BAB EVRENİ Prestige Fight Wrestling

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Prestige Explosion #1
20 Aralık 2023
Montreal, Canada

Montreal Forum

Kameralarımız Montreal Forum'da açılıyor ve ufak bir pyro gösterisinin ardından Hart Attack duyuluyor! Bret Hart müziği eşliğinde ilk Prestige şovunu açıyor. Bret Hart güncel olarak Montreal'de bulunan tek güreş şirketinin ilk şovuna hoş geldiniz diyerek seyircileri fena halde gaza getiriyor. Bret Hart bu şirketi kurmanın kolay olmadığını, bu şirketi kurarken para uğruna milletini bile satanların olduğunu ve Amerika'ya alışan koca bir kitleyi Montreal'e çekmenin çok zor olduğundan bahsediyor. Bret Hart, isim vermek istemese de rosterdaki eksiklere bakarak bunların kimler olduğunun kolayca anlaşılabildiğini söylüyor, ama Bret Hart tüm bunlara rağmen bu şirketi açmaktan vazgeçmemiş ve Kanada bayrağını güreş sektöründe dalgalandıracakmış. Bret Hart bu konuşmalarından sonra biraz soluklanıyor ve artık bu tatsız konuları bırakıp şirketteki belirsiz şampiyonlukların akıbetine geçmek istediğini söylüyor. Bret Hart tüm bu şampiyonluklar arasından sadece biri için klasik bir yol ile, yani turnuva ağacı yöntemi ile ilerleyeceğini söylüyor ve 3 adet turnuva ağacı ekranlarda beliriyor.
1703096966476.png
1703096978775.png
1703096999700.png
Tek turnuva ağacı yöntemi ile ilerlemeyen kemerin Intercontinental Championship olduğunu belirten Bret Hart bunun için ise 4 adet maç duyuruyor, bu maçların kazananları ve ana kemer turnuvasından ilk turda elenenlerin arasında geçen bir merdiven maçıyla bu kemer de sahibini bulacakmış.
Austin Aries vs. Tomohiro Ishii
Big Bill vs. Shelton Benjamin
Daniel Garcia vs. Konosuke Takeshita
Davey Boy Smith Jr. vs. Grayson Waller
Hem de 10 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek Start The Count özel şovuyla! Seyircilerin cheerlarıyla birlikte gelen PRESTIGE! chantleriyle birlikte Bret Hart mikrofonu ağzından uzaklaştırırken kameralar kapanıyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prestige Fight Wrestling Championship Tournament First Round Match
Hiroshi Tanahashi vs. KENTA

Şirketin ilk maçında adeta bir puroresu şöleni hissediyoruz. Seyirciler 10 dakika boyunca kendini Japonya'daymış gibi hissettikten sonra Hiroshi Tanahashi, Texas Cloverleaf ile rakibini pes ettirerek turnuvada bir üst tura yükseliyor. Maçın ardından Hiroshi Tanahashi eline bir mikrofon alarak şirketin sahibi olan Bret Hart'a önyargılı davranmayıp Kanada'da yapılan bu şovda ve Kanada'da bulunan bu şirkette ilk maç spotunu kendisi ve KENTA'ya vererek Japonların da bu şirkete öncülük ettiğini gösterdiği için teşekkür ediyor. Sonrasında ise kameralar kapanıyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kameralarımız arka alanda açılıyor, Men Of The Year ekibi soyunma odalarında rahat koltuklarında otururken önünde içkileri var. İkili kendi aralarında iki adet Meksikalı eziği kendilerine rakip olarak gösterdiği için Bret Hart ile dalga geçiyor. Ethan Page, Penta'nın konuşmasını taklit ederken ikili gülüşüyor ve ringe dönüyoruz.
Prestige Fight Tag Team Championship Tournament First Round Match
Ari Daivari & Muhammad Hassan vs. Top Flight (Dante Martin & Darius Martin)

Kısa süren maçta Ari Daivari takım arkadaşına pek sık tag veremediğinden maçın belli birkaç bölümü adeta bir handikap maçı gibi geçiyor, maç Dante Martin'in 450 Splash'i ile bitiyor ve Top Flight üst tura yükselen ekip oluyor.
Maçın sonrasında kameralar arka alana dönüyor, Renee Paquette'nin yanında The Miz ile eşi Maryse var. Renee Paquette, The Miz'e Adam Copeland ile main eventte yapacağı turnuva maçı hakkında ne düşündüğünü soruyor. The Miz, bu maç için Adam Copeland'ın adına üzüldüğünü belirtiyor, çünkü Miz bu maçta Copeland'ı kendi ülkesinde hem de ilk şovda rezil ederek evine yollayacakmış. Fakat The Miz, Adam Copeland'ı tebrik ederek kendisi gibi Hollywood arenasında yer alan bir diğer güreşçi olduğunu belirtiyor, The Miz sonrasında ise zaten rakibi Copeland'ın bu gece gerçekleştirecekleri maçtan sonra Hollywood'a gitmeyi tekrardan düşüneceğini söylüyor.
Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament First Round Match
Jade Cargill vs. Natalya

Jade Cargill'in çoğunluğunu domine ettiği maçta ara sıra Natalya tecrübesini konuşturarak üstünlüğü ele alsa da Jade Cargill maçı Jaded ile bitirerek adını yarı finale yazdırıyor.
Kameralar Davey Boy Smith Jr.'ın soyunma odasında açılıyor, Smith az önce gerçekleşen maçı izledikten sonra Televizyonu kapatıyor, sonrasında fena halde sinirli şekilde kameralara konuşmaya başlıyor. Natalya'nın bu maçta yenildiğini gördüğünü söylüyor, fakat Hart ailesinin şirketteki ilerleyişi böyle devam etmeyecekmiş ve bizzat kendisi haftaya Grayson Waller'u eziyet çektirerek yenecekmiş. Bu maçtan sonra herkes Hart ailesinin ilerleyişine yavaş yavaş tanık olacakmış. Davey Boy Smith Jr. sözünü bitirdikten sonra kameralar tekrardan ringe dönüyor.
Prestige Fight Wrestling Women's Championship Tournament First Round Match
Asuka vs. Skye Blue

Skye Blue'nun bol bol destek aldığı bu maçın ortalarında Skye Blue, rakibini kendi hareketiyle vurarak Asuka'ya bir Hip Attack yapıyor ama Asuka tuşu atıyor, maçın sonlarında bu sefer Asuka rakibine bir Hip Attack deniyor fakat Skye Blue'da tuşu atıyor, hemen sonrasında ise Asuka rakibine Crossface Chickenwing bağlayarak Skye Blue'yu pes ettiriyor ve yarı finale Jade Cargill'in karşısına çıkmaya hak kazanıyor.
Maçın sonunda arka alanda bir hareketlilik hakim, Ari Daivari & Muhammad Hassan takımı arka alanda adeta terör estiriyor! Daniel Garcia, KENTA, Shelton Benjamin gibi isimlerin yanı sıra Tony Schiavone, Kuroshio Tokyo Japan gibi arka alanda görevli isimler de yerde. Bu sırada yorumcu masasındaki Paul Wight, mikrofonunu çıkararak apar topar arka alana geliyor ve Ari Daivari'ye çok sert bir K.O. Punch yapıştırıyor! Bu sırada Ari Daivari kadınlar soyunma odasının kapısına doğru yuvarlanırken kapı kırılıyor ve duştan yeni çıkmış Stacy Keibler kameralarda gözükürken Stacy Keibler üstünü havluyla sererken bu sırada hala duşta olan Harley Cameron ise üstünü havluyla kapatarak neler olduğuna bakıyor. Bunlara şahitlik eden Muhammad Hassan kadınlar soyunma odasına giriyor ve Stacy ile Harley'e böyle giyinmelerinin yanlış olduğunu en yakın zamanda çarşafla giyinmeye başlamaları gerektiğini bağırarak söylerken arkasında Paul Wight onu ensesinden bir kedi gibi tutup kaldırıyor ve kafasını birkaç kere duvara çarptırdıktan sonra Daivari ile Hassan'ı çuval gibi soyunma odasından çıkarıp soyunma odasındaki kadınlardan özür dileyerek odayı terkediyor. Bu sırada kameralar tekrar ringe dönüyor.
Prestige Fight Tag Team Championship Tournament First Round Match
Lucha Brothers (Penta Oscuro & Rey Fenix) vs. Men Of The Year (Ethan Page & Scorpio Sky)

Lucha Brothers maça çok hızlı başlayarak adeta rakiplerine kin kusuyorlar. İkilinin uyumu rakiplerinin çok üstünde olunca maçın da büyük bir kısmını önde götürüyorlar ve Oscuro'nun Pumphandle Driver'ı ile galibiyeti alıyorlar.
Maç sonrası ring boşalıyor ve Rise Of The Drones duyuluyor! Don Callis yanında Konosuke Takeshita birlikte girişte gözüküyor ve ringe giriyor. Don Callis PFWC turnuvasını gördüğünü ve Bret Hart gibi güreşin köklerinden gelen bir ismin nasıl Konosuke Takeshita gibi yetenekli bir ismin bu turnuvanın dışında bıraktığına anlam veremediğini söylüyor. Bret Hart'ın bu yaptığı rezillikten öte bir şey değilmiş, fakat buna rağmen Konosuke Takeshita kendini IC potasında göstererek merdiven maçında en üste başarıyla çıkan isim olarak kemeri Don Callis Family'e getirecekmiş ve bu olaydan sonra Bret Hart bu yetenekli ismi turnuvaya eklemediği için pişman bile olacakmış. Don Callis sonrasında ise Daniel Garcia'nın şanssız olduğundan bahsetmek istediğini söylüyor, böylesine genç ve yetenekli bir ismin merdiven maçına girmek için çıkacağı maçta sırf rakibi elit bir güreşçi olduğu için yenilmesini Callis bizzat acıyla izleyecekmiş. Don Callis bunları söyledikten sonra tekrar müziği eşliğinde Takeshita ile ringi terkediyor ve görevliler main event için hazırlıklarını yapıyor.
Prestige Fight Wrestling Championship Tournament First Round Match
Adam Copeland w/Beth Phoenix vs. The Miz w/Maryse

The Miz, karısı Maryse ile gelirken Adam Copeland'da karısıyla birlikte geliyor ve Maryse onların girişini korkuyla izliyor. Maçın çoğunluğu Copeland üstünlüğüyle geçerken Maryse her maçta dikkat dağıtmaya çalıştığında Beth Phoenix onu engelliyor, Maryse bir kez daha hakemin dikkatini dağıtmaya çalışırken Phoenix ona dışarıda Glam Slam vuruyor ve Miz bunun üstüne Miz hakeme karısının gördüğü bu muameleye karşılık itiraz ediyor. Bu sırada hakem Beth Phoenix'i ring dışından banlamakla meşgulken The Miz arkasını dönüyor ve Adam Copeland, Spear için rakibine doğru koşuyor ama Miz onu Low Blow ile karşılıyor ve hemen bir Snap DDT yapıyor. Fakat Adam Copeland tuşu atıyor, bu olaydan sonra The Miz biraz daha üstünlüğü ele alır gibi olsa da çok geçmeden Adam Copeland, karısına nazire yaparcasına Glam Slam ile The Miz'in işini bitirerek turnuvada adını bir üst tura yazdırıyor. Maç sonrasında Maryse hemen kocasının durumunu kontrol ederken Adam Copeland galibiyeti kutluyor ve şov sonlanıyor.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Burası da biz uğrayana kadar açılış şovunu paylaşanlardanmış, hemen okumaya koyulalım o zaman.

Turnuva sisteminin kökünü kazıyacağız, bookingin kolayına kaçanların esamesini okutmayacağız… Şaka bir yana turnuvalardaki eşleşmeler fena gözükmüyor, ilk turdaki eşleşmelerin sonucu hayli belli görünse de bundan sonraki turlarda kestirmesi zor maçlar bekliyor gibi bizi. Tana vs. Kenta açılış için güzel düşünülmüş, Tana’nın gereksiz aşka gelişi… Bu adam iyice DEDE oldu ya, yine de razıyız. Daivari & Hassan ikilisini bu maç meclisten dışarı, iyi bir bookingle kullanırsan sana bayağı keyifli senaryoların kapısını açar diye düşünüyorum. Kalemini çekindirme derim bu iki isme sıra gelince, Anti-Amerikan işleri her zaman hayat kurtarır. Cargill rahat galibiyet almış, turnuvadaki favorim bu arada kendisi. Smith segmenti görünce sana Aldis karşılığı kitleyişim geldi aklıma yine puhahahahahahahaha, bu takası asla unutmam. Ooooo Asuka vs. Cargill… Çok kıyak ve çetin bir eşleşme, Cargill buradan zor da olsa sağ çıkar diye düşünüyorum; ki zaten üstte de dedim bence Cargill kazanacak kemeri. Az önce dediğimi uygulamışsın Hassan’a, canlı takip gibi yorumlayınca böyle oluyor. Devam devam, güzel olmuş gayet bu segment. Luchalar da bu turnuvadaki favorim, ama plasesi olarak 3D de var. Bu Takeshita oğlanı ben alacaktım ama draftın büyüsünden unutmuşum kafamdaki bu picki, kaçan balık büyük olurmuş diyelim… Main event ise ismiyle bile kendini izletir, tatlı bir tercih olmuş. Final bence Copeland vs. Jericho olur, mis gibi de geçmişe dayalı hikayesi var. Ama galibini kestirmek güç şimdilik, kestirmeye de gerek yok zaten heyecanına varalım. Eline sağlık.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Burası da biz uğrayana kadar açılış şovunu paylaşanlardanmış, hemen okumaya koyulalım o zaman.

Turnuva sisteminin kökünü kazıyacağız, bookingin kolayına kaçanların esamesini okutmayacağız… Şaka bir yana turnuvalardaki eşleşmeler fena gözükmüyor, ilk turdaki eşleşmelerin sonucu hayli belli görünse de bundan sonraki turlarda kestirmesi zor maçlar bekliyor gibi bizi. Tana vs. Kenta açılış için güzel düşünülmüş, Tana’nın gereksiz aşka gelişi… Bu adam iyice DEDE oldu ya, yine de razıyız. Daivari & Hassan ikilisini bu maç meclisten dışarı, iyi bir bookingle kullanırsan sana bayağı keyifli senaryoların kapısını açar diye düşünüyorum. Kalemini çekindirme derim bu iki isme sıra gelince, Anti-Amerikan işleri her zaman hayat kurtarır. Cargill rahat galibiyet almış, turnuvadaki favorim bu arada kendisi. Smith segmenti görünce sana Aldis karşılığı kitleyişim geldi aklıma yine puhahahahahahahaha, bu takası asla unutmam. Ooooo Asuka vs. Cargill… Çok kıyak ve çetin bir eşleşme, Cargill buradan zor da olsa sağ çıkar diye düşünüyorum; ki zaten üstte de dedim bence Cargill kazanacak kemeri. Az önce dediğimi uygulamışsın Hassan’a, canlı takip gibi yorumlayınca böyle oluyor. Devam devam, güzel olmuş gayet bu segment. Luchalar da bu turnuvadaki favorim, ama plasesi olarak 3D de var. Bu Takeshita oğlanı ben alacaktım ama draftın büyüsünden unutmuşum kafamdaki bu picki, kaçan balık büyük olurmuş diyelim… Main event ise ismiyle bile kendini izletir, tatlı bir tercih olmuş. Final bence Copeland vs. Jericho olur, mis gibi de geçmişe dayalı hikayesi var. Ama galibini kestirmek güç şimdilik, kestirmeye de gerek yok zaten heyecanına varalım. Eline sağlık.
O takası bir nebze @Nature Boy 'un önerisiyle Hart Smith'i Davey Boy Smith Jr. yaparak kurtardığımı düşünüyorum. Nick Aldis'i zaten booklayamayacaktım, o yüzden BWF'i kazıkladık deriz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
O takası bir nebze @Nature Boy 'un önerisiyle Hart Smith'i Davey Boy Smith Jr. yaparak kurtardığımı düşünüyorum. Nick Aldis'i zaten booklayamayacaktım, o yüzden BWF'i kazıkladık deriz.
Smith’i sana vermesem ben de Davey Boy olarak booklardım zaten, @Heartbroken Kid ’e iteleyeceğimiz adamı planlar ters gidince sana iteledik ve karşılıklı iteleşmiş olduk.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,900
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bret Hart açılışta muhtemelen bizim Christian'a da çaktı. :D Roode vs Edge finali isterim ama Jericho vs Edge olacak gibi. Roode'un yanına bence James Storm'u çözmeliydin aga. Ha almaman benim için daha iyi oldu tabii. TTC turnuvasında ise yarı finalde Dudleyz vs Hardyz olacak. Bu Hardyleri ben almayı çok istiyordum ama sağlık olsun. Final ise Hardyz vs Lucha Bros olmalı hatta bir şekilde Dudleyler de dahil olmalı ya. Kadınlar ise Asuka vs Rhea ripley kokuyor gibi. ICC'yi ise Miz alır diye düşünüyorum. ICC için doğru bir isim çünkü.

Kanada şirketinde ME'nin Japonlar arasında olması bence de tuhaf Tana, NJPW'in Kenta ise NOAH'ın aceleri idi. Bu manada güzel maç ama açılışta Kanadalı maçı olmalıydı. Top Flight ekibini sanırım AEW'da TYB'ye karşı bir maçta izlemiştim pandemi dönemi yetenekli çocuklar ve iyi transfer bu bakıma. TNA'de MCMG'ın yaptıklarını bu ekip de bu şirkette yapabilecek potansiyele sahip. Cargill'in Natalya'yı Kanada'da yenmesi güzel bir olay. Natalya, WM18'de Trish'in kaderini yaşamış. Asuka vs Cargill'de ise Asuka net alır ya.

Maçın sonunda arka alanda bir hareketlilik hakim, Ari Daivari & Muhammad Hassan takımı arka alanda adeta terör estiriyor! Daniel Garcia, KENTA, Shelton Benjamin gibi isimlerin yanı sıra Tony Schiavone, Kuroshio Tokyo Japan gibi arka alanda görevli isimler de yerde. Bu sırada yorumcu masasındaki Paul Wight, mikrofonunu çıkararak apar topar arka alana geliyor ve Ari Daivari'ye çok sert bir K.O. Punch yapıştırıyor! Bu sırada Ari Daivari kadınlar soyunma odasının kapısına doğru yuvarlanırken kapı kırılıyor ve duştan yeni çıkmış Stacy Keibler kameralarda gözükürken Stacy Keibler üstünü havluyla sererken bu sırada hala duşta olan Harley Cameron ise üstünü havluyla kapatarak neler olduğuna bakıyor. Bunlara şahitlik eden Muhammad Hassan kadınlar soyunma odasına giriyor ve Stacy ile Harley'e böyle giyinmelerinin yanlış olduğunu en yakın zamanda çarşafla giyinmeye başlamaları gerektiğini bağırarak söylerken arkasında Paul Wight onu ensesinden bir kedi gibi tutup kaldırıyor ve kafasını birkaç kere duvara çarptırdıktan sonra Daivari ile Hassan'ı çuval gibi soyunma odasından çıkarıp soyunma odasındaki kadınlardan özür dileyerek odayı terkediyor. Bu sırada kameralar tekrar ringe dönüyor.

Şu segmentin her detayı muazzam ngjkngklngklg Paul Wight'ın apar topar kalkıp KO Punch attığı sahne aklımda feci canlandı. Stacy Keibler detayı ise muazzam cidden :D En sonunda Hassan'ın harrram diye girmesine gümledim. Muazzam bir segment tam RAE segmenti olmuş aga.

Luchalar finalde abi çok net ya. Rakipleri kim olacak acaba mesele o.

Bu final maçındaki iki adam da kemer sahibi olacak rez aldık. Adam Copeland ismi bana çok yabancı geliyor ya şunu Edge yap reis Allah rızası için ya. Haaa bu arada isim demişken Nic Nemeth denen kişi Dolph Ziggler. Ana kemeri o da alabilir ya da ICC'ye yönelebilir. Bence kemeri ona vermek yerine Edge'e ver. Nic ise birkaç senedir düşen imajını ICC ile toparlayıp öyle kemere yönelsin.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şu segmentin her detayı muazzam ngjkngklngklg Paul Wight'ın apar topar kalkıp KO Punch attığı sahne aklımda feci canlandı. Stacy Keibler detayı ise muazzam cidden :D En sonunda Hassan'ın harrram diye girmesine gümledim. Muazzam bir segment tam RAE segmenti olmuş aga.
Şu lavukları takasla benden alın dedim, almadınız, benden günah gitti. Terörist tayfa alanda!
Adam Copeland ismi bana çok yabancı geliyor ya şunu Edge yap reis Allah rızası için ya. Haaa bu arada isim demişken Nic Nemeth denen kişi Dolph Ziggler.
Olmaz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: