Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 151557" data-attributes="member: 79"><p>Mysterio adamı krize sokarsın ama abi tek sopayla o kadar adamın içine mi girilir ya, avellik vallahi. Bronson Reed'in kazanması normal, Gulak'ın önü çok açık gibi durmuyor. Mark Henry & MVP ağabeylerin kazanmasına sevindik ama onlarında araları çabuk açılacak gibi duruyor, YAKUZA'nın ağırlığı epey hissedilmeye başlamış. Rey'le taştaş geçilmiş sağlamından, Lucha House Party ne kadar gelip kurtarsa da Mysterio'yu, ben Mysterio'nun karizmasının kolay kolay toparlayabileceğini düşünmüyorum. Castagnoli babanın önü açık, bu maçı da bu kadar rahat geçmesine şaşırmadım. Theory'de sağlam bir promo kesmiş, CEW Şampiyonluğu için adaylardan birisi olabilir, niye olmasın. Rey bu haftayı oldukça göz önünde geçirdi, önümüzdeki maçı da kazanır gibi geliyor bana. Ciampa'nın kazanmasına sevindim açıkçası, Gargano'ya kıyasla daha iyi bir seçim. Maç sonu da Theory'in dediklerini gerçekleştirmiş olmasını izledik, önümüzdeki haftalarda git gide yükselecektir. Eline sağlık hoca, gayet güzel şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 151557, member: 79"] Mysterio adamı krize sokarsın ama abi tek sopayla o kadar adamın içine mi girilir ya, avellik vallahi. Bronson Reed'in kazanması normal, Gulak'ın önü çok açık gibi durmuyor. Mark Henry & MVP ağabeylerin kazanmasına sevindik ama onlarında araları çabuk açılacak gibi duruyor, YAKUZA'nın ağırlığı epey hissedilmeye başlamış. Rey'le taştaş geçilmiş sağlamından, Lucha House Party ne kadar gelip kurtarsa da Mysterio'yu, ben Mysterio'nun karizmasının kolay kolay toparlayabileceğini düşünmüyorum. Castagnoli babanın önü açık, bu maçı da bu kadar rahat geçmesine şaşırmadım. Theory'de sağlam bir promo kesmiş, CEW Şampiyonluğu için adaylardan birisi olabilir, niye olmasın. Rey bu haftayı oldukça göz önünde geçirdi, önümüzdeki maçı da kazanır gibi geliyor bana. Ciampa'nın kazanmasına sevindim açıkçası, Gargano'ya kıyasla daha iyi bir seçim. Maç sonu da Theory'in dediklerini gerçekleştirmiş olmasını izledik, önümüzdeki haftalarda git gide yükselecektir. Eline sağlık hoca, gayet güzel şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt