BAB EVRENİ Xtreme Championship Wrestling


keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
2,187
Beğeni sayısı
840
PG Nakit
225
Sami Zayn'in motivasyonu güzel. Kendini böyle hypelaması gelecekte iyi işler yapabileceğini gösteriyor. Sheamus'un ikinci maça çıkarkenki geliş gifi öyle böyle bağırtmadı abi. Böyle klişelere sıkan beklenmedik şeyler olması güzel olabilir. Merakla takipteyiz. Prime Time Players'ı da özellikle.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Şöyle hızlıca göz gezdirdim de bayağı sağlam bir şov olmuş. Tam okuyamadım ama haftanın en iyisi bile olabilir. Eline sağlık valla.
Şimdi okuduk. Ben ECW'yu dejenere bulduğumdan bu bab'da "extreme" bokuna yapacağım eleştirileri üzerine alınma dosto. Şov gerçekten iyi bir mantıkla yazılmış. Güreş psikolojisine uygun. Doğan'ın şovunda olduğu gibi şirketin üzerinde heat yaratacak bir durum yok.

Ted DiBiase, Lesnar'a rağmen bu şovun MVP'si olmuş. Sen almasaydın ben alacaktım. Ancak böyle güzel yazıldığını görünce hiç üzülmedim. Bu şirkette bu adamın arkasından gideceğiz.

Sabu ölsün ya. Hiç başka bir şey yazmayacağım.

Sheamus yine sana kaptırdığımız adamlardan. Hayvan gibi iyi maç çıkarmış. Kevin Owens ağlayarak hatıratını yazsın.

Sami Zayn'i görünce mutlu olduk. Face Sami'den iyi çok az şey var. Takipçisiyim.

LAX iç savaşı izlemesi enteresan bir iş olacaktır. Tarafımız Santana & Ortiz.

American Wolves dönüyor sanırım. Takım kadrosu senin de baya güçlü gelecek, anlaşıldı.

Eline sağlık tekrardan. Lesnar'ın alacağı cezayı merakla bekliyorum.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Lesnar'ın alacağı cezayı merakla bekliyorum.
Burası Jim Ross'un şirketi gibi top şirketi mi lan? Tarzı bir açıklamayla devam edilip sonraki şov Lesnar'ın yine çalışanların pataklamasını izledik gibi. @Gloom
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Burası Jim Ross'un şirketi gibi top şirketi mi lan? Tarzı bir açıklamayla devam edilip sonraki şov Lesnar'ın yine çalışanların pataklamasını izledik gibi. @Gloom
Otorite falan yoksa Paul E.’yi niye ciddiye alalım. Yaramaz avratların straponlarının altına yatıyor deriz o zaman.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
şovun iyilik şaka mı abicim sen ne yaptın ya... bir daha okuduk, bir daha bayıldık. senin bu ted dibiase sr'ü kullanış muhteşem ya geçen bab da tek şovluk da olsa muhteşem kullanmıştım, burada da muhteşem giriş yapmış şirkete. umarım bu sefer devamı gelir :d Paul Heyman'ın konuşması da inanılmaz iyi, her söylediği o ECW ruhunu ve geri dönüşün etkileyiciliğini gözümüzün içine sokmuş. aiden english & sabu ikilisi? kocaman bir soru işareti kafada şu anlık aiden english hiç kafada oturmuyor şirket konseptinde ancak bir şekilde evriltirsen karakteri ki acayip bir şey çıkabilir. sağlam dayak yemiş sabu'dan, buranın tadını sabu'dan dayak yiye yiye öğrenirsin zaten kardeş... ve aiden'ın aksine bu ringe bir kişi ne kadar yakışabilecekse o kadar yakışacak iki isim. muhteşem pickler ikisi de. callihan çok başka şeyler izletecektir bize günler, aylar ilerledikçe. favori maçlarımızı sunacaktır bu şirketteki belki de. kan dozajının a.. koyabilecek birisi. sami zayn.. dünyanın en iyi güreşçisi galiba ya. başka seviyoruz. buranın muhallebi çocuğu gibi dursa da herkesten daha taşşaklı olduğuna kalıp basarız. bunu da gösterecektir. sheamus'ın kazanmasına şaşırdım burada. owens da buraya en yakışan adamların başını çekiyor, sheamus da keza öyle. ana kemer potasında izleyebileceğimiz isimler. owens kaybına rağmen zirvenin peşini bırakmayacaktır ki orta parmak da bizi mutlu etti. abi sen kadınlar işine girersen sıçarsın ama ya tat tuz bırakmadın. becky ADAMLIĞINI konuşturup kemeri alır diyelim. ted dibiase şunlarla pavyon yapsın. homicide & hernandez vs. santana & ortiz feudu kulağa acayip iyi geliyor. getto style. homicide'in tarafında olacağız. best friends yalama olur burada. eddie edwards.. büyük seviyoruz bu adamı da süper pick. maçtan da galip ayrılır diye umuyorum eski dostuyla olacak. sheamus'un gelmesi krize soktu. ama sen kemeri andrade'ye verirsen burada infial yaratırsın. umarım mid-card olduğu içindir. yoksa isyan bayrağı çekilecek. BABA. BU KADAR İYİ DEBUT YAPTIRILABİLİRDİ BROCK LESNAR'A. KUSURSUZ.. Yönetimin reaksiyonunu merakla bekliyoruz. Paul Heyman'a yapması keyiften öldürdü de Ted Dibiase babaya sen hayırdır? Kusursuz şov olmuş abi, eline sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
6lj63af.png


29 aralık 2023, cuma
xcw: rebirth #2

hammerstein ballroom
manhattan, new york city


s2sf9ms.png

Joey_Styles_bio.png


XCW’un 2. şovu başlıyor! Geçen hafta yaşanan tüm bu kaosun ardından ikinci şovu Joey Styles açıyor! Joey Styles geçen hafta yaşanan tüm bu durumlardan dolayı Paul Heyman ve Ted DiBiase Sr.’ün bir haftalık müşahede altında tutulacağını ve bundan dolayı bu şovun işleyişinin 3. yatırımcımız tarafından gerçekleştirileceğini söylüyor. Kendisi geçen haftaki şeylerin bir daha yaşanmaması için çok sıkı önlemler almış ve geçen haftakine benzer bir şey yaşatmaya çalışan olursa sonuçlarına katlanacağını söylemiş Styles’a. Ayrıca tüm bu ambiyansı değiştirmek için bu hafta gerçekleşecek olan maçların tamamının kuralsız olacağını söylüyor Styles. Arena yine cayır cayır yanmaya başlıyor ve devam ediyoruz…


s2sf9ms.png


Entrance%2B1.gif
Entrance%2B1.gif


Eddie Edwards def. Davey Richards

İlk maçımız, geçen hafta sözleşen iki dost arasında gerçekleşiyor. Maç içerisinde oldukça dostane geçse de, maçın sonlarına doğru sertliğin dozu iyice artıyor. Maçın sonunda Eddie Edwards, Davey Richards’ı gafil avlayıp Achilles Lock ile pes ettiriyor. Maçın ardından Eddie Edwards, Davey Richards’ın elini kaldırsa da ikisinin arasındaki gerilimin biraz da olsa olduğunu kolaylıkla hissedebiliyoruz.

s2sf9ms.png


Backstage%2BTalk%2Bwith%2BTitle.gif


Arka alanda bizleri taze şampiyonumuz Andrade ve Zelina Vega karşılıyor. Andrade geçen hafta yapılan terbiyesizlikten bahsediliyor. Kendisi şirketin ilk şampiyonu olmuş fakat ona, bu anı yaşama şansı bile verilmemiş. Brock Lesnar da azıcık taşak olsa arkasından saldırmaz, karşısına çıkarmış. Fakat bu şirkette kimsenin Andrade’nin karşısına çıkabilecek cesareti yokmuş. Fakat Andrade bu arkadaşlar gibi ezik olmadığından, şirketin ilk Pay-Per-View’inde kemerini birden fazla rakibe karşı koruyacakmış.

s2sf9ms.png


becky-lynch-entrance.gif
Entrance.gif


Becky Lynch def. Bianca Belair

Maç oldukça başa baş geçiyor fakat günün sonunda Becky Lynch, Bianca Belair’i disarm-her ile pes ettirmeyi başarıyor.

s2sf9ms.png


tumblr_p1618k5gmR1u1ljrzo1_540.gif


Arka alanda Sami Zayn ve Kevin Owens karşılıyor bizleri, ikili bugün bir kez daha takım olup gecenin ana olayında Sheamus’un şakşakçılarına karşı olacaklarmış. İkili için bu maçın çok basit geçeceğinden, keşke karşılarına Sheamus’u da koyup öyle yenseler daha keyifli olacağından bahsediyorlar.

s2sf9ms.png


santana-and-ortiz-aew.gif
lax-hernandez-homicide.gif


Santana & Ortiz def. Homicide & Hernandez

Geçen hafta yaşananların ardından bu hafta gerçekleşen maçta, Homicide & Hernandez maçı sonuna kadar üstün götürseler de maçı kazanamıyorlar çünkü… LOS LOTHARIOS’UN SALDIRISINA UĞRUYORLAR. Los Lotharios maçın sonunda Homicide ve Hernandez’i paketleyip maçı Santana & Ortiz’e kazandırıyorlar. İkili Santana & Ortiz’in elini kaldırıyorlar, ardından üstündeki ceketlerin önünü açıyorlar ve bunlar LAX tişörtü! Santana & Ortiz & Los Lotharios’un bu keyifle verdikleri pozun ardından reklamlara gidiyoruz.


Celebration%203.gif
73f532f8987f08c929d3ebd11fc324d7e0c34be2.gif


s2sf9ms.png


kevin-owens-sami-zayn.gif
d0a926b93a652b644de42d69a081b353f32fd75c.gif


Kevin Owens & Sami Zayn def. Brawling Brutes (Butch & Ridge Holland)

Kevin Owens ve Sami Zayn baştan sona üstün götürdükleri maçı rahat bir şekilde kazanıyorlar. Sheamus’ın ringin dışındaki desteği de Brawling Brutes’a yetmiyor. Maçın sonunda Owens ve Zayn arka alanın yolunu tutarken yavaş yavaş, Sheamus ringdeki arkadaşlarıyla ilgileniyor. Fakat Zayn yoluna devam ederken Owens koşa koşa ringe geri dönüyor ve Sheamus’a saldırıyor! Owens Sheamus’u haşat ederken, tüm seyircilerin garip tepkisiyle kameralarımız girişe dönüyor ve bu yerdeki isim… SAMİ ZAYN! Sami Zayn’i girişte yerde görüyoruz, hemen ardından gelen isim ise…

Entrance%2B1.gif


TIPKI GEÇEN HAFTA OLDUĞU GİBİ BU BROCK LESNAR! BROCK LESNAR YÜZÜNDE YİNE O ŞEREFSİZ GÜLÜMSEMESİYLE RİNGE DOĞRU GELİYOR, KEVIN OWENS İSE SİNİRDEN KÖPÜRMÜŞ BİR ŞEKİLDE ONU BEKLİYOR. Lesnar ringe girer girmez Owens’la yumruklaşmaya başlıyorlar! Owens başta fena götürmese de tüm bu yorgunluğun etkisiyle üstünlük Lesnar’a geçiyor ve Lesnar Owens’ı domine etmeye başlıyor. Lesnar yaptığı birkaç suplexle beraber Owens’ın yerden kalkmasını bekliyor AMA BİR SANDALYE DARBESİ İLE YERDE BULUYOR KENDİNİ TIPKI GEÇEN HAFTA ONUN ANDRADE’YE YAPTIĞI GİBİ! BU SANDALYEYİ VURAN KİŞİYSE…

giphy.gif


THE ROCK! YOK ANASININ A*I. THE ROCK BURADA, XCW’DE! THE ROCK KALKMASINI BEKLİYOR LESNAR’IN LESNAR KALKTIĞINDA İSE ROCK BOTTOM GELİYOR! SEYİRCİLER TAMAMEN DELİRMİŞ DURUMDAYKEN ROCK ELİNE MİKROFONU ALIYOR VE GECENİN BAŞINDA DA SÖYLENDİĞİ GİBİ, BÖYLE BİR ŞEYE CÜRRET EDİLİRSE SONUÇLARINA KATLANILACAKMIŞ! BURASI ROCK’UN RİNGİ VE ROCK’UN ŞİRKETİYMİŞ!

giphy.gif


3. Yatırımcının Dwayne “The Rock” Johnson olduğunu öğrendiğimiz bu sonla birlikte, 2. Şovumuzun sonuna geliyoruz.

xcw: rebirth #1
xtreme championship wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: