Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 145357" data-attributes="member: 23"><p>JBL'i spiker olarak alacaktım, bir baktım şirket sahibiymiş. Benim tercihe yakın kötülükte tercih kral ama göreceğiz bakalım neler olacak. JBL'in çağırdığı adamlara bak Flair ve Steamboat, dünya tersine döndü. Cody Rhodes vs. Tommaso Ciampa vs. Claudio Castognoli finali bekliyoruz kemer için, umarım Theory balonu final yapmaz Ciampa baba yerine. Kral sen ne yaptın.. tam maç yazmışsın. Şu an tamamını okuyacak vaktim yok ama söz olsun, boşluk bulduğumda bakacağım. Cody Rhodes'un kazanması da beklenendi, bir sonraki turu da geçecektir. Chad Gable'i iyi yerlerde görmek istiyoruz, mid-card kemeri etrafında söz sahibi olmalı. Theory.. nefret ediyorum senden olum, bir de squash atmış. Umarım elenir ya bir sonraki tur. Yota Tsuji... deli ediyor bu herifin iyilik beni. MAFYA BABASI. Süper segment olmuş abi, eline sağlık keyif aldım. Devamında neler olacak bakalım, Yota'nın şirketin babalarından olmasını çok isterim. War Machine'in rahat alması şaşırtmadı, süper takımlar zaten. Divizyonun zirvesinde olacaklardır. Podcast muhabbeti çok güzel olmuş, Taylan'ın yaptığı segmentler gibi şov dışında olursa görsellerle desteklenerek fazlasıyla keyif verebilir. Cody bayağı babyface oynayacak, onu anlamış olduk. Güzel. Zack Sabre Jr'ın kazanmasını bekliyordum fakat Tozawa & KUSHIDA müdahalesinin bu şov olacağını hiç beklemiyordum, bayağı herkesin yoluna taş koymak adamların hedefi herhalde. Sabit birisinde kalmayacaklar. Neden bu maçın main event olduğunu daha iyi anladım. Efsane başlatmak için efsane öldürmek gerekir, Rey Mysterio müthiş adım. Yota'nın yanındayız. Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 145357, member: 23"] JBL'i spiker olarak alacaktım, bir baktım şirket sahibiymiş. Benim tercihe yakın kötülükte tercih kral ama göreceğiz bakalım neler olacak. JBL'in çağırdığı adamlara bak Flair ve Steamboat, dünya tersine döndü. Cody Rhodes vs. Tommaso Ciampa vs. Claudio Castognoli finali bekliyoruz kemer için, umarım Theory balonu final yapmaz Ciampa baba yerine. Kral sen ne yaptın.. tam maç yazmışsın. Şu an tamamını okuyacak vaktim yok ama söz olsun, boşluk bulduğumda bakacağım. Cody Rhodes'un kazanması da beklenendi, bir sonraki turu da geçecektir. Chad Gable'i iyi yerlerde görmek istiyoruz, mid-card kemeri etrafında söz sahibi olmalı. Theory.. nefret ediyorum senden olum, bir de squash atmış. Umarım elenir ya bir sonraki tur. Yota Tsuji... deli ediyor bu herifin iyilik beni. MAFYA BABASI. Süper segment olmuş abi, eline sağlık keyif aldım. Devamında neler olacak bakalım, Yota'nın şirketin babalarından olmasını çok isterim. War Machine'in rahat alması şaşırtmadı, süper takımlar zaten. Divizyonun zirvesinde olacaklardır. Podcast muhabbeti çok güzel olmuş, Taylan'ın yaptığı segmentler gibi şov dışında olursa görsellerle desteklenerek fazlasıyla keyif verebilir. Cody bayağı babyface oynayacak, onu anlamış olduk. Güzel. Zack Sabre Jr'ın kazanmasını bekliyordum fakat Tozawa & KUSHIDA müdahalesinin bu şov olacağını hiç beklemiyordum, bayağı herkesin yoluna taş koymak adamların hedefi herhalde. Sabit birisinde kalmayacaklar. Neden bu maçın main event olduğunu daha iyi anladım. Efsane başlatmak için efsane öldürmek gerekir, Rey Mysterio müthiş adım. Yota'nın yanındayız. Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt