BAB EVRENİ Xtreme Championship Wrestling

Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
730
6lj63af.png


Piyasada savaşın çıkacağını öğrenen Paul Heyman, son dansı için kollarını sıvar. Güreş camiasından dostu olan birkaç yatırımcıyı ikna etmeyi başaran Heyman, hayatındaki en iyi işi olan ECW’i diriltmeye niyetlidir. Bunca yılın sonunda ECW’in tüm haklarını kaybeden Heyman'ın başka fikirleri vardır. Bayanlar ve baylar, karşınızda Paul Heyman’ın yeni ve son işi: Xtreme Championship Wrestling. Unutmayın, eğer bir yerde savaş varsa Paul E. bundan asla kaçmaz, sonunda kaybetmek olsa bile.

**Haftalık şovlar, XCW: Rebirth adıyla yayınlanacak.**

Yönetim Kadrosu
Paul Heyman
Ted DiBiase Sr
.
Dwayne "The Rock" Johnson

Spiker Masası
Tazz
Joey Styles
Nigel McGuinness

Anonsör
Joel Gertner

Röportaj
Charly Caruso

Hakem
Brad Maddox

Roster
Abyss
Aiden English
Andrade El Idolo
Angel Garza
Apollo Crews
Becky Lynch
Bianca Belair
Billie Kay
Britt Baker
Brock Lesnar
Brooke Tessmacher
Butch
Chris Hero
Chuck Taylor
Darby Allin
Darren Young
Davey Richards
Deuce
Domino
Eddie Edwards
Hernandez
Homicide
Humberto Carillo
Jake Hager
Keith Lee
Kevin Owens
Maria
Matt Taven
Mercedes Martinez
Mike Bennett
Ortiz
Peyton Royce
Ridge Holland
Sabu
Sami Callihan
Sami Zayn
Santana
Sheamus
Tessa Blanchard
Timothy Thatcher
Titus O'Neil
Tommy Dreamer
Trent Baretta
Zelina Vega

Takımlar
Brawling Brutes (Sheamus & Butch & Ridge Holland)
The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett)
Los Lotharios (Angel Garza & Humberto Carillo)
Best Friends (Chuck Taylor & Trent Baretta)
Santana & Ortiz
Homicide & Hernandez
Prime Time Players (Darren Young & Titus O’Neil)
Deuce N Domino (Deuce & Domino)

Şampiyonluklar
XCW World Heavyweight Championship:
Kevin Owens
XCW World Television Champion: Andrade
XCW Tag Team Championship: The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett)
XCW Women's Championship: Becky Lynch

Haftalık Şovlar

XCW: Rebirth #1
XCW: Rebirth #2
XCW: Rebirth #3

Pay-Per-View Listesi
Guilty as Charged
Living Dangerously
Extreme Warfare
Barely Legal
Three Way Dance
Wrestlepalooza
Heat Wave
Hardcore Heaven
UltraClash
November to Remember
December to Dismember

 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,684
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
Abi pickler çok sağlam burada ya, bayağı almak istediğim adam vardı rosterda. Sheamus, Owens, Zayn vb. MOXLEY VERELİM ECW VERELİM DEDİK ALMADIN YAZIKLAR OLSUN. Kalıcı olursa :D sağlam bir şirket olur kesinlikle. Bekliyoruz ilk şovu.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Abı bu akşam da şuraya uğramasaydım adam ELLA içerek intihar edecekti ya, böyle bir genci kaybetmemek için direkt konuya attım kendimi. Hayırlı uğurlu olsun…

Roster gayet güzel gözüküyor, her telden adam var ve bu da booking çeşitliliğinde elini hayli rahatlatır diye düşünüyorum. Aiden English’i arada spiker masasında da kullanırım bu arada, billur gibi sesiyle renk katacaktır.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
730
6lj63af.png

22 aralık 2023, cuma
xcw: rebirth #1

hammerstein ballroom
manhattan, new york city


s2sf9ms.png


_oIysd.gif

Salon adeta yıkılıyor, seyircilerin tüm E-C-Dub tezahüratlarının arasında Paul Heyman’ın müziği duyulunca işin rengi iyice değişiyor, salonun üzerimize yıkıldığını hissettiğimiz anlarda Paul Heyman suratında kocaman bir gülümsemeyle ringe giriyor. Paul Heyman dakikalarca ona yapılan tezahüratların bitmesini bekliyor, fakat bitmeyeceğini anlayınca hafif azalır azalmaz konuşmasına başlıyor. ECW’u diriltmenin onun için olan öneminden bahsediyor, o kadar önemliymiş ki ölmeden önce yapılacaklar listesinde başı çekiyormuş ve şu saatten sonra şu ringin ortasında ölüp gitse sikinde bile olmazmış. Çünkü bu an, her şeye değermiş. Fakat bunu gerçekleştirmek sadece ona bağlı değilmiş, her şeyden önce buradaki insanlara bağlıymış. Çünkü onlar olmasa ne ECW ne de Paul E. bugün burada olurmuş. Seyircilere minnetini belirten birkaç cümlenin daha ardından Paul Heyman bu minnettarlığını göstermek için bugün tüm seyircilere bir form verileceğini ve bu formda en çok adı çıkan 3 güreşçinin, gecenin sonunda şirketin ilk Televizyon Şampiyonluğu maçına çıkacağını söylüyor. Oylarını gecenin sonuna kadar kullanabileceklermiş ve kendisi de şirketin ilk Televizyon Şampiyonuna kemerini takdim edebilmek için ringin içinde olacakmış! Evet, bu maçın özel hakemi de Paul Heyman olacakmış! Tüm bu duyuruların ardından, şirketin dirilmesinin bir başka sebebine geliyor Paul Heyman. Bunun diğer sebebi de çok sevdiği ortaklarıymış. Ortaklarından birisi bugün ülke dışında olduğu için bizlere katılamayacakmış ama diğer ortağını dünyanın en iyi seyircisine tanıtmayı her şeyden çok istiyormuş. Bayanlar ve baylar karşınızda, Ted DiBiase Sr.!

Entrance%2B2.gif


Ted DiBiase Sr. müziği duyulur duyulmaz ortaya çıkıyor fakat tek başına değil, yanındaki 4 tane ilik gibi hatunla beraber. Bu isimler Ted DiBiase Sr.’un en yakınında duran ve bir yetkisinin olduğunu anladığımız elindeki defterle beraber Brooke Tessmacher, yılların hiçbir şey götürmediği Kelly Kelly, bu ringde görmeyi en son bekleyeceğimiz iki kadın olan Taryn Terrell ve Eva Marie. Fakat seyircinin bu isimleri bu ringde görmeyi beklememesi, görmek istemedikleri anlamına gelmiyor ki tepkilerinden de bunu anlayabiliyoruz. Ted DiBiase Sr.’de bu durumdan en az seyirciler kadar memnun duruyor. Ted DiBiase Sr. güzel ve kısa bir konuşmanın ardından bir müjdeyi de onun vermek istediğini söylüyor. Bu şirkette olması için birisine akıl almaz bir ücret ödediğini ve onu bu gece bu şirkette göreceğimizi söylüyor. Fakat kim olduğunu söylemesine gerek olmadığını, zaten onu gördüğümüzde anlayacağımızı söylüyor. Seyirciyi de merak içinde bırakmanın keyfiyle beraber o meşhur kahkahasını atıyor Ted DiBiase Sr. ve Paul Heyman’la etrafa gülücükler saçıyorlar, ardından biz de reklamlara gidiyoruz.


s2sf9ms.png


aiden-english-entrance.gif


Reklamlardan döndüğümüzde ringin tam ortasında Aiden English’i görüyoruz, fakat kendisi bu ringde o kadar garip duruyor ki bu onu da rahatsız ediyor olsa gerek o da konuşmasına beklediğimizden daha önce başlıyor. Kendisi bu şirketin en çok gelecek vadeden güreşçisiymiş ve zirveye çıkmak için gerekli olan ilk adımı bugün atmak istiyormuş. Bunun için bu gece gerçekleşecek olan şampiyonluk maçı adına herkesten oy istiyor. Fakat karşılığında inanılmaz kötü bir tepkiyle karşılaşıyor, yuhalamadan ziyade kahkahalar duyulurken bu kahkahalar bıçak gibi kesiliyor çünkü gelen kişi Sabu!

sabu-ecw.gif


Sabu bu ringde Aiden gibi ibnelere yer olmadığını, o burada oldukça buranın buram buram taşak kokan bir yer olacağını söylüyor. Ve şu an bu arenada o kokunun gelmediği tek kişi Aiden’miş. Aiden, Sabu’nun ne dediğini çözmeye çalışırken karşılık bile veremeden Sabu ona saldırıyor! Sabu ringin ortasında evire çevire dövüyor Aiden English’i. Sabu, Aiden’i kalkamayacağına ikna olduğu duruma getirince taunt atarak ringden olumlu tepkiler eşliğinde ayrılıyor fakat köşeden destek alarak gözleri dolu, ağzı burnu kan içinde Aiden English’i görünce bu tepkiler gitgide seyrekleşiyor.

s2sf9ms.png


Entrance-1.gif
Entrance%2B5.gif


Sami Callihan def. Chris Hero

Maç oldukça sert geçiyor, başa baş giden maçın sonucunda Sami Callihan maçı kazanmayı başarıyor. Seyirciler iki isme de oldukça iyi tepkiler veriyor maç boyunca ve maçtan da oldukça memnun ayrılıyorlar.


s2sf9ms.png


3add26f81040f3b30c68c59721574162cfa52a76_hq.gif


Arka alanda Charly Caruso’nun yanında Sami Zayn’i görüyoruz. Sami Zayn çocukluğundan bu yana çok büyük bir Paul Heyman hayranı ve çok büyük bir ECW hayranı olduğundan bahsediyor. Ve değiştirilen tek bir harf, onun bu ringde her şeyini vermesine engel değilmiş. Ayrıca Zayn bugünkü maça çıkacağından oldukça emin olduğunu, çünkü bu maçı güzel hale getirebilecek tek kişinin kendisi olduğunu söylüyor. Devamında da burada olmaktan ne kadar mutlu olduğunu bahsederken, seyircilerin de olumlu tepkilerinin ardından tekrar ringe dönüyoruz.

s2sf9ms.png


Entrance%2B1.gif
Entrance%2B1.gif


Sheamus def. Kevin Owens

– Maçta hiçbir alet-edevat kullanılmamasına rağmen maç sertliğin doruklarında geçiyor. İnanılmaz bir maçın sonunda Sheamus çok ani bir Brogue Kick ile Owens’ı avlayıp maçı kazanmayı başarıyor. Seyirciler maçtan o kadar memnun kalıyorlar ki elleriyle vurdukları barikatlar neredeyse yıkılacak. Sheamus da tüm bu olanların gazına geliyor ve Kevin Owens’a maç sonunda elini uzatıyor ancak aldığı tek şey… orta parmak.

Celebration%2B1.gif


s2sf9ms.png


ted-dibiase-wwe.gif


Kameralarımız arka alanda açıldığında Ted DiBiase Sr.’i görüyoruz, kendisi yine şovun başındaki gibi yanında 4 tane ilik gibi hatunla takılıyor. Fakat kameralarımız açısını biraz genişlettiğinde, şirketin tüm kadın divizyonunun orada olduğunu görüyoruz. Ted DiBisae Sr. şirketin kadınlar kısmından kendisinin sorumlu olduğunu söylüyor. Ve bu şirketteki her kadının bir şans hak ettiğini söylüyor. Önümüzdeki günlerde nasıl bir konseptle ilerleneceğinin açıklanacağı ve en kısa sürede kadınlar şampiyonumuzun belli olacağını söylüyor. Fakat konuşmasına devam ederken sözünün önce Tessa Blanchard, ardından Becky Lynch ve onun ardı arkası kesilmeyecek şekilde bölündüğünü görüyoruz. Bu kesilen sözler, gittikçe bir atışmaya dönüşüyor ve tüm kadınlar birbirine giriyor. Ted DiBiase Sr. oradan yanındaki 4 manitayla beraber ayrılıyor ve tüm bu kavgaya kendine has kahkahasını patlattıktan sonra oradan uzaklaşıyor hatunlarıyla beraber.

s2sf9ms.png


Entrance%2B1.gif
Entrance.gif
Entrance%2B1.gif


Homicide & Hernandez def. Best Friends – Oldukça başa baş giden maçın sonucunda Homicide & Hernandez ekibi maçı kazanmayı başarıyor. Galibiyetlerini kutlarken Santana & Ortiz ikilisi arkadan saldırıyor ve onlara İspanyolca küfürler eşliğinde okkalı bir dayak atıyor. Ardından Santana, Homicide’i; Ortiz’de Hernandez’i ayağının altına alıp seyircilere poz keserken arka alana dönüyoruz.

73f532f8987f08c929d3ebd11fc324d7e0c34be2.gif


s2sf9ms.png


Backstage%2BTalk.gif


Arka alanda Charlie Caruso’nun yanında Eddie Edwards’ı görüyoruz, Eddie Edwards doğası gereği güreşin içindeki sertlikten her zaman hoşlandığını, burada olmaktan çok mutlu olduğunu söylüyor herkes gibi. Fakat konuşmasını bölen birisi var, bu isim Davey Richards! İkili yılların ardından çok sıcak bir sarılma gerçekleştiriyorlar. Ve biraz sohbet muhabbetten sonra önümüzdeki hafta gerçekleşecek dostane bir maç için anlaşıyorlar.

Backstage-Talk-with-Title.gif


s2sf9ms.png



Gecenin ana olayı için öncelikle Paul Heyman ringe giriyor, kendisinin üzerinde hakem kıyafeti, elinde de bir kağıt parçası ve bir mikrofon var. Paul Heyman, sırasıyla çoktan aza bu gece seyirciler tarafından en çok yazılan 3 ismi duyuruyor sırasıyla, ilk isim:



Entrance%2B2.gif




ilk isim Sami Zayn! Sami Zayn'in bu gece yaptığı konuşma işe yaramış gibi gözüküyor, sıradaki ismi duyuruyor Paul Heyman;



Entrance%2B1.gif




Andrade! Andrade yanında Zelina Vega'yla birlikte geliyor, bu beklenmedik ismin arkasına son ismi söylüyor Paul Heyman;



Entrance%2B2.gif




BİR KEZ DAHA SHEAMUS? NOLUYOR AMINA KOYAYIM BAKIŞLARI ALTINDA SHEAMUS RİNGE GELİYOR BİR KEZ DAHA. Sanırım bu geceki mücadelesi seyircilerin takdirini kaznamış durumda, Paul Heyman'da şaşkınlığını gizleyemezken, maç başlıyor.



Sami Zayn vs. Andrade vs. Sheamus - XCW World Television Championship Match



Maç inanılmaz bir tempoda başlıyor, Sheamus'un ise git gide azalan kondisyonunu görüyoruz fakat kendisi hala diğer iki güreşçiyle başa çıkmayı başarıyor. Maçın sonlarına doğru Sheamus Sami Zayn'in biletini kesiyor fakat Andrade'de Sheamus'ı gafil avlayıp maçı kazanıyor.



Kazanan ve ilk XCW World Television Şampiyonu: Andrade



Celebration%2Bwith%2BTitle%2B1.gif



AVvXsEjvqaqUJNrq7GD6r9DIl_mvHFpRCESn_SjDlwy7C_WGcEZE0WVJ-cEutO1Ur3MX86URNIB1UAZEiumbADw4YTwgPKJWmltG6q-9mLC1Bq83EEfWklhQKST0myDwKYRxoaQ7lkA0Y7m6cLSK5j7UlhdG0-bSrpQa1mzXtBtvrvyztfiKw36JCUriDeDXtg=w200-h113




Paul Heyman'la beraber Ted DiBiase Sr.'de yeni şampiyonumuzu tebrik ediyorlar fakat Ted DiBiase Sr.'ün suratındaki mutsuzluk bize çok şey anlatıyor. Seyircilere söz verdiği isim tarafından ekilmesinin mutsuzluğu olduğunu anlıyoruz, fakat bir anda Andrade kendisini yer de buluyor... Çünkü bu... bu...



OjC7.gif




BRRRRRRRRRROCKKKKKKK LESSSSSSSNARR!!! Lesnar tek bir yumrukla Andrade'nin amel defterini kapatıyor. Paul Heyman şok içinde Brock Lesnar'a bakıyor fakat Ted DiBiase Sr.'in ağzı kulaklarında! Ted DiBiase Sr.'in bahsettiği kişi Brock Lesnar!!! Brock Lesnar gülerek hem Paul Heyman'a hem de Ted DiBiase Sr.'e bakıyor, ardından Heyman'a birkaç adım yaklaşıyor ve elini uzatıyor... Heyman elini istemeyerek de olsa uzatıyor fakat F5! BROCK LESNAR, PAUL HEYMAN'I EVİNDE YERE SERİYOR! TED DIBIASE SR. ŞOK OLMUŞ BAKIŞLARLA ONA BAKIYOR fakat Brock Lesnar endişe etme dercesine bir bakış atıp arkasını dönüp ringden ayrılıyor. Ted DiBiase Sr. derin bir oh çekiyor...



XDs3c0l.jpg




AMA LESNAR GERİ DÖNÜYOR BİR F5'TE TED DIBIASE SR.'E!!! LESNAR'IN ANASI BACISI KALMIYOR TRİBÜNLER TÜM ARENAYI İNLETİYOR ADETA! BROCK LESNAR İSE HER DUYDUĞU KÜFÜRDE DAHA KEYİFLENİYOR ADETA. İLK ŞOVUMUZ BROCK LESNAR'IN KOYDUĞU TAŞAKLA SONA ERİYOR.



brock-lesnar-laugh.gif




xcw: rebirth #1

xtreme championship wrestling

™ & © 2023

all rights reserved


 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account