Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The girl I like forgot her glasses ilk bölümü yayınlanmış, ben de bir bakayım dedim. Görüntü sürekli dönüyor açılışta. Evet çok güzel gözüküyor anime ama başım döndü.
Mangasını da okudum Bleach'in, Arrancar Arc'da da çok saçma bulduğum yerler vardı ama TYBW baya saçma ya, lore güzel diye kendini takip ettiriyor ama aşırı saçma yerler var. Müzikleri çok iyi bu arada Bleach'in hem soundtrack hem Op hem Ed songları.
Mangasını da okudum Bleach'in, Arrancar Arc'da da çok saçma bulduğum yerler vardı ama TYBW baya saçma ya, lore güzel diye kendini takip ettiriyor ama aşırı saçma yerler var. Müzikleri çok iyi bu arada Bleach'in hem soundtrack hem Op hem Ed songları.
Ben Bleach'in mangasından hiç keyif alamamıştım. Ancak animesinden bayağı bayağı keyif alıyorum gerek OG, gerek TYBWA. İyi anime gerçekten fark yaratıyor.
Aynı şeyi BnHA'da da yaşarım umarım. Çünkü final ark'tan gram keyif alamamıştım mangada.
Oshi No Ko'nun iki günde 91 chapterini okudum. Ünlüler dünyasının karanlık yüzünü anlatıyor, intikam teması var dediklerinde, beklentiyi fazla yükseltmişim anlaşılan. Güzel ama yani beklediğim değil kesinlikle.