BAB EVRENİ Prestige Fight Wrestling

Konular
18
Beğeni sayısı
179
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Fena şov olmuş. Arka alandaki olayların altında yatan şeyi merak ediyorum. Fena şeyler olacak. Tunuvada Adam Copeland vs RVD finali bekliyorum. Takımlarda ise sağla isimler var fakat. Hardy Boyz ve Lucha Bros bir tık ağır basıyor. Son olarak Don Callis, ekibinş genişletirse fena şeyler izleriz.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
209
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Şu turnuva olayını sevmeyiz ama BaB yazarken başlarda mecbur kullanmak gerekiyor. Finalde Adam Copeland vs. Nic Nemeth bekliyorum. Bu kadar maç booklamak şahsen beni yoruyor segment okumayı/yazmayı daha çok seviyorum ama kendi BaB'ın bana bir şey demek düşmez. Eline sağlık güzel şov olmuş.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Son olarak Don Callis, ekibinş genişletirse fena şeyler izleriz.
Baba Paul Heyman falan hikaye, benim booklamaktan açık ara en keyif aldığım menajer Don Callis ya. Yarım kalan BaB'da Lesnar'a menajer verip değişik bir şeyler denemiştik, şimdi de güncel oynadığı gimmickle kendine aile kuruyor. Her türlü işe girebiliyor.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Prestige Explosion #2

Prestige Fight Wrestling Championship Tournament First Round Match
Bobby Roode vs. Rob Van Dam

Prestige Fight Wrestling Championship Tournament First Round Match
Chris Jericho vs. Nic Nemeth

Prestige Fight Tag Team Championship Tournament First Round Match
3D (Bully Ray & D-Von) vs. Sydal Brothers (Matt Sydal & Mike Sydal)

Prestige Fight Tag Team Championship Tournament First Round Match
Hardy Boyz (Jeff Hardy & Matt Hardy) vs. SoCal Uncensored (Christopher Daniels & Frankie Kazarian)

Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament First Round Match
Beth Phoenix w/Adam Copeland vs. Shayna Baszler

Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament First Round Match
Iyo Sky vs. Rhea Ripley

Intercontinental Championship Ladder Match Contendership Match
Davey Boy Smith Jr. w/Natalya vs. Grayson Waller

Daniel Garcia vs. Konosuke Takeshita w/Don Callis

Prestige Explosion #3

Prestige Fight Wrestling Championship Tournament Semi Final Match
Adam Copeland vs. Hiroshi Tanahashi

Prestige Fight Wrestling Championship Tournament Semi Final Match
??? vs. ???

Prestige Fight Tag Team Championship Tournament Semi Final Match
Top Flight (Dante Martin & Darius Martin vs. Lucha Brothers (Penta Oscuro & Rey Fenix)

Prestige Fight Tag Team Championship Tournament Semi Final Match
??? vs. ???

Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament Semi Final Match
Asuka vs. Jade Cargill

Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament Semi Final Match
??? vs. ???

Austin Aries vs. Tomohiro Ishii

Big Bill vs. Shelton Benjamin

Prestige Explosion #4: Start The Count

Prestige Fight Wrestling Championship Match
??? vs. ???

Prestige Fight Tag Team Championship Match
??? vs. ???

Prestige Fight Wrestling Women's Championship Match
??? vs. ???

Intercontinental Championship Ladder Match
KENTA vs. The Miz vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ???

Son düzenleme:

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
495
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Turnuva ağacı yöntemi basit ama etkili. Fikstür güzel duruyor. Zaten ilk şovdaki maçlar sağlam. Tanahashi Kenta muazzam bir açılış. Skye Blue'nun kaybetmesi hemde pes ederek kaybetmesi üzdü. Kanada şirketi şovun Main Eventini Edge'in kapatması da hoş bir detay. Eline sağlık.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Montreal & Bret Hart birlikteliği çok güzel, müthiş hikayeler çıkabilir sadece bu tercihlerden. Turnuva klasikleşmiş olsa da bu tarz durumlarda en rahat, en doğru tercih sanırım. Ağacı da güzel ayırmışsın, finalde müthiş bir matchup izleyeceğimiz kesin. Adam Copeland vs. Chris Jericho çıkabilir oraya ya da Nic Nemeth vs. The Miz, ikisinden birisi olacağını düşünüyorum. Tag Team de ise Top Flight vs. Hardy Boyz izleriz diye tahmin ediyorum. Kadınlar tarafında elin çok güçlüymüş, bakınca fark ettim daha önce gözüme çarpmamıştı. Tahmin yapmak zor oraya ama Rhea Ripley diyelim. Merdiven maçı da güzel tercih, mid-card kemerlerine çok uyuyor gerçekten. Onu kimin kazanacağını kestirmek zor, ana kemerden düşen birisi kazanır gibi diyelim. Hiroshi babanın kazanmasına sevindim, sevdiğimiz 3-5 japondan birisi. Men of the Year segmenti acayip eğlenceli olmuştur şöyle hayal edince laksjdşaskjlkasjda okurken bile özetini eğlendim ufaktan, nays. Bir an def. olduğunu sanıp ortadakinin mala döndüm ama beklediğim olmuş, Top Flight üst tura kendisini atmış. Hassan daha farklı kullanılabilir ileride belki tekli olarak, bu şekilde pek gelecekleri yok gibi duruyor. The Miz face mi olacak dedirtti bi yandan segment, bi yandan kafam karıştı. Sonda tebrik etmesi falan sanırım face Miz izleyeceğiz, severiz. Jade Cargill'in kazanmasına da şaşırmadım. Tüm Hart ailesine toplamışsın cidden laksşgflafaskfsa. Güzel işler döner orada da, helal olsun. Asuka da beklediğim gibi kazanmış, finale çıkamaz sanki Jade'i görürüz gibi orada. Hassan tam eşşek ya alksfşaskfşalskfas, Paul Wight baba gerekeni yapmış. Şu soyunma odası görüntüleri gerçekte görmek vardı AAAHHH AAAHHH.. Lucha'lar da underdog, turnuvada önemli yere gelebilir. Dikkat. Bayağı güzel anlatmışsın maçı içinde hissettim, keyifli oluyor maçları böyle okuması gerisini hayal gücüne bırakarak. Hanımları da tertemiz kullanmışsın, Copeland'ın kazanmasına üzüldük nefret ediyoruz kendisine AEW'a gittiğinden beri. Düşündüğüm Copeland vs. Jericho finalinin kokusu arttı iyice, eline sağlık güzel şov.

Konular
93
Beğeni sayısı
1,627
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şovu yine kurucu açmış, bu fikri destekliyorum diğer yorumlarımda da belirttiğim gibi. Sağlamından milliyetçi bir promo kesilmiş vbüyük e vakit kaybedilmeden şampiyonların nasıl belirleneceği, kimler arasından çıkacağı açıklanmış. Kafada fazla soru işareti bırakmamış fakat her şampiyonluğun turnuvayla belirlenmesi fikstürü biraz sıkıştıracak gibi geldi bana, belki birkaçı tek maçta çözülebilirdi. Onun dışında favorilerimizi de söyleyelim, Adam Copeland, Hardy Boyz ve Rhea Ripley. Heh, Intercontinental şampiyonluğu açıklaması tam benim istediğim tarzda olmuş, bunları görmek istiyoruz hoca yaaa. Herkes kafa kafaya kalmış bence burada, tek isteğim Shelton Benjamin ağabeyin bu maçı kazanıp diğer maçta gözlerimizin pasını silmesi. ☝️☝️

Japonlarla pek aramız yok ama maç sonundaki konuşma hoşumuza gitti, iyi bir yerden yaklaşılmış. KENTA'yı daha çok tanıdığım için belki o kazansa daha mutlu olurduk o kadar.

Bu çocuklara birisi terbiyesini verir elbet diyerek beklemeye geçiyoruz.

Muhammed Hassan ağabeyi yediler... Top Flight ekibini de tanımıyorum pek ama rakibe bakınca üst tura geçmeleri daha sağlıklı olmuş gibi duruyor.

Miz ağabey iyi güzel konuşmuşsun da Kanada'daki ilk şovun main-eventinde Adam Copeland'ı sana yendirtirler mi az mantık ya... Yazık oldu ağabey sana yazık...

Jade Cargill ablayı beğenmekteyiz, Natalya ablayı emekli yapmış. Beklenen sonuç.

Davey Boy Smith ağabey intikam yemini, dandik paketten çıkan main-eventer olacak gibi duruyor şirket ilerledikçe. Böyle gelişimler görmeyi her zaman severim, beklemedeyiz.

Maçın sonucu beklendik olmuş yine, Asuka bence Jade'i de yenip finale çıkar diye düşünüyorum.

ADSFJOĞAOSDFJOĞASFDĞOJSFĞOA SEGMENT KRİZE SOKTU AG. Baştaki TERÖR ESTİRİYOR kısmında sonra toparlayamadık bünyeyi bir türlü. Tam FreakShow olmuş. Hafif makarayla başlamış Hassan'ın bu işi ama Hassan'da her zaman potansiyel vardı bence fazla makaraya bağlanmadan devam ettirilirse ilgi çekici unsurlardan birisi haline gelir en azından benim için.

LUCHA varsa bizde varız abi, iyi sonuç. memnunuz, devam.

Hem mixed olay olmuş biraz hem de büyük isimler konulmuş main-evente. Zaten yukarıda da bahsettiğim gibi sonuç çok beklendikti, muhtemelen ilk şampiyon da Adam Copeland olacak gibi bir aksilik çıkmazsa. İlk şov için yeterli buldum, sadece ben segment okumayı biraz daha çok seviyorum o yüzden segmentler biraz daha uzun olsa daha tatlı olurdu bir de hafif fotoğrafla renklendirilse şov bir iki puan arttırırdı kendi içimde. Ama dediğim gibi ilk şov için yeterli gayet, eline sağlık sıradaki şovu beklemedeyiz hoca.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: