Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Bleach_Tite_Kubo_1681318581666_1681318624861_1681318624861.jpg

Anime ve Manga severler, burada sohbet ve muhabbet edebiliriz.​

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Ya onun mangasını okuyordum ilk çıktığı tarihte ama o kadar çok echi vardı ki midem bulandı bıraktım bir yerde. Animesi de gram ilgimi çekmedi o yüzden. Frieren ve Grimgar izlerken beni dinlendiriyor, mushoku tensei'den aynı hazzı alacağımı zannetmiyorum.
Yani ecchi var mı var, hatta animede mangasında olmayan ve cidden iğrenç ecchi sahne var (ki ben normalde ecchi seven biriyimdir) ama ana karakterin olayı zaten sapık olmasıydı. Hikaye git gide güzelleşiyo ve ana karakter de olumlu olarak epey gelişiyor ama gene de kararına saygı duyarım.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bi ara sadece "İkisini de izledim Fate daha iyi" demek için başlayacağım seri.
Fate serileri ile JJK çok paralellikleri olan seriler değil. Hele Shibuya'dan sonra JJK daha çok Hunter x Hunter'ın yolunu izliyor kombat bakımından. Öncesinde zaten bolca Naruto-Biliç esinlenmeleri var.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
49
Beğeni sayısı
707
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Fate serileri ile JJK çok paralellikleri olan seriler değil. Hele Shibuya'dan sonra JJK daha çok Hunter x Hunter'ın yolunu izliyor kombat bakımından. Öncesinde zaten bolca Naruto-Biliç esinlenmeleri var.
JJK cidden kombat bakımından aşırı iyi performans sergiliyo.. Fate'e sırf Miyamoto reisi kız gösterdikleri için başlamıyorum bu arada. @Bay Pekman 😅😅

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
JJK cidden kombat bakımından aşırı iyi performans sergiliyo.. Fate'e sırf Miyamoto reisi kız gösterdikleri için başlamıyorum bu arada. @Bay Pekman 😅😅
O asıl evrene dahil değil. Yan içerik. Sasaki Kojiro var mesela Fate Stay Night UBW'de o gayet karizma resmedilmiş.

qs49xxjf72s71.jpg

Bunun yanında Kral Arthur falan da kız ama bayağı karizmatik.

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Combat olarak iki şekilde savunurum Fate'i. Bir Fate her şekilde JJK'den daha eski bir seri yani dönemine göre inanılmaz iyi combat sahneleri var. İki Saber Alter vs Berserker ve Saber Alter vs Rider JJK'den 2-3 sene önce bile olsa aratmayacak sahneler.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
178
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Fate ile JJK çok ayrı kafada seriler ama illa bir cevap arıyorsanız Fate'in animesi her alanda net çok daha iyi. Suç JJK'de değil Ufotable'de gerçi, adamlar öyle bir stüdyoki Kimetsu No Yaiba gibi vasat bir seri bile bu stüdyo sayesinde köşeyi döndü. Bu arada UBW falan çıkalı neredeyse 10 sene olacak Fate hala sektördeki yeni nesil serilerin %99'undan falan daha iyi gözüküyor hali hazırda, adamlar halktan vergi kaçırıp animasyona yatırıyor çok güçlüler yapacak bir şey yok lol.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: