Şovu yine kurucu açmış, bu fikri destekliyorum diğer yorumlarımda da belirttiğim gibi. Sağlamından milliyetçi bir promo kesilmiş vbüyük e vakit kaybedilmeden şampiyonların nasıl belirleneceği, kimler arasından çıkacağı açıklanmış. Kafada fazla soru işareti bırakmamış fakat her şampiyonluğun turnuvayla belirlenmesi fikstürü biraz sıkıştıracak gibi geldi bana, belki birkaçı tek maçta çözülebilirdi. Onun dışında favorilerimizi de söyleyelim, Adam Copeland, Hardy Boyz ve Rhea Ripley. Heh, Intercontinental şampiyonluğu açıklaması tam benim istediğim tarzda olmuş, bunları görmek istiyoruz hoca yaaa. Herkes kafa kafaya kalmış bence burada, tek isteğim Shelton Benjamin ağabeyin bu maçı kazanıp diğer maçta gözlerimizin pasını silmesi.
Japonlarla pek aramız yok ama maç sonundaki konuşma hoşumuza gitti, iyi bir yerden yaklaşılmış. KENTA'yı daha çok tanıdığım için belki o kazansa daha mutlu olurduk o kadar.
Bu çocuklara birisi terbiyesini verir elbet diyerek beklemeye geçiyoruz.
Muhammed Hassan ağabeyi yediler... Top Flight ekibini de tanımıyorum pek ama rakibe bakınca üst tura geçmeleri daha sağlıklı olmuş gibi duruyor.
Miz ağabey iyi güzel konuşmuşsun da Kanada'daki ilk şovun main-eventinde Adam Copeland'ı sana yendirtirler mi az mantık ya... Yazık oldu ağabey sana yazık...
Jade Cargill ablayı beğenmekteyiz, Natalya ablayı emekli yapmış. Beklenen sonuç.
Davey Boy Smith ağabey intikam yemini, dandik paketten çıkan main-eventer olacak gibi duruyor şirket ilerledikçe. Böyle gelişimler görmeyi her zaman severim, beklemedeyiz.
Maçın sonucu beklendik olmuş yine, Asuka bence Jade'i de yenip finale çıkar diye düşünüyorum.
ADSFJOĞAOSDFJOĞASFDĞOJSFĞOA SEGMENT KRİZE SOKTU AG. Baştaki TERÖR ESTİRİYOR kısmında sonra toparlayamadık bünyeyi bir türlü. Tam FreakShow olmuş. Hafif makarayla başlamış Hassan'ın bu işi ama Hassan'da her zaman potansiyel vardı bence fazla makaraya bağlanmadan devam ettirilirse ilgi çekici unsurlardan birisi haline gelir en azından benim için.
LUCHA varsa bizde varız abi, iyi sonuç. memnunuz, devam.
Hem mixed olay olmuş biraz hem de büyük isimler konulmuş main-evente. Zaten yukarıda da bahsettiğim gibi sonuç çok beklendikti, muhtemelen ilk şampiyon da Adam Copeland olacak gibi bir aksilik çıkmazsa. İlk şov için yeterli buldum, sadece ben segment okumayı biraz daha çok seviyorum o yüzden segmentler biraz daha uzun olsa daha tatlı olurdu bir de hafif fotoğrafla renklendirilse şov bir iki puan arttırırdı kendi içimde. Ama dediğim gibi ilk şov için yeterli gayet, eline sağlık sıradaki şovu beklemedeyiz hoca.