Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SoulmanRocky" data-source="post: 206205" data-attributes="member: 268"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>-İKİNCİ SEZON-</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><p>Takvimler 2007 yılını gösterirken Wrestlemania'ya 2 hafta kalmıştı. Rocky ana kadroda 2.yılını doldurmuş, kimseye zararı olmayan midcard bir güreşçi olmuştu. Bu süreçte bir kez U.S şampiyonu, bir kez de Smackdown Tag Team şampiyonu olmuştu. Beklediği sıçramayı 2007 yılının ortalarında yakalayan RockyJ, bir anda kendisini World Heavyweight Kemeri için yarışırken buldu. Şampiyon Edge'in karşısına kimin çıkacağı merak konusuyken, gözler Batista ve RockyJ'in karşılaşacağı #1 Contender maçındaydı. </p><p></p><p>Maçtan birkaç gün önce RockyJ, bankada maaş çekini bozdurduktan sonra Florida'daki kardeşi Rodney'e telefon etti. </p><p></p><p>[ATTACH=full]6035[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ: Hey Rod, ben Ricky. Nasılsın? </p><p>Rodney: Oh Rick uzun zaman oldu. Beni unuttuğunu sandım (gülüyor) </p><p>RockyJ: Bilirsin işte Rod, Superstar işleriyle uğraşıyordum. İzliyor musun? </p><p>Rodney: Abi sen manyak mısın? Senin için gizlice PPV satın aldım! Kemeri kazanacaksın. </p><p>RockyJ: Elbette ben kazanacağım. Hey bizimkiler hala beni izlemiyorlar mı? </p><p>Rodney: Geçen hafta annemle birlikte şovu izledik ama babam hala senden nefret ediyor Rick.</p><p>RockyJ: Aradan geçen onca zamana rağmen mi? Onu dinleseydim şuan ayda 15 bin doları cebime koyamazdım. Huysuz herif, bir gün değerimi anlar umarım. Hey peki ya Cecilia, onu hiç gördün mü? </p><p>Rodney: Ah evet o... Dostum o geçen hafta Larry ile evlendi. Şu muhasebeci olan... Davetiyem vardı fakat gitmedim. O p*çin canı cehenneme. </p><p>RockyJ: Aramızda yaşanan son olaylardan sonra ona karşı ne hissettiğimi kestiremiyorum Rod.</p><p>Rodney: Rick, şimdi eve dönmem gerekiyor. Seni şovdan sonra ararım. </p><p></p><p></p><p>Vedalaşıp telefonu kapattılar. Cecilia, RockyJ'in ilk ve en büyük aşkıydı. Kahverengi gözleri, siyah saçları ve beyaz teni olan ince belli genç bir kadındı. Rocky onu ne zaman görse eli ayağına dolaşır, ne yapacağını bilemezdi. Aşkını da uzun bir süre itiraf edemedi. Cecilia'yı elde etmek için Rocky ve Larry arasında sıkı bir rekabet vardı. Lisenin son zamanlarında Rocky ve Cecilia heyecanlı bir ilişkiye yelken açmışlardı. Yıllar ilerledikçe zaman zaman çalkantılı olan bu ilişki, Rocky'de derin izler bırakmıştı. </p><p></p><p>Şov günü geldiğinde RockyJ soyunma odasında maça hazırlanırken geçmişi düşünmeden de duramıyordu. Tüm kariyeri, bir film şeridi gibi gözünde canlandı. Bunun heyecanı içerisinde, kıyafetlerini giydi ve ringe çıkma sırası geldiğinde ise seyircinin önüne adımını attı. Rakibi Batista'nın karşısında RockyJ Babyface rolünü üstleniyordu. </p><p></p><p>[ATTACH=full]6047[/ATTACH]</p><p></p><p>Maç başladığı gibi Batista, RockyJ'e clothsline ile saldırdı. Sonrasında RockyJ'i yerde tekmeleyip sağa sola fırlatmaya başladı. "The Animal Batista" ismine yakışır bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında Batista, Rocky'i ring dışına atabilmek için iplere attı. RockyJ'e bir omuz darbesi atıp onu yere düşürmek için darbe yaptığı sırada, Rocky bu hareketten kurtuldu ve iplerden sekerek Batista'ya reverse suplex ile karşılık verdi. </p><p></p><p>[ATTACH=full]6048[/ATTACH]</p><p></p><p style="text-align: center"></p><p>Batista yerde yatarken, RockyJ bu sefer köşeye çıktı ve Moonsault ile Batista'ya sağlam bir darbe vurdu.</p><p></p><p>Bir süre ortada geçen maçta Batista bir an için kontrolü ele aldı ve Batista Bomb ile RockyJ'i yere serdi. </p><p>[ATTACH=full]6049[/ATTACH]</p><p></p><p>Batista tuş denemesinde bulundu fakat RockyJ hakem henüz 2'yi sayarken omzunu kaldırdı. Hemen arkasından comeback hareketiyle kontrolü ele alan RockyJ, üst üste iki X-Factor ile Batista'nın fişini çekti... </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]6050[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ hemen tuş denedi ve evet; bir,iki ve üç... RockyJ Wrestlemania öncesinde çıktığı Smackdown Main Eventinde Batista'yı devirerek #1 Contender maçını kazandı. Böylelikle Wrestlemania'da Edge'in rakibi olacaktı. RockyJ seyirciyle sevincini paylaşırken, şov kapanışında mikrofonu eline aldı ve "Bayanlar baylar, Wrestlemania'da sizlere Rocky'nin sirkini göstereceğim. Edge bundan kaçamayacak!" Diyerek şovu bitirdi. </p><p>RockyJ soyunma odasına doğru giderken, aklına eski bir anısı geldi ve gözleri doldu. </p><p></p><p></p><p>(2002 Flashback/Tampa Florida) </p><p></p><p>RockyJ: Hey Cecilia, seni görmek güzel. Nasılsın? </p><p>Cecilia: İyiyim. </p><p>RockyJ: Ben de iyiyim, bana hala kızgın mısın? Biliyorsun seni seviyorum. İnanmadığını biliyorum ama kardeşine ben vurmadım... </p><p>Cecilia: Biliyorum, doğrusunu öğrendim. Artık sana kızgın değilim çünkü sana iyi haberlerim var. Üniversiteye gideceğim. </p><p>RockyJ: Ne! Bu inanılmaz!! Hey bak bugün bir maçım var, öğlen arasında. Sen de gelmelisin. </p><p>Cecilia: Aslında biraz işim var, eşyalarımı toplamalıyım. </p><p>RockyJ: Belki başka zaman denk getiririz. Beraber yaşama teklifime hala cevap vermedin Cecilia. Bebeğim beni meraktan çıldırtacaksın...</p><p>Cecilia: Babam senin bir serseri olduğunu düşünüyor Rick. Seninle olan ilişkimi onaylamıyorlar.</p><p>RockyJ: Onların fikrinin ne önemi var? Bu hayatı biz yaşayacağız. Hem bak, walmart'da işim de var. Endişelenme Cecilia! </p><p>Cecilia: Bak Ricky, ben hayatım boyunca fakirlik çektim. Seninle evlenip hayatımın kalanını da riske etmek istemiyorum. Üniversiteye gidip bir avukat olacağım, senin daha düzgün bir işin bile yok. Tanrı bilir yakında Walmart'dan da kovulursun. Hayatımı bir sirk ucubesiyle harcamak istemiyorum. Lütfen bi daha benim yanıma gelme Ricky yalvarırım. Ailem beni Larry ile beraber üniversiteye yollayacak. Onların Colorado'da evleri var, orada yaşayacağız. </p><p>RockyJ: Tanrım, neler anlatıyorsun sen!? Biliyor musun Cecilia, S.git! Larry p*ştun önde gideni, onunla mı olacaksın? Bunca beraber geçen yılımıza rağmen... Babanı da seni de s.keyim tamam mı, s.git ve lanet olası okulunu oku. </p><p></p><p></p><p></p><p>Rocky ve Cecilia'nın aşkı böyle sona erdi. Rocky oradan işe doğru yola çıktı. Walmart'da mesaisi başladığında kendini işe verebilmesi için bir motivasyonu yoktu. Tek beklediği şey, öğle arası arka bahçede yapılacak olan güreş şovuydu. </p><p></p><p>[ATTACH=full]6051[/ATTACH]</p><p></p><p>Öğle arası geldiğinde RockyJ(O yıllarda Ricky) , yüzüne maskesini çizdi ve üstünü bile değiştirmeden ringde yerini aldı. Yerel şovlardan pek tanınmayan alkolik bir rakibe karşı oynayacaktı. </p><p></p><p>[ATTACH=full]6052[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ, rakibini 4 dakikada mağlup etmiş ve beklentileri boşa çıkarmamıştı... </p><p></p><p>(2007-Güncel zaöan/ Cinncinatti) </p><p></p><p>RockyJ arabasına doğru giderken, o günü düşündü. Kız arkadaşı tarafından terk edilmiş, ayyaşlarla maça çıkan Walmart Ricky'den, Smackdown Main Eventinde WHC için Batista'yı yok eden Soulman RockyJ'e dönüştüğünün farkına vardı. Artık geçmişi düşünmemek konusunda kendisini motive etmeye kalksa da, travmaları onun peşini asla bırakmayacaktı. </p><p></p><p></p><p>Devam edecek.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SoulmanRocky, post: 206205, member: 268"] [CENTER][SIZE=5][B]-İKİNCİ SEZON-[/B][/SIZE] [/CENTER] Takvimler 2007 yılını gösterirken Wrestlemania'ya 2 hafta kalmıştı. Rocky ana kadroda 2.yılını doldurmuş, kimseye zararı olmayan midcard bir güreşçi olmuştu. Bu süreçte bir kez U.S şampiyonu, bir kez de Smackdown Tag Team şampiyonu olmuştu. Beklediği sıçramayı 2007 yılının ortalarında yakalayan RockyJ, bir anda kendisini World Heavyweight Kemeri için yarışırken buldu. Şampiyon Edge'in karşısına kimin çıkacağı merak konusuyken, gözler Batista ve RockyJ'in karşılaşacağı #1 Contender maçındaydı. Maçtan birkaç gün önce RockyJ, bankada maaş çekini bozdurduktan sonra Florida'daki kardeşi Rodney'e telefon etti. [ATTACH type="full" width="215px"]6035[/ATTACH] RockyJ: Hey Rod, ben Ricky. Nasılsın? Rodney: Oh Rick uzun zaman oldu. Beni unuttuğunu sandım (gülüyor) RockyJ: Bilirsin işte Rod, Superstar işleriyle uğraşıyordum. İzliyor musun? Rodney: Abi sen manyak mısın? Senin için gizlice PPV satın aldım! Kemeri kazanacaksın. RockyJ: Elbette ben kazanacağım. Hey bizimkiler hala beni izlemiyorlar mı? Rodney: Geçen hafta annemle birlikte şovu izledik ama babam hala senden nefret ediyor Rick. RockyJ: Aradan geçen onca zamana rağmen mi? Onu dinleseydim şuan ayda 15 bin doları cebime koyamazdım. Huysuz herif, bir gün değerimi anlar umarım. Hey peki ya Cecilia, onu hiç gördün mü? Rodney: Ah evet o... Dostum o geçen hafta Larry ile evlendi. Şu muhasebeci olan... Davetiyem vardı fakat gitmedim. O p*çin canı cehenneme. RockyJ: Aramızda yaşanan son olaylardan sonra ona karşı ne hissettiğimi kestiremiyorum Rod. Rodney: Rick, şimdi eve dönmem gerekiyor. Seni şovdan sonra ararım. Vedalaşıp telefonu kapattılar. Cecilia, RockyJ'in ilk ve en büyük aşkıydı. Kahverengi gözleri, siyah saçları ve beyaz teni olan ince belli genç bir kadındı. Rocky onu ne zaman görse eli ayağına dolaşır, ne yapacağını bilemezdi. Aşkını da uzun bir süre itiraf edemedi. Cecilia'yı elde etmek için Rocky ve Larry arasında sıkı bir rekabet vardı. Lisenin son zamanlarında Rocky ve Cecilia heyecanlı bir ilişkiye yelken açmışlardı. Yıllar ilerledikçe zaman zaman çalkantılı olan bu ilişki, Rocky'de derin izler bırakmıştı. Şov günü geldiğinde RockyJ soyunma odasında maça hazırlanırken geçmişi düşünmeden de duramıyordu. Tüm kariyeri, bir film şeridi gibi gözünde canlandı. Bunun heyecanı içerisinde, kıyafetlerini giydi ve ringe çıkma sırası geldiğinde ise seyircinin önüne adımını attı. Rakibi Batista'nın karşısında RockyJ Babyface rolünü üstleniyordu. [ATTACH type="full"]6047[/ATTACH] Maç başladığı gibi Batista, RockyJ'e clothsline ile saldırdı. Sonrasında RockyJ'i yerde tekmeleyip sağa sola fırlatmaya başladı. "The Animal Batista" ismine yakışır bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında Batista, Rocky'i ring dışına atabilmek için iplere attı. RockyJ'e bir omuz darbesi atıp onu yere düşürmek için darbe yaptığı sırada, Rocky bu hareketten kurtuldu ve iplerden sekerek Batista'ya reverse suplex ile karşılık verdi. [ATTACH type="full"]6048[/ATTACH] [CENTER][/CENTER] Batista yerde yatarken, RockyJ bu sefer köşeye çıktı ve Moonsault ile Batista'ya sağlam bir darbe vurdu. Bir süre ortada geçen maçta Batista bir an için kontrolü ele aldı ve Batista Bomb ile RockyJ'i yere serdi. [ATTACH type="full"]6049[/ATTACH] Batista tuş denemesinde bulundu fakat RockyJ hakem henüz 2'yi sayarken omzunu kaldırdı. Hemen arkasından comeback hareketiyle kontrolü ele alan RockyJ, üst üste iki X-Factor ile Batista'nın fişini çekti... [ATTACH type="full"]6050[/ATTACH] RockyJ hemen tuş denedi ve evet; bir,iki ve üç... RockyJ Wrestlemania öncesinde çıktığı Smackdown Main Eventinde Batista'yı devirerek #1 Contender maçını kazandı. Böylelikle Wrestlemania'da Edge'in rakibi olacaktı. RockyJ seyirciyle sevincini paylaşırken, şov kapanışında mikrofonu eline aldı ve "Bayanlar baylar, Wrestlemania'da sizlere Rocky'nin sirkini göstereceğim. Edge bundan kaçamayacak!" Diyerek şovu bitirdi. RockyJ soyunma odasına doğru giderken, aklına eski bir anısı geldi ve gözleri doldu. (2002 Flashback/Tampa Florida) RockyJ: Hey Cecilia, seni görmek güzel. Nasılsın? Cecilia: İyiyim. RockyJ: Ben de iyiyim, bana hala kızgın mısın? Biliyorsun seni seviyorum. İnanmadığını biliyorum ama kardeşine ben vurmadım... Cecilia: Biliyorum, doğrusunu öğrendim. Artık sana kızgın değilim çünkü sana iyi haberlerim var. Üniversiteye gideceğim. RockyJ: Ne! Bu inanılmaz!! Hey bak bugün bir maçım var, öğlen arasında. Sen de gelmelisin. Cecilia: Aslında biraz işim var, eşyalarımı toplamalıyım. RockyJ: Belki başka zaman denk getiririz. Beraber yaşama teklifime hala cevap vermedin Cecilia. Bebeğim beni meraktan çıldırtacaksın... Cecilia: Babam senin bir serseri olduğunu düşünüyor Rick. Seninle olan ilişkimi onaylamıyorlar. RockyJ: Onların fikrinin ne önemi var? Bu hayatı biz yaşayacağız. Hem bak, walmart'da işim de var. Endişelenme Cecilia! Cecilia: Bak Ricky, ben hayatım boyunca fakirlik çektim. Seninle evlenip hayatımın kalanını da riske etmek istemiyorum. Üniversiteye gidip bir avukat olacağım, senin daha düzgün bir işin bile yok. Tanrı bilir yakında Walmart'dan da kovulursun. Hayatımı bir sirk ucubesiyle harcamak istemiyorum. Lütfen bi daha benim yanıma gelme Ricky yalvarırım. Ailem beni Larry ile beraber üniversiteye yollayacak. Onların Colorado'da evleri var, orada yaşayacağız. RockyJ: Tanrım, neler anlatıyorsun sen!? Biliyor musun Cecilia, S.git! Larry p*ştun önde gideni, onunla mı olacaksın? Bunca beraber geçen yılımıza rağmen... Babanı da seni de s.keyim tamam mı, s.git ve lanet olası okulunu oku. Rocky ve Cecilia'nın aşkı böyle sona erdi. Rocky oradan işe doğru yola çıktı. Walmart'da mesaisi başladığında kendini işe verebilmesi için bir motivasyonu yoktu. Tek beklediği şey, öğle arası arka bahçede yapılacak olan güreş şovuydu. [ATTACH type="full"]6051[/ATTACH] Öğle arası geldiğinde RockyJ(O yıllarda Ricky) , yüzüne maskesini çizdi ve üstünü bile değiştirmeden ringde yerini aldı. Yerel şovlardan pek tanınmayan alkolik bir rakibe karşı oynayacaktı. [ATTACH type="full"]6052[/ATTACH] RockyJ, rakibini 4 dakikada mağlup etmiş ve beklentileri boşa çıkarmamıştı... (2007-Güncel zaöan/ Cinncinatti) RockyJ arabasına doğru giderken, o günü düşündü. Kız arkadaşı tarafından terk edilmiş, ayyaşlarla maça çıkan Walmart Ricky'den, Smackdown Main Eventinde WHC için Batista'yı yok eden Soulman RockyJ'e dönüştüğünün farkına vardı. Artık geçmişi düşünmemek konusunda kendisini motive etmeye kalksa da, travmaları onun peşini asla bırakmayacaktı. Devam edecek..... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
Menü
Giriş yap
Kayıt ol