şovun iyilik şaka mı abicim sen ne yaptın ya... bir daha okuduk, bir daha bayıldık. senin bu ted dibiase sr'ü kullanış muhteşem ya geçen bab da tek şovluk da olsa muhteşem kullanmıştım, burada da muhteşem giriş yapmış şirkete. umarım bu sefer devamı gelir :d Paul Heyman'ın konuşması da inanılmaz iyi, her söylediği o ECW ruhunu ve geri dönüşün etkileyiciliğini gözümüzün içine sokmuş. aiden english & sabu ikilisi? kocaman bir soru işareti kafada şu anlık aiden english hiç kafada oturmuyor şirket konseptinde ancak bir şekilde evriltirsen karakteri ki acayip bir şey çıkabilir. sağlam dayak yemiş sabu'dan, buranın tadını sabu'dan dayak yiye yiye öğrenirsin zaten kardeş... ve aiden'ın aksine bu ringe bir kişi ne kadar yakışabilecekse o kadar yakışacak iki isim. muhteşem pickler ikisi de. callihan çok başka şeyler izletecektir bize günler, aylar ilerledikçe. favori maçlarımızı sunacaktır bu şirketteki belki de. kan dozajının a.. koyabilecek birisi. sami zayn.. dünyanın en iyi güreşçisi galiba ya. başka seviyoruz. buranın muhallebi çocuğu gibi dursa da herkesten daha taşşaklı olduğuna kalıp basarız. bunu da gösterecektir. sheamus'ın kazanmasına şaşırdım burada. owens da buraya en yakışan adamların başını çekiyor, sheamus da keza öyle. ana kemer potasında izleyebileceğimiz isimler. owens kaybına rağmen zirvenin peşini bırakmayacaktır ki orta parmak da bizi mutlu etti. abi sen kadınlar işine girersen sıçarsın ama ya tat tuz bırakmadın. becky ADAMLIĞINI konuşturup kemeri alır diyelim. ted dibiase şunlarla pavyon yapsın. homicide & hernandez vs. santana & ortiz feudu kulağa acayip iyi geliyor. getto style. homicide'in tarafında olacağız. best friends yalama olur burada. eddie edwards.. büyük seviyoruz bu adamı da süper pick. maçtan da galip ayrılır diye umuyorum eski dostuyla olacak. sheamus'un gelmesi krize soktu. ama sen kemeri andrade'ye verirsen burada infial yaratırsın. umarım mid-card olduğu içindir. yoksa isyan bayrağı çekilecek. BABA. BU KADAR İYİ DEBUT YAPTIRILABİLİRDİ BROCK LESNAR'A. KUSURSUZ.. Yönetimin reaksiyonunu merakla bekliyoruz. Paul Heyman'a yapması keyiften öldürdü de Ted Dibiase babaya sen hayırdır? Kusursuz şov olmuş abi, eline sağlık.