Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Cyber" data-source="post: 159135" data-attributes="member: 37"><p>Oshi No Ko'nun bu kadar ses getirmesinin sebebi o çıkan 1 saatlik özel bölümün sonunda Ai'nin ölümünü prodüksyon firmasının müthiş bir şekilde yansıtması. Zaten Aqua'nın annesinin katilinin arkasında başka biri olduğunu öğrenmesi ve işin içine intikamın dahil olması 80 küsür bölümleri buluyor. Ondan öncesi çoğunlukla eğlence sektörünün kirli yüzünü ve sosyal medyanın bu noktada oynadığı rolü insanlara göstermek ki ben bu konuda da seriyi oldukça başarılı buldum. 80lerden sonra işin içine intikam senaryosuyla beraber supernatural olaylar ve ensest karıştı gerçi finali batırma ihtimali birazda olsa var şu an. Hala iyi gidiyor ama bence şimdilik.</p><p></p><p>Ferieren ile ilgili olarak ise dediğim gibi. Manganelo'da Ferieren gibi seriler senelerdir hot kısmında cirit atıyor. Tamamen şansa vurdu seri voleyi başka bir sebebi yok.</p><p></p><p>İnfoyuda vereyim hatta arama kısmına "slow life" yazın benzer 1000 tane seri çıkacak karşınıza.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cyber, post: 159135, member: 37"] Oshi No Ko'nun bu kadar ses getirmesinin sebebi o çıkan 1 saatlik özel bölümün sonunda Ai'nin ölümünü prodüksyon firmasının müthiş bir şekilde yansıtması. Zaten Aqua'nın annesinin katilinin arkasında başka biri olduğunu öğrenmesi ve işin içine intikamın dahil olması 80 küsür bölümleri buluyor. Ondan öncesi çoğunlukla eğlence sektörünün kirli yüzünü ve sosyal medyanın bu noktada oynadığı rolü insanlara göstermek ki ben bu konuda da seriyi oldukça başarılı buldum. 80lerden sonra işin içine intikam senaryosuyla beraber supernatural olaylar ve ensest karıştı gerçi finali batırma ihtimali birazda olsa var şu an. Hala iyi gidiyor ama bence şimdilik. Ferieren ile ilgili olarak ise dediğim gibi. Manganelo'da Ferieren gibi seriler senelerdir hot kısmında cirit atıyor. Tamamen şansa vurdu seri voleyi başka bir sebebi yok. İnfoyuda vereyim hatta arama kısmına "slow life" yazın benzer 1000 tane seri çıkacak karşınıza. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol