BAB EVRENİ Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Rey ve Fale mevzusunun olduğu barda demlenmek isterdim aga :D

Gulak'ın Reed karşısında pek şansı yoktu. Henry ve MVP ise şaırı mistik aga ya. Takımın kuruluş hikayesi bile bir olay yani.

Yota'nın promoyu Akira'ya çevirtmesi olayına gümledim kgngkg Akira İngilizce biliyor muydu acaba? Artık bildiğini farz edeceğiz. Yalnız Yota'nın motivasyonunu anlasam da Fale da bir gaijin idi. Fakat tabii ağırlıklı olarak Japonya'da gelişim gösterdiği için kabul edilebilir diyelim hadi. Lucha House Party & Rey vs Yakuza çekişmesi olacaktır. Ancak Lucha House Party'nin biraz ciddi bir görünüme ihtiyacı var. Onlara galibiyetler vermen lazım. Çünkü Rey ile aralarında uçurum gibi fark var.

Castagnoli bir zahmet kazansın aga Wheeler Yuta kimmiş.

Theory podcastte 4. duvarı yıkmış biraz "şişirilmiş güreşçi" sözü biraz 4. duvarı yıkmış oluyor. Çünkü kayfabe dahilinde adam güçlü ve başarılı ki kazanıyor. Ama motivasyonunu anlıyorum. Miz de bir Fox dönemi bir RAW şovunda sahne arkasından ringe gelerek insanların ilk başta onu küçümsediğini ve USC olduğundan falan bahsetmişti benzer motivasyon ama 4. duvarı yıkmadan yapması daha iyi olurdu. Sonra Cora Jade'in Theory'e küfür etmesine koptum. Theory'nin twitterdaki anon sünni çarlar kadar medeni kadınlara karşı.

JBL'in WAM göndermesi yapması çok iyi. Yalnız JLo gelirse ortalık yıkılır aga ben de Shakira'yı Kalisto'nun menajeri yaparım :DDD

Main eventi beğendim ama Gargano - Theory geçmişi düşünülünce Gargano'nun kazanması daha iyi bir seçenek olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de Theory'nin iki adama saldırmış olması hikayenin devam edeceğinin gösterisi.

Austin Theory bu şirkette yıldızını parlatacak. WWE'de maalesef kör göze parmak sokarcasına bir bookinge kurban gittiği için yıldızı söndü. Burada hak ettiğini alacaktır. Kadro ise çok iyi isimlerle dolu. Sadece takım divizyonunu biraz düşük buluyorum.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Açılış sert başladı. Rey Mysterio bu ne güven hacı? lWo'ya da alınmayan Rey Mysterio'yu 4'e 1'de paket etmişler. Sonucunu tahmin edebildiğimiz bir maçtı, "Büyük" Bronson Reed ağabeyi nasıl kullanacaksın merakla bekliyoruz. Gece kulübünden arka alana nasıl getirdiler lan adamı? Oyyyyyyyyyy! Tarihin en iyi takımı Colon kardeşlere farkını fena bir şekilde belli etmiş. Babaların omzuna kemer yakışır. Mark Henry şovu bırak ama hacı yaaaaaaa. Takımın ilk maçından işler karışıyor gibi, MVP bacaksıza hakkını verir gibi geliyor. 2. şovdan maske çıkartma işi... Sıkıntı. 2. şovdan millet Rey Mysterio'nun maskesinin derdine düştüyse 3. PPV'de Rey Mysterio postalanır gibi. Metalik ile Dorado'da ne kadar yardım etse de 3'lü karşıdakilere karşı anca rezil olur. Kardeşi kardeşe kırdırdın ama yapacak bir şey yok, Claudio babanın alacağı belliydi. Cora Jade ablaya yamuk yapana çizik atarız hacı. Bundan sonra kim olursa olsun Austin Theory'e koyandan Allah razı olsun mottosuyla ilerleyeceğiz. #DIY ikilisinden hangisi kazanırsa lavuğu pert edecektir. Güveniyoruz. Rey Mysterio, JBL'in odasına gelirken Rey'in garibanlık (arkada İsmail Kartal videosu) Bence teklide Rey'in alma şansı yüksek ama PPV'de bir takım maçı yapılır ve orada Japonlar, Meksikalıları benzetir diye bir yorum yapalım. Mehmet Bana'nın listesinden daha çok karı azalmaya başladı, keyiften dört köşe olduk yaaaaaaaaa. Bak bak geldi yine operasyon çocuğu. Seni öldüreceğim, öleceksin. Şovu bu lavuğun kapatmasına fenasal ayar olduk. Tahmin olarak da Cody-Claudio-Theory(maalesef) diyelim.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Rey Mysterio’nun dayak yemesiyle başlayan bir şov… OOHHHHHH KEYİF BOMBASI OLDUK, SENİ İNİM İNİM AĞLATARAK YOLLAYACAĞIZ İSO.JPG MODUNDAYIZ BU ARKADAŞA KARŞI. Bronson Reed (s.a.v.) saygılar baba, böyle bir hükümranlık yok. Maça bak la sanki sene 2009, Henry & MVP takımı güzel bir başlangıç yapmış oldu. Lucha House Party, oğlum babanızı pert ettiler maskesi çıkarılınca mı aklınıza geldi yardım etmek? Aslan Yakuzalar bunların da icabına bakmış ama, %100 Japonuz bu feudda. Maça bak, aynen best friends bitter enemies falan filan. Castagnoli kazanmasa zaten büyük rezillik olurdu. Offff yavrumun podcasti gelmiş, oturur keyifle izleriz bundan sonrasını. Theory’nin ergenlik travmaları gimmickine bayağı dokunuşlar yapmış belli, ama CEW Şampiyonu falan olaman paşam sen, yalnız Cora Jade küfrederken ne seksidir ya… JBL-WAM tensionı feci eğlendirdi bizi, Rey’in o dayaktan ayağa kalkıp maç istemeye gelirkenki yüzsüzlük şaka mıdır? Neyse Yakuza’yı kenardan banlatarak istediğini almış Rey, ama bu fevri Japonlar yerlerinde pek durmayacak gibi geliyor bana. Aha 2 haftadır beklediğim maç gelmiş çatmış, kendilerine yakışır kalitede bir maç daha izletmişler bize. Ciampa’nın ilerlemesi Gargano’ya göre daha çok sevindirdi beni. Ooooooo Theory baskını geldi lan, acaba The Way mi kurulacak diye düşündüm ama Gargano’ya da girişti çocuk. Bu üçlü arasında garip hikayeler dönecek gibi, merakla bekliyoruz. Eline sağlık Doğuş.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
730
Mysterio adamı krize sokarsın ama abi tek sopayla o kadar adamın içine mi girilir ya, avellik vallahi. Bronson Reed'in kazanması normal, Gulak'ın önü çok açık gibi durmuyor. Mark Henry & MVP ağabeylerin kazanmasına sevindik ama onlarında araları çabuk açılacak gibi duruyor, YAKUZA'nın ağırlığı epey hissedilmeye başlamış. Rey'le taştaş geçilmiş sağlamından, Lucha House Party ne kadar gelip kurtarsa da Mysterio'yu, ben Mysterio'nun karizmasının kolay kolay toparlayabileceğini düşünmüyorum. Castagnoli babanın önü açık, bu maçı da bu kadar rahat geçmesine şaşırmadım. Theory'de sağlam bir promo kesmiş, CEW Şampiyonluğu için adaylardan birisi olabilir, niye olmasın. Rey bu haftayı oldukça göz önünde geçirdi, önümüzdeki maçı da kazanır gibi geliyor bana. Ciampa'nın kazanmasına sevindim açıkçası, Gargano'ya kıyasla daha iyi bir seçim. Maç sonu da Theory'in dediklerini gerçekleştirmiş olmasını izledik, önümüzdeki haftalarda git gide yükselecektir. Eline sağlık hoca, gayet güzel şov olmuş.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
klas.png


CEW Clash #3
Arena:
College Park Center - Arlington, Texas
Kanal: PG Network

Royal Blood - Little Monster'la şovumuz başlıyor. Spikerlerin mutlu yıllar temalı açılış konuşmasından sonra turnuva maçıyla şova başlıyoruz.

Turnuva Maçı
Austin Theory vs Tommasso Ciampa


Ciampa başta Theory üstünde üstünlük kursa da Theory maçın sonlarına doğru Ciampa’yı Gargano’ya çarptırmayı başarıyor. Sonrasında bir süre Gargano’ya laflar sallayarak Ciampa’nın geçen hafta sandalyeyle vurup hasar verdiği ensesini hedef alıyor. Bir süre sonra maç tekrar dengelense de Theory hafif üstünlüğü alırken iyice kışkıran Gargano ringe dalıyor. Theory boşluktan faydalanıp turnbuckle pad’i söküyor ve Ciampa’nın ensesini tersten köşeye çarptırıp hızla A-Town Down vuruyor! Tuşa gidiyor ve maçı bitiriyor.
image.png

Kazanan: Austin Theory

image.png


Gargano maçtan sonra tüm hevesini kusarcasına Theory’nin kafasına bir Superkick vuruyor. Ciampa’yı tutuyor. İkili beraber kol kola arka alana dönüyor. Theory onlar döndükten sonra sallanarak ayağa kalkıyor. Eline mikrofon alıyor ve seyircilerin az önce suratına yediği tekmeden zevk aldığını bildiğini söylüyor. Onların kendisi gibi yeteneklere küfür etmek için para ödediğini söylüyor. Düzgün bir fan kitlesi olmadığını çünkü yetenekli olduğu için kıskanıldığını söylüyor. Ama insanların bu işi yıllardır yanlış yorumladığını söylüyor. Bu işte önemli olanın fan kitlesi olmadığını, t*şak seviyesi olduğunu söylüyor. Kendisinden nefret edildiğini çünkü onları eğlendirmek için kendini şaklaban yerine koymadığını söylüyor. Yalnızca işini yaptığını ve parasını kazandığını söylüyor. Okulda zorbalandığı yıllarda seyirciler gibi s*k kafalıları ciddiye almamayı öğrendiğini söylüyor! Bir tane zorbadan bahsediyor. O şu anda araba yıkarken kendisinin burada k*ç tekmelediğini söylüyor. Şampiyonluk kemerini ona cilalatacağını söyleyerek onunla dalga geçiyor. İnsanların artık onu önemsemeleri gerektiğini çünkü 2 hafta sonra turnuva bittiğinde onu şampiyonları olarak anacaklarını söylüyor. Geçmişte kaybettiği maçlar için ringde acı içinde yatarken ona gülen herkes şampiyonluk kemerini beline taktığında ona küfürler edecekmiş. Konuşmasını bitiriyor ve mikrofonu yere atıp gidiyor. Yoğun Boolamalar var. Theory boolamalara tepki olarak sadece pis pis sırıtıyor.

image.png


-----

War Machine vs Mark Henry & MVP


Mark Henry tekrardan tek başına mücadele etmeye çalışıyor fakat Hanson ve Rowe Mark Henry’e 2ye 1 üstünlük kuruyorlar. En sonunda MVP tag alıyor ve o da tek başına mücadele etmeye çalışıyor. Hansonla Rowe ona da üstünlük kuruyor ve işini bitiriyorlar.

Kazanan: War Machine

image.png


Maçtan sonra Henry ve MVP ikilisi tripleşiyor.

-----

Bronson Reed arka alanda bir röportaj veriyor. Röportajda Claudio’yu haşat edeceğini söylüyor. Kemeri beline takıp ilk CEW şampiyonu olacağını söylüyor. Claudio onun yanından sırıtarak geçiyor.

image.png


-----

Turnuva Maçı
Bronson Reed vs Claudio Castagnoli

Maça Reed harbiden iddialı olduğu gibi üstün başlıyor. Fakat Claudio maçın ortalarında üstünlük kuruyor. Maçın sonunda doğru Claudio Neutralizer yapsa da Reed bundan kurtuluyor. Maçın en sonunda Reed bir kez daha üstünlük kuruyor. Ring dışında Claudio’ya doğru öküz gibi koşuyor. Sonrasında barikatta üstüne uçuyor fakat Claudio bundan kaçıyor. Reed bodoslama barikata giriyor. Claudio kendini 7de ringe atıyor. Reed oradan kalkamıyor. Count Out’la Claudio maçı kazanmayı biliyor ve finale adını yazdıran ikinci kişi oluyor.

Kazanan: Claudio Castagnoli

image.png


-----

image.png
image.png
image.png


Bir video klip oynatılıyor. Şov başlamadan 1 saat öncesi. JBL’in WAM’ın dediği dağ ayısı muhabbetini kafaya iyice taktığını ve bir kerhaneye geldiğini görüyoruz. Yanında Flair ve Steamboat var. Steamboat kadınları burada aramanın iyi bir fikir olup olmadığını soruyor. JBL ise piyasada kadın kalmadığını söylüyor. Merdivenlerin orada bir tane eskortu çeviriyorlar. JBL dağ ayılığını bir kez daha konuşturarak eskortu yaptığı işten dolayı aşağılıyor ve ona güreşçi olma teklifiyle geldiğini söylüyor. Kadın bir anda ağlamaya başlıyor. Görevlilere şikayet ediyor. Güvenlik görevlileri üçlüyü kollarından tutup genelevin dışına götürüyor. Flair’la Steamboat kadınlarla böyle mi konuşulur dağ ayısı diyerek JBL’e sövüyor. Sonrasında bizi rezil ettin diyorlar. JBL’de tekrar Simmons’a telefon açıyor ve güreş şirketlerini araştırmasını söylüyor.

-----

Turnuva Maçı
Cody Rhodes vs Zack Sabre Jr.


Maç ortada geçiyor. Sabre submissionlarla üstünlük kurmaya çalışsa da Cody yine brawl’uyla ona karşı koyuyor. Maç sonunda Sabre Cross Armbreaker bağlıyor. Fakat Cody bundan kurtulmayı başarıyor. Cody kaldırarak Sabre’ı yere çakıyor. Sonrasında koşarak bir Cody Cutter yapıyor. Ardından Cross Rhodes’a alıyor fakat Sabre bundan kurtuluyor çevirip Armbara alıyor. Cody bacağıyla ipleri tutuyor. Sabre tam kolundan çeviriyor fakat Cody tersine çevirip Flip Flop N'Fly yapıyor. Sabre bu hareketten sonra geri geri gelerek yanlışlıkla hakemin yüzüne dirsek atıyor. En sonunda Cody bir Cross Rhodes’la yatırıyor. Tuşa gidiyor ve maçı bitiriyor. Fakat Sabre’ın bacağı ipte. Hakem tuşu saydıktan sonra acıyla yüzünü tutuyor.

Kazanan: Cody Rhodes

image.png
image.png


Triple Threat maçı için son finalist Cody olurken Sabre hakemin boğazına yapışıyor ve köşede hakemi zorbalıyor. Güvenlik görevlileri onu ayırıyorlar. Arka alana geçiyoruz.

-----

Cora Jade Podcast #3 Konuk: Rey Mysterio

image.png

Cora, Rey’e hayranlık duyduğunu belirterek başlıyor. Pek çok kişinin çocukluk kahramanı olduğunu söylüyor. Bu konudaki düşüncelerini soruyor. Rey ise bunun onur verici olduğunu söylüyor. Onurdan bahsetmişken tüm Lucha Libre camiasından özür dilediğini söylüyor. Fakat bu gece kendisini affettireceğini söylüyor. Yota Tsuji’yi adil ve temiz bir şekilde ringde ezeceğini ve önceki haftaların acısını çıkartacağını söylüyor. Ona saygıyı öğreteceğini söylüyor.

-----
image.png
image.png


JBL odasında. Sabre sinirle JBL'in odasına giriyor. JBL'e gözleri daha iyi hakemler alması gerektiğini söylüyor. Şirketinin seyir zevkli için ona kendi maçlarını yeni hakemler getireceğini söylüyor. Daha adil ve iyi gören hakemler olacak diye ekliyor. Lanet kemerlerini istemediğini ve tüm divizyonlardan çekildiğini açıklıyor. Şirkete yeni bir kemer getireceğini söylüyor. Bu kemer onun tüm kemerlerinden daha kaliteli olacakmış. JBL'de bu fikri sevdiğini söylüyor. JBL, Sabre’nin bu kemer için olan maçlarına VAR’da getireceğini söylüyor. Bu maçlar tamamen adil ve temiz bitecek. Bu kemerin sahibi el değiştirecekse bu temiz olacak diyor. Kemerini getir ve gel diyor. İkili el sıkışıyorlar.

-----

Main Event
Rey Mysterio vs Yota Tsuji


Maç oldukça sert geçiyor. İkili birbirlerine Allah ne verdiyse girişiyor. Rey hızıyla maçın ortalarında Yota’ya epeyce üstünlük kuruyor. Maçın sonlarına doğru Rey bir 619 vuruyor. Ardından üstüne atlayacakken Yota ani bir low blow atıyor. Hakem Yota’yı diskalifiye ediyor.
image.png

Kazanan: Rey Mysterio

Rey maçı DQ ile kazanıyor fakat Yota yine yeniden üstün olan taraf! Rey’in tepesine çıkıyor ve Rey’i yumrukluyor. Ardından köşeye geçiyor ve Gene Blaster vuruyor. Fakat hayır! Kapşonlu biri aniden ringe dalıyor ve koşan Yota’nın suratına sandalyeyi geçiriyor! Sandalyeyle üst üste darbeler vuruyor! Kapşonlu adam kapşonunu açıyor ve bu Alberto El Patron! Alberto eline bir mikrofon alıyor ve kimsenin Lucha Libre kültürüne saygısızlık yapamayacağını söylüyor. Alberto, Rey’i yerden kaldırırken Yota’nın onlara pis pis sırıtışlarıyla şovun sonuna geliyoruz.

image.png
image.png

 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Açılışa bak aga buram buram NXT kokuyor. Theory şirketin wonder kidi. War Machine bir zahmet kazansın yauv. Reed, Castagnoli'ye salça olur. JBL segmentine anlkdnklf gümledim eskortu güreşçi yapacak ayı oğlu ayı. Cody bir zahmet şu zarganayı yensin ya. JBL'in yeni getireceği kemer yaratıcı olsa da VAR mevzulu bir kemer senaryolarını sıkıştırabilir. Çünkü güreşte şaibeli, hileli galibiyetler hikayelerin büyük çoğunluğunu oluşturuyor. Alberto & Rey ittifakı... Mistik. Şu Yakuza vs Lucha Libre mevzuları şu anda ana konuyu oluşturuyor bakalım.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
#1 Güreş sektöründe JBL'den daha çok irite olduğum bir çar yok herhalde ya. Cody vs Chad maçını muhtemelen bir anlık gaza gelip full yazdın sonra da vazgeçtin. İlk gördüğümde kafayı yemişsin dedim yalan yok, RPG'deki maçların uzunluğu ile kapışır. Cody'nin kazanacağını tahmin etmek güç değildi. Japon devrimi mevzusu iyi işlenirse güzel olabilir ama ben Amerikan güreşinde Puroresu muhabbetine karşıyım, sarmıyor beni. Tolga da dediğim gibi segmentleri yazarken karakterleri konuşturmak bence daha iyi, senin bileceğin iş tabiki de ama öyle yazabiliyorsan yaz dosto. Okuyanı daha çok içine çeker. Main Eventte Japon çetesini ilk icraati olmuş. Buradan hikayeyi Japonya vs Meksika muhabbetine bağlarsan çok hoş olur, eline sağlık.

#2-3 Dediğim muhabbete bağlanıyor gibi. Rey'in içeriye dalıp dayak yemesine bam güm gittik mesela. Senden ricam Turnavı maçı yazmak yerine hangi kemer için olduğunu yaz, takip ederken kolaylık sağlar. Theory, Top Heel olarak çok iyi bir isim. O vibeyi veriyor kesinlikle. Triple Threatten bence Cody alıp kaçacak gibi.

Olm telefondan yazıyom tüm hatlar karıştı 2-3 karışık değerlendirdim kusura kalma vallahi.
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account