Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 144800" data-attributes="member: 4"><p>Burası da biz uğrayana kadar açılış şovunu paylaşanlardanmış, hemen okumaya koyulalım o zaman.</p><p></p><p>Turnuva sisteminin kökünü kazıyacağız, bookingin kolayına kaçanların esamesini okutmayacağız… Şaka bir yana turnuvalardaki eşleşmeler fena gözükmüyor, ilk turdaki eşleşmelerin sonucu hayli belli görünse de bundan sonraki turlarda kestirmesi zor maçlar bekliyor gibi bizi. Tana vs. Kenta açılış için güzel düşünülmüş, Tana’nın gereksiz aşka gelişi… Bu adam iyice DEDE oldu ya, yine de razıyız. Daivari & Hassan ikilisini bu maç meclisten dışarı, iyi bir bookingle kullanırsan sana bayağı keyifli senaryoların kapısını açar diye düşünüyorum. Kalemini çekindirme derim bu iki isme sıra gelince, Anti-Amerikan işleri her zaman hayat kurtarır. Cargill rahat galibiyet almış, turnuvadaki favorim bu arada kendisi. Smith segmenti görünce sana Aldis karşılığı kitleyişim geldi aklıma yine puhahahahahahahaha, bu takası asla unutmam. Ooooo Asuka vs. Cargill… Çok kıyak ve çetin bir eşleşme, Cargill buradan zor da olsa sağ çıkar diye düşünüyorum; ki zaten üstte de dedim bence Cargill kazanacak kemeri. Az önce dediğimi uygulamışsın Hassan’a, canlı takip gibi yorumlayınca böyle oluyor. Devam devam, güzel olmuş gayet bu segment. Luchalar da bu turnuvadaki favorim, ama plasesi olarak 3D de var. Bu Takeshita oğlanı ben alacaktım ama draftın büyüsünden unutmuşum kafamdaki bu picki, kaçan balık büyük olurmuş diyelim… Main event ise ismiyle bile kendini izletir, tatlı bir tercih olmuş. Final bence Copeland vs. Jericho olur, mis gibi de geçmişe dayalı hikayesi var. Ama galibini kestirmek güç şimdilik, kestirmeye de gerek yok zaten heyecanına varalım. Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 144800, member: 4"] Burası da biz uğrayana kadar açılış şovunu paylaşanlardanmış, hemen okumaya koyulalım o zaman. Turnuva sisteminin kökünü kazıyacağız, bookingin kolayına kaçanların esamesini okutmayacağız… Şaka bir yana turnuvalardaki eşleşmeler fena gözükmüyor, ilk turdaki eşleşmelerin sonucu hayli belli görünse de bundan sonraki turlarda kestirmesi zor maçlar bekliyor gibi bizi. Tana vs. Kenta açılış için güzel düşünülmüş, Tana’nın gereksiz aşka gelişi… Bu adam iyice DEDE oldu ya, yine de razıyız. Daivari & Hassan ikilisini bu maç meclisten dışarı, iyi bir bookingle kullanırsan sana bayağı keyifli senaryoların kapısını açar diye düşünüyorum. Kalemini çekindirme derim bu iki isme sıra gelince, Anti-Amerikan işleri her zaman hayat kurtarır. Cargill rahat galibiyet almış, turnuvadaki favorim bu arada kendisi. Smith segmenti görünce sana Aldis karşılığı kitleyişim geldi aklıma yine puhahahahahahahaha, bu takası asla unutmam. Ooooo Asuka vs. Cargill… Çok kıyak ve çetin bir eşleşme, Cargill buradan zor da olsa sağ çıkar diye düşünüyorum; ki zaten üstte de dedim bence Cargill kazanacak kemeri. Az önce dediğimi uygulamışsın Hassan’a, canlı takip gibi yorumlayınca böyle oluyor. Devam devam, güzel olmuş gayet bu segment. Luchalar da bu turnuvadaki favorim, ama plasesi olarak 3D de var. Bu Takeshita oğlanı ben alacaktım ama draftın büyüsünden unutmuşum kafamdaki bu picki, kaçan balık büyük olurmuş diyelim… Main event ise ismiyle bile kendini izletir, tatlı bir tercih olmuş. Final bence Copeland vs. Jericho olur, mis gibi de geçmişe dayalı hikayesi var. Ama galibini kestirmek güç şimdilik, kestirmeye de gerek yok zaten heyecanına varalım. Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
Menü
Giriş yap