Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 147799" data-attributes="member: 102"><p>Rey ve Fale mevzusunun olduğu barda demlenmek isterdim aga :D </p><p></p><p>Gulak'ın Reed karşısında pek şansı yoktu. Henry ve MVP ise şaırı mistik aga ya. Takımın kuruluş hikayesi bile bir olay yani.</p><p></p><p>Yota'nın promoyu Akira'ya çevirtmesi olayına gümledim kgngkg Akira İngilizce biliyor muydu acaba? Artık bildiğini farz edeceğiz. Yalnız Yota'nın motivasyonunu anlasam da Fale da bir gaijin idi. Fakat tabii ağırlıklı olarak Japonya'da gelişim gösterdiği için kabul edilebilir diyelim hadi. Lucha House Party & Rey vs Yakuza çekişmesi olacaktır. Ancak Lucha House Party'nin biraz ciddi bir görünüme ihtiyacı var. Onlara galibiyetler vermen lazım. Çünkü Rey ile aralarında uçurum gibi fark var.</p><p></p><p>Castagnoli bir zahmet kazansın aga Wheeler Yuta kimmiş.</p><p></p><p>Theory podcastte 4. duvarı yıkmış biraz "şişirilmiş güreşçi" sözü biraz 4. duvarı yıkmış oluyor. Çünkü kayfabe dahilinde adam güçlü ve başarılı ki kazanıyor. Ama motivasyonunu anlıyorum. Miz de bir Fox dönemi bir RAW şovunda sahne arkasından ringe gelerek insanların ilk başta onu küçümsediğini ve USC olduğundan falan bahsetmişti benzer motivasyon ama 4. duvarı yıkmadan yapması daha iyi olurdu. Sonra Cora Jade'in Theory'e küfür etmesine koptum. Theory'nin twitterdaki anon sünni çarlar kadar medeni kadınlara karşı.</p><p></p><p>JBL'in WAM göndermesi yapması çok iyi. Yalnız JLo gelirse ortalık yıkılır aga ben de Shakira'yı Kalisto'nun menajeri yaparım :DDD</p><p></p><p>Main eventi beğendim ama Gargano - Theory geçmişi düşünülünce Gargano'nun kazanması daha iyi bir seçenek olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de Theory'nin iki adama saldırmış olması hikayenin devam edeceğinin gösterisi.</p><p></p><p>Austin Theory bu şirkette yıldızını parlatacak. WWE'de maalesef kör göze parmak sokarcasına bir bookinge kurban gittiği için yıldızı söndü. Burada hak ettiğini alacaktır. Kadro ise çok iyi isimlerle dolu. Sadece takım divizyonunu biraz düşük buluyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 147799, member: 102"] Rey ve Fale mevzusunun olduğu barda demlenmek isterdim aga :D Gulak'ın Reed karşısında pek şansı yoktu. Henry ve MVP ise şaırı mistik aga ya. Takımın kuruluş hikayesi bile bir olay yani. Yota'nın promoyu Akira'ya çevirtmesi olayına gümledim kgngkg Akira İngilizce biliyor muydu acaba? Artık bildiğini farz edeceğiz. Yalnız Yota'nın motivasyonunu anlasam da Fale da bir gaijin idi. Fakat tabii ağırlıklı olarak Japonya'da gelişim gösterdiği için kabul edilebilir diyelim hadi. Lucha House Party & Rey vs Yakuza çekişmesi olacaktır. Ancak Lucha House Party'nin biraz ciddi bir görünüme ihtiyacı var. Onlara galibiyetler vermen lazım. Çünkü Rey ile aralarında uçurum gibi fark var. Castagnoli bir zahmet kazansın aga Wheeler Yuta kimmiş. Theory podcastte 4. duvarı yıkmış biraz "şişirilmiş güreşçi" sözü biraz 4. duvarı yıkmış oluyor. Çünkü kayfabe dahilinde adam güçlü ve başarılı ki kazanıyor. Ama motivasyonunu anlıyorum. Miz de bir Fox dönemi bir RAW şovunda sahne arkasından ringe gelerek insanların ilk başta onu küçümsediğini ve USC olduğundan falan bahsetmişti benzer motivasyon ama 4. duvarı yıkmadan yapması daha iyi olurdu. Sonra Cora Jade'in Theory'e küfür etmesine koptum. Theory'nin twitterdaki anon sünni çarlar kadar medeni kadınlara karşı. JBL'in WAM göndermesi yapması çok iyi. Yalnız JLo gelirse ortalık yıkılır aga ben de Shakira'yı Kalisto'nun menajeri yaparım :DDD Main eventi beğendim ama Gargano - Theory geçmişi düşünülünce Gargano'nun kazanması daha iyi bir seçenek olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de Theory'nin iki adama saldırmış olması hikayenin devam edeceğinin gösterisi. Austin Theory bu şirkette yıldızını parlatacak. WWE'de maalesef kör göze parmak sokarcasına bir bookinge kurban gittiği için yıldızı söndü. Burada hak ettiğini alacaktır. Kadro ise çok iyi isimlerle dolu. Sadece takım divizyonunu biraz düşük buluyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt