BAB EVRENİ Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)

Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
El Patron, DIY, Castagnoli gibi almayı planladığımız isimleri kaptırdık bu şirkete, rosteri beğendim ben ama tabanı ve tavanı birbirinden çok ayrı bence. Biraz main-eventer sıkıntısı var gibi ama iyi yazılarak çözülmeyecek iş değil, takipteyiz.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
klas.png


CEW Clash #1
Arena: College Park Center - Arlington, Texas
Kanal: PG Network

Açılış
Şov resmi açılış şarkısı olan "Royal Blood - Little Monster"'la açılıyor. JBL geliyor. Böyle bir iş yapmayı hiçbir zaman düşünmediğini her şeyin eski maçlarını seyrederken kafasında oluşan bir heves olduğunu söylüyor. Güreş sektörünün son zamanlarda bir çöküşe sürüklendiğini ve bu sektörü kalkındırması gerekenlerin yine bu sektörün içindeki adamlar olduğunu söylüyor. Yeni bir devrim için bu şirketi kurduğunu söylüyor. Sonrasında yeni kemerin getirilmesini istiyor. Flair ve Steamboat beraber yeni kemeri getiriyor. Sonrasında beraber kaldırarak seyircilere gösteriyorlar. Yüksek bir cheer var. JBL kemer için bir turnuva duyuruyor. Şovun Cody Rhodes vs Chad Gable ile başlayacağını söylüyor.

Fikstür
Cody Rhodes vs Chad Gable / Zack Sabre Jr. vs Rey Mysterio
Enzo Amore vs Austin Theory / Johnny Gargano vs Tommasso Ciampa
Drew Gulak vs Bronson Reed / Wheeler Yuta vs Claudio Castagnoli
Kazanan 3 kişi Triple Threat maçına çıkıp CEW Şampiyonluğunun sahibi olacak.

Turnuva Maçı
Cody Rhodes vs Chad Gable
Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tye Up'a gidiyor. Cody, Gable'ı hızla headlocka alıyor. İkili iplere dayanıyorlar. Gable, Cody'i üstünden fırlatıyor. Cody iplerden sekiyor. Gable koşarak bacağına sarılıp yüzüstü yere yatırıyor ve üstünde dönerek Front Headlockla kitliyor. Cody'i yerde bir süre kitliyor fakat Cody bir çırpıda kalkıp kolunun kilidini çözüp kolundan çeviriyor ve headlocka alıyor. Headlock Takedownla yatırıyor. Gable'ı yerde kitliyor. Fakat Gable bundan kurtulup bacaklarıyla Cody'nin boynunu kıstırıyor. Cody bir süre sonra kilidi kırıyor ve ikili tekrar ayaklanıyor. Birbirlerine koşuyorlar. Gable hızla Headlock Takedown'a alıp yatırıyor! Cody'i yerde Headlockla kitliyor. Cody bir süre sonra kalkıyor. Gable'ı üstünden fırlatıyor. Ardından Hip Toss'a almak istiyor fakat Gable bu Hip Toss'u tersine çeviriyor. Cody şaşkınca Gable'a bakıyor. Gable ciddiyetini bozmayarak maça olan motivasyonunu belli ediyor. İkili bu sefer Old School Elbow And Collar Tye Up'a girişiyor fakat Gable bir anda bacağını hedef alıyor ve bacağından yatırıp çevresinde tekrar dönerek Front Headlocka alıyor. Cody hızla bunu tersine çeviriyor Front Headlocka alıyor. Gable, Cody'i kaldırıp yere fırlatıyor! Cody şaşkınca bakakalıyor. Sonrasında yere vurarak sinirle yerden kalkıyor. Gable çok motive. Tekrar lock up için birbirlerine yaklaşıyorlar fakat Gable bir anda arkasından kavrıyor ve kaldırıp yere atıyor! Oradan bir headlocka alıyor! Fakat Cody hızla kalkıyor! Üstünden fırlatıyor. Gable iplerden sekiyor. Cody Abdominal Stretch'e alıyor! Gable'ı kavradı! Gable pes mi edecek!? Hayır etmiyor! Kurtulup Hip Toss'la yere yapıştırıyor fakat hayır Cody tersine çevirip bir Arm Drag yapıyor. Cody Gable'ın üstüne yürüyor Gable bir anda Cody'i kavrayıp Belly To Belly Suplex'le yatırıyor. Gable hiç ciddiyetini bozmadan ringin etrafında dönüyor. Cody artık iyice gaza geliyor. Gable Cody'nin üstüne koşuyor Cody sağlam bir yumruğu geçiriyor! Gable yüzünü tutarak yere yığılıyor fakat hızla kalkıyor. Cody bir yumruk daha! Gable sersemleyerek yere düşüyor tekrar kalkıyor. Cody peşine sert yumruklarla devam ediyor. Gable'ı üst üste yumruklarla salladıktan sonra kaldırıyor ve kafasından tutarak Gable'ı ring dışına postalıyor. Sonrasında ring dışına çıkıyor. Gable'ın kafasından tutuyor ve bariyerlere çarpıyor! Bariyerlerin orada kafasını kıstırıyor ve üst üste yumruklar atmaya başlıyor. Sonrasında kafasından tutuyor ve hızla ringposta doğru fırlatıyor! Gable kafasını çok sert çarpıyor! Cody kaldırıp Gable'ı ringe sokuyor. Ardından kendisi de ringe giriyor. Kaldırıyor ve Gable'ı Irish Whipe yolluyor. Gelişine Sleeper Hold bağlıyor!


Gable acı içinde kıvranıyor! Gable kurtulmaya çalışıyor. Başarılı da oluyor. Bir süre sonra Back Suplexe alıp Codyi yatırıyor! Gable ardından Cody'nin sırtından German Suplex için sarılıyor fakat Cody hızla bir dirsek geçirip irish whipe yolluyor. Gelişine bir Elbow Strike vuruyor! Gable sersemleyerek kalkıyor. Cody Back Body Dropla yatırıyor! Hemen peşine iplere koşuyor ve Cody Cutter fakat Gable sırtından kavrıyor ve German Suplex! Tuşa gidiyor 1.. 2.. Kickout! İkili hızla kalkıyor. Gable bunun ardından Cody'e doğru koşuyor. Cody gelişine bir Sleeper Hold daha bağlıyor! Gable'ı bu sefer gerçekten kıstırdı! Gable'ın yüzü kıpkırmızı oluyor! Hakem pes mi diyor fakat Gable direniyor! Kilidi çözüp yere yatıyor ve Cody'e bir çelme takıyor! Oradan hızla Ankle Lock! Cody acıyla bağırıyor! Gable öfkeyle sıkıyor! Fakat Cody bundan kısa bir süre sonra takla atarak kurtuluyor! Gable hızla Cody'nin üstüne koşuyor. Cody hızla yumruğu geçiriyor! Gable yere yapışıyor! Cody hafif sekiyor. Sonrasında iplere doğru koşuyor ve Disaster Kick! Fakat hayır! Gable bunu da Ankle Lockla karşılıyor! Cody'i tekrar kitledi! Cody iplere sürünüyor fakat Gable onu geri çekiyor. Cody arada boşluktan faydalanıp dönüyor ve Gable'ı ayaklarıyla üstünden fırlatıyor! Gable hızla Cody'nin üstüne koşuyor fakat Cody bir tekme vuruyor. Peşinden de yere yatıp Uppercutı koyuyor! Oradan sersemlemiş Gable'ı bacağından çekip Figure Four Leglocka alıyor! Gable pes mi edecek!? Gable dayanmaya çalışıyor! Cody sıkmaya devam ediyor! Gable bir süre sonra tersine çeviriyor! Gable direniyor! Sonrasında tersten Cody'nin Ankle Lock yaptığı bileğine doğru bastırıyor! Ardından kurtuluyor ve oradan tekrardan Ankle Locka alıyor! Cody bir süre sonra bundan kurtuluyor ve Wheelbarrow Pin! 1.. 2.. Kickout! Gable atıyor! Cody seke seke iplere doğru koşuyor! Tek bacağıyla ipe zıplıyor ve Cody Cutter! Fakat Gable bunu Chaos Theory'e çeviriyor! Bu iş bitti! Bu iş bitti! Gable hızla tuşa gidiyor! 1.. 2.. fakat hayır!

Seyircilerin yüksek reaksiyonuyla Cody bu tuşu atıyor! Gable şaşkın! Gable çıldırıyor! Gable gaza geliyor ve atletini açıyor! Tekrardan Ankle Lock bağlıyor! Cody pes mi edecek!? Cody bir takla atıp Gable'ı bacağından yere yatırıyor ve oradan American Nightmare bağlıyor! Gable direnmeye çalışıyor! Hızla yakınındaki iplere sürünüyor ve iplere sarılıyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- Cody bırakıyor. Cody seke seke kalkıyor. Gable iplere tutunarak ona bakıyor. Gable'da bir gazla kalkıyor. İkili birbirlerine yumrukla girişiyor! Cody bir yumrukla Gable'ı sersemletiyor. Gable buna karşılık bir yumruk! Cody'den de bir yumruk! Gable'dan buna karşılık bir yumruk! Sonrasında yumruklar hızlanıyor! İkili birbirlerine son sürat yumruklar atsada yumruklaşma yarışının kazananı Cody oluyor! Gable'ı dizlerinin üstüne çökertiyor ve kafasına kafasına yumruklar vuruyor! Gable Cody'i üstünden itiyor ve kalkıyor! Cody Flip Flop'N Fly! Fakat sondaki Bionic Elbow'u atarken Gable eğiliyor ve bir kez daha Ankle Lock! Bu sefer Ankle Lockı yerde bağlıyor! Cody pes mi edecek!? Cody acı içinde bağırıyor! Cody elini yere vurmak üzere! Fakat hayır! Cody çeviriyor ve boştaki ayağıyla Gable'ın kafasına kafasına tekmeler atıyor! Cody bundan da kurtulmayı başarıyor. Gable sallanarak Cody sekerek kalkıyor! Gable, kendine gelmeden Cody'nin üstüne koşuyor Cody gelişine bir Bionic Elbow! Ardından Gable'ı tersten kaldırarak acıyla bağırıyor! Cross Rhodes! Cross Rhodes! Tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3!!! Bu zorlu maçın kazananı Cody Rhodes oluyor!
Kazanan: Cody Rhodes

Gable maçtan sonra üzgünce iplerin yanına oturuyor. Cody sekerek kalkıyor ve Gable'a elini uzatıyor. İkili el sıkışıyorlar. Sonrasında Cody, mücadelesinden dolayı Gable'ın elini kaldırıyor. Seyirciler Gable'ı mücadelesinden dolayı alkışlıyor. Sonrasında Cody seyircilerle tokalaşa tokalaşa sekerek arka alanın yolunu tutuyor.


-----

MVP ve Mark Henry arka alanda karşılaşıyorlar. Tokalaşıyorlar sonrasında bir anda akıllarına Tag Team oldukları geliyor. Hadi tekrar birleşelim diyorlar. Böylece Reunion gerçekleşiyor.

-----

Turnuva Maçı
Enzo Amore vs Austin Theory

Maç squasha yakın şekilde geçiyor. Theory maç başlar başlamaz Enzo'nun boynunu hedef alıyor. Maç başında sürekli chinlocklarla rakibini kitliyor. Maçın ortalarında Sleeper Hold, Camel Clutch tarzı Submissionlarla boynuna verebildiği hasarı veren Theory ringposta koyup bir shotgun dropkick vuruyor. Ardından ringe sokarak A-Town Down vurup bu işi bitiriyor.
Kazanan: Austin Theory

-----

Akira Tozawa ve KUSHIDA'yı görüyoruz. Takım elbise giymişler. Daha çok Japonların takıldığı bir gece kulübüne giriş yapıyorlar. Onları Bad Luck Fale karşılıyor. Fale baş parmağıyla bir odayı işaret ediyor. KUSHIDA ve Tozawa o odanın kapısını tıklatıyorlar. Sonrasında içeri giriyorlar. Onları içeride Yota Tsuji karşılıyor. Japonca selamlaşırlarken Nakamura promolarındaki gibi altyazı geçmeye başlıyor. Tozawa ve KUSHIDA kendileri için ayrılan sandalyeye oturuyor. Yota hiç bilmedikleri bir yere geldiklerini ve Amerikan Güreşinde bir devrim yapacaklarını söylüyor. Bir Japon devrimi. Kendilerinin bu şirkette Puroresu'yu temsil etmek için özel olarak seçilmiş kişiler olduklarını ve şirketi ele geçireceklerini, kendi kontrolleri altına alacaklarını söylüyor. Bunu yavaş yavaş yapacaklarını söylüyor. İlk hedeflerinin belli olduğunu söylüyor. Ellerine bir belge veriyor. Sonrasında Tozawa ile KUSHIDA oradan ayrılırken kameralar kapanıyor.

-----

Takım Maçı
War Machine vs Mansoor & Breenan Williams

War Machine çoğunlukla üstün götüren taraf. Zaten kısa sürüyor. İnsanlar klozete oturup yediklerini içtiklerini bir güzel sindirsin diye konulmuş bir maç. War Machine Combo Slam'le bitiriyorlar.
Kazanan: War Machine


-----

Cora Jade Podcast #1
Cora Jade'in podcastinin 1.Bölümü. Konuk Cody Rhodes, Jade'in sorularını cevaplıyor. Cody başta Gable ile yaptığı maçı anlatıyor. Gable'ın inanılmaz bir savaşçı ruhuna sahip olduğunu söyleyerek başlıyor. Kendisinden daha motive olduğunu. Gable'ın bir oyun planı olduğunu kendisinin ise bu oyun planında zorlandığını söylüyor. Gable'ın bu şekilde devam ederse burada bir geleceği olacağından bahsediyor. Gülerek maç sonunda kendisine hasarlı bir bilek bıraktığını ve turnuvanın kalanında bu bilekle işinin zor olduğunu söylüyor. Fakat bundan daha zorlu günler atlattığını ve bunu da atlatıp ilk CEW şampiyonu olacağını söylüyor. Gecenin Main Event'inde güreşecek olan iki güreşçi, Rey Mysterio ve Zack Sabre Jr. her ikisini de iyi tanıdığını ve neler yapabileceğini bildiğini fakat bunun kendisinin savaşçı ruhunu durduramayacağını falan söylüyor. Yaklaşık 10 dakika süren bu mini Podcast burada sonlanıyor.

Haftaya yapılacak turnuva maçları
Johnny Gargano vs Tommasso Ciampa
Drew Gulak vs Bronson Reed
Wheeler Yuta vs Claudio Castagnoli


-----

Main Event
Turnuva Maçı
Rey Mysterio vs Zack Sabre Jr.

Maç ZSJ'nin üstünlüğüyle başlıyor. Grapple hareketleriyle başlangıçta üstünlük kursa da Rey hızıyla çevikliğiyle buna direniyor. İpten ipe sürekli bir kedi fare kovalamacası gibi Rey headscissors tarzı hareketler ve strike movelar kullanarak ZSJ'yi oradan oraya fırlatmaya, ZSJ ise onu grapplingle yakalamaya çalışıyor. Maç komple böyle geçiyor. En son ZSJ European Clutch'a alıyor fakat alamadan Rey üstünden atıyor. ZSJ kafasını ringpostta buluyor. Rey köşenin oradan 619! Ardından Top Rope'a çıkıyor. Fakat Akira Tozawa bir anda hakemi oyalıyor! O sırada KUSHIDA oradan çıkıp muştayla Rey'in suratına geçiriyor! Rey Top Rope'tan düşüyor! ZSJ, Rey'in üstüne yatıp maçı kazanıyor!
Kazanan: Zack Sabre Jr.
Maçtan sonra Yota Led Ekran'da beliriyor. Altta altyazı geçecek şekilde Japonca konuşarak ilk kurbanlarının Rey Mysterio olduğundan bahsediyor. Rey Mysterio Efsanesini sonlandıracaklarını ve kendi efsanelerini başlatacaklarını söylüyor.

Şov burada sonlanıyor.​
 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
MVP ve Mark Henry arka alanda karşılaşıyorlar. Tokalaşıyorlar sonrasında bir anda akıllarına Tag Team oldukları geliyor. Hadi tekrar birleşelim diyorlar. Böylece Reunion gerçekleşiyor.
Abi yayınlanan maça bak, yazılan segmente bak. Kafayı yedik yeminle.

Uzun maçları paragraflara bölüp araya boşluk bırakırsan daha iyi olur. Tekte o kadar uzun paragraf görünce okumaya üşendim, yalan yok. Cody'nin push alacağını bekliyordum. Güzel bir başlangıç yapmış. John Cena usulü bir Babyface bekliyor bizi.

Malum segmente yorum yaptım.

Bu WWE usulü segmentleri sevmiyorum. Sözde gizli bir toplantı olacak ve içeride bir kamera bunun kaydını televizyondan insanlara veriyor. Boş iş vallahi azizim. Ancak ekibi beğendim. Rey ile girecekleri düşmanlığı da merak ediyorum.

Cora Jade Podcast, bu şirketin Piper's Pit'i olacak belliki. Sonradan gelen konukların yaratacağı etkileşimler için tetikteyiz.

War Machines tribünü! Warbeard Hanson ile Raymond Rowe'u alacağım tur benden önce almıştın. İçimde uhte kaldı. Kazanmalarına sevindim. Kemerleri alacaklardır.

Turnuvada da Rhodes vs. Theory vs. Castagnoli finali görüyorum. Eline sağlık 🫂
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Reelde düşüşe geçen güreş sektörünü yükseltmeye çalışacak adamın JBL olacağını söyleseler patlarım ama bu evrende müsamaha göstereceğiz şimdilik… Flair ve JBL şirket içinde garanti ihtilafa düşer, hayatta anlaşamayacaklarını düşünüyorum çünkü. Gable babanın burada da yüzü gülmüyor, nolacak bu işler böyle ya… MVP & Henry segmentine bak fena patlattı shdjsjdksdjwjkwkdjsldjsldjsk, ideal tag team böyle kurulmalıdır abi net. Bu maçtan Theory galip ayrılmasa ayıp olurdu zaten. Eyvah Japon çetesine bak, bu üçlü şirkette feci arıza çıkarır. Gaijinleri NJPW’ya az çektirmedi yıllardır, bugün burada devran dönecek gibi. War Machine’i ismine kadar ROH’teki gibi booklaman çok güzel, o Viking soytarılığından nefret ediyorum. Cora Jade podcast işi için ayı gibi iyi seçim… Deniz Satar şekli bir pick, sırf güzelliğiyle bile izletir her bölümü. Her şovdan önce arenanın önünden özlü söz eklemeli fotoğraflar da bekliyoruz misyonun tamamlanması adına. Oyyy Japon çetesi başlamış bile çitilemelere. Kurban olarak Rey Mysterio seçimi şahane olmuş, bu şirkette hurdalara yer yok kardeşim. Diğer turnuva maçları da çok güzel görünüyor bu arada, Ciampa vs. Gargano ben main event olacağım diye bağırıyor zaten önümüzdeki şov için. Eline sağlık Doğuş’um.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
JBL baba hiç uzatmadan direkt mevzuya girmiş, fikstürde kardeşler birbirine çarptırılmış. Yakışmadı JBL, tahmin yapmak gerekirse de; Cody vs. ZSJ - Cody/Theory vs. Gargano - Gargano/Bronson Reed vs. Castagnoli - Castagnoli. Kemeri de Cody Rhodes beline takar. Cody Rhodes şirket başlar başlamaz zaten şova başlamış, maç sonu da rakibini de ödüllendirmiş.

İSGSAİFLJAKSGLJSAİFLJASİGLJA BABA BU SEGMENT NE

Austin Theory zayıf rakibine acımamış.

Gece kulübünü çözemedim ama Nakamura altyazıda bam güm gittik. Japon tayfa işbirliğiyle Puroresu temsil edecek demek, keyifli olabilir.

Yine zayıf rakibine acımamış bir temalı maç.

Cody Rhodes, Chad Gable'ı yağlayıp bağlayarak PR'ını güzelce yapıyor, Chad Gable'dan uzun bir mid card serüveni izleyebiliriz, sarar da. Onun dışında Cody bulunduğu her olayda da ana kemer alacağını belli edercesine konuşmalar yapıyor. Sakat bilek olayı da baba senin için sakat sakat kazandım olayına bağlanmaz. UMARIM.

LAN NOLUYOR?! Bir an Zack Sabre Japon tayfaya giriyor sanıp korktuk, Puroresu tayfanın hedefinde Meksika güreşini bitirip kendi güreşlerini öne çıkartmak var demek. Sayı üstünlüğüyle başarılı da olacak gibi gözüküyorlar. 2. Podcast'te Rey Mysterio isteriz.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
JBL'i spiker olarak alacaktım, bir baktım şirket sahibiymiş. Benim tercihe yakın kötülükte tercih kral ama göreceğiz bakalım neler olacak. JBL'in çağırdığı adamlara bak Flair ve Steamboat, dünya tersine döndü. Cody Rhodes vs. Tommaso Ciampa vs. Claudio Castognoli finali bekliyoruz kemer için, umarım Theory balonu final yapmaz Ciampa baba yerine. Kral sen ne yaptın.. tam maç yazmışsın. Şu an tamamını okuyacak vaktim yok ama söz olsun, boşluk bulduğumda bakacağım. Cody Rhodes'un kazanması da beklenendi, bir sonraki turu da geçecektir. Chad Gable'i iyi yerlerde görmek istiyoruz, mid-card kemeri etrafında söz sahibi olmalı. Theory.. nefret ediyorum senden olum, bir de squash atmış. Umarım elenir ya bir sonraki tur. Yota Tsuji... deli ediyor bu herifin iyilik beni. MAFYA BABASI. Süper segment olmuş abi, eline sağlık keyif aldım. Devamında neler olacak bakalım, Yota'nın şirketin babalarından olmasını çok isterim. War Machine'in rahat alması şaşırtmadı, süper takımlar zaten. Divizyonun zirvesinde olacaklardır. Podcast muhabbeti çok güzel olmuş, Taylan'ın yaptığı segmentler gibi şov dışında olursa görsellerle desteklenerek fazlasıyla keyif verebilir. Cody bayağı babyface oynayacak, onu anlamış olduk. Güzel. Zack Sabre Jr'ın kazanmasını bekliyordum fakat Tozawa & KUSHIDA müdahalesinin bu şov olacağını hiç beklemiyordum, bayağı herkesin yoluna taş koymak adamların hedefi herhalde. Sabit birisinde kalmayacaklar. Neden bu maçın main event olduğunu daha iyi anladım. Efsane başlatmak için efsane öldürmek gerekir, Rey Mysterio müthiş adım. Yota'nın yanındayız. Eline sağlık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Klasik bir açılış olmuş. JBL şirket yöneticisi olarak güzel bir isim bence. Gable vs Cody maçını beklediğim gibi Cody kazanmış. Full maç yazmak senin zevkindir eyvallah ama bence özet yazabilirsin. Ya da son anlarını yazabilirsin. Böyle uzun uzun yazmak çok yoracak çünkü. Mark Henry & MVP pickinin rosterda çekiliş anına hala kopuyorum :D Arka alan segmenti ise ayrı komik olmuş. Enzo'yu bence güreşçi olarak değil de menajer olarak kullanmalısın. Bu KUSHIDA benim X-D'ye çok iyi giderdi ya. Kaptırmak üzücü. Yota-Tozawa-Kushida ekibi ise bana Taka Michinoku'nun WWF macerasını aklıma getirdi. Adam en son Val Venis'in aleti katana ile kesmeye çalışıyor :D Şu Viking Raiders saçmalığına son verdiğin için teşekkürler gerçekten. Podcast işi güzel düşünülmüş. Cody bana kalırsa bu şirketin direkt yüzü olmalı ve direkt kemeri bu adama ver. Ciampa vs Gargano maçı dramatik olacak bayağı. ZSJR kaostan iyi beslenmiş. İlk şovdan ME olması bile ileride yapacaklarının göstergesi. Japon Tayfanın Rey ile uğraşması güzel tercih.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
JBL babayı görmeyi her zaman severiz, ilk şov yine her zamanki olduğu gibi kurucuyla açılmış. Bence de mantıklı olan bu büyük ölçüde. Vakit kaybetmeden de şirketin ilk ana kemer şampiyonunun nasıl belirleneceği, kimler olabileceği açıklanmış. Hiç vakit kaybetmeme işini sevdik. İşin sonunda Rhodes vs. Ciampa vs. Castagnoli'ye çıkar gibi geliyor bana ilk turdan da DIY'ın birbirine girmesi kafamı karıştırdı yalan olmasın.

Maçın sonucu çok belliydi zaten, üzerine de düşülmüş maç yazılırken helal olsun ama ben biraz daha segment ve görsellikten yanayım naçizane. Ama eline sağlık, ilk maçtan da beklediğimiz sonuçla ayrıldık.

ADSĞFASKDFĞODASJFĞOAJSDFADSF, çok lol moment olmuş ama hiç yadırgamadım.

Bu maçta sonucu belli maçlardan birisiydi bence, beklediğimiz sonuç gelmiş. Theory'in finale kalma şansı düşük değil ama kemeri kazanması imkansıza yakın bence. Karşısından gelecek rakibe diş geçirebilecek mi bekliyorum merakla.

Buradan bir YAKUZA işi gelecek gibi, en çok heyecanlandıran yer oldu şimdiye kadar. Bu ekip ve fikirden sağlam şeyler çıkabilir beklemedeyiz.

War Machine ağabeyler dümdüz koymuş geçmiş, rakipleri tanımıyoruz bile ne desek yalan olur.

Bu podcast mantığını beğendim, beğenmekten ziyade farklı bir şey denendiği için destekliyorum hatta. Klasik arka alan röportajlarına farklı bir bakış açısı olmuş tebrik ederim, haftaya Ciampa, Reed, Castagnoli galibiyetleri bekliyorum ama bakalım.

Zack Sabre Jr. zaten favorilerden, maçın sonucunda temiz bir galibiyet bekliyordum açıkçası sonu şaşırttı beni. Keşke bu ekip Yota'nın maçının sonunda karıştırsaydı ortalığı diyebilirim sadece. Şirket genel olarak YAKUZA hikayesinin üzerine kurulacak gibi eğer güzel işlenirse iyi ekmek çıkar oradan bence. Beklemedeyiz dosto eline sağlık, sadece şovlarda biraz daha fotoğraf kullanırsan okuması daha iyi olur diye düşünüyorum naçizane bir tavsiye, eline sağlık dosto.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
klas.png


CEW Clash #2
Arena
: College Park Center - Arlington, Texas
Kanal: PG Network

Açılış
"Royal Blood- Little Monster"'la şov açılıyor. Spikerler aralarında diyaloglar dönerken şov başlamadan yarım saat önceki görüntüler Led Ekrandan gösteriliyor. Mobeseden YAKUZA'nın gece kulübü görüntüleniyor. Rey Mysterio elinde metal bir sopayla mekana dalıyor. Bad Luck Fale'den sıyrılıyor ve YAKUZA'ya elindeki sopayla tek başına girişiyor. Gece kulübünde ortalık karışıyor. Kulüpte takılan herkes kulüpten kaçmaya başlıyor. Rey üçlüye bir süre elindeki metal sopayla üstünlük kursa da Bad Luck Fale bir anda Rey'i ensesinden tutuyor ve içkilerin olduğu yere doğru fırlatıyor. Sonrasında üçlü birden Rey Mysterio'yu yerde bir güzel pataklıyorlar. Ardından ringe dönüyoruz.

image.png


-----


Turnuva Maçı
Bronson Reed vs Drew Gulak

Reed fiziğiyle üstünlük kursa da Gulak tekniğiyle direnmeye çalışıyor. Koluna çalışıp çeşitli submissionlar deniyor. Fakat Reed hepsinden kalkıyor. İkili köşedeyken Reed onu üstünden atıyor ve Tsunamiyle bitiriyor.
image.png


Kazanan: Bronson Reed

Cody Rhodes'la ilgili bir promo yayınlanıyor.

Bu promo sonrası arka alana dönüyoruz. YAKUZA, Rey'i yerde sürükleye sürükleye götürüyor. Tekrardan ringe dönüyoruz.



-----


Mark Henry & MVP vs Epico & Primo

Epico ile Primo başta hızlarıyla üstünlük kurmaya çalışsalar da Mark Henry'nin ayılığı onlara tek başına yetiyor ve World Strongest Slam'le indiriyor.
Kazanan: Mark Henry & MVP
Mark Henry maçtan sonra form geçici klas kalıcı diyerek kameralara artistlik yaparken MVP Mark Henry'e neden bana tag vermedin diye trip atıyor.
image.png


İkili tartışarak arka alana döndükten sonra birden YAKUZA ekibi Rey'i ringe doğru sürüklüyor! Rey'in tişörtü paramparça olmuş acı içinde bağırışlarıyla ringe sürükleniyor! Sonrasında Rey'i ringe atıyorlar. Yota bir mikrofon alıyor. S*ktiğimin İngilizcesini bilmiyorum diyerek Akira'ya çevirmesi emrini veriyor. Yota söylüyor Akira çeviriyor. Yıllarca güreş sektörünün en büyüğü olan Puroresu'nun Gaijinler tarafından mahvedildiğini ve buraya kendilerinin ringlerini işgal eden güreş kültürlerine darbe yapmaya geldiklerini söylüyor. Sonrasında yerde Rey'i bir posta daha dövdükten sonra Lucha Libre'nin yaşayan en büyük efsanesini birazdan rezil edeceklerini söylüyor. İplere Rey'in ellerini kelepçeliyorlar. Üçü birden ellerine kendo stickler alıp Rey'in karnına karnına vuruyorlar. Sonrasında Yota kafasına kafasına yumruklar vuruyor. Yota yoğun yuhalamalar içinde seyircilere sırıtırken en sonunda Rey'in maskesini çıkartıyor fakat çıkartır çıkartmaz Lucha House Party olaya giriyor! Önce Akira ile Kushida'yı çekip fırlatıp bir anda Rey'in yüzünü sarıyorlar. Rey'in maskesini kimsenin görmemesi için siper oluyorlar. YAKUZA ekibi ellerindeki kendo sticklerle sırtlarına sırtlarına vuruyor. En sonunda güvenlikler işe dahil olunca bırakıyorlar. Sizinle sonra hesaplaşacağız diyerek takım elbiselerini düzeltip gidiyorlar. Gran Metalik ve Lince Dorado'nun sırtında hep kendo stick izleri.. Rey'in maskesini takmasında yardım ediyorlar. Sonrasında kelepçeleri söküp beraber arka alana dönüyorlar.

image.png


-----

Turnuva Maçı
Claudio Castagnoli vs Wheeler Yuta

Maç ortada geçen hızlı bir sprint oluyor. 5 6 dakika içinde ikili birbirlerini sürekli counterlıyor. Maçın sonunda Claudio Seatbelt tuşundan kurtulup ani bir manevrayla dönerek bunu Neutralizer'a çeviriyor ve Yuta'nın işini bitiriyor.
Kazanan: Claudio Castagnoli
image.png


-----


Cora Jade Podcast #2 Konuk: Austin Theory

Theory podcaste üstünde bir takım elbiseyle katılıyor. Ardından, Cora'ya iltifatlar ederek başlıyor. Dergideki posterini doya doya boşalması için 17 yaşında 120 kiloluk asosyal bir ergen bozuntusuna hediye ettiğini söylüyor. Theory ona benzer yollardan geçtiğini, belki o çocuğunda kendisi gibi biri olabileceğini söylüyor ve pis pis sırıtıyor. Cora sinirlenip ona sorununun ney olduğunu soruyor. Theory'de bana böyle sorular mı soracaksın? diyor. Daha sonrasında o zaman ona göre cevap vereyim diyerek sorunlarını anlatmaya başlıyor. Daha önce harcanmış bir potansiyel olduğundan bahsediyor. İnsanların ona hep şişirilmiş bir güreşçi gözüyle baktığından bahsediyor. CEW'nun kendisi için yeni bir başlangıç olduğundan ve artık ÇÜRÜTÜLEMEZ bir Teori olacağından bahsediyor. Şirketteki en genç güreşçi olmasına rağmen artık asla çömez olmayacağından bahsediyor. Lisede uğradıkları zorbalıklarda olduğu gibi arka alanda ve ringe çıktığında seyirciler tarafından uğradığı zorbalıkların ona ders veren yaralar olduğunu söylüyor. Bu yaralardan kimseyi umursamamayı yalnızca kendisini umursaması gerektiğini öğrendiğini söylüyor. Şirketin şimdisi ve geleceği olduğunu söylüyor. Buraya ikinci çıkışımda belimde CEW Şampiyonluğu olacak diyor. Sonrasında kalkarak gidiyor. Cora'da ona küfür ediyorken kameralar kapanıp JBL'in odasına dönüyor.

image.png


-----

image.png
image.png

JBL, WAM'ı okurken görüntüleniyor. Dağ ayısı mı? H*ssiktir sende oradan diyor. Sinirle gazeteyi masanın üstüne koyuyor. O sırada Rey, yorgun ve sinirli bir şekilde JBL'in odasına gidiyor. Haftaya bir maç istediğini söylüyor. JBL'de kabul ediyor ve maçın hakeminin Jennifer Lopez olacağını söylüyor. Rey durumun alakasını soruyor. JBL önceki dediğini boşvermesini söyleyerek sakinleşiyor ve ona yapılan saygısızlığın hesabını sormak için ona bir şans vereceğini söylüyor. YAKUZA'nın diğer üyeleri ring kenarından banlı olacak diyor. Rey'de elini sıkıyor. Haftaya Rey Mysterio vs Yota Tsuji maçı var! Reyle anlaştıktan sonra Ron Simmons'u arıyor ve kadın divizyonu kuracağını söylüyor. Nasıl piyasada karı kalmadı diyor. Telefon görüşmesi devam ederken kameralar spiker masasına dönüyor.
Haftaya olacak diğer maçlar
Cody Rhodes vs Zack Sabre Jr.
Claudio Castagnoli vs Bronson Reed
Austin Theory vs Johnny Gargano / Tommasso Ciampa


-----

Main Event

Turnuva Maçı
Johnny Gargano vs Tommasso Ciampa
Maç ikisinden beklendiği gibi geçiyor. Bol dramalı, bol rekabetli. Maçın başlarında ikili dostluk maçı tadında başlasalar da dakikalar ilerledikçe ikili birbirine karşı daha da sertleşiyor ve en son kanlı bıçaklı oldukları dönemdeki kadar birbirlerini parçalamaya çalışıyorlar. Maçın sonunda Gargano da Ciampa da yerde yorgunca birbirlerini yumruklarlarken bir anda birbirlerine sarılıyorlar. İkili sarılarak kalkıyorlar. İkisi de birbirinden özür diliyor. Bir süre ikisi de son darbeyi vurmayı düşündükten sonra ilk hamleyi Ciampa yapıyor. Bir tekme ve Fairytale Endingle işi bitiriyor. Tuşa gidiyor tuştan sonra dostuna sarılıyor.
Kazanan: Tommasso Ciampa
image.png


İkili maçtan sonra beraber stage'de ellerini kaldırırlarken Theory, Ciampa'nın ensesine sandalyeyle geçiriyor! Gargano sinirle Theory'e saldırıyor fakat Theory onun da karnına sandalyeyle geçiriyor. Ardından birde sırtına vuruyor. Yerde ikisini de bir süre dövdükten sonra sandalyeyi havaya kaldırıyor.
image.png

Şovun burada sonuna geliyoruz.​
 
Üst
Click here to login using your socials account