Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Bleach_Tite_Kubo_1681318581666_1681318624861_1681318624861.jpg

Anime ve Manga severler, burada sohbet ve muhabbet edebiliriz.​

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
745
PG Nakit
250
JJK'yi umursamayı Culling Game arc'ının sonlarına doğru bırakmıştık ama Mappa yine hayvansal bir sezon yapmış. Shibuya da seri tökezlemeye geçmeden önceki peak kısım zaten. Beklediğimizden çok daha fazla randıman aldık. Higuruma'ya ve Maki vs. Zenin Clan'a gelene kadar abartmayı kendime saklıyorum.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
JJK'yi umursamayı Culling Game arc'ının sonlarına doğru bırakmıştık ama Mappa yine hayvansal bir sezon yapmış. Shibuya da seri tökezlemeye geçmeden önceki peak kısım zaten. Beklediğimizden çok daha fazla randıman aldık. Higuruma'ya ve Maki vs. Zenin Clan'a gelene kadar abartmayı kendime saklıyorum.
Culling Game'den büyük dövüşe kadar çok yalpalıyor zaten seri. Beklenen kapışmada bi ivme yakalıyor ama, zaten son olayla beraber epey popüleritesi arttı serinin.

Ha bence Gojo vs. Sukuna'nın hakkı gram verilmedi ve Gojo'ya ağır saygısızlık yapıldı.ama şu bir gerçek ki seri hiç olmadığı kadar revaçta şu dönem. Vallahi o dandik çizimlere ve ilerleyişe rağmen bunu başarması... piyasada büyük bir yokluk var ve onun ekmeğini yiyor bence. Ha Shibuya'ya kadar ben de çok seviyordum orası ayrı.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
176
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Fieren'e başlarken kesin abartılıyor gibi geldi de, iki günde 18 bölüm izledim. Normalde 2 bölüm bile izleyemem günde.
Fieren'in sunduğu orijinal, ilgi çekici bir içerikte yok zaten açıkcası. Gigguk denen arkadaşın arkadan iteklemesi seriyi hasbel kader mainstream yaptı. Çoğu kişinin bu tarz bir seriyi ilk kez izlediğini ve ondan bu kadar bağlandığını varsayıyorum. Epey vasat...

Netuno

The Last World Beater
Konular
215
Beğeni sayısı
1,903
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Fieren'in sunduğu orijinal, ilgi çekici bir içerikte yok zaten açıkcası. Gigguk denen arkadaşın arkadan iteklemesi seriyi hasbel kader mainstream yaptı. Çoğu kişinin bu tarz bir seriyi ilk kez izlediğini ve ondan bu kadar bağlandığını varsayıyorum. Epey vasat...
Ya ben daha çok battle shounen okuyan birisi olarak casual zevklere sahibim. Benim için ilgi çekici tarafı, Hero'nun yaşadıklarını flashbacklerle görmek ve hikayeye oradan dahil olmak. Onun dışında yeni sunduğu hiçbir şey yok. Aşırı op bir ana karakter, tembellik mizahı vs. vs. bunlar zaten hep alışık olduğumuz şeyler. Oshi No Ko hype dönemini yaşıyor Fieren de. Zamanında "o muhteşem intikam hikayesi" diye övdüklerinde baktığımda Oshi No Ko'ya, hayal kırıklığına uğramıştım. Fieren'de de övgüleri görünce tam tersi bir şekilde beklentiyi sıfıra indirdim ve bu sefer hoş geldi.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
176
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ya ben daha çok battle shounen okuyan birisi olarak casual zevklere sahibim. Benim için ilgi çekici tarafı, Hero'nun yaşadıklarını flashbacklerle görmek ve hikayeye oradan dahil olmak. Onun dışında yeni sunduğu hiçbir şey yok. Aşırı op bir ana karakter, tembellik mizahı vs. vs. bunlar zaten hep alışık olduğumuz şeyler. Oshi No Ko hype dönemini yaşıyor Fieren de. Zamanında "o muhteşem intikam hikayesi" diye övdüklerinde baktığımda Oshi No Ko'ya, hayal kırıklığına uğramıştım. Fieren'de de övgüleri görünce tam tersi bir şekilde beklentiyi sıfıra indirdim ve bu sefer hoş geldi.
Oshi No Ko'nun bu kadar ses getirmesinin sebebi o çıkan 1 saatlik özel bölümün sonunda Ai'nin ölümünü prodüksyon firmasının müthiş bir şekilde yansıtması. Zaten Aqua'nın annesinin katilinin arkasında başka biri olduğunu öğrenmesi ve işin içine intikamın dahil olması 80 küsür bölümleri buluyor. Ondan öncesi çoğunlukla eğlence sektörünün kirli yüzünü ve sosyal medyanın bu noktada oynadığı rolü insanlara göstermek ki ben bu konuda da seriyi oldukça başarılı buldum. 80lerden sonra işin içine intikam senaryosuyla beraber supernatural olaylar ve ensest karıştı gerçi finali batırma ihtimali birazda olsa var şu an. Hala iyi gidiyor ama bence şimdilik.

Ferieren ile ilgili olarak ise dediğim gibi. Manganelo'da Ferieren gibi seriler senelerdir hot kısmında cirit atıyor. Tamamen şansa vurdu seri voleyi başka bir sebebi yok.

İnfoyuda vereyim hatta arama kısmına "slow life" yazın benzer 1000 tane seri çıkacak karşınıza.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: