Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 145345" data-attributes="member: 23"><p>Montreal & Bret Hart birlikteliği çok güzel, müthiş hikayeler çıkabilir sadece bu tercihlerden. Turnuva klasikleşmiş olsa da bu tarz durumlarda en rahat, en doğru tercih sanırım. Ağacı da güzel ayırmışsın, finalde müthiş bir matchup izleyeceğimiz kesin. Adam Copeland vs. Chris Jericho çıkabilir oraya ya da Nic Nemeth vs. The Miz, ikisinden birisi olacağını düşünüyorum. Tag Team de ise Top Flight vs. Hardy Boyz izleriz diye tahmin ediyorum. Kadınlar tarafında elin çok güçlüymüş, bakınca fark ettim daha önce gözüme çarpmamıştı. Tahmin yapmak zor oraya ama Rhea Ripley diyelim. Merdiven maçı da güzel tercih, mid-card kemerlerine çok uyuyor gerçekten. Onu kimin kazanacağını kestirmek zor, ana kemerden düşen birisi kazanır gibi diyelim. Hiroshi babanın kazanmasına sevindim, sevdiğimiz 3-5 japondan birisi. Men of the Year segmenti acayip eğlenceli olmuştur şöyle hayal edince laksjdşaskjlkasjda okurken bile özetini eğlendim ufaktan, nays. Bir an def. olduğunu sanıp ortadakinin mala döndüm ama beklediğim olmuş, Top Flight üst tura kendisini atmış. Hassan daha farklı kullanılabilir ileride belki tekli olarak, bu şekilde pek gelecekleri yok gibi duruyor. The Miz face mi olacak dedirtti bi yandan segment, bi yandan kafam karıştı. Sonda tebrik etmesi falan sanırım face Miz izleyeceğiz, severiz. Jade Cargill'in kazanmasına da şaşırmadım. Tüm Hart ailesine toplamışsın cidden laksşgflafaskfsa. Güzel işler döner orada da, helal olsun. Asuka da beklediğim gibi kazanmış, finale çıkamaz sanki Jade'i görürüz gibi orada. Hassan tam eşşek ya alksfşaskfşalskfas, Paul Wight baba gerekeni yapmış. Şu soyunma odası görüntüleri gerçekte görmek vardı AAAHHH AAAHHH.. Lucha'lar da underdog, turnuvada önemli yere gelebilir. Dikkat. Bayağı güzel anlatmışsın maçı içinde hissettim, keyifli oluyor maçları böyle okuması gerisini hayal gücüne bırakarak. Hanımları da tertemiz kullanmışsın, Copeland'ın kazanmasına üzüldük nefret ediyoruz kendisine AEW'a gittiğinden beri. Düşündüğüm Copeland vs. Jericho finalinin kokusu arttı iyice, eline sağlık güzel şov.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 145345, member: 23"] Montreal & Bret Hart birlikteliği çok güzel, müthiş hikayeler çıkabilir sadece bu tercihlerden. Turnuva klasikleşmiş olsa da bu tarz durumlarda en rahat, en doğru tercih sanırım. Ağacı da güzel ayırmışsın, finalde müthiş bir matchup izleyeceğimiz kesin. Adam Copeland vs. Chris Jericho çıkabilir oraya ya da Nic Nemeth vs. The Miz, ikisinden birisi olacağını düşünüyorum. Tag Team de ise Top Flight vs. Hardy Boyz izleriz diye tahmin ediyorum. Kadınlar tarafında elin çok güçlüymüş, bakınca fark ettim daha önce gözüme çarpmamıştı. Tahmin yapmak zor oraya ama Rhea Ripley diyelim. Merdiven maçı da güzel tercih, mid-card kemerlerine çok uyuyor gerçekten. Onu kimin kazanacağını kestirmek zor, ana kemerden düşen birisi kazanır gibi diyelim. Hiroshi babanın kazanmasına sevindim, sevdiğimiz 3-5 japondan birisi. Men of the Year segmenti acayip eğlenceli olmuştur şöyle hayal edince laksjdşaskjlkasjda okurken bile özetini eğlendim ufaktan, nays. Bir an def. olduğunu sanıp ortadakinin mala döndüm ama beklediğim olmuş, Top Flight üst tura kendisini atmış. Hassan daha farklı kullanılabilir ileride belki tekli olarak, bu şekilde pek gelecekleri yok gibi duruyor. The Miz face mi olacak dedirtti bi yandan segment, bi yandan kafam karıştı. Sonda tebrik etmesi falan sanırım face Miz izleyeceğiz, severiz. Jade Cargill'in kazanmasına da şaşırmadım. Tüm Hart ailesine toplamışsın cidden laksşgflafaskfsa. Güzel işler döner orada da, helal olsun. Asuka da beklediğim gibi kazanmış, finale çıkamaz sanki Jade'i görürüz gibi orada. Hassan tam eşşek ya alksfşaskfşalskfas, Paul Wight baba gerekeni yapmış. Şu soyunma odası görüntüleri gerçekte görmek vardı AAAHHH AAAHHH.. Lucha'lar da underdog, turnuvada önemli yere gelebilir. Dikkat. Bayağı güzel anlatmışsın maçı içinde hissettim, keyifli oluyor maçları böyle okuması gerisini hayal gücüne bırakarak. Hanımları da tertemiz kullanmışsın, Copeland'ın kazanmasına üzüldük nefret ediyoruz kendisine AEW'a gittiğinden beri. Düşündüğüm Copeland vs. Jericho finalinin kokusu arttı iyice, eline sağlık güzel şov. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
Menü
Giriş yap