Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 17461" data-attributes="member: 22"><p>PPV gibi şov arkadaş, genel değerlendirmeye başlayayım.</p><p></p><p>Cornette geçen şovda kendisini zayıf gösterecek şeyleri burada çok iyi toparlamış. Geçen şovdaki bir iki detay burada ringe gelen WALTER tarafından iyi kullanılmış ve Cornette de cevabını çok iyi vermiş. WALTER ve Gunns'ın da kendince haklı yerleri var ve bunları ana kemere hedef göz koymak için güzel kullanmışlar. </p><p>AJ ve Ziggler sayesinde de olsa bizim ekip başarıyı almış. Şovun nedenlerinden dolayı bu maçta olmayı beklemiyordum zaten. Yine de bizimkiler w almışlar. </p><p>Regal seninle işimiz var ya. Artık bir promo patlatmak şart oldu. Cuma günü kim gelecekse tokatlayacağız.</p><p>Chavo inanılmaz iyi bir karakter ya. Maçları zevkliydi. Yürü be aslan.</p><p>Gene ve dede promosu da hoştu. Ben maça dair tahminimi Gene'den kullanıyorum. Goldberg dedenin ringe girerken fıtığı atar bir şeyler olur zaten. </p><p>Yota çaktırmadan ikidir w çözüyor he. SONUNDA JBL VE TRUMP! BENİM FAVORİ SHİPİM GELMİŞ. Trump'ın bump almasını beklemiyordum ama fena dayak yemiş ya. Clothesline from USA de çok güzel gözüküyor isim olarak.</p><p>Ace geriye çok takılmadan öne gideceğini göstermiş oldu. Mid tarafta takılacak galiba. Enzo'nun gazı da fena he. Ace w almayı başarmış, tebrikler.</p><p>Jeff tarafında gaz kesilmeyecek anlaşılan. Styles ve Orton'un kullanışını çok beğendim. Cody bakalım nasıl bir fark yaratacak. Bu sefer Orton zaferi bekliyorum.</p><p>Joe'ya çok inanmıştım, maçın da açık ara favorisiydi. Daniels kazanmasını istediğim bir oyuncuydu, ilk bileti de çözmüş oldu. Onu da tebrik ederim. </p><p>Pat'in rapinle ilgilenmiyor demesine fena gümledim. Bakalım buradan da tatlı bir feud çıkacak gibi. </p><p>Ali'yi JBL turizme emanet ediyorum. Güldürse de yallah arabistana.</p><p>Deano boi ne yapıyorsun sen ya. Adam fazla asabi. FTR da fena bir dayak yemiş. Bakalım Dean'ın takipçisiyiz.</p><p>ULAN DREAM! Hiç beklemiyordum he. Maç yürek hoplattı defalarca kez. BİR DAKİKA WALTER DİREKT BİLETİ Mİ ALDI!?!?!?!?!?!??!?!?! LAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!</p><p>Şov sonrası excu yu beklemiyordum. Drew vs Roman büyük hissettiriyor ya. </p><p></p><p>Ellerinize sağlık ekip. Hop oturup hop kalktık şovda. Telden canlı zor oluyor, edemiyorum. Ama her zaman genel yorumumuz burada. :whistle:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 17461, member: 22"] PPV gibi şov arkadaş, genel değerlendirmeye başlayayım. Cornette geçen şovda kendisini zayıf gösterecek şeyleri burada çok iyi toparlamış. Geçen şovdaki bir iki detay burada ringe gelen WALTER tarafından iyi kullanılmış ve Cornette de cevabını çok iyi vermiş. WALTER ve Gunns'ın da kendince haklı yerleri var ve bunları ana kemere hedef göz koymak için güzel kullanmışlar. AJ ve Ziggler sayesinde de olsa bizim ekip başarıyı almış. Şovun nedenlerinden dolayı bu maçta olmayı beklemiyordum zaten. Yine de bizimkiler w almışlar. Regal seninle işimiz var ya. Artık bir promo patlatmak şart oldu. Cuma günü kim gelecekse tokatlayacağız. Chavo inanılmaz iyi bir karakter ya. Maçları zevkliydi. Yürü be aslan. Gene ve dede promosu da hoştu. Ben maça dair tahminimi Gene'den kullanıyorum. Goldberg dedenin ringe girerken fıtığı atar bir şeyler olur zaten. Yota çaktırmadan ikidir w çözüyor he. SONUNDA JBL VE TRUMP! BENİM FAVORİ SHİPİM GELMİŞ. Trump'ın bump almasını beklemiyordum ama fena dayak yemiş ya. Clothesline from USA de çok güzel gözüküyor isim olarak. Ace geriye çok takılmadan öne gideceğini göstermiş oldu. Mid tarafta takılacak galiba. Enzo'nun gazı da fena he. Ace w almayı başarmış, tebrikler. Jeff tarafında gaz kesilmeyecek anlaşılan. Styles ve Orton'un kullanışını çok beğendim. Cody bakalım nasıl bir fark yaratacak. Bu sefer Orton zaferi bekliyorum. Joe'ya çok inanmıştım, maçın da açık ara favorisiydi. Daniels kazanmasını istediğim bir oyuncuydu, ilk bileti de çözmüş oldu. Onu da tebrik ederim. Pat'in rapinle ilgilenmiyor demesine fena gümledim. Bakalım buradan da tatlı bir feud çıkacak gibi. Ali'yi JBL turizme emanet ediyorum. Güldürse de yallah arabistana. Deano boi ne yapıyorsun sen ya. Adam fazla asabi. FTR da fena bir dayak yemiş. Bakalım Dean'ın takipçisiyiz. ULAN DREAM! Hiç beklemiyordum he. Maç yürek hoplattı defalarca kez. BİR DAKİKA WALTER DİREKT BİLETİ Mİ ALDI!?!?!?!?!?!??!?!?! LAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!! Şov sonrası excu yu beklemiyordum. Drew vs Roman büyük hissettiriyor ya. Ellerinize sağlık ekip. Hop oturup hop kalktık şovda. Telden canlı zor oluyor, edemiyorum. Ama her zaman genel yorumumuz burada. :whistle: [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘴̧𝘭𝘢𝘥ı 𝘢𝘮𝘢 𝘰𝘯𝘶𝘯𝘭𝘢 𝘣𝘪𝘵𝘮𝘦𝘺𝘦𝘤𝘦𝘬"
Menü