Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 145220" data-attributes="member: 4"><p>Reelde düşüşe geçen güreş sektörünü yükseltmeye çalışacak adamın JBL olacağını söyleseler patlarım ama bu evrende müsamaha göstereceğiz şimdilik… Flair ve JBL şirket içinde garanti ihtilafa düşer, hayatta anlaşamayacaklarını düşünüyorum çünkü. Gable babanın burada da yüzü gülmüyor, nolacak bu işler böyle ya… MVP & Henry segmentine bak fena patlattı shdjsjdksdjwjkwkdjsldjsldjsk, ideal tag team böyle kurulmalıdır abi net. Bu maçtan Theory galip ayrılmasa ayıp olurdu zaten. Eyvah Japon çetesine bak, bu üçlü şirkette feci arıza çıkarır. Gaijinleri NJPW’ya az çektirmedi yıllardır, bugün burada devran dönecek gibi. War Machine’i ismine kadar ROH’teki gibi booklaman çok güzel, o Viking soytarılığından nefret ediyorum. Cora Jade podcast işi için ayı gibi iyi seçim… Deniz Satar şekli bir pick, sırf güzelliğiyle bile izletir her bölümü. Her şovdan önce arenanın önünden özlü söz eklemeli fotoğraflar da bekliyoruz misyonun tamamlanması adına. Oyyy Japon çetesi başlamış bile çitilemelere. Kurban olarak Rey Mysterio seçimi şahane olmuş, bu şirkette hurdalara yer yok kardeşim. Diğer turnuva maçları da çok güzel görünüyor bu arada, Ciampa vs. Gargano ben main event olacağım diye bağırıyor zaten önümüzdeki şov için. Eline sağlık Doğuş’um.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 145220, member: 4"] Reelde düşüşe geçen güreş sektörünü yükseltmeye çalışacak adamın JBL olacağını söyleseler patlarım ama bu evrende müsamaha göstereceğiz şimdilik… Flair ve JBL şirket içinde garanti ihtilafa düşer, hayatta anlaşamayacaklarını düşünüyorum çünkü. Gable babanın burada da yüzü gülmüyor, nolacak bu işler böyle ya… MVP & Henry segmentine bak fena patlattı shdjsjdksdjwjkwkdjsldjsldjsk, ideal tag team böyle kurulmalıdır abi net. Bu maçtan Theory galip ayrılmasa ayıp olurdu zaten. Eyvah Japon çetesine bak, bu üçlü şirkette feci arıza çıkarır. Gaijinleri NJPW’ya az çektirmedi yıllardır, bugün burada devran dönecek gibi. War Machine’i ismine kadar ROH’teki gibi booklaman çok güzel, o Viking soytarılığından nefret ediyorum. Cora Jade podcast işi için ayı gibi iyi seçim… Deniz Satar şekli bir pick, sırf güzelliğiyle bile izletir her bölümü. Her şovdan önce arenanın önünden özlü söz eklemeli fotoğraflar da bekliyoruz misyonun tamamlanması adına. Oyyy Japon çetesi başlamış bile çitilemelere. Kurban olarak Rey Mysterio seçimi şahane olmuş, bu şirkette hurdalara yer yok kardeşim. Diğer turnuva maçları da çok güzel görünüyor bu arada, Ciampa vs. Gargano ben main event olacağım diye bağırıyor zaten önümüzdeki şov için. Eline sağlık Doğuş’um. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt