BAB EVRENİ Xtreme Championship Wrestling

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Joey ECW'nun evladı...

Kurtların savaşında eddie yine kazanmış. Adam on senedir tokat manyağı yaptı bu Davey'i ya.

Andrade şansını zorlamasın valla Brock önlü arkalı girer.

Becky vs Bianca maçı güzel geçmiştir.

Santana & Ortiz vs LAX ikinci şovdan gerçeklemese daha iyiydi sanki ama olmuş artık. Garza & Humterbo'nun ise olaylara müdahale olma şekli ve latin takımı hoş ama oraya bir lider lazım.

KO & Zayn bir zahmet kazansın abi ya. The Rock ise çok ilginç bir hamle ECW şirketi için biraz garip karşılasam da olayları merak ediyoruz.

Bu şov çok hızlı gelişmiş. Çok fazla segment vs izleyemedik. Bir sonraki şov telafisi olur.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Dediğimiz gibi de olmuş, ikisinin de pestili çıkmış ama Lesnar'a ceza yok. Ceza bekleyen UCW'ya gitsin yaaaa. Dediğimiz gibi olmuş, dost ayağı göt ayağı diyorsun, yani öyle de demiyorsun da. Andrade öyle bir şey söyledi ki: Ben korkak olmadığım için PPV'de kemeri tuşlanmadan kaybedeceğim! Kadın divizyonunun iki yüzü sayılacak ikili. KO & Zayn, yardakçı tayfayı yer, tabii herhangi biri Ridge Holland tarafından sakatlanmazsa. Bu arada ben olsam Ridge Holland'ı almam, takım olarak Pete Dunne & Sheamus'ı Brawling Brutes yaparım. Hem Pete Dunne biraz daha öne çıkar, hem de Sheamus'a yardakçıları tarafından savunuluyor gözüyle bakılmaz, fakat bu haliyle de ikisini severiz tabii. Ben Proud N Powerful temiz kazandı, Homicide & Hernandez ikilisi de onların önünü açtı sanıyordum ki yeni LAX kurulana kadar. Bak bu çok beklenmedik oldu, RPG'nin Meksikalı tayfası burada da var herhalde yaaaa, kafayı yedik. Bu nasıl bir main event hacııııı? Kafayı yedik! KO & Zayn'in net galibiyeti şaşırtıcı değil ama dümenden Lesnar ile Rock'ın gelişi ve Rock'ın 3. yatırımcı olması baya ters köşe oldu. Ben buna main event olmaz, main eventte Lesnar bir şeyler yapar diyordum ve yaptı. Ted ile Heyman'ın kesemediği cezayı da bizzat Dwayne Johnson vermiş. Hem de Lesnar'ın anladığı dilden.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Haydaaaaa üçüncü yatırımcı işi çıktı bir de, kimdir acaba bu eleman merak ettik. Edwards ve Richards bana net feuda girerler gibi geliyordu ama maçın sonundaki o ikircikli izlenim biraz aklımı kurcaladı açıkçası, önümüzdeki şovlarda olup bitecekleri takip etmek lazım. Andrade bayağı net konuşmuş, ama Lesnar Baba billurlarını sorgulayana billurlarını yedirir dikkatli olsun. Becky-Bianca şirketin kadınlar divizyonu için ace kapışması potansiyelinde olabilecek bi eşleşme, haftalık şovda harcanması kötü olmuş. Zayn & Owens ikilisi bana sebepsiz yere pamuk ipliğinde gibi geliyor, 15 seneden bu yana bize izlettikleri olay örgülerinden kaynaklı olsa gerek. Ahaaaaa LAX kuruldu demek, o tayfa kadroda toplanmışken bu hamlenin gelmemesi ayıp olurdu zaten. LANNNNN MAIN EVENTTE NELER OLMUŞ ÖYLE. Tıpkı geçen haftaki gibi şahane ama geçen haftanın üzerine çıkan bi main event. Üçüncü yatırımcı olarak The Rock hamlesi inanılmaz cezbetti bizi, random gibi gözüken bir main eventin bu hale evrildiği şovlara bayılıyoruz. Eline sağlık abı.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
6lj63af.png


23 aralık 2023, cuma
xcw: rebirth #2

hammerstein ballroom
manhattan, new york city


s2sf9ms.png

Joey_Styles_bio.png


XCW’un 2. şovu başlıyor! Geçen hafta yaşanan tüm bu kaosun ardından ikinci şovu Joey Styles açıyor! Joey Styles geçen hafta yaşanan tüm bu durumlardan dolayı Paul Heyman ve Ted DiBiase Sr.’ün bir haftalık müşahede altında tutulacağını ve bundan dolayı bu şovun işleyişinin 3. yatırımcımız tarafından gerçekleştirileceğini söylüyor. Kendisi geçen haftaki şeylerin bir daha yaşanmaması için çok sıkı önlemler almış ve geçen haftakine benzer bir şey yaşatmaya çalışan olursa sonuçlarına katlanacağını söylemiş Styles’a. Ayrıca tüm bu ambiyansı değiştirmek için bu hafta gerçekleşecek olan maçların tamamının kuralsız olacağını söylüyor Styles. Arena yine cayır cayır yanmaya başlıyor ve devam ediyoruz…


s2sf9ms.png


Entrance%2B1.gif
Entrance%2B1.gif


Eddie Edwards def. Davey Richards

İlk maçımız, geçen hafta sözleşen iki dost arasında gerçekleşiyor. Maç içerisinde oldukça dostane geçse de, maçın sonlarına doğru sertliğin dozu iyice artıyor. Maçın sonunda Eddie Edwards, Davey Richards’ı gafil avlayıp Achilles Lock ile pes ettiriyor. Maçın ardından Eddie Edwards, Davey Richards’ın elini kaldırsa da ikisinin arasındaki gerilimin biraz da olsa olduğunu kolaylıkla hissedebiliyoruz.

s2sf9ms.png


Backstage%2BTalk%2Bwith%2BTitle.gif


Arka alanda bizleri taze şampiyonumuz Andrade ve Zelina Vega karşılıyor. Andrade geçen hafta yapılan terbiyesizlikten bahsediliyor. Kendisi şirketin ilk şampiyonu olmuş fakat ona, bu anı yaşama şansı bile verilmemiş. Brock Lesnar da azıcık taşak olsa arkasından saldırmaz, karşısına çıkarmış. Fakat bu şirkette kimsenin Andrade’nin karşısına çıkabilecek cesareti yokmuş. Fakat Andrade bu arkadaşlar gibi ezik olmadığından, şirketin ilk Pay-Per-View’inde kemerini birden fazla rakibe karşı koruyacakmış.

s2sf9ms.png


becky-lynch-entrance.gif
Entrance.gif


Becky Lynch def. Bianca Belair

Maç oldukça başa baş geçiyor fakat günün sonunda Becky Lynch, Bianca Belair’i disarm-her ile pes ettirmeyi başarıyor.

s2sf9ms.png


tumblr_p1618k5gmR1u1ljrzo1_540.gif


Arka alanda Sami Zayn ve Kevin Owens karşılıyor bizleri, ikili bugün bir kez daha takım olup gecenin ana olayında Sheamus’un şakşakçılarına karşı olacaklarmış. İkili için bu maçın çok basit geçeceğinden, keşke karşılarına Sheamus’u da koyup öyle yenseler daha keyifli olacağından bahsediyorlar.

s2sf9ms.png


santana-and-ortiz-aew.gif
lax-hernandez-homicide.gif


Santana & Ortiz def. Homicide & Hernandez

Geçen hafta yaşananların ardından bu hafta gerçekleşen maçta, Homicide & Hernandez maçı sonuna kadar üstün götürseler de maçı kazanamıyorlar çünkü… LOS LOTHARIOS’UN SALDIRISINA UĞRUYORLAR. Los Lotharios maçın sonunda Homicide ve Hernandez’i paketleyip maçı Santana & Ortiz’e kazandırıyorlar. İkili Santana & Ortiz’in elini kaldırıyorlar, ardından üstündeki ceketlerin önünü açıyorlar ve bunlar LAX tişörtü! Santana & Ortiz & Los Lotharios’un bu keyifle verdikleri pozun ardından reklamlara gidiyoruz.


Celebration%203.gif
73f532f8987f08c929d3ebd11fc324d7e0c34be2.gif


s2sf9ms.png


kevin-owens-sami-zayn.gif
d0a926b93a652b644de42d69a081b353f32fd75c.gif


Kevin Owens & Sami Zayn def. Brawling Brutes (Butch & Ridge Holland)

Kevin Owens ve Sami Zayn baştan sona üstün götürdükleri maçı rahat bir şekilde kazanıyorlar. Sheamus’ın ringin dışındaki desteği de Brawling Brutes’a yetmiyor. Maçın sonunda Owens ve Zayn arka alanın yolunu tutarken yavaş yavaş, Sheamus ringdeki arkadaşlarıyla ilgileniyor. Fakat Zayn yoluna devam ederken Owens koşa koşa ringe geri dönüyor ve Sheamus’a saldırıyor! Owens Sheamus’u haşat ederken, tüm seyircilerin garip tepkisiyle kameralarımız girişe dönüyor ve bu yerdeki isim… SAMİ ZAYN! Sami Zayn’i girişte yerde görüyoruz, hemen ardından gelen isim ise…

Entrance%2B1.gif


TIPKI GEÇEN HAFTA OLDUĞU GİBİ BU BROCK LESNAR! BROCK LESNAR YÜZÜNDE YİNE O ŞEREFSİZ GÜLÜMSEMESİYLE RİNGE DOĞRU GELİYOR, KEVIN OWENS İSE SİNİRDEN KÖPÜRMÜŞ BİR ŞEKİLDE ONU BEKLİYOR. Lesnar ringe girer girmez Owens’la yumruklaşmaya başlıyorlar! Owens başta fena götürmese de tüm bu yorgunluğun etkisiyle üstünlük Lesnar’a geçiyor ve Lesnar Owens’ı domine etmeye başlıyor. Lesnar yaptığı birkaç suplexle beraber Owens’ın yerden kalkmasını bekliyor AMA BİR SANDALYE DARBESİ İLE YERDE BULUYOR KENDİNİ TIPKI GEÇEN HAFTA ONUN ANDRADE’YE YAPTIĞI GİBİ! BU SANDALYEYİ VURAN KİŞİYSE…

giphy.gif


THE ROCK! YOK ANASININ A*I. THE ROCK BURADA, XCW’DE! THE ROCK KALKMASINI BEKLİYOR LESNAR’IN LESNAR KALKTIĞINDA İSE ROCK BOTTOM GELİYOR! SEYİRCİLER TAMAMEN DELİRMİŞ DURUMDAYKEN ROCK ELİNE MİKROFONU ALIYOR VE GECENİN BAŞINDA DA SÖYLENDİĞİ GİBİ, BÖYLE BİR ŞEYE CÜRRET EDİLİRSE SONUÇLARINA KATLANILACAKMIŞ! BURASI ROCK’UN RİNGİ VE ROCK’UN ŞİRKETİYMİŞ!

giphy.gif


3. Yatırımcının Dwayne “The Rock” Johnson olduğunu öğrendiğimiz bu sonla birlikte, 2. Şovumuzun sonuna geliyoruz.

xcw: rebirth #1
xtreme championship wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
Mübarek Cumalarımızı şenlendiren XCW şovu. Geçen haftanın şampiyon şovu açılışa maşallah dedirterek başlamış Edwards vs Richards harika açılış. LAX olayları çok iyi. Lesnar'ın dominantlığı her zamanki gibi. 3.yatırımcının Rock olması şaşırtıcı ve sağlam iş. Eline sağlık dosto yapmışsın yine şovunu.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
6lj63af.png


6 ocak 2024, cuma
xcw: rebirth #3
hammerstein ballroom
manhattan, new york city

s2sf9ms.png


_oIysd.gif


Şovu Paul Heyman açıyor, kalabalık yanıyor adeta. Paul Heyman ilk şov yaşanılan bazı talihsizlikler yüzünden geçen haftayı doktor gözetiminde geçirmek zorunda kaldıklarını söylüyor. Kendisi aslında böyle ufak tefek olayların ona engel olamayacağını söylüyor fakat doktorların dediğinin üzerine bir şey demek çoğu zaman mümkün olmuyormuş. Bu da o anlardan birisiymiş. Ardından geçen hafta için teşekkür etmek adına, 3. ortağı; Dwayne “The Rock” Johnson’u davet ediyor Heyman.

giphy.gif


The Rock ile Heyman daha önce çalışmış fakat aralarındaki en heyecan verici iş kesinlikle buymuş. The Rock geçen hafta sadece yapması gerekeni yapmış, bu ring onların ringiymiş ve Lesnar değil kim olursa olsun burada her istediğini yapamazmış. Eğer yapmaya kalkışırsa, Rock onların şeker kıçlarına tekmeyi daima basarmış. Rock seyircilerin gazını iyice almışken Paul Heyman araya giriyor ve Rock’a birkaç duyuru yapması gerektiğini hatırlatıyor. Rock bu ortakçılık işlerine henüz adapte olamamış, onun için özür diliyor ve duyurulara geçiyor. Kendisi önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Guilty as Charged’de şirketin Dünya Şampiyonluğunun sahibini bulacağını ve bu kemerin sahibinin ya Sheamus ya da Kevin Owens olacağını söylüyor! Seyircilerden oldukça iyi bir karşılık bulan bu duyurunun devamında Rock, kimsenin bu maça dahil olmasını istemediğini söylüyor. Ne Sami Zayn’in ne de Brawling Brutes’un o yüzden bu maç kafesin içinde gerçekleşecekmiş ve bu kafesten sağ çıkan şirketin ilk Dünya Şampiyonu olacakmış. Devamında Paul Heyman’da bugün iki kadınlar maçının gerçekleşeceğini ve bu maçların galibinin Guilty as Charged’da karşı karşıya geleceğini söylüyor. Ardından da son duyuru için Ted DiBiase Sr.’ü davet ediyor.

aDp2PC.gif


Ted DiBiase Sr.’ün müziği uzun bir süre çalıyor fakat gelen giden yok! Daha sonrasında girişte bir hareketlilik oluyor… bunun sebebi… bir kez daha… BRROOOOOOOCCCCCK LESNAR. Lesnar’ı, Ted DiBiase Sr’ü ağzı bantlı bir şekilde omuzuna almış görüyoruz. Kendisi Guilty as Charged için bir duyuru daha yapmalarını yoksa bu tatlı ortaklarını bir daha görmeyeceklerini söylüyor. Ortağa karşılık, Guilty as Charged’da karşılığında Rocky’i istiyormuş. Anlaşma bu kadar basitmiş. Paul Heyman hayır, olmaz, güvenlik triplerine girse de Rocky onun sözünü kesiyor ve bu maçı kabul ediyor! Lesnar istediğini almış olmanın verdiği keyifle Ted DiBiase’yi oracıkta bırakıyor ve gözden kayboluyor. Paul Heyman ve The Rock‘ın koşarak Ted DiBiase’in yanına gidip, onun sağlığına ikna olduklarını gördüğümüzde bizde reklamlara gidiyoruz.

s2sf9ms.png


Entrance%2B2.gif




Becky Lynch def. Billie Kay vs. Maria vs. Mercedes Martinez


Becky Lynch maçı çoğu zaman üstün götürüp, sonuca ulaştırmayı başarıyor ve rahat bir galibiyet alıyor.

s2sf9ms.png


AVvXsEiL9t3pQh5rJ77ray29Tz4ZCfpc37XeyWdLCmr1SK8NIyofmyvUL2kqlf4eELseScSsORDGaWyVmODWtX61UiWgqi5ecSlZH1gFzOOkm4MdVY13PLM6ejaFxkLZzLRXlUGRSDBY_-ZQbyt3oY_ZOyDFDrNljkr7c0ndIARV-dWApGYq-JnqGIf2QeM8=w200-h113


Arka alanda Andrade ve Zelina Vega’yı görüyoruz, Andrade sıradaki maçı için öncelikle Zelina Vega’ya başarılar dileyip, yanından uğurluyor. Ardından geçen haftaki cesur söylemlerinin, şirketin üst kademesi tarafından hoş karşılandığını hatta bir hak bile elde ettiğini söylüyor. Paul Heyman, Andrade’ye rakiplerinden birisini seçme şansı vermiş. Ve Andrade’de bu şansı, herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini göstermek için kullanacakmış. Ve kendisi rakibi olarak Sami Zayn’ı seçiyormuş. Andrade ayrıca herkesin ikinci şansı kullanamayacağını da uygulamalı olarak gösterecekmiş.


s2sf9ms.png



britt-baker.gif


Britt Baker def. Tessa Blanchard vs. Bianca Belair vs. Zelina Vega

Maçı Britt Baker oldukça sürpriz bir şekilde kazanıyor. Maçın büyük bir çoğunluğu Tessa ve Bianca’nın üstünlüğünde geçmesine karşılık maçın sonlarında bu ikilinin kavgasının daha çok büyümesini fırsat bilen Britt Baker aradan sıyrılıp maçı kazanmayı başarıyor.

s2sf9ms.png


Entrance%2B1.gif
Entrance%2B3.gif


Best Friends def. The Kingdom

Best Friends maçı rahat kazanmayı başarıyor, maçtan sonra da şirketin ilk takımlar şampiyonu olacaklarından bahsediyorlar. İlk haftaki kaza bir daha tekrarlanmayacakmış ve bu şirketteki her Meksikalıyı üst üste koyup şampiyon olacaklarmış.

s2sf9ms.png


0gxap5sual881.gif
Backstage%20Talk.gif


Maçtan sonra kameralarımız arka alana döndüğünde L.A.X ekibini görüyoruz, ekip Best Friends’in promosunu izledikten sonra oldukça keyiflenmişe benziyor. Santana bir lider edasıyla konuşurken, bu şirketteki değişimin beklemesine gerek olmadığını ve ilk günden başlaması gerektiğini söylüyor. Kendisi de bu konuda üzerine düşeni yapmış. Ve bu gençlerin gözlerindeki ışıltıyı, başka hiç kimselerde görmemiş. Santana, Best Friends’in cesaretini takdir ediyormuş fakat karşılarında hiç şansları yokmuş. Ve Guilty as Charged’da Angel & Humberto L.A.X’ı temsil edecekmiş. Ortiz bu karar açıklanır açıklanmaz bozuluyor fakat elinden geldiğince bunu bastırarak ekibin pozuna dahil oluyor.

s2sf9ms.png


Backstage-Talk.gif
200w.gif


Arka alanda tek başına yürüyen bir isim görüyoruz. Bu isim Aiden English! Aiden English yürümeye devam ederken bir anda duraksıyor, çünkü kadraja giren bir isim var. Bu isim… SABU! Sabu yine zorbalıyor Aiden English’i, o sırada kadraja giren bir diğer isim ise arenanın yıkılmasına sebep oluyor adeta… Bu isim… TOMMY DREAMER! Dreamer yılların ona getirdiği kırışıklıklarla beraber uzun bir sürenin ardından bu arenada gözüküyor, Dreamer Sabu’ya yoluna devam et çocuğu sıkıştırma diyor. Sabu, sen de mi buradakiler gibi göt oldun diyor. Çok değişmişsin, benim tanıdığım Dreamer ibneleri benimle birlikte döverdi diyor. Dreamer uzatma falan çekerken, Sabu onu ittirerek ilerliyor. Dreamer Sabu’nun arkasından manalı manalı bakarken ringlere dönüyoruz.

Backstage%2BTalk.gif


s2sf9ms.png


Backstage%2BWalk.gif
Entrance-1.gif


Jake Hager def. Sami Callihan

Oldukça sert geçen maçı Jake Hager kazanmayı başarıyor. Sami Callihan maç sonu kendi performansın memnun olmadığını belli eden hareketler yaparken, Hager galibiyetin tadını çıkarıyor.

s2sf9ms.png


tumblr_ptzs52Oquv1rmv1vdo2_540.gif
e7f270409c42b4bdc853e77ebb2931cc.gif


Arka alanda Ted DiBiase Sr.’ü görüyoruz! Kendisi gecenin ilk saatlerindeki şoku atlatmış gibi gözüküyor. Yanında bu sefer hatunlar olmadan ilerlerken, aradığı şeyleri bulmuşçasına duraksıyor! Bunlar Britt Baker ve Becky Lynch! Ted DiBiase Sr. bilindiği üzere kadınlar divizyonundan sorumlu olduğunu ve bu maça ufak bir ekleme yaptığını belirtiyor hatunlara. Guilty as Charged’da aralarında gerçekleşecek maçta kural olmayacakmış, her şey serbestmiş. Buna Becky Lynch ve Britt Baker olumlu reaksiyon verince kendisi de o kendine has kahkahasını patlatıp topallaya topallaya uzaklaşıyor oradan.

ted-dibiase-wwe.gif


s2sf9ms.png


tumblr_oxn37nsXf81vrqyimo1_500.gif
Entrance%2B1.gif


Sami Zayn def. Eddie Edwards

Maç şölen şeklinde geçiyor adeta, bir an bile durmayan temponun yanında oldukça sert spotlarda görüyoruz. Sami Zayn maç sonunda yaptığı Helluva Kick ile maçı kazanmayı başarıyor. Kendisi galibiyetini kutluyor fakat LA SOMBRA! ŞAMPİYON BURADA! Andrade rakibinin gecesini zehir ediyor ve bu şovu ayakta kapamayı başarıyor.

AVvXsEg-A3hkDesPbVlEzYQW-CmLQxmJOe2AGnYmu3BtCZc9B9bUiw8Kgk0Z5uLbt9P_s1hLKM0tv5G13hduCvGmNYiTnOCt08KaAFhXtmQFOtAB2jQViD0RmzRZCOXBuVlpWlP5kOX5aNcJLBrB7TFZtopBfC48II-9JwF7UTWzzuU-toJSnFrYgaKSq6-Q=w200-h113


xcw: rebirth #3
xtreme championship wrestling
™ & © 2024
all rights reserved
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Aga Rock ve ECW çok başka geliyor bana ya ama rahatsız değilim. Big Show vs Batista gibi bir absürtlük yok kesinlikle. Rock vs Brock ise çok kalın. Becky bir zahmet kazansın. Baker ise bitch modunu açmış. Kanka The Kingdom2ı harcama yauv... Bizim için LAX Homicide & Hernandez & Eddie Kingston'dır ağabey. Sabu'nun Kadifekale kekosu gibi takılması mglnlk Hager gerçekten ECW seyircisi önünde Callihan'ı yense ECW seyircisi ortalığı yıkardı kanka. Ben Ted Sr'dan bikini contest falan beklerdim aga adam no dq ayarlamış. Geçen haftaki main eventlerden sonra bu main event biraz zayıf geldi ama biraz durulmak gerekiyor tabii.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
ECW sevdasını Baytan mı aşıladı bilmiyorum ama güzel bir konsept hatta bence BaB evrenindeki en iyi konsept. Paul Heyman çok doğru bir tercih bu şirket için. Ted DiBiase Sr. aynı ben yaaa. DiBiase'yi yalayan şans bulur divizyonu olmuş tam. Turnuva olayını kullanmayıp değişik yoldan şampiyon belirlemen iyi olmuş dosto, daha kreatif olmuş. Attığım her yorumda diyorum ama yine diyeceğim segmentleri karakteri konuşturarak yazmak bence daha iyi. Öyle yapan bir tek ben varım galiba, daha şovlarını okuyamadığım kişiler var ama. Brock Lesnar'ın yıkımı fena iyiydi, ECW'da yaşansa şu olay (belki de yaşanmıştır) sırıtmaz. Top Heel ve BEASTTTT GİMMİCKLİ BİR LESNARRRR. Fena sarar, güzel olmuş ilk şov.

Her maçk kuralsız yapma işi çok sardı. abı zaten şirketin adı bir kere XTREME yaani. Andrade kendine çok inanmış, Lesnar çatır çutur... Bu arada Lesnar'ın yaptığına ceza çıkmayışı şirketin ne extreme bir şirket olduğunu göstermiş. Tolga'nın da dediği gibi ceza bekleyen UCW'ye gitsin. HER FİRAVUNUN BİR MUSASI VARDIR SENİNKİ DE THE ROCK, LESNAR EFENDİİİİİ. Söylemez'in bookingden bu feud merak uyandırıyor. Kan istyorum, vahşet istiyorum. Eline sağlık dosto.
 
Son düzenleme:

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Tam bu şirkette full time Brock Lesnar ve The Rock izleyeceğiz galiba falan yazacakken ikilinin böyle bir maç için birleşmesi de tatlı oldu. The Rock'ın performansını merak ediyorum, bu arada Lesnar gifi bilerek mi seçildi bilmiyorum ama bağırttı. Becky Lynch, kadın divizyonuna göre çok üstün kalıyor, nasıl yeneceksin ki? Bu kemer galiba mid card gibi olacak şu Kevin Owens vs. Sheamus duyurusundan sonra kafa çorba oldu. Bir şey anlamadık ama okuyoruz. Britt Baker cidden sürpriz oldu, ben Bianca alır diye düşünüyorken araya girip maçı çözmüş. Hacı Best Friends = Dudley Boyz geldi aklıma, Best Friends bookinge meraktan çatladık. LAX fena bir üstünlük kuracak gibi gözüküyor, Best Friends'in karşılarında hiç şansı yok. Sabu'nun gife patladık yaaaaa. Dreamer'in tavır şaşırttı ya, ECW papaz tayfayı satmış. Jake Hager babacıyız yaaaaa, bizim için değeri bilinmemiş bir altın madenidir. Ben bir an bir şey ekleyecek diyince kendi hatunlarından birini maça sokacak sandım, baba bizi ters köşeye yatırdı. Sami Zayn'in galibiyeti zaten barizdi, Andrade ile aralarında geçecek maçı merak ediyorum. Galiba bu maç çoklu olacaktı, karşılarına gelecek rakipleri falan da heyecanla bekliyoruz.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Heyman baba dönmüş, hoş dönmüş. Rock’ın üçüncü ortaklığı cidden aşırı heyecanlandırıyor ya, PPV’de Lesnar vs. Rock görmek de isterim bu arada. Sheamus vs. Owens’a Steel Cage türü eklemek güzel olmuş, ama iki ismin de buddyleri o kafese girmenin yolunu bir şekilde bulurlar. Bu maç öyle ya da böyle karışacaktır. OYYYYYY BENİM TEMİZ KALPLİLİK ŞAKA MI CİDDEN OLACAK LESNAR VS. ROCK. Aşırı draw bir eşleşme gerçekten, Guilty as Charged için açık ara en heyecanlandığım maç. Becky’den hak edilmiş bir galibiyet, bu maçı Becky’den başka bir isim kazansa arıza çıkardı. Andrade vs. Zayn… Kafadan 5 star yazılır bu maça, bir resital bizi bekliyor. Baker galibiyeti çok güzel olmuş, extreme maç performanslarını bildiğim için bu şirketin kadın divizyonuna çok yakıştırıyorum kendisini. BF iyi galibiyet almış ama Meksikalıları üst üste koyma işini unutun hacım, bu adamları Alpersoylemez bookluyor nasıl yenebileceksin ki? Aiden Babaya yapılan bu zorbalığı kınıyoruz derken Tommy Dreamer da reisliğini konuşturup bu zorbalığa daha fazla dayanmamış. Dreamer vs. Sabu izlersek buralar kan gölüne döner yalnız, XCW’dan da tam olarak bunu beklemiyor muyuz zaten? Hager kolay bi galibiyet almış, Callihan’ın bu mağlubiyeti nasıl telafi edeceğini merak ediyorum. Bizim temiz kalp yine devrede ya, Baker’ın extreme maçlardaki kaliteli performansından dem vururken maça no rules işi eklenmiş. Becky’nin de extreme maçlardaki performansı bilindiğine göre 10 numara bir maç bekliyor bizi. Zayn önemli maçından önce kritik bir galibiyet almış ama Andrade baba papazlığını yapmaktan kaçınmamış tabii, Mustafa Karataş şekli PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK deriz. Keyifli bir şovdu, okurken aktı gitti. Eline sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
ddz6ntx-036cc2ce-8db4-470b-9ce9-8460b8286282.png


13 ocak 2024, cumartesi
xcw: guilty as charged
hammerstein ballroom
manhattan, new york city


7j2ic37.png


_oIysd.gif


Şovu bir kez daha Paul Heyman açıyor. Kendisi XCW’un ilk özel şovunda burayı dolduran ateşli kalabalığa teşekkür ediyor öncelikle. Ardından kendisi bu geceki maçlar için kısa bir özet geçmesi gerektiğini söylüyor. Ama sonrasında kalabalığın ateşini gördükçe, sikerler şov başlasın diyor. Arena adeta yıkılrıken, bizde gecemizin ilk maçına geçiyoruz.

7j2ic37.png


z9u4pf2l45m71.gif
britt-baker.gif


XCW Women’s Championship Match
Becky Lynch vs. Britt Baker


Maç yavaş başlayıp, sonrasında asla durmayacak bir tempoya çıkıyor. Sandalyenin, sopaların, masaların havaya uçuştuğu maçta ring neredeyse ilk maçtan kan gölüne dönüyor. Maçın sonlarına doğru Becky Lynch, kullandığı Kendo ile beraber Britt Baker’e Dis-Arm-Her yapıyor. Britt Baker maç boyunca ne kadar iyi dayanmış olsa da, sonunda dayanamayıp pes ediyor.

Victory%2BAs%2BChampion%2B1.gif

Kazanan ve XCW’nun ilk Women’s Şampiyonu: Becky Lynch


7j2ic37.png


Aiden English vs. Sabu

Bu maç duyurulmamış şekilde gerçekleşiyor. Aiden English maç boyunca kontrollü kalmaya çalışıyor fakat Sabu adeta ürkek bir ceylanın üzerine gidermişçesine hamleler yapıyor. Maçın sonuna doğru Sabu üstünlüğünü iyice pekiştiriyor fakat…


ihHLKd5.gif

BU TOMMY DREAMER!! Tommy Dreamer Sabu ile hakemin tartışması esnasında Aiden English’in yerde olduğu köşeye gelip, bir zincir veriyor Aiden English’e. Aiden English’te o zinciri takmakta bir an tereddüt etse de, takıyor ve üzerine gelen Sabu’yu tek yumrukta yere seriyor! Yerde kanlar üzerinde yatan Sabu’nun üstünde tuşa gidiyor ve kazanıyor! Aiden English başarıyor! Maçtan sonraki görülmeye değer çocuksu sevincinin ardından kameralarımız Tommy Dreamer’i arıyor fakat kendisi çoktan ortadan kaybolmuş durumda.

Celebration%2B2.gif

Kazanan: Aiden English


7j2ic37.png


tumblr_ptzs52Oquv1rmv1vdo2_540.gif

Röportaj alanında Charly Caruso’nun yanında şirketin ilk Women’s Şampiyonu Becky Lynch var. Becky maçın kendisi için ne kadar zor geçtiğinden fakat tüm bu zorlukları aşıp ilk şampiyon olmanın önemini anlatırken oraya Aiden English geliyor ve “Başardım, başardım!” dışında tek bir kelime etmeden her önüne gelene sarılıyor. Hanımlarda bu davete icabet ederken, Aiden English oradan ayrılıp, arka alandaki her görevliye sarılırken biz de röportajımızı sonlandırıp sıradaki maçımıza geçiyoruz.

7j2ic37.png


Entrance%201.gif


Sıradaki maçımızın Tag Team Championship için gerçekleşeceğini ve bu maçın bir merdiven maçı olacağı açıklanıyor! Katılımcılardan öncelikle belli olan L.A.X’ı temsilen Angel Garza & Humberto Carillo geliyor. Ve rakiplerini beklemeye başlıyorlar.

Best-Friends-Entrance.gif

Best Friends! Geçen haftaki başarılı performanslarının karşılığında onlar da burada! Best Friends ve L.A.X son rakiplerini beklemeye başlıyorlar…


Entrance%2B2.gif

The Kingdom! Geçen haftaki mağlubiyetin ardından intikam almak istercesine ringin yolunu tutuyorlar. Bu sefer yanlarında Maria’da var.


XCW Tag Team Championship Match
Best Friends vs. L.A.X (Angel Garza & Humberto Carillo) vs. The Kingdom


Maçın sonlarına doğru tempo iyice artmışken, Best Friends üstünlüğü yavaş yavaş ele geçiriyor. İkili önce The Kingdom’u devamında da L.A.X’ı yere seriyor ve merdivenlere tırmanıyorlar şirketin ilk takımlar şampiyonu olmak için…

AMA SANTANA & ORTIZ BUNA İZİN VERMİYOR! Santana ve Ortiz onları merdivenin tepesinden indiriyor! Devamında Santana, Angel’in; Ortiz’de Humberto’nun koluna giriyor ve onların merdiven basamaklarını tırmanmasını sağlıyorlar. İkili aldıkları tüm bu hasarlardan dolayı yavaş yavaş merdivenin basamaklarını tırmanıyorlar…

FAKAT MERDİVENLE BERABER YERE DÜŞÜYORLAR! ÇÜNKÜ HOMICIDE & HERNANDEZ’İN DE SÖYLEYECEKLERİ VAR! Homicide ve Hernandez önce Santana ve Ortiz’i yere seriyor devamında da Angel Garza ve Humberto’yu merdivenin tepesinden ringin zeminine yapıştırıyorlar. Homicide ve Hernandez estirdikleri terörün ardından hiçbir şeye karışmayıp, arka alanın yolunu tutuyorlar ve tüm bunlardan faydalanan The Kingdom ekibi merdivenlerin basamaklarını yavaş yavaş tırmanıyorlar ve kemere uzanıyorlar…

VE KAZANIYORLAR!


Outside%2BCelebration%2Bwith%2BTitles%2B2.gif

Kazananlar ve XCW’nun ilk Tag Team Şampiyonları: The Kingdom


7j2ic37.png


sonya-deville-backstage-brawl-sonya-deville.gif


Arka alanda bir kargaşanın hakim olduğunu görüyoruz. Ted DiBiase Sr. ve hatunları da orada, herkes bir kavgayı ayırmaya çalışıyor gibi gözüküyor. Bu kavganın tarafları… Bianca Belair ve Tessa Blanchard! Ted DiBiase Sr. ve hatunları kavgayı bir şekilde ayırmayı başarıyor. Ted DiBiase Sr.’ün oldukça öfkeli olduğunu görüyoruz, kendisi de bu tespitimizi destekleyecek nitelikte konuşuyor. İkilinin önümüzdeki hafta maça çıkacağını, kazananın Becky Lynch’in Living Dangerously’de rakibi olacağını fakat kaybedenin Ted DiBiase Sr. buradayken asla Women’s Championship için bir hak kazanamayacağını söylüyor. İkili bir anda buz kesince, Ted DiBiase Sr. hatunlarını da yanına alıp oradan ayrılıyor.

7j2ic37.png


H-pLtB.gif
sami-zayn-pumped.gif


Sıradaki maçımız için öncelikle bu şova gelirken şirketteki ilk şampiyonu ringe alıyoruz, Andrade! Andrade yanında Zelina Vega ile ringin yolunu tutuyor, ardından da kendi seçtiği rakibi olan Sami Zayn geliyor. Ve ikili, belirli olmayan rakibini beklemeye başlıyor…

xD-Z3H.gif

Farklı bir müzik karşılıyor bizleri! Çünkü bu bildiğimiz Jake Hager’ın değil Jack Swagger’in müziği! Swagger bildiğimiz tulumuyla beraber girişte gözüküyor ve hiç fena olmayan bir destek alıyor. Elini göğsüne koyup, WE THE PEOPLE diye bağırdıktan sonra ringin yolunu tutuyor ve hakem tüm kontrolleri gerçekleştirdikten sonra maçı başlatıyor.

XCW World Television Championship Match
Andrade (C) vs. Jack Swagger vs. Sami Zayn


Maç içerdiği isimler sebebiyle oldukça sert bir tempoda geçiyor. Maçın sonlarına doğru Sami Zayn, Jack Swagger’i ekarte etmeyi başarıp, şampiyon Andrade ile bir süreliğine baş başa kalıyor. Sami Zayn köşeye sıkıştırdığı Andrade’ye Helluva Kick vurmak için geliyor fakat hakeme çarpıyor! Çünkü hakemi iten bir isim var bu Zelina Vega! Sami Zayn hakemi kontrol etmek istiyor tüm bu olanları anlamadığı için fakat arkasından bir LOW BLOW GELİYOR! Zelina Vega, şampiyonunun ömrünü uzatıyor adeta! Devamında Andrade hızlıca toparlanıp Sami Zayn’e La Sombra vuruyor! Tuşa gidiyor, Zelina Vega’da hakemi sallıyor tuşu sayması için! Hakem yavaş yavaş toparlanıp tuşu sayıyor, ……..1! ……..2! …….. FAKAT JACK SWAGGER RİNGE GİRİYOR!

ANCAK YETİŞEMİYOR! Andrade bu hengameden şampiyonluğunu kurtarmayı başarıyor! Hemen ringin dışına atıyor kendisini! Jack Swagger burnundan soluyarak Andrade’ye bakıyor fakat Andrade hem şampiyonluğunu hem de kadınını alıp, oradan tüymeyi başarıyor…


Celebration%2Bwith%2BTitle%2B1.gif

Kazanan ve hala XCW World Television Şampiyonu: Andrade


7j2ic37.png


CVjk_R.gif


Arka alanda şampiyonluğunu korumayı başaran Andrade’yi görüyoruz. Charly Caruso hemen Andrade’ye mikrofon uzatıyor. Andrade’nin hissettiklerini tam bize anlatacakken… SAMI ZAYN SALDIRIYOR ARKASINDAN! Zelina Vega çığlık çığlığa yardım istiyor fakat Sami Zayn kendisini kaybetmişçesine yumrukluyor Andrade’yi. Ardından belinden kemeri söküp alıyor! Charly’in Andrade’ye sorduğu soruyu kendisi cevaplıyor, Sami Zayn kendisini bok gibi hissediyormuş. Bugüne kadar temiz oynamaya çalışmış fakat her seferinde karşılaştığı şey canını sıkıyormuş. Bundan sonra oyunu kuralına göre oynayacakmış ve karşısında kimsenin şansı olmayacakmış. Sami Zayn yerdeki Andrade’ye eğilip, bir şeyler söylüyor fakat bunları tam duyamıyoruz. Ardından kemeri Andrade’in üzerine bırakıp oradan ayrılıyor. Zelina Vega’da Andrade’yle ilgilenirken bizde sıradaki maçımıza geçiyoruz.

7j2ic37.png


9-uvf-.gif
Entrance%2B2.gif


XCW World Heavyweight Championship Match
Kevin Owens vs. Sheamus


Kafeste gerçekleşen bu maç zaman zaman ikonik anlara sahne olmakla beraber, çok uzun sürüyor. Maçın sonunda iki isminde yorgun olduğunu tüm hallerinden anlıyoruz, fakat Sheamus maç sonuna kendisini daha iyi saklıyor. Owens’ı yere serdikten sonra yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor kafesten…

kevin-owens-pop-up-powerbomb.gif

FAKAT OWENS ONA FIRSAT VERMEDEN SHEAMUS’U AYAĞINDAN ÇEKİYOR VE YERE DÜŞMEDEN HAVADA POWERBOMBLUYOR! Seyircilerden inanılmaz reaksiyon alan bu hareketten sonra Owens köşede birkaç saniye soluklanıyor. Ardından neyi kaçırdığı aklına gelmişçesine kafese tırmanmaya başlıyor. Kafesin en tepesine yaklaştığında Sheamus onu ayağından yakalıyor!

Fakat Owens onu tekmelerle yere yollamayı başarıyor. Kafesin tepesine çıkıyor ve…

Tıpkı ilk gün olduğu gibi orta parmak çekiyor Sheamus’a! Ardından kafesten inmeyi başarıyor ve yeni şampiyon oluyor!


Celebration%2Bwith%2BTitle%2B2.gif

Kazanan ve XCW’nun ilk World Heavyweight Şampiyonu: Kevin Owens


7j2ic37.png


VPrE.gif
tNZDY.gif


Sırada şovun ana olayı var! Öncelikle The Rock geliyor seyircilerin büyük bir desteğinin altında daha sonrasında ise şirketin ilk günden beri gördüğü en büyük şerefsizi olan Brock Lesnar geliyor yoğun tepkilerle.

Brock Lesnar vs. The Rock

Maç, iki ismin yaşlarını da düşünürsek oldukça yavaş başlıyor. Fakat başından kısa bir süre sonra, ringin dışına taşmayı başarıyor. Ringin dışında ikili güreşmekten ziyade öyle bir kavgaya tutuşuyorlar ki günün sonunda ne ringin köşesindeki demir merdivenler kalıyor ne de spiker masasının üstündeki monitörler. Devamında da Rock uzun süre videolara konu olacak bir Rock Bottom gerçekleştiriyor spiker masasında! Spiker masası yerle bir olmuşken, Rock ve Lesnar’da ondan farklı durmuyorlar. İkisi bir süre yerde kaldıktan sonra maç tekrar ringin içine geçiyor fakat Lesnar maçın sonlarına doğru o kadar büyük bir ağırlık koyuyor ki The Rock’un artık yerden kalkmaya mecali olmadığını görüyoruz. Sayısız suplexlerin arkasına, iki tane de F5 vurmayı başaran Lesnar maçı kazanıyor!


KBpJxQ.gif

Kazanan: Brock Lesnar

Lesnar maçın ardından tatminkar bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor fakat ringe dönüp bir baktığında yerdeki The Rock’un hareketsiz olduğunu görüyoruz. Tüm sağlık ekibi ringin yolunu tutuyor ve The Rock sedyeyle beraber arenadan ayrılırken, şirketin bugüne kadar duyduğu en büyük yuhalamayla beraber Brock Lesnar eşliğinde ilk özel şovun sonuna geliyoruz.


rxDaYW.gif

7j2ic37.png


xcw: guilty as charged
xtreme championship wrestling
™ & © 2024
all rights reserved
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account