Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Xtreme Championship Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 154650" data-attributes="member: 4"><p>Heyman baba dönmüş, hoş dönmüş. Rock’ın üçüncü ortaklığı cidden aşırı heyecanlandırıyor ya, PPV’de Lesnar vs. Rock görmek de isterim bu arada. Sheamus vs. Owens’a Steel Cage türü eklemek güzel olmuş, ama iki ismin de buddyleri o kafese girmenin yolunu bir şekilde bulurlar. Bu maç öyle ya da böyle karışacaktır. OYYYYYY BENİM TEMİZ KALPLİLİK ŞAKA MI CİDDEN OLACAK LESNAR VS. ROCK. Aşırı draw bir eşleşme gerçekten, Guilty as Charged için açık ara en heyecanlandığım maç. Becky’den hak edilmiş bir galibiyet, bu maçı Becky’den başka bir isim kazansa arıza çıkardı. Andrade vs. Zayn… Kafadan 5 star yazılır bu maça, bir resital bizi bekliyor. Baker galibiyeti çok güzel olmuş, extreme maç performanslarını bildiğim için bu şirketin kadın divizyonuna çok yakıştırıyorum kendisini. BF iyi galibiyet almış ama Meksikalıları üst üste koyma işini unutun hacım, bu adamları Alpersoylemez bookluyor nasıl yenebileceksin ki? Aiden Babaya yapılan bu zorbalığı kınıyoruz derken Tommy Dreamer da reisliğini konuşturup bu zorbalığa daha fazla dayanmamış. Dreamer vs. Sabu izlersek buralar kan gölüne döner yalnız, XCW’dan da tam olarak bunu beklemiyor muyuz zaten? Hager kolay bi galibiyet almış, Callihan’ın bu mağlubiyeti nasıl telafi edeceğini merak ediyorum. Bizim temiz kalp yine devrede ya, Baker’ın extreme maçlardaki kaliteli performansından dem vururken maça no rules işi eklenmiş. Becky’nin de extreme maçlardaki performansı bilindiğine göre 10 numara bir maç bekliyor bizi. Zayn önemli maçından önce kritik bir galibiyet almış ama Andrade baba papazlığını yapmaktan kaçınmamış tabii, Mustafa Karataş şekli PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK deriz. Keyifli bir şovdu, okurken aktı gitti. Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 154650, member: 4"] Heyman baba dönmüş, hoş dönmüş. Rock’ın üçüncü ortaklığı cidden aşırı heyecanlandırıyor ya, PPV’de Lesnar vs. Rock görmek de isterim bu arada. Sheamus vs. Owens’a Steel Cage türü eklemek güzel olmuş, ama iki ismin de buddyleri o kafese girmenin yolunu bir şekilde bulurlar. Bu maç öyle ya da böyle karışacaktır. OYYYYYY BENİM TEMİZ KALPLİLİK ŞAKA MI CİDDEN OLACAK LESNAR VS. ROCK. Aşırı draw bir eşleşme gerçekten, Guilty as Charged için açık ara en heyecanlandığım maç. Becky’den hak edilmiş bir galibiyet, bu maçı Becky’den başka bir isim kazansa arıza çıkardı. Andrade vs. Zayn… Kafadan 5 star yazılır bu maça, bir resital bizi bekliyor. Baker galibiyeti çok güzel olmuş, extreme maç performanslarını bildiğim için bu şirketin kadın divizyonuna çok yakıştırıyorum kendisini. BF iyi galibiyet almış ama Meksikalıları üst üste koyma işini unutun hacım, bu adamları Alpersoylemez bookluyor nasıl yenebileceksin ki? Aiden Babaya yapılan bu zorbalığı kınıyoruz derken Tommy Dreamer da reisliğini konuşturup bu zorbalığa daha fazla dayanmamış. Dreamer vs. Sabu izlersek buralar kan gölüne döner yalnız, XCW’dan da tam olarak bunu beklemiyor muyuz zaten? Hager kolay bi galibiyet almış, Callihan’ın bu mağlubiyeti nasıl telafi edeceğini merak ediyorum. Bizim temiz kalp yine devrede ya, Baker’ın extreme maçlardaki kaliteli performansından dem vururken maça no rules işi eklenmiş. Becky’nin de extreme maçlardaki performansı bilindiğine göre 10 numara bir maç bekliyor bizi. Zayn önemli maçından önce kritik bir galibiyet almış ama Andrade baba papazlığını yapmaktan kaçınmamış tabii, Mustafa Karataş şekli PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK deriz. Keyifli bir şovdu, okurken aktı gitti. Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Xtreme Championship Wrestling
Menü
Giriş yap