Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SoulmanRocky" data-source="post: 154062" data-attributes="member: 268"><p style="text-align: center"><strong><em>-<span style="font-size: 22px">Tırmanılan Merdivenler-</span></em></strong></p><hr /><p></p><p style="text-align: center">[ATTACH=full]4149[/ATTACH]RockyJ artan seyirci desteğiyle birlikte artık ECW'nün en çok aranan adamlarından birisi olmuştu. Boogeyman ile çıktığı maçta, onu 15 dakika boyunca domine ettikten sonra pes ettirdi ve inanılmaz yükselişi o maçtan sonra başladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><em>"RJ: İnanılmaz bir maçtı dostum. Seninle güreşmek benim için onur verici...</em></span></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'">Boogeyman: Yeteneklisin evlat. Bunu aklından çıkarma, eminim bir gün main rosterda boy göstereceksin. Orası kurt ini gibidir... Bunu sakın aklından çıkarma"</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boogeyman'ın önerisi onu derin düşüncelere itti. "Kurt İni" bunun anlamı ne olabilirdi ki?</p> <p style="text-align: center">Rocky günlerinin büyük bir kısmını spor salonunda çalışarak geçiriyordu ve zamanı gelince bu "Kurt İni" ne demek öğreneceğini umut ediyordu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><hr /><p>[ATTACH=full]4150[/ATTACH]</p><p style="text-align: center">Rocky'nin pushlanma dönemi başlamıştı. Sırasıyla Brian Kendrick, Johnny Nitro, Dudley Boyz, Jeff Hardy, Tajiri ve Tazz'ı devirmişti. Herkes onun kemer mücadelesi için ilk sıraya çıkacağı günü bekliyordu. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>*Telefon Çalıyor*</em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'">"<em>Paul Heyman: Hey evlat dinle çok vaktim yok o yüzden bir şey söyleme. Cactus Jack'in kemeri için ikinci sıradasın. İlk sırada ise RVD var. O şirketin yüzü diyebiliriz. Bu yüzden haftaya main event maçında RVD ile #1 Contender maçına çıkacaksın. Detayları sana postalayağım. Ya da boşver, yarınki şovdan sonra bir yere ayrılma yüz yüze konuşuruz." </em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Paul Heyman kendine has bir konuşma yapmıştı. RockyJ pek anlam veremese de kendisinden emindi. RVD'yi yeneceğini düşünüyordu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p><hr /><p>[ATTACH=full]4151[/ATTACH]</p><p>O gün gelmişti. Paul Heyman maçın gidişatını güreşçilere anlattı ve 45 dakika sürecek olan Hardcore kurallarının geçerli olduğu maç başlamıştı. İki güreşçi de köşeden köşeye uçuyor birbirlerini havada yakalıyorlardı.</p><p></p><p><strong>"Şu salaklara bakın, seyircinin arasında güreşiyorlar! İşte Hardcore maç bu! ECW budur!"</strong></p><p></p><p>İkisinin de yüzü kanıyordu, Rocky rakibini yavaşlatmak için raptiye çuvalını aldı. Rob Van Dam'e suplex yapacaktı ki, RVD buna izin vermedi. RVD suplex'e bir reversal ile karşılık verdi ve Rocky'i raptiyelerin üstüne attı. Seyirci alev alıyordu!</p><p></p><p>RVD defalarca Frog Splash yaptı, Rocky X-Factor ile RVD'yi durdurmaya çalıştı ama nafile. İkisi de durmak bilmiyordu. 45 Dakikanın sonunda sürpriz bir X-Factor ile RockyJ maçı bitirdi ve kemer mücadelesine hak kazandı.</p><p></p><p></p><hr /><p>[ATTACH=full]4152[/ATTACH]</p><p>Rocky artık ECW'nün yüzü olmuştu. Herkes onu alkışlıyor her dediğine ekstra tepki veriyordu. Kemer onun hakkıydı...</p><p></p><p><em>"Mick Foley ya da Cactus Jack her ne b*ksa... İnsanlar her hafta bilet alıp buraya geliyor ve senin topallayarak yürümeni izliyorlar. Buna bir son vermeye ne dersin ha? Miadın doldu bunu kabul etmeyecek kadar inatçısın. Bana bak babalık, Yalnızca kemerin için değil, seni buradan göndermek için geliyorum. Hem kemeri alacağım hem de senin o koca kıçına tekmeyi basacağım! Bu şovun tek bir sahibi var adını herkes biliyor! </em></p><p><em></em></p><p><em>*<span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky! <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky! <span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky! <span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky! <span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky! <span style="font-family: 'Times New Roman'">Rocky!*</span></span></span></span></span></span></span></em></p><p></p><p>Bunu ben söylemiyorum dostum, seyirciye kulak ver!</p><p></p><p></p><hr /><p>[ATTACH=full]4153[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p><strong>*Cactus Jack Müziği Çalıyor*</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Cactus Jack elinde bir mikrofonla ringe girdi, sinirli gözüküyordu. Cactus kemerini yanına almamıştı. Seyircilerin bir bölümü yuhalarken bir bölümü de fena şekilde destek oluyordu. Salon mahşer yeri gibiydi. Herkesin gözü bu ikilinin üstünde heyecanla bekliyorlardı.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><hr /><p>[ATTACH=full]4154[/ATTACH]</p><p></p><p>Rocky fazla beklemeden söze girdi...</p><p></p><p><em>"RockyJ (seyircilerden gelen tezahüratları dinleyerek): Eğer gerçek bir rekabet istiyorsan, seninle konuşmak için buradayım, Cactus Jack! Ancak unutma, ben RockyJ, bu arenanın gerçek yıldızı, ve seninle dalga geçmek için buradayım!"</em></p><p><em></em></p><p><em>"Cactus Jack (gülerek): Ha, RockyJ! ECW şampiyonu olmam senin hayalinin çok ötesinde bir başarı, anladın mı? Seninle uğraşmak istemem normalde, ama eğer gerçek bir mücadele istiyorsan, seni bu ringde yerlere sermeye hazırım."</em></p><p></p><p></p><p></p><p></p><hr /><p></p><p>[ATTACH=full]4155[/ATTACH]</p><p>RockyJ (gülerek karşılık verir): ECW şampiyonluğunu taşıdığını söylüyorsun ama benim için bu sadece bir geçiş aşaması olacak. Şampiyon olmak, kemerinle övünmek, benim için sadece basit bir salaklıktan ibaret. Benim amacım, senin gibi eski kurtları emekliye ayırmak ve gerçek bir rekabeti bu arenaya getirmek!</p><p></p><p>Cactus Jack (alaycı bir şekilde): Oh, evet mi? Belki de senin gibi yeni nesil çaylaklarla uğraşmak bana biraz eğlence katacak. Ama unutma, benim ECW şampiyonluğum sadece geçici bir durum değil, bu kemeri benden almak için çok savaşman gerekecek.</p><p></p><p>RockyJ (gülerek): Seninle savaşmak için buradayım, Cactus Jack! ECW şampiyonluğu senin için sadece bir anı olacak. Bu gece, bu ringde seni yerlere gömeceğim ve herkes burada RockyJ'in gerçek bir yıldız olduğunu görecek!</p><p></p><p></p><hr /><p>[ATTACH=full]4156[/ATTACH]</p><p>İkili bir süre bakıştı ve aniden Cactus Jack, Rocky'e saldırmaya başladı. Birbirlerine seri yumruklar atıyorlardı ve sahaya hakem girmek zorunda kaldı. Bu her an bir maça dönüşebilirdi. Daha sonra RockyJ ringden inerken Cactus ring içinde kaldı. Bir süre bakıştılar ve Rocky çıkışa doğru yürümeye başladı. Geri geri yürüyor bir saniye bile Cactus Jack'in gözlerinden kendi gözlerini ayırmıyordu.</p><p></p><p>Seyirciler heyecan içinde tezahüratlarla olayı izlediler....</p><p></p><p>Maç için tarih belliydi. Bir hafta sonra Cactus ve RockyJ kemer için mücadele edeceklerdi.</p><p></p><p></p><p></p><hr /> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 22px">Tarihi maç yarın sizlerle....</span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SoulmanRocky, post: 154062, member: 268"] [CENTER][B][I]-[SIZE=6]Tırmanılan Merdivenler-[/SIZE][/I][/B][/CENTER] [HR][/HR] [CENTER][ATTACH type="full" align="left" width="553px"]4149[/ATTACH]RockyJ artan seyirci desteğiyle birlikte artık ECW'nün en çok aranan adamlarından birisi olmuştu. Boogeyman ile çıktığı maçta, onu 15 dakika boyunca domine ettikten sonra pes ettirdi ve inanılmaz yükselişi o maçtan sonra başladı. [FONT=Times New Roman][I]"RJ: İnanılmaz bir maçtı dostum. Seninle güreşmek benim için onur verici...[/I][/FONT] [I][FONT=Times New Roman]Boogeyman: Yeteneklisin evlat. Bunu aklından çıkarma, eminim bir gün main rosterda boy göstereceksin. Orası kurt ini gibidir... Bunu sakın aklından çıkarma"[/FONT][/I] Boogeyman'ın önerisi onu derin düşüncelere itti. "Kurt İni" bunun anlamı ne olabilirdi ki? Rocky günlerinin büyük bir kısmını spor salonunda çalışarak geçiriyordu ve zamanı gelince bu "Kurt İni" ne demek öğreneceğini umut ediyordu. [/CENTER] [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="554px"]4150[/ATTACH] [CENTER]Rocky'nin pushlanma dönemi başlamıştı. Sırasıyla Brian Kendrick, Johnny Nitro, Dudley Boyz, Jeff Hardy, Tajiri ve Tazz'ı devirmişti. Herkes onun kemer mücadelesi için ilk sıraya çıkacağı günü bekliyordu. [B][I]*Telefon Çalıyor*[/I][/B] [FONT=Times New Roman]"[I]Paul Heyman: Hey evlat dinle çok vaktim yok o yüzden bir şey söyleme. Cactus Jack'in kemeri için ikinci sıradasın. İlk sırada ise RVD var. O şirketin yüzü diyebiliriz. Bu yüzden haftaya main event maçında RVD ile #1 Contender maçına çıkacaksın. Detayları sana postalayağım. Ya da boşver, yarınki şovdan sonra bir yere ayrılma yüz yüze konuşuruz." [/I][/FONT] Paul Heyman kendine has bir konuşma yapmıştı. RockyJ pek anlam veremese de kendisinden emindi. RVD'yi yeneceğini düşünüyordu. [/CENTER] [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="556px"]4151[/ATTACH] O gün gelmişti. Paul Heyman maçın gidişatını güreşçilere anlattı ve 45 dakika sürecek olan Hardcore kurallarının geçerli olduğu maç başlamıştı. İki güreşçi de köşeden köşeye uçuyor birbirlerini havada yakalıyorlardı. [B]"Şu salaklara bakın, seyircinin arasında güreşiyorlar! İşte Hardcore maç bu! ECW budur!"[/B] İkisinin de yüzü kanıyordu, Rocky rakibini yavaşlatmak için raptiye çuvalını aldı. Rob Van Dam'e suplex yapacaktı ki, RVD buna izin vermedi. RVD suplex'e bir reversal ile karşılık verdi ve Rocky'i raptiyelerin üstüne attı. Seyirci alev alıyordu! RVD defalarca Frog Splash yaptı, Rocky X-Factor ile RVD'yi durdurmaya çalıştı ama nafile. İkisi de durmak bilmiyordu. 45 Dakikanın sonunda sürpriz bir X-Factor ile RockyJ maçı bitirdi ve kemer mücadelesine hak kazandı. [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="558px"]4152[/ATTACH] Rocky artık ECW'nün yüzü olmuştu. Herkes onu alkışlıyor her dediğine ekstra tepki veriyordu. Kemer onun hakkıydı... [I]"Mick Foley ya da Cactus Jack her ne b*ksa... İnsanlar her hafta bilet alıp buraya geliyor ve senin topallayarak yürümeni izliyorlar. Buna bir son vermeye ne dersin ha? Miadın doldu bunu kabul etmeyecek kadar inatçısın. Bana bak babalık, Yalnızca kemerin için değil, seni buradan göndermek için geliyorum. Hem kemeri alacağım hem de senin o koca kıçına tekmeyi basacağım! Bu şovun tek bir sahibi var adını herkes biliyor! *[FONT=Times New Roman]Rocky! [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Rocky! [FONT=Times New Roman]Rocky! [FONT=Times New Roman]Rocky! [FONT=Times New Roman]Rocky! [FONT=Times New Roman]Rocky!*[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/I] Bunu ben söylemiyorum dostum, seyirciye kulak ver! [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="559px"]4153[/ATTACH] [B]*Cactus Jack Müziği Çalıyor*[/B] Cactus Jack elinde bir mikrofonla ringe girdi, sinirli gözüküyordu. Cactus kemerini yanına almamıştı. Seyircilerin bir bölümü yuhalarken bir bölümü de fena şekilde destek oluyordu. Salon mahşer yeri gibiydi. Herkesin gözü bu ikilinin üstünde heyecanla bekliyorlardı. [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="561px"]4154[/ATTACH] Rocky fazla beklemeden söze girdi... [I]"RockyJ (seyircilerden gelen tezahüratları dinleyerek): Eğer gerçek bir rekabet istiyorsan, seninle konuşmak için buradayım, Cactus Jack! Ancak unutma, ben RockyJ, bu arenanın gerçek yıldızı, ve seninle dalga geçmek için buradayım!" "Cactus Jack (gülerek): Ha, RockyJ! ECW şampiyonu olmam senin hayalinin çok ötesinde bir başarı, anladın mı? Seninle uğraşmak istemem normalde, ama eğer gerçek bir mücadele istiyorsan, seni bu ringde yerlere sermeye hazırım."[/I] [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="563px"]4155[/ATTACH] RockyJ (gülerek karşılık verir): ECW şampiyonluğunu taşıdığını söylüyorsun ama benim için bu sadece bir geçiş aşaması olacak. Şampiyon olmak, kemerinle övünmek, benim için sadece basit bir salaklıktan ibaret. Benim amacım, senin gibi eski kurtları emekliye ayırmak ve gerçek bir rekabeti bu arenaya getirmek! Cactus Jack (alaycı bir şekilde): Oh, evet mi? Belki de senin gibi yeni nesil çaylaklarla uğraşmak bana biraz eğlence katacak. Ama unutma, benim ECW şampiyonluğum sadece geçici bir durum değil, bu kemeri benden almak için çok savaşman gerekecek. RockyJ (gülerek): Seninle savaşmak için buradayım, Cactus Jack! ECW şampiyonluğu senin için sadece bir anı olacak. Bu gece, bu ringde seni yerlere gömeceğim ve herkes burada RockyJ'in gerçek bir yıldız olduğunu görecek! [HR][/HR] [ATTACH type="full" align="left" width="563px"]4156[/ATTACH] İkili bir süre bakıştı ve aniden Cactus Jack, Rocky'e saldırmaya başladı. Birbirlerine seri yumruklar atıyorlardı ve sahaya hakem girmek zorunda kaldı. Bu her an bir maça dönüşebilirdi. Daha sonra RockyJ ringden inerken Cactus ring içinde kaldı. Bir süre bakıştılar ve Rocky çıkışa doğru yürümeye başladı. Geri geri yürüyor bir saniye bile Cactus Jack'in gözlerinden kendi gözlerini ayırmıyordu. Seyirciler heyecan içinde tezahüratlarla olayı izlediler.... Maç için tarih belliydi. Bir hafta sonra Cactus ve RockyJ kemer için mücadele edeceklerdi. [HR][/HR] [CENTER][I][SIZE=6]Tarihi maç yarın sizlerle....[/SIZE][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
Menü
Giriş yap
Kayıt ol