Eddie’ye kontra atak yapan Aldis en sonunda ani bir Tormentum ile Eddie’yi indiriyor. Aldis tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından Aldis kemeri ile poz verirken Bryan Danielson geliyor. Bryan Danielson ve Nick Aldis yüzleşmesi eşliğinde şovumuz sona eriyor...

Öyle bir şov olmuş ki kimi seviyosam hepsi yatmış. Hani bir tane istisna yok resmen.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
HeatWave on HDNet
19 Ocak 2024
New York City, New York
Hammerstein Ballroom

27. Bölüm

jayjfif.jpg


intro-1702245146.jpg
FTR-Cash-Wheeler-Dax-Harwood.jpg


Şovumuz intronun ardından açılıyor ve seyirciler GWF chantleri eşliğinde bariyerleri dövüyor. Ringde ise bizleri Nigel McGuinness karşılıyor. Nigel Jay Briscoe anısına düzenlenen Tag Team Turnuvasının kupasını bizlere sunuyor. Kupada Jay Briscoe’nun ismi yazılı. Seyirciler alkış tutuyor ve “Thank You Jay” chantleri atıyorlar. Ardından Nigel finalistleri ringe davet ediyor. Öncelikle FTR geliyor. Ardından ise Brootherhood yani Bully Ray ve Mark Briscoe. Dax öncelikle söze başlıyor. Dax, Briscoe Kardeşler ile yaptıkları maçların her zaman için kariyerlerinin en iyi maçları olarak kaldığını söylüyor ve bunu duygusallıktan veya mevcut durumdan ötürü değil ciddi manada kariyerlerinin en iyi maçları ve en iyi çekişmesi Briscoe Kardeşler ile yaptıkları olmuş. Hatta bu çekişme ve maçlar sayesinde FTR takımı seviye atlamış hatta sadece FTR değil tag team güreşi seviye atlamış ve bunun için Briscoe Kardeşlere müteşekkir olduklarını belirtiyor. Cash Wheeler ardından söze giriyor. Dax’e katıldığını söylüyor. Briscoe Kardeşler bu sektörde ve tag team güreşinde ayrı bir çıta yakalamışlar ve her zaman örnek çalışanlar olmuşlar. FTR anlaşması kolay adamlarmış. Eğer onlara karşı iyiyseniz FTR da size karşı iyi olurmuş. FTR, Briscoelardan asla bir fesatlık görmediğini kariyerlerinin en ateşli çekişmesini onlarla birlikte yaşamalarına rağmen ringde herhangi bir FTR üyesinin sakatlığına yol açacak riskli bir harekette bulunmadıklarını ve özellikle Jay’in çok riskli bir finishera sahip olmasına rağmen kendileri üzerinde hiçbir sakatlık yaratmadığından söz ediyor. FTR, böylesi adamlarla maça çıktığı için çok şanslıymış. Bully Ray söze giriyor. Bully Ray ise Briscoe kardeşleri kardeşi olarak görmüş ve kariyerinin ilk ve tek 6-Man Tag Team kemerini onlarla birlikte kazanmış. Onlarla muhteşem bir uyuma sahip olmuşlar. FTR’a bu konuda hak veriyormuş. Bu pazar Cold War’da ise Mark’a elinden gelenin en iyisini yapacağını ve kardeşi adına düzenlenen bu turnuvayı onunla birlikte kazanacağının sözünü veriyor. Mark ise söze başlayacağı esnada çok büyük bir destek alıyor. Ardından devam ediyor. Şu an kafasında olan soru işaretleri ve içindeki boşluk geçen seneye kadar hiç yokmuş. Çünkü kardeşi Jay onu bu zamana kadar hep tamamlamış. Bu zamana kadar Mark, Jay ne söylerse onu yapmış ve bu da onları tarihin en başarılı takımlarından birisi haline dönüştürmüş. Mark, Jay’i çok özlüyormuş hem de çok. O gittiğinde bu işi bırakmayı bile düşünmüş. Fakat onu tekrardan geri döndüren şey kardeşi adına güreşme isteği olmuş. Mark, kardeşi Jay için, yeğenleri için ve Briscoe Mirası için güreşmeye devam edecekmiş. GWF’ya geldiği günden bu yana onun ismini bu arenalarda yaşatmaya çalışmış. Başarılı da olmuş ve bu başarısını en çok da GWF seyircisine borçluymuş. Çünkü hiçbir zaman Jay Briscoe’yu unutmamışlar. Mark’ın omuzlarındak sorumluluk büyükmüş. Her şeyden önce bu pazar kardeşi için savaşacakmış. Jay Briscoe anısına düzenlenen bu kupanın sahibi olmak ve maçtan sonra yukarıya bakıp “başardım” demek istiyormuş. Burada bulunan 3 adam da kendisi için özel bir yere sahipmiş ve öyle de kalacakmış. Bu pazar herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyormuş. Mark konuştukça Nigel dahil ringdeki herkesin duygusal anlar yaşadığını görüyoruz. Mark sözlerine devam ediyor eğer FTR kazanırsa bundan üzüntü duymayacakmış çünkü Briscoe Kardeşlerin de en iyi maçları FTR’a karşı olmuş ve onların kazanması da Mark’ı mutlu edecekmiş. Fakat Mark onlardan bir istekte bulunuyor maçta bu kupayı almak için Brotherhood’u yenmek için elinizden geleni yapın diyor. Çünkü o şekilde Jay Briscoe ismini onurlandırabilirlermiş. Mark bunun için iki adamdan da söz istiyor. Cash ve Dax söz veriyorlar. Mark sonrasında Bully Ray’e dönüyor ve ondan da söz istiyor. Bully de söz veriyor. 4 adam dostane bir şekilde el sıkışıyorlar ve birbirlerinin ellerini havaya kaldırıyorlar. Seyirciler ise bu anları alkışlarla karşılıyor. Seyirciler bariyerlere vurup “Thank You Jay” chantleri atıyor. Ringde duygusal anlar yaşanıyor. Önce FTR ringi terk ediyor. Ardından Mark seyircileri içtenlikle selamlıyor ve Bully Ray ile birlikte ringi terk ediyor...

Singles Match
Roderick Strong (w/HoT) def. Eddie Edwards

İlk olarak Eddie Edwards ardından ise Roderick Strong ve HOT geliyor. Truth Martini maç boyunca Strong’a desteğini sunuyor. Strong ise en sonunda maçı Backbreaker ile bitiriyor. Maçın ardından HoT ringde tam kadro yer alıyor. Strong, Austin Aries’e sallamaya başlıyor. Onun zayıf bir adam olduğundan ve kariyerinin en iyi zamanında bile kaybetmeye mahkum olduğundan bahsediyor. Aries artık heyecanını kaybetmiş ve daha fazla işi ve yeri yokmuş. Cold War’da onu yenip onun acısını sonlandıracakmış. Derken Strong arkadan sandalye darbesi yiyor ve dizlerinin üstüne çöküyor bu saldıran Austin Aries! Kendisi çok gizlice ringe girip sessizce saldırısında bulunuyor. Moose Aries’i fark edince ona yöneliyor ama Aries onun karnına ve sırtına sandalyeyi indiriyor. Martini ve Mandy Leon kendisini ringin dışına atıyor. Aries ardından Strong’u kaldırıyor ve Brian Buster yapıyor. Strong yerle bir olmuşken Aries onun tepesinde poz veriyor. Ardından reklamlara gidiyoruz...

maxresdefault.jpg


Angry Chair duyuluyor ve Hardcore Şampiyonu Jon Moxley geliyor. Mox ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor. Öncelikle Jay Briscoe’yu anıyor. Ardından ise Eddie Kingston ile olan mevzusuna değiniyor. Bu işin Final Battle’da başladığını ve Cold War’da sona ereceğini belirtiyor. Maçta ise Hardcore Şampiyonluğu doğal olarak ortada olacakmış. Fakat bu kendisi için problem değilmiş çünkü Eddie Kingston’ı kurallara bağlı kalmadan dövmek istiyormuş. Maçta hiçbir LAX üyesi karışamayacağı için Eddie’nin altında ezileceğini söylüyor. Çünkü LAX üyeleri tek başlarına maça çıktıklarında tıpkı geçen hafta olduğu gibi kaybediyorlarmış. Mad As Fuck duyuluyor ve Eddie Kingston geliyor. Eddie Kingston ringe giriyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor. Eddie, Homicide bu işi beceremedi diyor. Eline yüzüne bulaştırmış. Homicide’ın s*çıp batırdığı işi Eddie bizzat kendisi tamamlayacakmış. Jon Moxley’in pembe k*çını tekmeleyecekmiş. Jon ise senden bunu Homicide ve Nick Gage gibi adamların denediğini ama başaramadıkarını Eddie’nin de başaramayacağını söylüyor. Eddie ise ben o saydığın adamlardan daha manyak bir adamım diyor. Kendisinin “Mad As Fuck” olduğunu ve herkesle bir probleminin olduğunu belirtiyor. Bunun sebebini bilmiyormuş ama herkesle bir problemi varmış. Kavga etmekten ve kıç tekmelemekten asla çekinmezmiş. Jon Moxley, Eddie’yi gerçek dünya ile tanıştıracağını ve uysallaştıracağını söylüyor. Eddie ise “sen anca benim t*şşaklarımı yalarsın” diye karşılık veriyor. Jon ise Eddie’yi t*şaksız bırakacağını söylüyor. Eddie ise gel de bırak öyleyse diye kafa tutuyor. Jon ise Eddie’ye kafa tutuyor. İki adam kafa kafaya geliyor. En sonunda Jon, Eddie’ye kafa atıyor. İki adam kavga etmeye başlıyor. Birbirlerini yumruklamaya başlıyorlar. Hakemler geliyor. İki adam güçlükle ayrılıyor. Jon ringde tutulurken Eddie hakemlerle birlikte sahne arkasına götürülüyor.

Tag Team Match
Motor City Machine Guns (Alex Shelley & Chris Sabin) def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) (w/Maria Kanellis)

İki takım sırasıyla geldikten sonra maçımız başlıyor. 7-8 dk süren bir maç oluyor. Maçın sonlarına doğru Maria Kanellis aprona çıkıyor ama Bennett ona yanlışlıkla çarpıyor ve MCMG ekibi Bennett’i tuş edip maçı sonuçlandırıyor.

maxresdefault.jpg


Gym’de reDRagon üyelerinin MMA stili antrenman yaptıklarını görüyoruz. Objektifi fark etmeleri ile birlikte ara veriyorlar ve kameraya dönüyorlar. Bobby Fish ReDRagon’ın yine yeniden Tag Team Şampiyonluğu için hak elde ettiğini söylüyor. Bu hakkı bu sefer boşa harcamayacaklarmış ve LAX’den Tag Team kemerlerini alacaklarmış. Kyle O’Reilly, LAX ile bitmeyen bir mevzusu olduğunu ancak bunu Cold War’da sonlandıracaklarını belirtiyor. Onlara Chasing The Dragon yapıp bu işi bitireceklermiş ve yeni Tag Team Şampiyonları olacaklarmış. Fish ve O’Reilly sözlerinin ardından antrenmana kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Screen-Shot-2022-04-16-at-5.36.19-PM-840x472.png


Ringdeyiz Nigel McGuinness bizi karşılıyor. Kontrat töreni için ring hazır durumda. Önce Jonathan Gresham geliyor. Ardından ise Pure Şampiyonu Low Ki yalnız başına geliyor. Nigel McGuinnes, Pure Şampiyonluğu için Cold War’da düzenlenecek maçın sözleşmesinin masada yer aldığını ve iki ismin bu sözleşmede yer alan kurallar çerçevesinde maçta mücadele edeceklerine dair imza atmaları gerektiğini söylüyor. Maçtaki kurallar bahsediliyor. İlk olarak maç pinfall-submission-ko-tko-dq-count out gibi durumlarla bitebilirmiş. Count out veya dq ile bitmesi durumunda unvan el değiştirmezmiş ama komite şampiyona para cezası veya unvana el koyma gibi bir ceza verebilirmiş. Maçta ringin etrafındaki minderler kaldırılacakmış. Bunun yanında en üst ipten rakibin üzerine atlamak, rakibi boğmak, hakemin uyarılarına uymamak, iplerden destek almak gibi hareketler yasak ve sonucunda dq sebebi hareketlermiş. Ayrıca maça dışarıdan birisinin müdahale etmesi halinde maç otomatik olarak bitermiş. Daha önceki Pure Şampiyonluğu maçlarında Low Ki’nin dışarıdan destek alması sebebiyle bu maçta köşesinde birisinin bulunması yasaklanmış. Bu şartlar altında ancak maç gerçekleşebilirmiş ve katılımcılar bu kuralları imzalamak zorundaymış. Aksi halde müsabakaya çıkamazlarmış. Jonathan Gresham eğer imzalamazsa komite bir daha ona Pure Şampiyonluğu şansı vermeyecekmiş. Gresham şartları kabul edip imzasını atıyor. Ardından eğer Şampiyon Low Ki imza atmazsa komite kemere el koyacakmış. Low Ki sırıtıyor ve önce imasını atıyor ve tüm bunların onu durduramayacağını her halükarda Jonathan Gresham’ı yeneceğini söylüyor. Gresham ise LAX olmadan beni asla yenemezsin diyor. Low Ki ise LAX bu işin daha fazla uzamaması adına vardı diyor. Fakat Cold War’da Jonathan Gresham’a yaşatacağı şey “travma” olacakmış. Hayır bunu fiziksel anlamda yapmayacakmış. Ringde kesinlikle ama kesinlikle onun hayatını riske sokacak bir harekette bulunmayacakmış. Hile yapmayacakmış. Saf bir şekilde güreşecekmiş. Ve saf bir şekilde onu yenecekmiş. Bu da Jonathan Gresham’ı travmaya sokacakmış. Gresham sırıtıyor. O kemeri asla hak etmiyorsun ve onu senden alacağım diyor. İki adamın tartışması büyüyor. En sonunda iki adam ayağa kalkıyor ve yüz yüze geliyorlar. Nigel iki adamı uyarıyor. Maç öncesinde rakibi riske sokacak bir harekette bulunulması, taşkınlık ve kavga olması durumunda komitenin maçı iptal edebileceğini ve iki ismin de disiplin kuruluna sevk edileceğini hatırlatıyor. Low Ki sırıtıyor ve şartları kabul ettiğini sakin olduğunu söylüyor ve kemeri ile poz veriyor. Gresham ona öfkeli gözlerle bakarken Low Ki kemeri ile poz verip arka alanın yolunu tutuyor.

Tag Team Match
Jordynne Grace & Athena def. Zelina Vega & Mandy Leon

Katılımcılar sırasıyla geldikten sonra maçımız başlıyor. Maçta Grace rakiplerine acımıyor. En sonunda da Vega’yı tuş edip maçı bitiriyor.

01-keith-lee-wwe-2020-1.jpg


Sahne arkasındayız Renee Young ve Keith Lee var. Keith Lee, Chris Hero maçı ile ilgili röğortaj veriyor. Lee, Hero’nun gerçek dünyadan kopuk başarısızlıklarının sebebini başkalarının üzerine atan bir adam olduğunu söylüyor. Bu pazar Cold War’da onun “sadece başarısız” olduğunu gösterecekmiş. Lee sözlerinin ardından oradan ayrılıyor.

Singles Match
Bryan Danielson def. Sami Zayn via count out

İlk olarak It Doesn’t Matter To Me ile Sami Zayn ardından ise Final Countdown ile Bryan Danielson geliyor. Zayn maçtan önce code of honor için elini uzatıyor. Bryan sıkıyor ama Zayn direkt saldırıp ahlaksızlık yapıyor. Bryan maç boyunca seyirciden büyük destek alıyor. Maçın sonlarına doğru Bryan üstünlüğü ele geçiriyor ve Knee Plus için hazırlık yaparken Zayn direkt kendisini ringin dışına atıyor ve ringe gelmeyeceğini işaret ediyor. Hakem 10’a kadar sayıyor. Bryan ringin dışına çıkmak istediğinde ise hakem ona engel oluyor. Hakem 10 dediğinde ise zil çalıyor ve Zayn girişte görünüyor. Bryan Danielson ringde öfkeli gözlerle Zayn’e bakarken Zayn ona girişte sırıtarak selam çakıyor. Fakat bu esnada Colby Corino gelip Zayn’e saldırıyor. İki adam kavga ediyor ve kavga ede ede sahne arkasına gidiyorlar. Bryan ise arkasını dönüyor ve KEMERİ SURATINA YİYOR! Nick Aldis direkt onun ensesinde beliriyor ve kemeri ile Bryan’ın yüzüne vuruyor. Bryan yerde. Aldis onun tepesinde poz veriyor.

stream


Şov tam bitti derken sahne arkasına gidiyoruz. Colby Corino ve Sami Zayn arasındaki kavga devam ediyor. Hakemler ikiliyi güçlükle ayırıyorlar. Colby küfürler ederken Zayn sırıtıyor. Şov bu görüntüler eşliğinde sona eriyor.

COLD WAR



Tarih: 21 Ocak 2024
Yer: New York City, New York
Arena: Mannathan Center

Maç Kartları

GWF World Championship Match

“Challenger” Bryan Danielson vs “GWF World Champion” Nick Aldis

Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament Final Match
FTR vs Brotherhood

GWF Hardcore Championship Match
Eddie Kingston vs Jon Moxley ©

Singles Match
Chris Hero vs Keith Lee

Singles Match
Colby Corino vs Sami Zayn

GWF World Tag Team Championship Match
reDRagon vs LAX ©

GWF Women’s Championship Match
Jordynne Grace vs Zelina Vega ©

Singles Match
Austin Aries vs Roderick Strong

GWF Pure Championship Match
Low Ki © vs Jonathan Gresham​
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Global Wrestling Federation Present
COLD WAR


Tarih:
21 Ocak 2024
Yer: New York City, New York
Arena: Manhattan Center
Katılım: 2500(Sold Out)



Screenshot-2023-06-18-215601.png


Şova özel tema müziği ile şovumuz başlıyor. Seyirciler bariyerlere coşku ile vururken ringe konfeti atıyorlar. Bizleri yorumcu masasında Kevin Kelly ile Nigel McGuinness karşılıyor. Bu gece için yorumlarını paylaşıyorlar. GWF yeni yıla bomba gibi girmiş ve sürprizler devam edecekmiş. Ardından FTR vs Brotherhood maçının promosu yayınlanıyor.

“Briscoe Kardeşlerin kariyerlerinden kesitler izliyoruz. Ardından Mark’ın Jay sonrası nasıl yalnız başına devam ettiğini görüyoruz. Joe Gacy ile çekişmesinden kesitler ve en sonunda Final Battle’da Bully Ray’in onu Schism’in elinden kurtarışını görüyoruz. Daha sonra da turnuvada maçlarında almış oldukları galibiyet anlarını görüyoruz.

FTR ekibinin GWF’ya yapmış oldukları şok edici debutu bir kez daha hatırlıyoruz. FTR ekibi turnuvada önemli galibiyetlerin ardından finale yükseliyorlar. Dax ve Cash bu maça dair Jay Briscoe’nun bizi yukarıda izlediğini ve onun için en iyisini sunacaklarını söylüyorlar. Cash yukarıya bakıp bu gece kardeşine asla torpil geçmeyeceğiz boy diyor ve gözleri doluyor. Dax de ağlamamak için yukarıya bakıyor. Daha sonrasında iki takımın son HeatWave şovundaki yüzleşmesini izliyoruz. İki takım da Jay Briscoe için en iyisini yapmaya söz verirken ringe dönüyoruz.”​



maxresdefault.jpg


Dark Side of FTR! FTR ekibi girişte görünüyor ve ringe geliyorlar. Ringe girmeden önce turnuvanın kupasına bakıp ringe giriyorlar. Ardından rakiplerini bekliyorlar.



l-intro-1689454290.jpg
i


Reach For The Sky Boy! Brotherhood! Bully Ray ve Mark Briscoe girişte görünüyorlar. Mark çok büyük bir destek ile ringe doğru geliyor. Bully de peşinden onu takip ediyor. En sonunda yerlerini alıyorlar. En sonunda maça geçiyoruz.

Jay Briscoe Memorial Tag Team Tournament Final Match
FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) vs Brotherhood (Bully Ray & Mark Briscoe)


Maça ilk olarak Mark ve Cash başlıyor. Code of Honor yapıyorlar. Maç ilk dakikalarında klasik tag team maçı havasında geçiyor. Mark ve Bully seri taglerle üstünlük sağlarken en sonunda Cash, Mark’ı üzerinden atmayı başarıp Dax’e tag veriyor. Dax ve Cash dominasyonu izliyoruz. Mark bir süre hırpalanmış oluyor. Maçın ortalarına doğru Cash tuş deniyor ama Bully bozunca Dax ona saldırıyor ve maçta aksiyon dolu anlar izliyoruz. Maçın sonlarına doğru geldiğimizde ise Dax ringin dışında kalıyor. Mark Briscoe ise Cash’i yakaladığı gibi Jay Driller yapıyor. Bu çok sertti! Mark tuşa giderken Bully Ray etrafı kolaçan ediyor. Dax ringe girmek isteyince ona engel oluyor. Mark tuşta başarılı oluyor ve Brotherhood böylece kazanmış oluyor. Maçın ardından seyirciler iki takıma da teşekkür ediyor. FTR ve Brotherhood yine el sıkışıyor ve FTR onların ellerini havaya kaldırıyor ve ringi terk ediyorlar. Bully Ray ve Mark Briscoe’ya kupa takdim ediliyor. Bully ve Mark kupa ile poz verirken Bully de aradan çekiliyor ve Mark tek başına kupa ile poz veriyor. Arenada duygusal anlar yaşanıyor. En sonunda Bully ve Mark arka alanın yolunu tutuyorlar.

Kazanan: Brotherhood (Bully Ray & Mark Briscoe) (17:18)

🔥🔥🔥🔥🔥

“Tarihlerimiz 15 Temmuz 2023’ü gösteriyor. GWF Mystery Vortex’te Austin Aries ve Roderick Strong destansı bir tag team maçını kazanıp şirket tarihinin ilk Dünya Takımlar Şampiyonu oluyorlar. İkilinin almış oldukları galibiyetler ilk ekrana geliyor. Ardından ise alınan peş peşe mağlubiyetleri izliyoruz. En sonunda House of Truth ile Final Battle’da yapılan maçı izliyoruz. Jay Lethal maçı sakatlandığı için terk etmek zorunda kalıyor ve Moose, Aries’i bir başına tuş ediyor. HeatWave’de ise Aries’in yeniden yenilmesi sonucunda Roderick Strong ona saldırıyor ve resmi olarak House of Truth’un üyesi oluyor. Daha sonrasında ikili arasındaki kavgayı izliyoruz. Karşılıklı söylenen sözler ekrana geliyor ve artık Cold War’dayız”​



maxresdefault.jpg


Roderick Strong tüm House of Truth üyeleri ile birlikte ringin yolunu tutuyor. Strong klasik pozlarını verirken Truth Martini kitabını gösteriyor. Ardından Strong rakibini bekliyor.



aries-1.jpg


Austin Aries geliyor. Aries ringe giriyor ve oldukça öfkeli görünüyor. Roderick Strong ile uzaktan atışıyorlar. Ardından ise hakem zili çaldırıyor...

Singles Match
Roderick Strong (w/House of Truth) vs Austin Aries


İki adam direkt ringin ortasında yumruklaşarak başlıyorlar. Aries ilk dakikalarda büyük bir destek alıyor. Strong bu dakikalarda ezilirken maçın ortalarında Truth Martini ve Moose’un hakeme çaktırmadan müdahil olması ile kontrolü kaybediyor. Strong üstün geliyor Boston Crab bağlıyor ama Aries rope break ile kurtuluyor. Sonlara doğru ise iki adam da bütün kartlarını oynuyor. Aries üstünlüğü ele almış gibi görünüyor. Rakibine Brian Buster yapmak istiyor ama Strong ondan sıyrılıyor ve SICK KICK! Ardından Strong, Aries’i kaldırdığı gibi Messiah of Backbreaker yapıyor. Aries’in işi bitti ve tuş oluyor. Strong kazanıyor ve maçın ardından House of Truth üyeleri ile poz veriyor. Strong mutlu bir şekilde sahne arkasına giderken Aries ringde hayal kırıklığına uğramış bir vaziyette.

Kazanan: Roderick Strong (14:43)

🔥🔥🔥🔥🔥

“LAX’in ilk günden bu yana yarattığı yıkım ve bu yıkımın kraliçesi Zelina Vega’yı izliyoruz. Ardından Jordynne Grace’in dominant debutu ve GWF Kadınlar Şampiyonluğu turnuvasında finale yükselişini görüyoruz. Final Battle’da Jordynne Grace ile Zelina Vega arasında gerçekleşen maçı hatırlıyoruz. Vega turnbucklı söküp rakibine zarar vererek maçı kazanmıştı. Ardından HeatWave şovlarında Jordynne Grace’in intikam peşinde koşuşunu ve nihayetinde karşı karşıya gelişlerini izliyoruz.”​



maxresdefault.jpg


Jordynne Grace girişini yapıyor ve ringe girip rakibini beklemeye başlıyor.



zelina-vega.png


GWF Kadınlar Şampiyonu, LAX’in Kraliçesi Zelina Vega girişte görünüyor ve ringe geliyor. Vega ringde pozunu verdikten sonra kemeri hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri gösterdikten sonra görevlilere teslim ediyor ve maçımız başlıyor.

GWF Women’s Championship Match
Jordynne Grace vs Zelina Vega ©


Maçın ilk dakikalarında Grace dominant başlıyor ve Vega’yı deyim yerindeyse eziyor. Daha sonrasında ise Vega birkaç çakallık yapıp üstün geliyor. Fakat nihayetinde Grace çok güçlü ve Vega’nın hileleri pek işe yaramıyor. Maçın sonlarında ise kavga ring dışına taşıyor. İki kadın da ringin dışında çok oyalanıyor. En sonunda Vega, Grace’in ring posuna çarpmasına neden oluyor. Grace çarpıyor. Vega son anda ringe giriyor ve hakem geri sayımı bitirdiğinde Grace ringin dışında kaldığı için count out ile kaybetmiş oluyor. Vega unvanını aldığı gibi hızla sahne arkasına gidiyor. Grace ise ringin dışında kendisini toplamaya çalışıyor, aldığı basit mağlubiyet sebebiyle çok üzgün.

Kazanan ve hala şampiyon: Zelina Vega via count (12:54)

🔥🔥🔥🔥🔥

“Chris Hero’nun Dünya Şampiyonluğu maçına çıkmak için girdiği adaylık maçlarından kesitler izliyoruz. İlk maçta tam Steen’i tuş edecekken gelip Keith Lee bozuyor. İkinci maçta ise Hero tam Bryan’ı tuş edecekken bu sefer Lee yine işi bozuyor ve Hero ona saldırmaya onun her anını ona zehir etmeye başlıyor. İkili arasında karşılıklı atışmaları bir kez daha izledikten sonra maç için ringe dönüyoruz.”​



Ring%2BIntroduction.gif


Chris Hero girişte görünüyor, seyircilerin olumsuz tepkisi eşliğinde ringin yolunu tutuyor. Hero ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.



maxresdefault.jpg


Keith Lee girişte görünüyor, iyi bir destek ile ringin yolunu tutuyor. Lee ringe giriyor ve pozunu verirken Hero ona saldırıyor ve maç başlamış oluyor.

Singles Match
Chris Hero vs Keith Lee


Maç Hero’nun üstünlüğü ile başlasa da Lee üstünlüğü ele alıyor. Maç ilk dakikalarda kilitlerle geçiyor. Ardından maçın ortalarında chop battle izliyoruz. Lee çok sert bir chop atıp Hero’yu yerle yeksan ediyor. Kendisi de en sonunda diz çöküyor. Maçın sonlarına doğru ise Hero kıpkırmızı olmuş göğsü ile kalkıyor ve Elbow Smash için hazırlık yapıyor ama Lee ondan sıyrılıyor ve ani bir Supernova ile Hero’yu yere serip tuşa gidiyor: 1-2-3! Lee kazanıyor ve maçtan sonra gövde gösterisinde bulunuyor.

Kazanan: Keith Lee (14:43)

🔥🔥🔥🔥🔥

“Cage of Death şovuna gidiyoruz. LAX ve Code of Honor maçında Kyle O’Reilly’nin yapmış olduğu sürpriz geri dönüş yer alıyor. O’Reilly döndüğü günden bu yana LAX’e karşı mücadele etmiş. LAX önce Low Ki ile şimdi ise Bobby Fish ile birlikte Santana ve Ortiz’e karşı mücadele veriyormuş. Bobby Fish söze giriyor ve reDRagon’ın durdurulamaz olduğunu ve Mystery Vortex’te yapamadıklarını Cold War’da yapacaklarını söylüyor. ReDRagon GWF World Tag Team Şampiyonu olacakmış. Daha sonrasında LAX’in hikayesini ve bu hikayede Santana ve Ortiz’in yerini görüyoruz. Konnan öncülüğünde Santana ve Ortiz’i görüyoruz. Konnan, LAX’in şirketi ele geçirdiğinden söz ediyor. Yanındaki çocuklar bu kemeri uzun süre tutacakmış. Kimse onları durduramazmış. Kyle O’Reilly ise baştan kaybetmiş birisiymiş. Cage of Death’te LAX’e karşı savaş vermesi onu geriye çekmiş. O gün onlara karşı savaş veren herkes dağılmış ve reDRagon da bu gece dağılacakmış.”​



maxresdefault.jpg


reDRagon ekibi girişte görünüyor ve ringe doğru geliyorlar. İkili ringe giriyor. Konfeti alıyorlar. Ardından ringdeki yerlerini aldıktan sonra rakiplerini beklemeye başlıyorlar.



l-intro-1691982910.jpg


LAX! Santana ve Ortiz, Konnan önderliğinde geliyorlar. Ekip pozunu veriyor. Kendilerine büyük bir tepki var. İkili ringe giriyor ve kemerleri takdim ediyorlar. Ardından maçın anonsu geçiliyor. Hakem kemerleri görevlilere teslim ettikten sonra zili çaldırıyor.

GWF World Tag Team Championship Match
reDRagon (Bobby Fish & Kyle O’Reilly) vs LAX (Santana & Ortiz) © (w/Konnan)

Maça O’Reilly ve Santana başlıyor. İlk dakikalarda reDRagon ekibi seri tag alıp vermeler ile öne geçiyor. Ortiz müdahale etmek istese de hakem engel oluyor. Santana sonrasında Ortiz’e tag veriyor. Ortiz giriyor ve maçı bir süre domine ediyor. Fish ise ezilen taraf oluyor. Santana ve Ortiz seri tagleşmeler ile üstünlüğü ele alıyor. Fakat bir noktadan sonra aksiyon dolu anlar yaşamaya başlıyor. Sürekli müdahaleler oluyor. ReDRagon en sonunda Santana’ya Chasing The Dragon yapıyor. Ancak Ortiz tuş olmasını engelliyor. Maçın sonlarına doğru ise Bobby Fish ringin dışındayken Ortiz onu çok sert bir şekilde ring posuna çarpıyor. Fish yerde. O’Reilly ringde Santana’ya karşı iyi mücadele verse en sonunda Ortiz ve Santana bir olup O’Reilly’e Sweet Sweeper (Ortiz powerbomb, Santana’dan blockbuster) yapıyorlar. Santana tuşa giderken Fish ringe girmek istiyor ama Ortiz ona engel oluyor ve LAX başarılı bir tuş bulup unvanlarını koruyor...

Kazanan ve hala şampiyon: LAX (Santana & Ortiz) (15:23)

🔥🔥🔥🔥🔥

“Jonathan Gresham’ın GWF kariyerinden kesitler geliyor. En sonunda Final Battle’da almış olduğu hileli mağlubiyeti izliyoruz. Gresham Pure Şampiyonluğunun kendisi için öneminden bahsediyor ve onu Low Ki’nin elinden kurtarıp hak ettiği şampiyona kavuşturacakmış. Şampiyon Low Ki ekrana geliyor. Bunun için senelerini verdiğini ve kaybetmeye hiç niyetli olmadığını söylüyor. Saf güreş mi istiyorsunuz o zaman size bunu en iyi yine ben sunarım diyor. Low Ki Gresham’ı yeneceğini söylüyor. Gerçekliğe hoş geldiniz...”​



jonathan-gresham.jpg


Jonathan Gresham girişte görünüyor ve ringe doğru geliyor. O ringe gelirken ring kenarındaki minderlerin söküldüğünü görüyoruz. Gresham ringe girdiğinde konfeti alıyor ve köşesine çekilip rakibini beklemeye başlıyor...



20190427_124749_16.jpg


“GWF Pure Şampiyonu” ve LAX üyesi Low Ki bu sefer girişte tek başına görünüyor. Seyirciler onu booluyor ama Low Ki bunu umursamıyor. Low Ki kemeri ile ringde poz veriyor. Ardından kemerini hakeme veriyor. Melissa Santos ise maçın kurallarını bir kez daha hatırlatıyor. Dışarıdan müdahale olması halinde maç iptal edilir ve Pure Şampiyonluğu boşa çıkartılır. Hakemin uyarısını 5 saniyeden fazla dinlememek dq sebebidir. En üst iplerden rakibin üzerine atlamak, rakibi boğmak yasaktır. İplerden destek almak yasaktır. Maç komite tarafından takip edilir ve şampiyonun şaibeli galibiyet alması kemerin boşa çıkma sebebidir. Şeklinde ana hatları ile kurallar sayılıyor. Ardından iki ismin anonsu yapılıyor. Nihayetinde de maç başlıyor...

GWF Pure Championship Match
Jonathan Gresham vs Low Ki ©


Maçın ilk dakikaları kilitlerle başlıyor. İki isim birbirine üstünlük kurma derdinde. Sonrasında maç hareketleniyor ve Gresham çeşitli darbeler ile rakibinin üzerine yürüyor. Low Ki soluğu iplerde alıyor. İlerleyen dakikalarda Low Ki üstünlüğü ele alıyor ve tekme tokat darbeleri ile Gresham’ı domine ediyor. Maç eski tip güreş maçları havasında geçiyor. Maçın sonlarına doğru Gresham rakibine Octopus Hold bağlıyor. Low Ki zor durumda pes etti edecek ama etmiyor ve zor da olsa iplere girip rope break yapabiliyor. Gresham bu dakikadan sonra psikolojik üstünlüğü kaybediyor. Rakibine saldırmaya iplerden destek almaya vs başlıyor ama hakem onu ayırıyor. Gresham ne yapacağını şaşırmış durumda. En sonunda Low Ki’yi yakaladığı gibi gutwrench suplex yapmak istiyor ama Low Ki rakibinden sıyrılıp ona enzuigiri ile karşılık veriyor. Low Ki ardından missle dropkick yapıyor. Low Ki en sonunda rakibine Dragon Clutch bağlıyor. Gresham acı içerisinde görünüyor ve en sonunda acı içerisinde pes ediyor... Kevin Kelly sonucu şaşırtıcı buluyor. Seyirciler hayal kırıklığına uğramış durumda. Gresham ringin dışında bariyere yaslanmış üzgün bir vaziyette. Angel Garza Jr sahne arkasından geliyor ve Low Ki’ye havlu getiriyor. Low Ki terini sildikten sonra kemeri ile poz veriyor ve Angel Garza Jr ile birlikte sahne arkasına gidiyor...

Kazanan ve hala GWF Pure Şampiyonu: Low Ki (16:12)

🔥🔥🔥🔥🔥



Rhea Ripley çok yakında Global Wrestling Federation’da!

🔥🔥🔥🔥🔥

“Final Battle’a gidiyoruz. Homicide ile Jon Moxley Hardcore Şampiyonluğu maçı yaparken gizemli birisinin Moxley’e saldırması sonucu Homicide Hardcore Şampiyonu olmuştu ve gizemli kişinin sonradan Eddie Kingston olduğunu öğrenmiştik. Daha sonrasında HeatWave’de Moxley Homicide’dan rövanş alıp kemerini geri kazanmış. İkili arasında yaşananları bir kez daha izliyoruz. Karşılıklı sözler ediliyor. İki isim de maç için oldukça iddialı. Acaba kim kazanacak?”​



9065e0a03060dc3f5ca2acae2e8aa469_800_450.jpg


MAD AS FUCK! Eddie Kingston girişte görünüyor ve Eddie Kingston çok badass bir şekilde girişini yapıyor. Ardından köşesine çekilip rakibini beklemeye başlıyor.



x1080


ANGRY CHAIR! GWF Hardcore Şampiyonu Jon Moxley geliyor. Moxley girişini yaparken seyirciler ona konfeti atıyor. Fakat tam girişi esnasında Eddie Kingston ona saldırıyor. İki adam kavga ediyor ve zil çalıyor.

GWF Hardcore Championship Match
Eddie Kingston vs Jon Moxley ©


İki ismin yumruk yumruğa kavgası ile başlıyor. Ardından maç ringin dışına taşıyor ve iki isim eline ne geçirdiyse onunla birlikte birbirine dalıyor. Eddie üstün ve spiker masasını dağıtıp Mox’u üzerine yatırmak istiyor ama Mox onu ittiriyor ve saldırına devam ediyor. Mox, Eddie’yi bariyerden bariyere fırlattıktan sonra eline sandalye alıp bir güzel dövüyor ardından onu ringe sokuyor kendisi de giriyor. Bir süre ringde sandalyeler üzerinden bir kavga izliyoruz. Nigel bu maça LAX’in dışarıdan müdahale etmesi yasak diyor. Maçın ortalarına geçtiğimizde ortalık savaş alanına dönmüş vaziyette. Mox’un kanadığını görüyoruz ama öyle foşur foşur akan bir kan yok kesinlikle. Neyse Mox ringdeki merdivene The Death Rider yapmak istiyor ama Eddie sıyrılıyor. Sonrasında maç yine ringin dışına taşıyor ve ring basamakları falan hepten devriliyor. Maçın sonlarına doğru ise Mox, Super-Plex ile Eddie’yi masaya gömmek istiyor ama Eddie onu ittiriyor ve Mox masaya düşüp masayı kırıyor. Eddie daha sonrasında kendisini toparlıyor ve Mox’a Royal Flush yapıyor. Eddie Kingston tuşa gidiyor: 1-2-3! Eddie Kingston kazanıyor ve yeni Hardcore Şampiyonu oluyor. Eddie Kingston kemeri ile poz veriyor ve sahne arkasının yolunu tutuyor. Sağlık görevlileri ise Jon Moxley ile ilgileniyorlar...

Kazanan ve yeni GWF Hardcore Şampiyonu: Eddie Kingston (17:46)

🔥🔥🔥🔥🔥


“Sami Zayn’in Kevin Steen’e saldırışını, maskesini çıkartmasını ve Steve Corino ile olan mevzusunu izliyoruz. En sonunda Colby Corino gelip babasını kurtarmıştı. Sami Zayn Steve Corino ve Kevin Steen’in El Generico’yu öldürdüğünü söylüyor. Buraya en başından beri Steen’den intikam almak için geldiğini söylüyor. En başından beri Steen’den intikam almak istemiş ve onu Final Battle gecesi hastanelik etmiş. Şimdi ise sıra Steve Corino’nun oğlu Colby Corino’daymış. Bu gece onu yok edecekmiş. Colby Corino’nun çocukluk fotoğraflarını ve babasıyla olan ilişkisini görüyoruz. Colby Corino konuşuyor. Babasının bir cani tarafından darp edilmesine göz yummamış ve Sami Zayn’in k*çını tekmelemek için Cold War’da olacağını söylüyor.”​



intro-1673852904.jpg


Colby Corino ve Steve Corino girişte görünüyorlar ve iki isim ringe doğru geliyor. Colby Corino ringe giriyor ve seyircileri selamladıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor.



Sami-Zayn-4-f433.jpg


Sami Zayn’in müziği çalar çalmaz arenada büyük bir uğultu başlıyor ve Zayn girişte görünür görünmez onu deli gibi booluyor. Zayn aheste aheste yürüyor ve tüm tepkileri üstüne çekiyor. Zayn ringe giriyor ve Steve Corino’nun tauntunu taklit edip onunla alay ediyor. Colby saldırmamak için kendisini zor tutuyor. Zayn gövde gösterini bitirdikten sonra ise maç için hazır hale geliyor. En sonunda zil çalıyor.

Singles Match
Colby Corino (w/Steve Corino) vs Sami Zayn


Zil çalar çalmaz ki adam da yumruk yumruğa birbirine giriyor. Zayn ringin dışına kaçmakla çareyi buluyor. Colby onun üzerine atlıyor. Ringin dışında kavga ediyorlar. Ringe giriyor. Zayn ringe girildiğinde rakibine saldırıyor ve üstünlüğü ele geçiriyor. Fakat Colby üstünlüğü ele alabiliyor. İlk dakikaları Colby üstün geçiriyor ama maçın ortalarına doğru Sami Zayn’i daha baskın olarak görüyoruz. Bu dakikalarda Steve Corino oğluna destek oluyor. Zayn bu dakikaları çeşitli locklarla geçiriyor. Sonrasında Colby üstünlüğü ele alıyor. Colby ile Zayn arasında kavga izliyoruz. Colby rakibini köşede falan eziyor hatta ve büyük destek topluyor. Hatta Colby Sharpshooter ile Sami Zayn’e zor anlar yaşatıyor. Fakat Zayn rope break ile kurtuluyor ve kurtulduğu gibi de Corino’dya çok pis saldırıyor. Maçın sonlarına geldiğimizde ise Zayn rakibine Sharpshooter bağlıyor. Colby zor durumda. Pes etmemek için zor duruyor. Steve Corino ona ring dışında destek olsa da en sonunda Colby pes ediyor ve Zayn maçı kazanıyor. Fakat Zayn uyarılara rağmen Colby’i bırakmıyor. Hakem onu uyarıyor. Zayn uyarıya aldırış etmeyince Zayn DQ oluyor. Zayn rakibini yine de bırakmıyor. Steve Corino en sonunda ringe giriyor ve Sami Zayn’e saldırıyor. Sami Zayn böylece Colby’i bırakmak zorunda kalıyor. Corino, Zayn’e saldırmak istiyor ama Zayn kendisini ringin dışına atıyor ve sahne arkasının yolunu tutuyor. Steve ise oğlu ile ilgileniyor. Zayn sahne arkasına giderken Colby’e selam gönderiyor. Steve ringde öfkeli ama oğlunu bırakmıyor.

Kazanan: Colby Corino via DQ (17:54)

🔥🔥🔥🔥🔥

“Bryan Danielson’ın GWF kariyerinden kesitler ekrana geliyor. Önce LAX tarafından uğradığı saldırı, Cage of Death’te almış olduğu mağlubiyet, Chris Hero mağlubiyeti ve en nihayetinde bir süre ortalıkta görünmemesi... Sonrasında Bryan Danielson geri dönüp Chris Hero’yu yeniyor ve yetmiyor title shot kazanıp Nick Aldis’e rakip oluyor. Nick Aldis’in GWF kariyerinden kesitler izliyoruz. Önce Nick Gage ile Jon Moxley arasındaki meseleden faydalanıp Dünya Şampiyonu oluyor. Sonra Aries ile Strong arasındaki meseleden faydalanıp unvanını koruyor. Daha sonra Keith Lee ile olan maçını terk ediyor, onunla yaptığı steel cage maçında kafesi terk ediyor ve Final Battle’da ise El Generico’nun Steen’e ihanet edip havlu atması sonucu da unvanını yine koruyor. Bryan Danielson, Aldis’i kağıttan şampiyon olarak ilan ederken Aldis ise rakiplerinin kırılgan olduğunu ve bedenini asla Bryan Danielson gibi riske atmayacağını söylüyor. Onun gibi kariyerini bırakma noktasına gelmeyecekmiş. Bryan GWF’nun daha iyi bir şampiyona ihtiyacı olduğunu söylerken Aldis ben en iyisiyim diyor. Promomuz bu sözlerle kapanıyor...”​

FBb_T5MVUAIWwY-.jpg


Arenaya dönüyoruz Melissa Santos bizleri ringde karşılıyor.



1644260947964.jpg


FINAL COUNTDOWN! Bryan Danielson girişte görünürken Melissa Santos anonsa başlıyor. Aberdeen, Washington’dan 1 metre 78 santim boyunda, 95 kilo ağırlığında American Dragon Bryan Danielson! Bryan Danielson seyircilerin Final Countdown şarkısına eşliği ile ringe giriyor. Konfetiler üzerine yağıyor. Seyirciler bariyerleri tokatlıyor. Adeta tribün gibi bir hava var. Bryan seyircileri selamladıktan sonra köşede yerini alıyor...



nick-aldis-rfg.jpg


THE GILGED WARRIOR! GWF World Champion Nick Aldis ve Mickie James girişte görünüyor. Seyirciler büyük bir boo atıyorlar. Melissa Santos anonsa başlıyor. King's Lynn, İngiltere’den 1 metre 91 santim boyunda, 110 kilo ağırlığında, GWF Dünya Şampiyonu, The National Treasure NICK ALDIS! Aldis olumsuz tepki eşliğinde geliyor ve ringe geliyor. James de ona eşlik ediyor. Aldis kemeri ile poz verdikten sonra kemeri hakeme takdim ediyor. Hakem kemeri takdim ediyor. Melissa Santos “GWF Dünya Şampiyonluğu” maçının anonsunu yaptıktan sonra ringden iniyor. İki isim karşı karşıya ve büyük maç için zil çalıyor...

GWF World Championship Match
Bryan Danielson vs Nick Aldis © (w/Mickie James)

Maçın ilk dakikalarında seyirciler “YOU’RE GONNA GET YOUR FUCKING HEAD KICKED IN” chantleri atılıyor ve bu durum karşısında Aldis bir süre ringe girmeyi reddediyor. Fakat en sonunda chantlere dayanamıyor ve giriyor. Maçın ilk dakikalarında klasik kilitler yapılıyor. Sonrasında karşılıklı üstünlük çabaları ve iki adam karşı karşıya geldiğinde alkış kopuyor. Sonrasında tekrardan lock deneniyor ama Aldis tekme ile karşılık veriyor. Maçın ilerleyen dakikalarında Bryan üstünlüğü ele alınca Aldis kendisini ringin dışına atıyor. Bryan ringin dışına çıkıyor ama Mickie James onun karşısına çıkıyor ve ona yalvarıyor ama tam bu esnada Aldis, Bryan’a saldırıyor ve üstünlüğü ele geçiriyor. Bir süre Aldis üstünlüğü izliyoruz. Daha sonrasında Bryan rakibinden kurtuluyor. İki adam köşede mücadele veriyor. Aldis rakibine Super-Plex yapmak istiyor ama Bryan onu ittiriyor ve DIVING HEADBUTT! Bryan tuş bulamıyor. Bryan kilitlerle rakibini domine ediyor ama Aldis soluğu iplerde alıyor. Maçın ilerleyen dakikalarında Mickie James maça karışmak istiyor ama Aldis ona yanlışlıkla çarpınca iptal oluyor ve etkisiz hale geliyor. Aldis bunun şokunu yaşarken Bryan üstünlüğü ele alıyor ama Aldis ringin dışına kaçıyor. Bryan en sonunda aprondan double knee ile onun üzerine atlıyor. İki adam da yerde. Geri sayım yapılıyor ama Bryan süre dolmadan hem rakibini hem de kendisini ringe sokuyor. Maçın sonlarına doğru ise Aldis, Bryan’ın crossface’inden rope break yapıp kurtuluyor ve kendisini ringin dışına atıyor. Aldis kemerini alıp gitmek istiyor. Fakat Bryan onu yarı yoldan çeviriyor ve ringe soktuğu gibi yerde yumuruklamaya ve domine etmeye başlıyor. En sonunda Bryan’dan BUSAIKU KNEE KICK! Aldis yerde! Bryan tuşa gidiyor: 1-2-3! Bryan Danielson kazanıyor ve yeni GWF Dünya Şampiyonu oluyor. Konfetiler onun için atılıyor. Bryan Danielson galibiyetini kutluyor şov bu görüntüler eşliğinde sona eriyor...

Kazanan ve yeni GWF World Champion: Bryan Danielson (27:02)

 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
HeatWave on HDNet
26 Ocak 2024
New York City, New York
Manhattan Center

28. Bölüm

bryan-danielson-4994.jpg
db413-16508952081822-1920.jpg


Cold War’dan görüntüler ekrana geliyor. Bryan Danielson’ın şampiyon olduğu anı bir kez daha izliyoruz. Ardından şovumuz Drowning Pool – Bodies ile açılıyor. Final Countdown duyuluyor ve yeni GWF Dünya Şampiyonu Bryan Danielson geliyor. Bryan Danielson ringe giriyor ve şampiyonluk konuşması yapıyor. Sonunda GWF’un hak ettiği bir şampiyona sahip olduğunu söylüyor. Bu sözler üzerine LAX üyeleri tam kadro geliyor. Konnan, Bryan’a GWF’un zaten hak ettiği hatta hak ettiğinden fazla şampiyonlara sahip olduğunu söylüyor. LAX’in her bir üyesi şirketin en iyi şampiyonlarıymış. Bryan ise LAX’e kuruluyor. Eddie Kingston devreye giriyor ve kendisinin şirketin en büyük şampiyonu olduğunu söylüyor. Çünkü unvanını korumak için her maç bedenini Bryan’dan daha fazla riskse sokuyormuş. Eddie Kingston bu manada Bryan Danielson’dan daha fazla saygıyı hak ediyormuş. Bryan Danielson ise Eddie’ye kendine o kadar güveniyorsan seninle gelecek hafta HeatWave’de maça çıkalım diyor. İki şampiyonun karşılaşması olacakmış. Eddie Kingston ise bunu kabul ediyor. Gelecek hafta HeatWave için Bryan Danielson vs Eddie Kingston maçı ayarlanmış oluyor böylece. Bryan ve Eddie burun buruna geliyorlar. Konnan araya giriyor ve Eddie’yi ayırıyor. LAX tam kadro ringden iniyor ve kemerleri ile gövde gösterisinde bulunuyorlar. Bryan da kendi kemeri ile poz veriyor. Şovumuz şampiyonların yüzleştiği bir segment ile açılmış olunuyor böylece...

Tag Team Match
FTR (Dax Harwood & Cash Wheeler) def. Schism (Dave Crist & Jake Crist)

İki takım geldikten sonra maçımız başlıyor. Ortalama bir tag team maçı oluyor. Jake maçın sonunda Shatter Machine yiyor ve tuş oluyor.

Motor-City-Machine-Guns-ROH.jpg


Gelecek hafta için Alex Shelley ile Chris Sabin arasında GWF Pure Şampiyonluğu için bir adaylık maçının olacağını öğreniyoruz. İkili arka alanda Renee Young’a röportaj veriyorlar. Shelley ve Sabin gelecek hafta sonuç her ne olursa olsun şampiyonluk maçında LAX gibi bir çeteye karşı birbirlerine destek olacaklarmış.

Singles Match
Jonathan Gresham def. Mike Bennett (w/Maria Kanellis)

Bennett yalnızca Maria ile geliyor. Gresham ise seyirciden iyi destek alıyor. Maça geçiyoruz. Maria ara ara müdahalede bulunsa da maçın kaderini değiştiremiyor. Gresham, Bennett’e Octopus Hold bağlıyor ve rakibinin pes etmesine neden oluyor. Maçın ardından Gresham mikrofon alıyor ve bu zamana kadar kendisini destekleyen herkese teşekkür ediyor. Hikayesi henüz burada bitmemiş ve GWF Pure Şampiyonluğunu kazanmak için elinden geleni yapacakmış. Gresham sözleri ile iyi destek topluyor ve sahne arkasının yolunu tutuyor.

spoilers-aew-rampage-wholesome-backstage-segment-with-mark-v0-OHFlZ3RwZHp0cDZjMZLgiWTVWDv-cdZc74vQktmoxks7H8F3Ca1Azxa_AKwy.png


Cold War’da Brotherhood ekibinin Jay Briscoe Memorial Tag Team Turnuvasını kazanış şeklini görüyoruz. Ardından sahne arkasına gidiyoruz ve Renee Young bizleri karşılıyor. Renee Young’ın yanında Brotherhood ekibi var. Mark Briscoe konuşuyor dün Jay Briscoe’nun doğum günü olduğunu söylüyor. Onun doğum gününü kutluyor ve onun anısına düzenlenen tag team turnuvasını kazanmaktan onur duyduğunu belirtiyor. Onun eksikliğini 1 senedir çekiyormuş. Fakat 1 senedir de onun adına mücadele ediyormuş ve bu ona güç veriyormuş. Mark, Jay’in kendisini izlediğini biliyormuş. Ona ve tüm Briscoe ailesine buradan söz veriyormuş. GWF World Tag Team Şampiyonları olacaklarmış.

159faaa0801479bb516113191051.gif


Farklı bir mekandayız House of Truth üyeleri var. Roderick Strong viskisini yudumlarken konuşmaya başlıyor. Austin Aries’i kullandığından bahsediyor. Onu kullanmış. Bu sayede Tag Team Şampiyonu olabilmişler. Bir sonraki hedefi ise Dünya Şampiyonluğu olmuş ama Aries yüzünden bunu bir türlü becerememişler. Üstüne Aries’in sapık ruhlu birisi olması Generation Now’u da zora sokmuş. Her şey bitmiş. Austin Aries artık GWF çalışanı değilmiş onu şirketten gönderen de Roderick Strong olmuş. Truth Martini söze giriyor. House of Truth’un öneminden ve büyüklüğünden bahsediyor. Roderick Strong’un bu büyüklüğü sırtlayacağından şüphe duymuyormuş. Nihayetinde ise “Ev Her Zaman Kazanır”mış. Martini ve Strong pis pis gülerken segment bitiyor...

Non Title Match
Zelina Vega def. Skye Blue

Skye Blue, GWF debutunu yapıyor. O girişini yaparken mini ekranda promosu yayınlanıyor. Skye Blue, Chicago Illinois doğumlu olduğunu ve buraya hayallerine ulaşmak için geldiğini söylüyor. Ardından promo kayboluyor ve Skye Blue ise girişini tamamlamış oluyor. Ardından GWF Women’s Şampiyonu Zelina Vega girişini yapıyor. Vega tüm ihtişamı ile geliyor. Maça geçiyoruz. Skye Blue çok iyi bir mücadele verse de rakibi şampiyon olunca pek şansı olmuyor. Vega’dan en sonunda Code Red geliyor ve maçı sonuçlandırıyor. Vega kemeri ile hava atıp arka alana giderken Skye Blue maçtan sonra kendisini toparlıyor ve seyirciden iyi bir destek alıyor. Daha sonra o da sahne arkasına gidiyor...

Rhea Ripley hakkında bir promo dönüyor. Rhea Ripley’nin dominant ve yıkıcı stilini yakından görüyoruz. Rhea Ripley çok yakında GWF’de!

Gelecek hafta için Gail Kim vs Athena vs Mandy Leon vs Alisha Edwards maçının olacağını öğreniyoruz. Bu maçın kazananı Zelina Vega karşısında GWF Women’s Şampiyonluğu için hak kazanacakmış. Ayrıca Moose vs Eddie Edwards maçının da olacağını öğreniyoruz.

Singles Match
Sami Zayn def. Kyle O’Reilly

İlk olarak Dance Away ile Kyle O’Reilly geliyor. O’Reilly girişini yapıyor ve rakibini bkeliyor. It Doesn’t Matter duyuluyor ve Sami Zayn büyük bir boo ile girişini yapıyor. Seyirciler onun üzerine ellerinde buldukları çöpleri atıyor hatta. Neyse maça geçiyoruz. İlk dakikalar Zayn korkak güreşiyor. Sonrasında ise O’Reilly’nin tekme-tokat-dirsek darbeleri ile seyirciler adeta mest oluyor. Seyirci Zayn dayak yedikçe mutlu oluyor diyebiliriz. Maç ise çok hareketli geçiyor sonlara doğru O’Reilly hareketini ıskalayınca Zayn’den sağlam bir Yakuza Kick geliyor. Zayn tuşa gidiyor ve maçı alıyor. Maçın ardından ise nefes nefese bir şekilde promo kesiyor. Herkesin bir an Kyle O’Reilly’nin Sami Zayn’i yenebileceğine yönelik umut beslediğini ama bu umutları boşa çıkartıp insanları mutsuz bir şekilde evlerine gönderecek olmanın tarifsiz bir sevinci olduğunu söylüyor. Zayn ardından sözü Corino Ailesine getiriyor. Bu gece burada onların da olmasını istermiş. Fakat onlar artık utançlarından bir daha insan içine çıkabilecek durumda değilmiş. Sami Zayn onların aile onurlarını ayaklarının altına almış hepsi buymuş. Zayn sözlerinin ardından mikrofonu yere atıyor ve büyük boolar eşliğinde sahne arkasına gidiyor. Şov bu görüntüler eşliğinde sona eriyor...

Gelecek Hafta Olacak Maçlar

*Champion vs Champion | Bryan Danielson vs Eddie Kingston
*#1 Contender Match For GWF Pure Championship | Alex Shelley vs Chris Sabin
*#1 Contender Match For GWF Women’s Championship | Alisha Edwards vs Athena vs Gail Kim vs Mandy Leon
*Eddie Edwards vs Moose

War Ensemble

Theme Song




Tarih: 10 Mart 2024
Yer: Orlando, Florida
Arena: Universal Studios

Maç Kartları
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: