Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 32554" data-attributes="member: 23"><p>LAX geçen şov dediğim gibi pek benlik, benim ilgimi çeken bir stable değil ama şirketin babalarının onlar olduğu ilk şovdan belliydi. Açılışı da ağır taş olarak ağır bir şekilde yapmışlar. AMA BÖLEN ADAM Bİ 8-10 KAT DAHA AĞIR ORASI AYRI ABİCİM.. Tam gereğini, kendine yakışanı yapmış Steen. Kaybetmiş. Yıkıldık başka bir şey yok.. YI KIL DIK. Hoca ne yaptın yaaaa? Mark vs Gacy acayip iyi işleniyor, beni en çok çeken feud şu ana kadar. Sardı. Lethal.. artık favorimiz sensin. Steen baba elendi, güvenimiz tam. Her yerden bi stable fırlıyor bu arada çok garip konsept. MOTOR CITY MACHINE GUNS’ın olduğu her yerdeyiz ya. Bayılıyoruz şu adamlara yalan mı söyleyelim kardeşim.. Önce Shelley wini ile title shot sonrasında beraber kemerleri söke söke alacaklar diye umuyorum. Kadınları yine atlıyorum, maalesef beni çekmiyorlar bu sektör içerisinde. Karşı karşıya gelen iki adama bak gözleri doldurdun baba ne yapıyorsun ya.. Çok güzel olmuş, kazanan da benim için güzel oldu. Davey’i hep daha çok sevdik. HOMICIDE ŞEREFİNİ S delirtmeyin adamı. Tüm şirket şunlara karşı birleşsin ya. Mox&lethal segmentini ben çok beğendim. Farklı bir konsept ve bir o kadar da güzel olmuş. Çalabilirim xd. İki karakter de muhteşem yansıtılmış. ŞU ADAMI BARİ BIRAKIN. Valla krallar tüm şirket birleşin şunları devirin, başka istediğim yok sizden. Fena sinirimi bozdular, amacı da o bunların muhtemelen zaten. Bazı sonuçlara acayip üzülsek de hikayeler çok güsel işlenmiş. Eline sağlık kral.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 32554, member: 23"] LAX geçen şov dediğim gibi pek benlik, benim ilgimi çeken bir stable değil ama şirketin babalarının onlar olduğu ilk şovdan belliydi. Açılışı da ağır taş olarak ağır bir şekilde yapmışlar. AMA BÖLEN ADAM Bİ 8-10 KAT DAHA AĞIR ORASI AYRI ABİCİM.. Tam gereğini, kendine yakışanı yapmış Steen. Kaybetmiş. Yıkıldık başka bir şey yok.. YI KIL DIK. Hoca ne yaptın yaaaa? Mark vs Gacy acayip iyi işleniyor, beni en çok çeken feud şu ana kadar. Sardı. Lethal.. artık favorimiz sensin. Steen baba elendi, güvenimiz tam. Her yerden bi stable fırlıyor bu arada çok garip konsept. MOTOR CITY MACHINE GUNS’ın olduğu her yerdeyiz ya. Bayılıyoruz şu adamlara yalan mı söyleyelim kardeşim.. Önce Shelley wini ile title shot sonrasında beraber kemerleri söke söke alacaklar diye umuyorum. Kadınları yine atlıyorum, maalesef beni çekmiyorlar bu sektör içerisinde. Karşı karşıya gelen iki adama bak gözleri doldurdun baba ne yapıyorsun ya.. Çok güzel olmuş, kazanan da benim için güzel oldu. Davey’i hep daha çok sevdik. HOMICIDE ŞEREFİNİ S delirtmeyin adamı. Tüm şirket şunlara karşı birleşsin ya. Mox&lethal segmentini ben çok beğendim. Farklı bir konsept ve bir o kadar da güzel olmuş. Çalabilirim xd. İki karakter de muhteşem yansıtılmış. ŞU ADAMI BARİ BIRAKIN. Valla krallar tüm şirket birleşin şunları devirin, başka istediğim yok sizden. Fena sinirimi bozdular, amacı da o bunların muhtemelen zaten. Bazı sonuçlara acayip üzülsek de hikayeler çok güsel işlenmiş. Eline sağlık kral. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
Menü
Giriş yap
Kayıt ol