BAB World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şov başlamadan önce söyleyeyim dedim, bu Shane Taylor'ın ismini buradan da önce bayadır duyuyordum ve Shane Taylor denince aklımda bir yüz canlanıyordu. Senin attığın hiçbir görseli de o yüz ile tanımlayamıyordum, resimli kadroya da bir bakayım dedim ve benim beynime Shane Taylor olarak kodladığım herif Stokely Hathaway'miş. Shane Taylor'ın bence WALTER karşısında hiç şansı yok, JoMo'nun bile adamdan 2 hafta dayak yiyip Shane Taylor'ın güçlü bir şekilde karşısına çıkması biraz overbooking olmuş. Yıllanmış balonun Wardlow ağabeyi devirmesini maalesef büyük bir dehşet içinde okuduk. En yakın zamanda Wardlow babaya hakettiğin değerini vermeni ve Los Angeles balonunu süründürmeni temenni ediyorum. Mehmet Bana tedrisatında Jungle Boy'dan 0-20'lik bir performans bekliyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim? Christian babanın bu konuşmasından sonra maalesef Jungle Boy, Mark Davis'i tuşlayarak United Empire'ı yenecek gibi geliyor. Bu arada Christian Cage'in biraz daha son zamanlardaki rolünü buraya yansıtabilirsin, Jack ve Luchasaurus'a biraz daha babacan ve sahiplendirici bir şekilde yaklaşabilir. Karaktere güzel de bir tat katabilir bu mevzu. Maçtaki 3 kadından sadece KLR'yi tanıyorum, onun da oturup maçını falan izlemişliğim yok. Fakat sizin Discord'ta toplu Jinny övme seanslarınızdan az çok tahmin etmiştik. İki tane aslan gibi KO'nun mücadelesi olacak. Private Party şirketin tescilli jabronisi olacak şekilde ilerliyor. Shane Taylor'ın gifine ölürüz mesela yaaaaaaa. Olması gereken olmuş, Brian Cage baba nefes aldırmamış. Lan ben bu maçı normal tag team maçı sanıyordum. İşte beklediğimiz Jungle Boy bookingi! Tahminler: WALTER-LA Knight-Christian Cage-Will Ospreay /// Paige-Jinny Eline sağlık, güzel şov olmuş.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
iMPACT!
25 Aralık 2023
Nashville, Tennessee
Bridgestone Arena

2. Bölüm



hulk-hogan-4884.jpg


Pyrolar patlıyor ve yeni yıl özel şovumuz başlıyor. Arena, girişler vs yılbaşına özel süslenmiş durumda. Real American duyuluyor ve Genel Müdür Hulk hogan geliyor. Hulk Hogan seyircileri selamlasa da eskisi gibi pek coşturamıyor. Özellikle geçen hafta WALTER’ın spotunu çalmaya çalışması seyirciler açısından antipatik karşılanıyor. Hulk Hogan ise seyirciye oynuyor. Bir süre Nashville’i ve WWA’yı övüyor. Herkesin yeni yılını kutluyor ve yeni yılın ilk PPV’sini Turning Point’i 11 Şubat için Nashville Tennesse’de duyuruyor. Hogan, Nashville anılarından bahsetmeye başlayınca Dvorak’ın meşhur 9. Senfonisi arenada yankılanıyor. IMPERIUM! 3 asilzade adamın girişte önce heybetleri ardından ise bizzat zat-ı halleri görünüyor. WALTER geçen haftaki hareketinden sonra deyim yerindeyse seyircilerin gönlünde taht kuruyor. Üç adam ringe giriyor, klasik pozlarını verdikten sonra WALTER ile Hulk Hogan burun buruna geliyor. Hogan adeta karşısında Andre the Giant görmüş gibi bir hallere giriyor.

hq720.jpg


WALTER mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor. WALTER, Hulk Hogan’a açık açık seni ve temsil ettiğin şeyi sevmiyorum diyor. Geçen hafta yapmaya çalıştığı şey ise ucuz bir hareketmiş. Jeff Jarrett eğer TNA ile heba olan imajını düzeltmek istiyorsa Hulk Hogan gibi kan emici insanlarla işbirliği yapmaması gerekiyormuş. Hogan sinirleniyor. Buradaki insanlar WALTER’ın müziğini duyduğunda heyecanlanmışlar çünkü onları ve onların umutlarını kurtarabilecek yegane kişi kendisiymiş. WALTER Avusturya’dan buraya Hogan’ın saçmalıklarının bir parçası olmak için gelmemiş. Kendisi Ring Generali’ymiş. Hogan söze girmek istiyor. Fakat WALTER direkt onun sözünü kesiyor. Henüz sözleri bitmemiş. WALTER Ring Generali olduğunu ve kötü bir geçmişe sahip bir şirketi ancak kendi yöntemleri ile yola sokabileceğini söylüyor. WALTER günün sonunda WWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olacakmış ve bu şirketi dünyanın bir numaralı profesyonel güreş şirketi yapacakmış. Tabii tüm bunların yanında Hulk Hogan’ın saçmalıklarına da asla izin vermeyecekmiş. WALTER sözlerinin ardından seyirciden inanılmaz bir destek alıyor. Kasier söze girmek istiyor ama Hogan onu susturuyor. Hogan “amacını anladım kardeşim” diyor. Fakat kendisi 90 bin kişinin önünde güreşmiş ve bu sektörü en popüler hale de bizzat kendisi getirmiş. Eğer ki Hogan olmasaymış WALTER burada olmazmış. WALTER’ın yaptığı şey tamamen bir saygısızlıkmış. Geçmişte acı tecrübeler yaşanmış olsa da Hulk Hogan ismi arenaları doldurmaya her zaman yetiyormuş. WALTER ise bunu tek başına asla yapamazmış. Hogan’ın tonu hafif agresif hale geliyor. WALTER ise sırıtmaya başlıyor ve en sonunda “huzurevine git ihtiyar” diye ikazda bulunuyor. Seyirci muazzam bir destek veriyor WALTER’a. Hogan ise sinirleniyor ve WALTER’ın yanındaki adamlar olmadan bir hiç olduğunu söylüyor. Bu gece John Morrison maçında yanında Ludwig Kasier ve Giovanni Vinci olmayacakmış. Kasier ve Vinci gülmeye başlıyorlar. WALTER ise bağırarak onları susturuyor. İkili adeta esas duruşa geçiyor. Onlara dönüyor ve bu ihtiyarın yasağını tanımıyorum diyor. Fakat yine de bu gece maça yalnız başına çıkmak istiyormuş. Bu gece yanında ikisini istemiyormuş. Kasier ve Vinci, WALTER’ı onaylıyor. Ardından WALTER, Hogan’a dönüyor. Hogan ise sinir küpü oluyor ve ringi terk ediyor. Biz de upuzun bir açılış segmentinin ardından reklamlara gidiyoruz...

🔥🔥🔥🔥🔥

Ethan_Carter_III_alt3.gif
Kalisto_alt4.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
EC3 (w/Wardlow & Rockstar Spud) def. Kalisto (w/Sin Cara)

Maçta EC3 hilelere başvursa da Kalisto direniyor. Ringin dışında Sin Cara ile Spud arasında tartışma çıkıyor. En sonunda Wardlow, Cara’yı Allah’ına kavuşturuyor. Kalisto yaşananları endişe ile izlerken EC3 gelip ona One Pencenter yapıyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

Los Ingobernables de Japon hakkında VTR yayınlanıyor. Bu gece iMPACT’te olacaklar.

🔥🔥🔥🔥🔥

on-wwe-nxt-roxanne-perez-returns-convinces-shawn-michaels-v0-gw1nYdG6VV1CGpGAKMOhHKq_Jom44xxeujJxhRb39B8.png


Arka alandayız Roxanne Perez bu geceki maçı için hazırlık yaparken Chelsea Green geliyor ve ona arkadan saldırıyor. Onu duvara çarpıyor. Perez ani saldırıya çok hazırlıksız yakalandı elinden bir şey gelmiyor. Ardından da sandalye alıp onun bacağına geçiriyor ve stomp yapıyor. Perez yerde acı içerisinde kıvranırken Chlesea Green intikam almanın hıncı ile doluyor. Hakemler gelip Green’i uzaklaştırırken Perez ile ilgileniyorlar.

🔥🔥🔥🔥🔥

Bea_Priestley_alt2.gif
Viper.gif

WWA Knockouts Championship First Round Match
Bea Priestley def. Piper Niven

İki isim sırasıyla geliyor. Niven maçı domine etse de Bea onun zayıf noktası bacaklarına çalışıyor ve onu yere seriyor. Bea ardından Diving Double Stomp yapıyor ve Niven’i tuş ediyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

intro-1671044097.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid ve LA Knight var. LA Knight yaşananlar hakkında konuşuyor. EC3’yi geçmişten beri tanıdığını onun bu arenadan ağlayarak kovulduğu zamanları da biliyormuş YEAH. O birilerinin arkasına sığınan ödlek birisiymiş. Asla bir adam değilmiş YEAH! Fakat onun arkasına sığındığı adamı LA Knight 2 dakikada sepetlemiş ve gelecek hafta LA Knight şövalyelerin aslında birer yel değirmeni olduğunu ve Wardlow’un ise cüssesine göre bomboş bir adam olduğunu gösterecekmiş YEAH! Günün sonunda şu anons geçilecekmiş “ve kazanan L! A! KNIGHT!” LA Knight trash talking’in dibine dibine vurup oradan ayrılıyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

Karl_Anderson.gif
DOC_alt6.gif
Jungle_Boy_alt.gif
Luchasaurus_alt.gif

Tag Team Match
Good Brothers (Karl Anderson & Doc Gallows) def. Jurassic Express (Jungle Boy & Luchasaurus)

“Tarzan Boy” duyuluyor ve Jurassic Express girişte görünüyor! Luchasaurus, Jungle Boy’u omuzlarında taşıyor. Seyirciler ise şarkının başındaki sekansa eşlik ediyorlar. Luchasaurus ringdeki yerini alıyor. Ardından ise silahlar patlıyor Last Chance Saloon duyuluyor. Good Brothers girişte görünüyor. Bu adamlar makineli tüfek gibi! İkili ringe geliyor. Ardından ise maça geçiyoruz. Christian Cage maçı arka alanda odasında TV’den takip ediyor. Maçı Luchasaurus taşırken Jungle Boy’un olduğu kısımlarda ekip zayıf düşüyor. En sonunda Karl Anderson ve Gallows onu gafil avlıyor. Luchasaurus ringe girmek istiyor ama Gallows ona engel oluyor. En sonunda Good Brothers tuşu buluyor. Good Brothers kazanırken CC arka alanda hayal kırıklığına uğruyor...

🔥🔥🔥🔥🔥

Chelsea_Green_alt.gif
Anna_Jay_alt.gif

WWA Knockouts Championship First Round Match
Chelsea Green def. Anna Jay

Maçtan önce Roxanne Perez’in saldırıya uğradığı ve bu saldırı sebebiyle ise bu gece maça çıkamayacağı belirtiliyor. Bu sebeple kendisi maçtan elenmiş oluyor. İlk olarak Anna Jay ardından ise Chelsea Green geliyor. Maça geçiyoruz. Anna Jay iyi performans sergilese de Green çakallık yapıp hakemin görmediği bir anda sandalye ile Anna Jay’e geçiriyor. Ardından da sandalyeyi atıp direkt tuşa gidiyor. Hakem enayisi de en sonunda tuşu fark edip sayıyor ve maç bitiyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

United Empire hakkında bir VTR yayınlanıyor. Ekip gelecek hafta aksiyonda olacakmış.

🔥🔥🔥🔥🔥

Tetsuya_Naito_alt3.gif
Tyler_Bate_alt4.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
Tetsuya Naito (w/Hiromu Takahashi & BUSHI) def. Tyler Bate

İlk olarak Tyler Bate geliyor. Bate ringde rakibini beklerken STARDUST duyuluyor. LOS INGOBERNABLES DE JAPON! BUSHI, HIROMU VE NAITO! Üçü girişte görünüyor. Naito ringe giriyor tranquila takılıyor. İlk dakikalarda Bate’i biraz sinir ediyor bu durum. Naito da rakibinin sinir olmasını kendisine bir avantaj olarak çeviriyor. Naito ile Bate arasında muazzam bir maç çıkıyor. Naito en sonunda DESTINOOOOO yapıyor ve maçı sonuçlandırıyor. Maçın ardından ise diğer LIJ üyeleri de ringe giriyor. Birlikte poz verirlerken MY LAST BREATH duyuluyor. Christian Cage girişte görünüyor. Cage ve Naito bakışırlarken reklamlara gidiyoruz...

mqdefault.jpg
4vfssj.png


🔥🔥🔥🔥🔥

pickweek_club_thumb-5058a2719edebf461f1b554c03c4662b.jpg
Kevin-Nash.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid bizleri karşılıyor yanında ise Good Brothers var. Karl Anderson ve Doc Gallows ellerinde biralar ile hasbihal yapıyorlar. Şirketteki amaçlarından vs bahsediyorlar. Sonrasında ise KEVIN NASH! Kevin Nash, Karl ve Doc ile selamlaşıyor. Aralarında bir hasbihal geçiyor. Ardından da üç adam TOO SWEET yapıyorlar.

🔥🔥🔥🔥🔥
Walter.gif
John_Morrison.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
WALTER def. John Morrison (w/Good Looking Guys)

İlk olarak John Morrison beraberinde Good Looking Guys ekibi ile geliyor. Ardından Dvorak’ın 9. Senfonisi yani NEW WORLD arenada yankılanıyor. Christy Hemme muazzam bir ses ile WALTER anonsu geçiyor. WALTER tek başına geliyor. WALTER ringde pozunu verdikten sonra JoMo’ya küçümseyici bir bakış atıyor. Ardından maça geçiyoruz. WALTER maçta deyim yerindeyse üç adama karşı güreşiyor. GLG tayfa hakemin görmediği anlarda WALTER'a zor anlar yaşatıyor. En sonunda Greene ve Morris ikilisini sepetleyip Morrison ile yalnız kalıyor. WALTER, Morrison’a Sleeper Hold bağlıyor. Morrison zor durumda en sonunda pes ediyor. Maçın ardından ise WALTER sevinç gösterisinde bulunurken Hogan girişte görünüyor. WALTER ringden ona gitmesi için bağırıyor. Hogan ise sorun yok gibisinden oradan ayrılıyor. Fakat WALTER arkasını döner dönmez KNOCKOUT PUNCH! WALTER yere düşüyor! Shane Taylor, çeyrek finalde WALTER’ın rakibi onun tepesinde görülüyor. Yanında ise Stokely Hathaway var. Şov bu görüntülerle sona eriyor...

stream


WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER
def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight vs Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage vs Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER vs Shane Taylor / EC3 vs ???
Tetsuya Naito vs Christian Cage / Will Ospreay vs ???

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige
def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Alba Fyre vs Isla Dawn vs Jinny / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige vs Chelsea Green / Bea Priestley vs ???​

Intro baya iyi tam Impactlik. Hogan Walter atışması çok iyi. EC3 Wardlow ikilisi iyi ikili. Kalisto'yu da gömüp geçmiş. Roxanne'ime saldıran Chelsea Green'e Deivid'in 30 metrelik füzesini hediye ediyorum.( :(( ) LA Knight sağlam bi trash talking yaptı sonrasında tam TNA ayarı keyifli bir tag maçı. Naito, Tyler Bate iyi eşleşme. Hatta bayağı iyi. Nash, Karl ve Doc iyi olmuş. Buraya bi AJ Styles lazımdı ama kaptırıldı.. Walter'da Morrison'ı güzel bir maçta gömmüş. Shane Taylor vs Walter'da zevkli bi maç olacak. Eline sağlık abi.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Hem 2'yi hem 3'ü değerlendirelim.

#2- Açılış oldukça gergin olmuş burada iki tarafında haklılıkları var bence. Hogan kendi söylediklerinde haklı bu güreşi getirdiği yerden, tüm salonu doldurduğu yerlerden ama WALTER'da kendi söylediklerinde haklı. O yüzden garip bir durum var burada, bu ikililik hoşuma gitti açıkçası. WALTER'ın Hogan'ı ve yaptıklarını tanımayışı ama dediklerini de bir şekilde kendi ağzından yaratıp yapışı garip oldu. Bilemiyorum, bu hikayede yanan WALTER olmasın da diyelim.... EC3 baba rahat bir galibiyet almış, önü de açık bence. Neler yapacağını takipteyim. CHELSEA GREEN. Yorum yok şirketteki favori hatunumuz. Hafiften bir hypeda kasmış, memnunuz yaşananlardan böyle devam. LA KNIGHT. Ağabey yağlı yağlı sokmuş çıkartmış, haftaya da Wardlow'u alır geçer baba. Good Brothers'in kazanması keyiflendirdi valla bence ilk takımlar şampiyonu olacak ikili de bunlar olacak. O yüzden bu sonuçtan da memnun kaldık. İŞTE BU. Chelsea Green çakmış geçmiş, bu işten anlıyorsun hoca valla helal olsun. Heellin dibine vura vura alacağız bir şampiyonluk inşallah, yürüyedur. Zaten debutları duyurulduktan sonra maçı kazanacak isim belliydi sondaki CC olayı kafaları karıştırdı. Bir 3v3 feudu gelecek gibi sanırım ama Naito'ların ekip tokatlayacak gibi duruyor. Main-Event ise rahat geçmesini bekliyordum öyle de olmuş WALTER ağabey çakmış. Rakibinin gelişi sonda şaşırttı ama ben WALTER ile bitiririz bu şovu diyordum. Eline sağlık hocam, gayet iyi şov olmuş.

#3- Şovu yine WALTER açmış, hoca bu herif her şovu açıp kapayacak mı böyle yaaaa. Shane Taylor ağabey iyi çakmış valla göze girdi, maçta da onun tarafındayız, tanımayız etmeyiz ama delikanlı bir çocuğa benziyor. LA Knight'in kazanacağı çok belliydi zaten şaşırtmadı, finale kadar da çıkabilir diye düşünüyorum ilk şampiyon olmasını isteriz babanın. CC'nin ibneliği ne zaman ortaya çıkacak merakla bekliyoruz, tabii ondan önce LIDJ ile bir 3v3 feud bekliyorum. Paige... karşına aldın bizi BAYAN. Bundan sonra kork benden o kadar diyeyim. Mogul Embassy ve rakiplerin tipler öldürdü, şov harbi buram buram IMPACT kokuyor ya. Brian Cage'in rakibini tanımıyorum pek dediğim gibi kazanmasına şaşırmadım o yüzden ama bir tur daha ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Yolu çok açık değil bence kendisinin, main-event ise sonucu belliydi bence. Ospreay'in CC'ye ağır basacağını tahmin edebiliyordum fakat ileride bu işin yavaş yavaş değişeceğini düşünüyorum bence CC'in bireysel sağlam bir ilerleyişe ihtiyacı var. Gerçekleştirmesini de bekliyorum, eline sağlık dosto.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
8 Ocak 2024
Nashville, Tennessee
Bridgestone Arena

4. Bölüm


ee512972c2cfdc794f85bc24e2dc9503.jpg


Intro ve pyro gösterisinin ardından şovumuz açılıyor. Real American duyuluyor ve Genel Müdür Hulk Hogan geliyor. Hogan seyirciyi selamladıktan sonra işlerin mükemmel gittiğinden söz ediyor, iMPACT tekrardan zirvedeymiş. Her hafta en iyisini yapmak için Hogan elinden geleni yapıyormuş. Hogan World Wrestling Action’ın TNA’in varisi olduğunu ve TNA’in ise en önemli unsurunun X-Division olduğunu söylüyor. Ellerinde Ricochet, Hiromu Takahashi, Tyler Bate, Kalisto gibi sayısız hafif siklet yıldız varmış ve bu konuda WWA en iyisiymiş. Hulk Hogan bizlere X-Division kemerini tanıtıyor. Bu kemer Turning Point şovunda 6 kişilik Ulrimate X maçında sahibini bulacakmış. Şirket bünyesinde bulunan 13 hafif siklet güreşçi bunun için eleme maçına çıkacakmış. Ekrana eleme maçları geliyor. Ardından Hulk Hogan seyircileri selamlayarak arka alanın yolunu tutuyor...

Kalisto_alt4.gif
Jack_Morris.gif

Qualifying Match For Ultimate X Match
Kalisto def. Jack Morris

İki isim maça tek başına çıkıyor. Güzel aksiyonlu geçen bir maç izliyoruz. Kalisto her zamanki gibi kıpır kıpır bir güreş sunuyor. En sonunda Salida Del Sol geliyor ve Morris tuş oluyor. Böylece Kalisto X-Division maçına ismini yazdırmış oluyor. Enerjik, atletik ve uçan kaçan yapısı ile bu maça renk katacağından şüphe yok.

chelsea-green-hospitalized-after-wwe-wrestlemania-v0--vvyZvY1EgM9fUrjnDfgtLiOEw1hXetJM78TRnkyv1I.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid ve Chelsea Green var. Green bu gece Paige’i yeneceğinden ve Knockouts Şampiyonluğuna emin adımlarla gideceğinden bahsediyor. Kelly Kincaid ise Roxanne Perez’i soruyor. Chelsea Green ise “Roxanne Who?” diye karşılık veriyor. Çünkü onun işini bitirmiş uzun bir süre burada olması mümkün değilmiş. Bunu o istemiş çünkü Chelsea Green’e bulaşmış ve payını almış. Chelsea Green kameraya bakıp “hayallerine veda et Roxanne Perez” diyor ve oradan ayrılıyor.

Paige.gif
Chelsea_Green_alt.gif

WWA Knockouts Championship Tournament Semi Final Match
Paige def. Chelsea Green

İlk olarak Chelsea Green ardından ise Paige geliyor. Ortalama ama ilgi çekici bir kadın maçı oluyor. Maçın sonlarına doğru hile hurda ile Green üstünlüğü ele alıyor. Tam bu işi bitirecek derken All Fall Down arenada yankılanıyor ve seyircilerde büyük bir heyecan oluşuyor. Herkes Roxanne Perez’i bekliyor. Buna Chelsea Green de dahil. Chelsea Green odağını buna verince Paige kendisine geliyor en sonunda Green’e Paige turnur vuruyor ve maçı bitiriyor. Maçın ardından ise Chelsea Green kendisine geliyor ve müziklerin oynatıldığı alana gidiyor ve oradaki bir görevliye çatıyor. Görevli kısa boylu kafasında şapkası olan bir kadın. Green onu azarlamaya başlıyor. En sonunda görevli kadın şapkasını çıkartıyor ve ROXANNE PEREZ! Green şok geçirirken Perez ona dirsek geçiriyor ve yere seriyor. Perez onu yerde yumruklarken güvenlik geliyor. İkili ayrılıyor. Perez oldukça sinirli görünüyor. Green ise güvenlik eşliğinde olay yerini terk ediyor...

la-knight-april-15-b.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid’ın yanında LA Knight var. Kelly ona EC3 ile olan maçını ve Sting ile ilişkisini soruyor. LA Knight “lemme talk to ya” diyerek söze başlıyor. Öncelikle reklam çekimleri için burada olamadığını ancak bu geceki galibiyetini ona adıyacağını belirtiyor. Çünkü Sting onun için bir ikonmuş ve günün sonunda onun gibi büyük bir Dünya Şampiyonu olmak istiyormuş. Ardından EC3’nin bir dummy olduğunu ve onu bu gece Gravy Train ile onu sonsuzluğa uğurlayacakmış. Bu gece EC3 mağlup olurken arenada bir isim yankılanacakmış o da; L! A!... Derken Wardlow gelip ona SPEAR çakıyor. Kelly Kincaid korkarak kaçıyor. Wardlow prodüksiyon vs ne varsa deviriyor ve yerde LA Knight’ı hırpalıyor. Ardından hakemler geliyor ama Wardlow onların üzerine gidince kaçışıyorlar. Wardlow prodüksiyonu direkt LA Knight’ın üzerine devirip oradan ayrılıyor. Reklamlara gidiyoruz...

Ethan_Carter_III_alt3.gif
Eli_Drake_alt2.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament Quarter Final Match
EC3 (w/Wardlow & Rockstar Spud) def. LA Knight

İlk olarak EC3 geliyor ve upuzun bir giriş yapıyor. EC3’nin keyfi yerinde. EC3 ringe giriyor ve pozunu veriyor. Ardından ise Spud’a işaret veriyor. Spud ise Christy Hemme’ye bağırmaya başlıyor. Hemme sakinliğini koruyor ve bir duyuruda bulunması gerektiğini söylüyor. LA Knight uğradığı saldırı sonucunda... Tam duyurusunu yapacakken KNIGHT VISION duyuluyor ve arenada büyük bir pop kopuyor. LA Knight girişte görünüyor ama uğradığı saldırı sonucunda başında sargı var ve bariz sakat bir şekilde geliyor. EC3’nin asabı bozuluyor. Wardlow ringin dışına çıkıyor ve LA Knight’a yeniden saldırıyor ve onu bariyere çarpıyor. Ardından bir de ring merdivenine çarpıyor. LA Knight maça çıkamayacak gibi görünüyor. EC3, Knight’ın işinin bittiğini görünce yenebileceğini düşünüp onu ringde istiyor. Wardlow, Knight’ı ringe sokuyor. Knight sersemlemiş bir şekilde ayağa kalkınca zil çalıyor ama EC3 direkt ona One Pencenter yapıyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından ise EC3, Wardlow'a işaretini veriyor. Wardlow ringe giriyor ve LA Knight'a bir posta daha saldırıyor. EC3 ise DQ ile kaybetmemek için Wardlow'un saldırısını izliyor çünkü kazandıktan sonra rakibe saldırma DQ sebebi. Neyse Wardlow, LA Knight'ın bacağına sandalye koyuyor ve çok sert bir stomp atıyor. LA Knight pert bir haldeyken EC3, Wardlow ve Rockstar Spud pozunu veriyor.

hq720.jpg


SORRY ABOUT GOD DAMN LUCK! James Storm geliyor. James bu arenada olmaktan mutlu olduğunu vs söylüyor. Aldığı yenilgiden ve düşen performansından pek bahsetmiyor. Fakat inceden bazı şeyleri telafi edeceğinden söz ediyor. James Storm’un sözleri John Morrison tarafından kesiliyor. John Morrison, James Storm’un içinde bulunduğu durum için gerçekten üzülüyormuş. Aslında kendisini görüyormuş. Çünkü iki adam da hikayelerinin Marty Jannettyleri olmuş. John Morrison, James Storm’un içinde bulunduğu durum için üzülüyormuş ve onu bulunduğu durumdan kurtarabilirmiş. Onu tıpkı kendisi gibi kusursuz bir görünüme ve performansa kavuşturabilirmiş. James Storm ise JoMo’yu bir süre dinliyor. JoMo, Storm’a elini uzatıyor. Storm ise teklifi reddediyor ve ringden ayrılmaya hazırlanıyor ama JoMo ona saldırmak istiyor. Fakat Storm ondan sıyrılıyor ve LAST CALL! JoMo hareketi muazzam bir şekilde satıp yere düşüyor. James Storm ise arka alanın yolunu tutuyor.

Axel_Dieter_Jr_alt4.gif
Fabian_Aichner_alt.gif
Isiah_Kassidy_alt.gif
Marq_Quen_alt.gif

Tag Team Match
Imperium (Ludwig Kasier & Giovanni Vinci) def. Private Party (Isiah Kassidy & Marq Quen)

İki takım girişlerini yapıp ringde yerini alıyor. Maça geçiyoruz. Bariz bir Imperium dominasyonu var. PP arada varlık gösterse de Kasier ve Vinci ortak çalışıp fişi çekiyor. Maçın ardından Imperium klasik pozunu verirken Kasier’e arkadan birisi saldırıyor. Vinci arkasını döndüğünde ise KO PUNCH! Shane Taylor ringde! Stokely Hathaway ise ringin dışında. Vinci yere düşüyor. Kasier ve Taylor bir süre yumruklaşıyor ama Taylor ona da sert bir KO Punch atıyor. Kasier de yerde. WALTER ise olayların üzerine girişte görünüyor ve hızlı adımlarla ringe doğru geliyor. Taylor onu hazırda beklerken Stokely Hathaway hızla araya giriyor ve ringin dışına çıkmaları gerektiğini söylüyor. Tam WALTER ringe girdiğinde Shane Taylor ringin dışına çıkmış oluyor. WALTER ve Shane Taylor uzaktan birbirlerini kesiyor.

gunther-august-13-a.webp
intro-import.jpg


christian-cage-jungle-boy-august-12-a.jpg


Arka alandayız Christian Cage bu geceki maçı için hazırlanıyor. Onun yanına ise Luchasaurus ve Jungle Boy geliyor. Jungle Boy geçen hafta için CC’den özür diliyor. Kaybetmişler ve Jungle Boy’un hatasıymış. CC ise antrenmanını kesip Jungle Boy’a dönüyor. Onun gelişime açık geleceğin yıldızı olduğunu söylüyor. CC kariyeri boyunca kritik birçok maç kaybetmiş ve kritik birçok maçın ise kaybedilmesine vesile olmuş. Fakat günün sonunda NWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu gibi bir miras bırakmış. Bu şehirde ve bu arenada birçok anısı varmış. Bir gün Jungle Boy’un da anıları olacakmış ve bunları kesinlikle dert etmemeliymiş. Jungle Boy, CC’ye teşekkür ediyor. CC ise bir şey değil gibisinden içten bir karşılık veriyor. CC ardından maçı için az bir zaman kaldığını belirtip oradan ayrılıyor. Jungle Boy ise ona bol şans diliyor...

RESEM81227Cage.jpg


Mogul Embassy ekibini farklı bir mekanda tam kadro görüyoruz. Brian Cage konuşuyor. Will Ospreay ile olan maçına değiniyor. Onu yeneceğinden vs bahsediyor. Çünkü kendisi bir MAKİNEYMİŞ! Brian Cage böğürerek promosunu sonlandırıyor...


Tetsuya_Naito_alt3.gif
Christian.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament Quarter Final Match
Tetsuya Naito (w/BUSHI & Hiromu Takahashi) def. Christian Cage

MY LAST BREATH duyuluyor ve Christian Cage tüm karizması ile girişte görünüyor. Cage ringe giriyor ve taunt yaptıktan sonra rakibini bekliyor. STADUST! Los Ingobernables de Japon ekibi tam kadro girişte görünüyor. Naito ringe giriyor ve rahat sakin tavırları ile kendisini belli ediyor. Maça geçiyoruz. Maçın ilk dakikaları Naito’nun umursamaz ve rahat tavırları ile geçiyor. Fakat Cage ona tokat atarak onun damarına basıyor ve maç tam manasıyla başlıyor. Maç esnasında yer yer Hiromu ve BUSHI karışıyor ama Cage uyanık davranıp maçtan kopmuyor. Maçın sonlarına doğru ise Cage, Hiromu’yu indiriyor. Fakat BUSHI gelip onun yüzüne mist atıyor. CC’nin gözler gitti. Hakem ise bu esnada Naito ile ileniyor. Naito bu yaşananlardan sonra direkt maça geri dönüyor ve CC’yi direkt kavradığı gibi DESTINO! CC yerde hemen tuş ve başarılı! Maçın ardından LIJ üyeleri CC’ye saldırmaya devam ediyorlar. Jungle Boy ve Luchasaurus geliyorlar. Hiromu ve BUSHI onları karşılıyor ama ikili onları yere seriyor. Naito ise olanlar karşısında tüm sakinliği ile alt iplerden ringin dışına çıkıyor ve umursamaz bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor. Jungle Boy ve Luchasaurus CC ile ilgileniyorlar. CC kendisini yavaş yavaş toparlıyor. Naito ise girişte gövde gösterisinde bulunurken şov sona eriyor...

RESEM86491tetsuyaNaito070120.jpg


WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER
def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight def. Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage def. Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER vs Shane Taylor / EC3 def. LA Knight
Tetsuya Naito def. Christian Cage / Will Ospreay vs Brian Cage

Yarı Final

??? vs EC3
Tetsuya Naito vs ???

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige
def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Jinny def. Alba Fyre & Isla Dawn / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige
def. Chelsea Green / Bea Priestley vs Jinny

Final

Paige vs ???

Qualifying Matches For Ultimate X Match

Hiromu Takahashi vs Tyler Bate
Jungle Boy vs Ricochet
Kalisto def. Jack Morris
Anthony Greene vs Isiah Kassidy vs Sin Cara
ACH vs Marq Quen
BUSHI vs TJP​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,196
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
iMPACT! #3

WALTER bu Shane Taylor lavuğunu bir an önce çiğ çiğ yemeli ya antipatiden ölecek herif. LA Knight güzel bir galibiyetle açmış şovu, Sting yardımı çok kıymetli. CC & Jurassic Express ekibi bana bayağı pamuk ipliğinde gibi geliyor, United Empire da bunları yenerse CC biraz tekmeyi basacak gibi geldi ama hayırlısı. Buram buram PROGRESS kokan bir hatun maçı, WALTER’ın karısı olacaksan böyle tokatlayacaksın önüne geleni işte, tebrik ediyoruz Jinny yengeyi. Paige’in bu tip ani sarkastiklerine bayılıyoruz, yine bunlardan bir tanesini yapmış. Mogul Embassy vurmuş geçmiş ama isimler itibariyle pek ilgimizi çekmedi bu maç. Shane Taylor sırf görüntüsün hacı, WALTER PAŞA’nın dişinin kovuğuna denk gelmeyen ara öğünü olursun anca. Cage de vurmuş geçmiş, Hiromu buraların adamı değil zaten herif yürüyen mid-card. United Empire çok çok iyi bir galibiyet almış valla, Ospi Baba da kemeri kazansa sevineceklerimizden. Stabil ama kaliteli bir şov olmuş.

***

iMPACT! #4

Hogan’ı görünce ayarımız kaçtı yine, ne sinir herif ya. Az önce Hiromu hakkında yaptığım yorum bu şovda vuku bulmuş, Hiromu tam buraların adamı işte. Kemer için de üst favorilerimden birisi. İlk ekleme Kalisto olmuş maça, güzel seçim. Chelsea Green’in Eminem referansına bayıldık ama Roxanne Perez avludaki çocuk şekli masaya vurmuş, senin bu hatuna olan sevgin bookinge de iyiden iyiye yansıyacak gibi. Oyyyy Wardlow sağlam hınç almış Knight’tan, yediği dayağın etkisi de maça direkt yansımış tabi, üstüne bir de ringde dayak yemiş zaten. Ama Knight sağlam alır bu yaşananların intikamını, EC3 şimdilik sevinsin bakalım… Storm vs. Morrison mı? Çok garip bir feud isim olarak, bu arada Morrison’ın burada adı niye Johnny Impact değil ya? Private Party joblamaya devam… Derken Shane Taylor sağlam hüküm koymuş, WALTER’ın sabrını iyice sınıyor bu lavuk. Haftaya dananın kuyruğu sağlam kopar, WALTER kaybederse feci isyan çıkartırım ama diyeyim. CC & Jurassic arasındaki bu iletişim fırtına öncesi sessizlik vibeını arttırmaya başladı gözümde, Christian’ın her yenilgi sonrası imtina ile Jungle Boy’u allayıp pullaması çok garip. Ospi seni yiyecek Cage efendi çok da zorlamayalım o işleri. Monster heel Naito izlemeyi özlemişiz, burada tadına varacağız gibi. Ama Jungle Boy ile Luchasaurus devletin sirenleri gibi geç çalarsa arıza çıkar hacııııııı. Npc şekli takılıyorlar şirkette, CC harbi bu sessizlik ve güler yüzünün altından feci ayar kapıyordur bunlara ben söyleyeyim. Önceki şova göre haliyle vitesin arttığı ve yazılan hikayelerin iyice merak uyandırdığı bir şov olmuş. Eline sağlık abi.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Ultimate X maçları baya sarar, benim de sevdiğim baya iyi bir maç türüdür. Şu ana kadar sadece bir Be A Booker'da görmüştüm, o arkadaşta telefondan yazdığı için karışık bir şey ortaya çıkmıştı. Sen nasıl bir şey yapacaksın meraktan öldük. Kalisto için zaten zamanında tespit yapmıştık, Ultimate X güreşçisi olacaktır. Roxanne Perez'in müdahalesiyle Saraya'ya yatacağını bilmeyen yoktur herhalde yaa. En azından Roxanne Perez'in maç içinde gözükmesini bekliyordum, bu biraz ters köşe oldu ama farklılık katmış. Klişeden kaçılmış. Chelsea Green x Roxanne Perez feudu da maalesef kadınlar ana kemerinden daha heyecanlı. Wardlow... İMPARATOR! Wardlow baba lavuğa acımamış, bu maç öncesi dayaktan sonra EC3 fişi çekecektir. Fişi çekemezse zaten kemer falan ne varsa LA Knight'a verin kapatın şirketi kardeşim. Keyiflendik kardeşim, yalan mı söyleyelim? Bayadır düzgün bir EC3 booku izlemiyorduk işin açığı, bu şirkette biraz kötü görünüm verse de tepe adamlardan biri olacağı işin açığı. LA Knight'ı yenmesi iyi oldu, fakat işin yardımından az koyulsaydı daha tatlı olurdu. Kardeşim adam birada göbekliden bile dayak yedi, kullanmıyorsan bize ver yaaa. Kardeşim bu Private Party her hafta birilerine maç mı kaybediyor bana mı öyle geliyor? Shane Taylor bu arada baya şaşırtı, K.O. Punch'ı görünce Big Show sandık yalan mı söyleyelim? (Adam benim şirkette) Shane Taylor'ın olayın dozunu artırması iyi oldu, normal bir maç için bile bu kadar drama izledik. Sarıyor. Jungle Boy jobber hikayesi... Top class. Keşke yenebilse deriz be kardeşim... Ama maalesef Will Ospreay yenecek. Hacı sen şaka mısın yaaaaaaaa? Adam ilk pickten, benim alacğaım Christian Cage'i alıyor, babayı Kanada şirketinden koparıyor. Sonra gidiyor Naito'ya yatırıyor. Bu ne abicim yaaaa? Mekandan kovulmuş Yakup TV gibi okudum ana olayı. Bu ne babacan?
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Hogan açmış şovu, X-Divison rosteri oldukça iyi bence de buradan favorim de Ricochet muhtemelen o kazanır diye düşünüyorum. Kalisto'nun kazanması sürpriz olmadı, X-Divison'da yükü çeken isimlerden birisi olacaktır. Karşısındaki elemanı çok tanımıyoruz zaten yalan da olmasın. Chelsea Green... Senciyiz be senci, yürüyedur. DERKEN değen nazar... Neyse en azından temiz kaybetmemiş diyelim ablamız. Buna da şükür. LA Knight'e hain pusu kurulmuş. Kuranlar da tepeyi terk eden okçular şeklinde a... Saldırıdan sorna EC3'ün kazanmasını normal karşılıyorum ancak final maçında muhtemelen LA Knight iadei ziyaret gerçekleştirip EC3'ü kemerden edecek. Bekliyoruz şimdilik diyelim neler olacağını. James Storm... KURTLUĞUNU göstermiş, JoMo'nun biraz daha geri planda kalmasını bekliyordum zaten vakit ilerledikçe. Ama bu feuddan galip çıkıp, kemer için iddialı adaylardan birisi olabilir. Beklemedeyiz, kazanması gereken isim JoMo gibi duruyor. Impreium rahat bir galibiyet almış fakat Shane Taylor oldukça ilginç yazılıyor. Ben tanımam etmem fakat yazdıkça WALTER'ın karşısında bir yere geliyor benim için en azından. Beğeniyorum şu anlık onun yazılışını, ilgi çekici bir karakter oluyor git gide. CC'in mentorlukten kopup, daha büyük işler yapmasını bekliyoruz hoca yaa. Muhtemelen yapacaktır zaten de, bekliyoruz işte... Derken... Ağabey kaybetmiş yine. Buradan stable-feud'a bağlanacağı için bir yorum yapmaya çok gerek de yok ama keşke CC tarafı yenseydi diyelim. Eline sağlık hoca, güzel, kararında bir şov olmuş.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
15 Ocak 2024
Nashville, Tennessee
Bridgestone Arena

5. Bölüm



Will_Ospreay_alt2.gif
Brian_Cage.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament Quarter Final Match
Will Ospreay def. Brian Cage

Into ve pyro gösterisi bittikten sonra Bring It Down duyuluyor ve Will Ospreay geliyor. Ardından da MACHINE!!! Brian Cage geliyor. Maça geçiyoruz. İlk dakikalarda Cage kodaman olmasının avantajını kullanıyor ve büyük üstünlük sağlıyor. Fakat maç ilerledikçe Ospreay desteğini arttırıyor ve ringin dışına düşen rakibinin üzerine Suicide Dive gibi hareketlerle atlıyor. Jeremy Borash Will Ospreay’i izledikçe bazı şirketlerde bu hareketlerin yasak olduğunu söylüyor. Mike Tenay ise bunu “çağın gerisinde kalmak” olarak yorumluyor. Sonlara geçiyoruz. Ospreay sonlarda god mode açıp üstünlüğü alıyor ve en sonunda Ospreay en sonunda Hidden Blade yapıyor. Brian Cage ölü gibi yerde yatarken Ospreay tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Ospreay böylece yarı finale çıkmış oluyor...

ec3-impact-departures-scott-damore-don-callis.jpg


Arka alanda muhabirimiz Kelly Kincaid bizleri karşılıyor yanında EC3, Wardlow ve Rockstar Spud var. Kelly geçen hafta LA Knight’ın uğramış olduğu “brutal” saldırı sebebiyle LA Knight’ın bir süre aksiyonda olamayacağını ama bunun EC3 için büyük bir fırsat olduğunu çünkü bu sayede yarı finale çıktığını söylüyor. Fakat yarı finalde rakibi ya WALTER ya da Shane Taylor olacakmış. Bu iki adam da oldukça güçlü isimlermiş. EC3 mimik bile kıpırdatmadan Kelly’e tepeden bakıyor. Spud ise dayanamıyor ve söze giriyor. WALTER veya Shane Taylor, EC3 her ikisini de yenebilirmiş. Hatta ikisini aynı anda bir handicap maçında da yenebilirmiş. Çünkü her zaman ona yardımcı olan Spud gibi Wardlow gibi dostları varmış. LA Knight kendisini Attitude Era’da sanan bir hayrandan öte değilmiş. Onun o maçta olması bile bir hataymış hata! Onu def etmişler. Umuyormuş ki LA Knight’ın kariyeri bitmiş olsun çünkü Wardlow ondan feci bir intikam alacakmış hem de çok feci! Bu adam karşısına çıkan herkesi sinek gibi ezip geçermiş. Spud konuştukça sinirlenmeye başlıyor. Kelly Kincaid’ı ise uyarıyormuş. Çünkü EC3 bir asilzadeymiş. Kelly ona her aklına geleni soramazmış. Eğer bu üsluba devam ederse Spud bağlantılarını kullanıp Bay Jarrett’a Kelly Knight denen çalışanı (Kelly ismini düzeltmek için girişimde bulunuyor ama Spud onu kesiyor) şikayet edermiş. Spud sözlerinin ardından gözlerini büyütüp Kelly’e bakıyor. EC3 ise onun omzuna dokunuyor ve Wardlow ile birlikte oradan ayrılıyor. Spud da onların peşinden gidiyor...

Tyler_Bate_alt4.gif
Hiromu_Takahashi_alt.gif

Qualifying Match For Ultimate X Match
Tyler Bate def. Hiromu Takahashi

Ringe döndüğümüzde Christian Cage’i spiker masasında görüyoruz. Kendisi yorumcu olarak bulunuyor. İlk Tyler Bate giriyor. Ardından ise Hiromu Takahashi, Darly ile birlikte girişini yapıyor. Maça geçiyoruz. İlk dakikalardan maç alev alıyor ve kontralar ataklar vs derken iki isim yüz yüze geliyor ve arenadan alkış alıyorlar. Christian Cage maçta Tyler Bate’i övüyor. Onun potansiyel sahibi olduğunu söylüyor. Ardından geçen hafta LIJ tarafından uğramış olduğu saldırı hakkında yorum yapıyor. Bunun kesinlikle yarım kalmayacağını söylüyor. Fakat bu geceki maçı berbat etmek istemiyormuş, berbat etmek istemediği gibi de herhangi bir LIJ üyesi bu maça müdahale edecek olursa karşısında olacakmış. Maçın sonlarına gidiyoruz. Maç tertemiz ve “this is awesome” chantleri ile sürüyor. Maçın sonlarına doğru Hiromu rakibine Time Bomb yapmak istiyor ama Tyler Bate kurtuluyor ve TYLER DRIVER 97! Bate tuşa gidip maçı bitiriyor. Bate arka alanın yolunu tutarken Christian Cage ringe giriyor ve Killswitch için Hiromu’nun ayağa kalkmasını bekliyor. Hiromu ayağa kalkıyor ve KILLSWITCH! Hiromu yerde. CC mikrofon alıyor ve Tetsuya Naito için sıradaki hedefim sensin diyor.

647a899b6cbd9a53257696d6ae083bd6db893e9f.gif


Sin_Cara_alt2.gif
Isiah_Kassidy_alt.gif
Anthony_Greene.gif

Qualifying Match For Ultimate X Match
Sin Cara def. Isiah Kassidy vs Anthony Greene

Direkt sonuca geçelim. Sin Cara ve Kass yalnız başına kalınca Sin Cara’dan Senton Bomb geliyor ve maçı alıyor. Böylece ismini X-Division Şampiyonluğu maçına yazdırmış oluyor.

maxresdefault.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid ve Ricochet var. Ricochet X-Division şampiyonluğunun ve bu divizyonun bir parçası olmanın verdiği mutluluktan bahsediyor. Bu bir mirasmış. WCW’nun cruiserweight, TNA’in ise yine X-Division bölümünün bir mirasıymış. Bu mirası en iyi şekilde sahiplenecekmiş ve X-Division Şampiyonu olacakmış. Bu sözlerin üzerine Jungle Boy geliyor. Jungle Boy, Ricochet’in sözlerine kulak misafiri olmuş. Ve o da aynı hisleri besliyormuş. Fakat tek farkla gelecek hafta Ricochet ile yapacağı ön eleme maçını kendisi kazanacakmış ve X-Division Şampiyonluğu Turning Point’te onun omzunda yükselecekmiş. Ricochet tebessüm ediyor ve iyi olan kazansın diyor ve Jungle Boy’a elini uzatıyor. Jungle Boy da onun elini sıkıyor.

Viper.gif
Rok-C_alt3.gif

Singles Match
Piper Niven def. Roxanne Perez

Bu maçın yorumcu koltuğuna bu sefer Madison Rayne oturuyor. İlk olarak Roxanne Perez bütün pozitifliği ile geliyor. O girişini yaparken ekranda ufak bir promosu yayınlanıyor. Roxanne Perez haksız bir şekilde KO Şampiyonluğundan itilmiş. Bunu ona yapan kişiden yani Chelsea Green’den intikamını alacakmış. Ardından Piper Niven geliyor. Niven’in de ufak promosu ekranın sağında yayınlanıyor. Niven buraya kısaca k*ç tekmelemek için geldiğini söylüyor ve yumruğunu avucuna sert bir şekilde vuruyor. Maça geçiyoruz. Maç içerisinde Madison Rayne KO divizyonu hakkında yorumlarda bulunuyor. 10 kadının da pırıl pırıl olduğundan bahsediyor. Maçı Piper üstün götürüyor. Perez iyi destek alıyor. Sonlara doğru Niven kafasını ring posuna vurunca Perez üstünlüğü alıyor ama Chelsea Green’in müziği duyuluyor. Perez odağını ona veriyor ve onu ringe davet ediyor. Green ise ringin dışında onu kudurtuyor. Piper Niven bu arada kendisine geliyor ve Roxanne’i ele geçirdiği gibi bir güzel biçiyor. En sonunda Piper Bomb (Vader Bomb) yapıp Perez’i sonsuzluğa uğurluyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından ise Piper Niven, Perez’e halen daha öfkeli çünkü maçta Perez onu gereğinden fazla zorladı ve hıncını çıkartma derdinde. Chelsea Green ringe tereddüt ile giriyor ve Piper Niven ile bakışıyor. Niven ona bir şey yapmıyor. Green de en sonunda Perez yerle bir oluyor. Chelsea Green ve Piper Niven poz verirken reklamlara gidiyoruz...

niven-green.jpg


b55ad6d28a80a00ce657d41f2589793c.jpg


Arka alandayız Will Ospreay fizyoterapide kendisi gecenin başında çok zor bir maça çıkmıştı. Onun yanına Kelly Kincaid geliyor ve galibiyeti için tebrik edip, yarı finaldeki rakibi Tetsuya Naito’yu soruyor. Will onu çok iyi tanıdığını söylüyor. Geçmişte birçok kez karşı karşıya gelmişler. Will ondan kesinlikle farklıymış. Will onun hayalini kurduğu kariyere ve şampiyonluğa 3-4 senede kavuşurken Naito bu fırsatı her daim kaçırmış. Yine durum farksız olacakmış. Will Ospreay, Naito’yu yenecekmiş.

Karl_Anderson.gif
DOC_alt6.gif
Kyle_Fletcher.gif
Mark_Davis_alt3.gif

Tag Team Match
Good Brothers (Karl Anderson & Doc Gallows) def. Aussie Open (Mark Davis & Kyle Fletcher)

İlk olarak AS geliyor. Ardından ise mermiler atılıyor, silahlar patlıyor ve LAST CHANCE SALOON duyuluyor. Karl Anderson ve Doc Gallow savaş müzik ile uyumlu güzel bir giriş yapıyor. Maça geçiyoruz. Klasik bir tag team mücadelesi oluyor. Maçın sonunda Davis’e Magic Killer geliyor ve bu iş bitiyor.

desktop-wallpaper-johnny-mundo-john-morrison-blasts-vampiro-wwe-john-morrison.jpg


Farklı bir mekandayız, John Morrison karşımıza çıkıyor. Morrison uğradığı hayal kırıklığından bahsediyor. Tek gayesi James Storm’u eski ışıltılı günlerine döndürmekmiş. Ancak James Storm artık kendisini içkiye alkole kaptırmış ve eski günlerinden çok uzakmış. Geçen iMPACT’te yaptığı çok ucuz bir hareketmiş. John uğradığı saldırıdan yana problemi yokmuş. Buna hep alışmış ne zaman birisine yardım eli uzatsa hep bu karşılığı alırmış. Fakat iyilik sona ermiş. WWA onun ringiymiş ve onun ringinde herkes en iyi görüntüsünde yer almalıymış. Eğer almamakta ısrar ediyorsa da bu ringden s*ktir olup gitmeliymiş. JoMo son sözlerinde oldukça ciddileşiyor ve kameramız kapanıyor.

Walter.gif
Shane_Taylor.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament Quarter Final Match
“Der Ring General” WALTER (w/Imperium) def. “Notorious” Shane Taylor (w/Stokely Hathaway)

Main event zamanı! Christy Hemme ringde tüm ihtişamı ile duruyor ve maçın anonsuna başlıyor. LION IN THE JUNGLE duyuluyor ve Clevend Ohio’dan 159 kilo ağırlığında 1.85 metre boyunda “Notorious” Shane Taylor anons ediliyor. Shane Taylor ve Stokely Hathaway geliyor. Taylor pozuu verdikten sonra rakibini bekliyor. ALLEGRO CON FUOCO arenada yankılanıyor. Avusturya Viyana’dan 141 kilo ağırlığında 1.91 boyunda “DER RING GENERAL” WALTER anons ediliyor. WALTER da Imperium üyeleri ile birlikte girişini yapıyor. Bütün arena deyim yerindeyse saygı duruşunda. WALTER ringe giriyor ve esas duruşunu yaptıktan sonra Shane Taylor ile yüzleşiyor. Hakem iki isme kuralları anlatıyor. Fakat iki adam birbirine kitlenmiş durumda. Zil çalıyor...

Maça geçiyoruz. Maçın ilk dakikalarında iki isim birbirlerini tartıyor. Kilitler ve lock-uplar ile geçiyor. Ardından Irish Whip’lerden iki ağır adam birbirini tartıyor. Maçın ilk dakikaları böyle geçerken maçın ortalarına doğru Shane Taylor sert atağını yapıyor ve rakibine chop indiriyor. WALTEr göğsünü bir süre tutsa da sonra da çok pis chop atıyor ve Shane’in birkaç adım geri attığını görüyoruz. Shane mayosunun askısını indiriyor ve bir kez daha vurması için WALTER’a işaret ediyor. WALTER bir tane daha indiriyor. WALTER bir tane daha indiriyor. Shane Taylor iplere tutunarak ayakta kalabiliyor. Hakem WALTER’ı tutarken Taylor kendisine geliyor ve bağırmaya başlıyor ardından chop darbesi ile WALTER’a karşılık veriyor. WALTER sırıtıyor ve bir tane daha vurmasını istiyor. Shane bir daha vuruyor. Ardından bir tane daha vuruyor. WALTER da yıkılmıyor. Ardından Shane bir tane daha vuruyor. WALTER bu sefer acı çekiyor ve etkiye tepki Shane’e sert bir chop indiriyor. Shane diz çökerken WALTER da köşede soluğu alıyor. Ludwig onu havlu ile serinletirken seyircilerden “This Is Awesome” chantleri geliyor. Daha sonrasında Shane Taylor bunun üzerine kendisini toparlayıp atak yapıyor. Maç Shane Taylor’ın üstünlüğü ile giderken WALTER bir kontra ile kendisini toparlayıp DDT yapıyor. İki adam da yerde. Maçta bu arada 15 dakikayı geçmiş bulunmaktayız. Daha sonrasında WALTEr üstünlüğü söz konusu ama Shane Taylor’dan KO PUNCH! Bu çok aniydi bu maçı bitirebilir bile! Taylor tuşa gidiyor: 1-2-3! HAYIR WALTER’IN BİR AYAĞI İPTE! İki adam yerdeyken sağ alt köşede bir ekran daha açılıyor. Arka alanda EC3 loca kurmuş maçı ekibiyle pür dikkat izliyor. Sağ ekran kayboluyor ve maç kaldığı yerden devam ediyor bir yandan da Shane Taylor hakeme itiraz etmeye başlıyor onun üzerine yürüyor. Ludwig ve Vinci ise ringe vurup WALTER’a destek oluyorlar. Maçın artık son anlarına geçiyoruz. Shane Taylor halen daha rope breakin psikolojisinden çıkamamış kontrolsüz güreşiyor. En sonunda WALTER bunu fırsat biliyor ve BURNING LARIAT! İki dağ gibi adam yıkıldı. WALTER en sonunda elini rakibinin üzerine koyuyor: 1-2-3! Zil çalıyor ve WALTER kazandı. İki adam yerde. İki adama da buz tedavisi uygulanıyor. Maçın son anlarını bir kez daha izliyoruz. Ardından ringe dönüyoruz. Shane Taylor gözden kaybolmuş. WALTER ise Ludwig ile Vinci’nin omuzlarına girip arka alanın yolunu tutuyor. Şov bu görüntüler eşliğinde bitiyor...

58fcf-16996782203465-1920.jpg


WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER
def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight def. Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage def. Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER
def. Shane Taylor / EC3 def. LA Knight
Tetsuya Naito def. Christian Cage / Will Ospreay def. Brian Cage

Yarı Final

WALTER vs EC3
Tetsuya Naito vs Will Ospreay

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige
def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Jinny def. Alba Fyre & Isla Dawn / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige def. Chelsea Green / Bea Priestley vs Jinny

Qualifying Matches For Ultimate X Match

Tyler Bate
def. Hiromu Takahashi
Jungle Boy vs Ricochet
Kalisto def. Jack Morris
Sin Cara def. Anthony Greene vs Isiah Kassidy
ACH vs Marq Quen
BUSHI vs TJP​
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
22 Ocak 2024
Memphis, Tennessee
FedEXForum
6. Bölüm


Geçen hafta gerçekleşen WALTER vs Shane Taylor maçından kesitler geliyor. Bu maç 5 bölüm içerisinde iMPACT içerisindeki en iyi maç olmuş.



taping2_manchester_web-1-of-144.jpg


Intro’nun ardından pyro gösterileri ile şovumuz başlıyor. Mike Tenay ve Jeremy Borash bizleri karşılıyor önce ardından ise “Trouble Trouble Trouble” duyuluyor. EC3, Wardlow ve Rockstar Spud geliyor. Spud ringe girene kadar soytarılık yapıyor. Ekip ringe giriyor. Ardından Rockstar Spud mikrofonu alıyor ve EC3 övmeye başlıyor. Ardından ise EC3 konuşmaya başlıyor. EC3 iki hafta önce LA Knight’ı yendiğini ve onu turnuvanın dışına ittiğini söylüyor. Şimdiki rakibi ise WALTER’mış. İnsanlar EC3’ye WALTER karşısında şans vermiyormuş. Tıpkı LA Knight karşısında vermedikleri gibi. Fakat EC3’nin şansa ihtiyacı yokmuş ve WALTER’ı yenebilecek kapasiteye sahipmiş. Onun için özel bir şey yapmasına gerek bile yokmuş. Çünkü WALTER tüm enerjisini Shane Taylor üzerinde kullanmış. O artık yorgunmuş ve EC3’ye kaybetmeye mahkummuş. EC3’nin sözlerini Imperium’un müziği bölüyor. Fakat yalnızca Ludwig Kasier ile Giovanni Vinci geliyor. Ludwig Kasier, EC3’nin güreşçilikten komediyenliğe geçtiğini anladığını söylüyor. Çünkü WALTER hakkında söyledikleri kocaman bir şakaymış. EC3’nin WALTER karşısında hiçbir şansı yokmuş. Shane Taylor, WALTER’ı yıkmayı denemiş ama başarısız olmuş. EC3 ise onun yanında daha pasif ve korkak bir adamın tekiymiş. Seyirciler oovv voovv çekiyorlar. EC3 ise gülümsüyor. Peki o zaman WALTER nerede bana “erkek olmayı öğretsin” diyor. Vinci söze girmek isterken Kasier onu eliyle durduruyor ve kendi devam ediyor. WALTER geçen hafta Shane Taylor ile destansı bir maça imza etmiş ve fizyoterapisti onun dinlenmesini istemişler. EC3 ise ne kadar dinlenirse dinlensin haftaya onu altıma alacağım diyor. Ludwig Kasier ise “fazla şansını zorlama WALTER gerekirse 50 km ötedeki evinden seni dövmek için buraya atlar gelir” diyor. Wardlow ise hele bir denesin bakalım tarzı ortaya çıkıyor ve EC3’yi koruması altına aldığını bir kez daha gösteriyor.

https%3A%2F%2Fclips-media-aka.warnermediacdn.com%2Ftbs%2Fclips%2F2022-08%2F881750-bdbc8791a7504e598d65c6a509961ce6%2Fimages%2Ffed9423d-a5fe-4a03-98cf-daa25b5265d1-881750-1.png


BRING IT DOWN! United Empire girişte görünüyor. Ekip tam kadro geliyor. Will Ospreay adeta ben de buradayım dercesine duruyor. Ospreay, Kasier’e konuşmaya başlıyor. WALTER’ın nasıl bir profesyonel olduğu veya EC3’nin ne halt olduğu umurunda değilmiş. Rockstar Spud EC3 ile doğru konuşması için araya giriyor ama Will Ospreay ona sesini kesmesini söylüyor. Will Ospreay WWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olacağını ve bu şirketin bu markanın en büyük yüzü ve temsilcisi olacağını belirtiyor. EC3 ise şansını X-Division’da denemeliydin diye alay ediyor. Will Ospreay ise belki de sen iyi bir güreş okuluna gitmeliydin diye karşılık veriyor. Will Ospreay ardından WALTER veya EC3 fark etmeksizin iki adamı finalde yeneceğini ve bir Amerikan promosyonunda da Dünya Şampiyonu olacağını söylüyor. Tam bu esnada Tetsuya Naito’nun müziği duyuluyor. LIJ tam kadro ringe geliyor. Naito mikrofon alıyor, yarım yamalak İngilizcesi ile konuşmaya başlıyor. Buradaki herkes çok konuşmuş. Artık rahatlama (tranquilo) zamanı gelmiş. Naito ardından Ospreay’in burnunun dibine giriyor ve “Seni yeneceğim” Ospreay ise onu ittiriyor. BUSHI ona saldırmak istiyor ama Naito onu durduruyor. Herkes bir anda geriliyor. Wardlow direkt EC3’yi korumaya alırken herkes birbirine kitleniyor. Real American duyuluyor ve Hulk Hogan geliyor. Hogan herkesten sakin olmasını istiyor. Herkesin problemini anlayabiliyormuş ama bunu kaos ile çözmeleri mümkün değilmiş. Bu gece Imperium vs Naito & Hiromu vs EC3 & Wardlow vs Will Ospreay & Kyle Fletcher maçı olacakmış. Yarı final öncesi herkese bol şans diliyormuş. Ringdeki herkes birbirine kitleniyor. Ardından LIJ havalı bir şekilde ringi terk ediyor. Ardından EC3 göz dağı verip ekibi ile birlikte gidiyor. En sonunda Imperium ve United Empire kalıyor. Imperium ekibi de ringi terk ediyor. Objektif, Will Ospreay’e odaklanmışken reklamlara gidiyoruz...

Ricochet_alt3.gif
Jungle_Boy_alt.gif

Qualfying Match For Ultimate X Match
Ricochet def. Jungle Boy (w/Luchasaurus)

Reklamlardan döndüğümüzde Christian Cage’i yorumcu masasında görüyoruz. Ricochet geliyor. Ardından ise Baltimora’nın Tarzan Boy müziği eşliğinde Jungle Boy ve Luchasaurus geliyor. Bu müzik seyirciler tarafından sevildiği için müthiş bir etkileşim alıyor. Jungle Boy ringe geliyor. Ardından ikili maça başlıyor. Christian Cage yorumcu masasında Jungle Boy’da bir gelecek gördüğünü ve onun X-Division Şampiyonluğuna yakışacağından söz ediyor. Maçta ise Jungle Boy çok iyi bir mücadele veriyor. Fakat maçın sonlarında hareketi ıskalaması sonucu yere yığılıyor ve Ricochet’ten 630 Senton! Ricochet tuşa gidiyor: 1-2-3! Maçı kazanıyor. Ricochet böylece Turning Point’te yapılacak 6 kişilik Ultimate X maçında yer almaya hak kazanıyor. Maçın ardından ise Jungle Boy üzgün görünüyor. Christian Cage onun yanına gidiyor ve onu teselli ettikten sonra onun elini havaya kaldırıyor. Seyircilerden büyük bir destek var. Ardından onlar da ringi terk ediyor ve reklamlara gidiyoruz...

maxresdefault.jpg


Sahne arkasında bizleri muhabirimiz Kelly Kincaid karşılıyor. Onun yanında Chelsea Green ve Piper Niven var. Green Roxanne Perez’in onun anını berbat ettiğinden bahsediyor. Roxanne Perez müdahale etmeseymiş Knockouts Şampiyonu olabilirmiş. Çünkü geçmişte tüm kadınlar arasında bu kemeri yalnızca o kaldırmış. Fakat yaşanılan acı tecrübeler sıkı dostlukların edinmesine de olanak sağlıyormuş. Chelsea Green, Roxanne Perez sayesinde Piper Niven’i tanımış ve OMG bu kadının aurasına bayılmış ve onunla takım olmaya karar vermiş. Takımlarının ismi ise Hot & Strong olarak duyuruyor. Bu gece ise Alba Fyre ve Anna Jay’i yeneceklermiş.

Bea_Priestley_alt2.gif
Jinny_alt.gif

WWA Knockouts Championship Tournament Semi Final Match
Bea Priestley def. Jinny

Ringe döndüğümüzde Paige’i yorumcu masasında görüyoruz. Önce Jinny ardından ise Bea Priestley geliyor. Maçtan önce Jinny, Bea’ya elini uzatıyor, Bea onun elini sıkmak istediğinde ise Jinny ona tokat atıyor. Maç bu şekilde ateşlenmiş oluyor. 5-6 dk süren bir maç oluyor. En sonunda Bea rakibine Flawless Victory vuruyor ve maçı sonuçlandırıyor. Maçın ardından ise Paige yorumcu masasında ayağa kalkıyor ve Bea ile göz göze geliyorlar. Ardından reklamlara gidiyoruz...

john-morrison-getty-12.jpg


“Ain’t No Make Believe” duyuluyor ve John Morrison geliyor. Morrison mikrofon alıyor ve James Storm ile bitmeyen bir meselesinin olduğunu belirtiyor. O kendisini hayal kırıklığına uğratmış. Morrison’ın tek derdi ona yardım etmekmiş ve onu şu ankinden daha iyi bir hale dönüştürmek istemiş. Fakat Storm ona Last Call ile yanıt vermiş. Morrison’ın da Storm’a bir “Last Call”u olacakmış. Ya bu şirkette bulunmayı hak edecek şekilde davranıp ve görünüşüne özen gösterirmiş ya da “defolup gidermiş.” Morrison gözlerinden öfke saçarken SORRY ABOUT GOD DAMN LUCK! James Storm girişte görünüyor ve iyi destek alıyor. Storm işte buradayım hadi beni gönder diyor. Fakat JoMo’nun unuttuğu bir şey varmış o da zaten kendisinin evinde olduğunu Tennessee’nin onun memleketi olduğunu söylüyor. Buradan başka gidecek hiçbir yeri yokmuş. Fakat JoMo böyle ağlayacaksa ucuz filmlerde figüranlık yapmaya ya da kankasının yanında Kanada’ya gidebilirmiş. JoMo ise James Storm’un vasatlığa devam edeceğini ve kendisini geliştirmek adına hiçbir şey yapmayacağından söz ediyor. O tipik Tennessee ürünüymüş bağnaz, yobaz bir adammış. JoMo sözleri üzerine çok pis boo alıyor. Storm ise Morrison’ın yanlış sularda yüzdüğünü söylüyor. Onu uyarıyormuş. Sonrasında yaşananlardan ötürü JoMo yine ağlamamalıymış. Seyirciler hep bir ağızdan JoMo’yu booluyor. JoMo ise sinirleniyor ama kendisine hakim olup ringi terk etme kararı alıyor. Tam bu esnada James Storm birasını açıp yudumlamaya başlıyor ama JoMo’dan SUPERKICK! JoMo geri dönüp Superkick’i yapıştırıyor ve Storm içkisini püskürtüp yere düşüyor. JoMo ise onun başında dikiliyor ve “Sorry about god damn luck” diyor. Ardından da seyircilerin tepkisi eşliğinde sahne arkasına doğru yol alıyor.

Chelsea_Green_alt.gif
Viper.gif
Anna_Jay_alt.gif
Kay_Lee_Ray_alt.gif

Tag Team Match
Hot & Strong (Chelsea Green & Piper Niven) def. Anna Jay & Alba Fyre

İki taraf geldikten sonra maçımız başlıyor. Maçta ilk dakikalarda Anna ve Alba üstün iken klasik heel taktikleri ve Niven’in dominant güreşi ile HNS üstünlüğü ele alıyor. Maçın sonlarına doğru Anna Jay ve Green tag vermek için sürünüyorlar. Niven ve Alba giriyor. Alba hızlı ataklarla rakibinden sıyrılıp üstünlük kuruyor ve köşeye çıkıyor ama Green onu sarsıyor ve Alba düşüyor. Niven ise çok sert bir powerslam ile onu yıkıyor ve tuşa gidiyor. Anna bozuyor ama Green onun üzerine atlıyor. İki kadın ringin dışını boylarken Niven’den Viper Bomb geliyor ve tuşu buluyor. Maçın ardından ise Niven oldukça öfkeli görünüyor. Alba Fyre’e maçtan sonra saldırmaya devam ediyor ama hakemin uyarısı ile bırakıyor. Bu arada Chelsea Green de ringe Anna Jay’i sokuyor. Niven ve Green ikilisi ona saldırmak isterken Roxanne Perez elinde sandalye ile görünüyor. Seyircilerden büyük bir destek var. Perez girdiği gibi önce Niven’in karnına ve sırtına sandalyeyi geçiriyor. Ardından Green’e saldırmak istiyor ama Green ringin dışına kaçıyor. Perez ve Green bir süre bakışıyorlar. Alba ve Anna ise kendilerine geliyorlar ve Perez’in yanında yer alıyorlar. Niven ringin dışında yerde iken Green ringdeki kadınlara laf ata ata sahne arkasının yolunu tutuyor.

stokely-hathaway-may-31-a.v1.webp


Sahne arkasında Kelly Kincaid ve Stokely Hathaway var. Kelly geçen hafta WALTER ile Shane Taylor arasında geçen maç hakkındaki görüşlerini ve Shane Taylor özelinde bizleri ileride nelerin beklediğini soruyor. Stokely Hathaway geçen hafta Shane Taylor gücünü ve potansiyelini maça en iyi şekilde yansıtmış ve WALTER’ın sırtını 3 saniye yere getirmiş ama şanslıymış ki WALTER’ın ayakları ipteymiş. Bu maçın kader anı olmuş. O dakikadan sonra WALTER psikolojik üstünlüğü ele alıp maçı kazanmış. Zor ve Shane Taylor’ın kariyerinin büyük maçı olmuş. Bu maçtan büyük ders çıkartmış ve Shane Taylor’ı psikolojik olarak da bütün koşullara hazırlaması gerektiğini öğrenmiş. Turning Point önünde büyük bir sınavmış ve bu şovda Shane Taylor’ın kesinlikle yer alması gerekiyormuş. Ona rakip arıyormuş. Kafasında birisi varmış. Ve gelecek hafta bizzat kendisi çıkıp o kişiye meydan okuyacakmış. Hathaway sözlerinin ardından oradan ayrılıyor.

ACH_alt4.gif
Marq_Quen_alt.gif

Qualfying Match For Ultimate X Match
ACH def. Marq Quen (w/Issiah Kassidy)

İki taraf da geldiğinde maç başlıyor 5-6 dk süren bu maçı ACH The Best 450 Splash ile alıyor.

john-morrison-4.jpg


Sahne arkasında Kelly Kincaid, JoMo ile birlikte. JoMo, Storm’un bunu hak ettiğini söylüyor. En sonunda JoMo sözlerini “Sorry Not Sorry” sözleri ile tamamlıyor.

Ethan_Carter_III_alt3.gif
Wardlow_alt3.gif
Will_Ospreay_alt2.gif
Kyle_Fletcher.gif


Axel_Dieter_Jr_alt4.gif
Fabian_Aichner_alt.gif
Tetsuya_Naito_alt3.gif
Hiromu_Takahashi_alt.gif

Four Way Tag Team Match
EC3 & Wardlow def. United Empire (Will Ospreay & Kyle Fletcher) (w/Mark Davis & TJP) vs Imperium (Ludwig Kasier & Giovanni Vinci) vs Los Ingobernables de Japon (Tetsuya Naito & Hiromu Takahashi) (w/BUSHI)

Tüm takımlar sırasıyla geliyor. Maça ilk olarak Ospreay ve Hiromu başlıyor ve iyi bir resital izletiyorlar. Ardından Kyle Fletcher ile Kasier arasında bir çekişme daha oluyor. Daha sonra ringe Wardlow giriyor ve adeta terör estiriyor. Kasier’i Fletcher’ı falan yere seriyor. Naito ise onun karşısında tranqulio yapıyor. Bir süre onunla mücadele ediyor ama Vinci tag alınca o giriyor. Wardlow, Vinci’nin de içinden geçiyor. Maçın sonlarına doğru ise herkes birbirine giriyor. Ospreay ringin dışındaki herkesin üzerine atlıyor. Ringde ise Wardlow ile Giovanni Vinci kalıyor. Wardlow onu omuzladığı gibi F10 ile yere gömüyor ve tuşa gitmek yerine EC3’ye tag veriyor. EC3 ringe giriyor ve bir ayağını Vinci’nin üzerine koyuyor ve tuşu buluyor. Maçın ardından ise EC3 kameraya WALTER bunu iyi izle şeklinde söylemlerde bulunuyor. Şov bu görüntüler eşliğinde sona eriyor...

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight def. Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage def. Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER def. Shane Taylor / EC3 def. LA Knight
Tetsuya Naito def. Christian Cage / Will Ospreay def. Brian Cage

Yarı Final

WALTER vs EC3
Tetsuya Naito vs Will Ospreay

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Jinny def. Alba Fyre & Isla Dawn / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige def. Chelsea Green / Bea Priestley def. Jinny

Final

Paige vs Bea Priestley

Qualifying Matches For Ultimate X Match

Tyler Bate def. Hiromu Takahashi
Ricochet def. Jungle Boy
Kalisto def. Jack Morris
Sin Cara def. Anthony Greene vs Isiah Kassidy
ACH def. Marq Quen
BUSHI vs TJP​
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
29 Ocak 2024
Memphis, Tennessee
FedEXForum

7. Bölüm
Geçen haftanın ana olayında yaşananları bir kez daha hatırlıyoruz. Wardlow ve EC3 takımı diğer 3 rakibine karşı üstünlük sağlamıştı ve Wardlow’un Giovanni Vinci’yi F10 ile Vinci’yi yere seriyordu ve EC3 tag alıp bir ayağını Vinci’nin üzerine koyup kazanıyordu. Şovdan önce EC3’yi arenaya gelirken görüyoruz. EC3’nin yanında koruması Wardlow ve menajeri Rockstar Spud var. EC3 objektiflere konuşuyor. Geçen hafta WALTER’ın Imperium artıklarını ayaklarının altına almış bu gece ise sıra WALTER’daymış ve ondan kesinlikle çekinmiyormuş. Çünkü onun yanında Wardlow gibi bir adam varmış. Wardlow kameraya sinirli bir bakış atıyor. EC3 bu gece WALTER’ın işini bitireceğini söylüyor tıpkı LA Knight’ın işini bitirdiği gibi. Kameramız kapanıyor ve Intro giriyor...​



Screenshot_2023_09_04_at_11.24.15_AM.png


Pyro gösterisi başlıyor. Yorumcu masasında Mike Tenay ve Jeremy Broash bizleri karşılıyor bu sefer bir konukları daha varmış ve Christian Cage! Cage, Tenay ve Borash ile selamlaşıyor. Ardından ringe dönüyoruz. Christy Hemme 6 köşeli ringde bizleri karşılıyor ve maçın anonsunu geçiyor.

Will_Ospreay_alt2.gif
Tetsuya_Naito_alt3.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament Semi Final
Will Ospreay def. Tetsuya Naito

Şovumuz bu iddialı maç ile başlıyor. İlk olarak Naito ardından ise Will Ospreay geliyor. Maçın ilk dakikaları karşılıklı üstünlük çabalarıyla geçse de maçın ilerleyen dakikalarında artık maçta iki ismin birbirlerine sert darbeler ile vurduğunu görüyoruz. Maç ringin dışına taşıyor. Ospreay rakibinin üzerine atlıyor vs bol aksiyonlu ve nefes kesen anlar yaşıyoruz. Naito bir ara üstünlüğü ele alıyor ve girişte spiker masasında bulunan Christian Cage’e orta parmağını gösteriyor. Cage ise tepki göstermiyor ve olağan şekilde devam ediyor. Maçın sonlarına geldiğimizde Naito Destino denemek istiyor ama Ospreay ondan sıyrılıyor ve OS CUTTER! Bu çok ani bir hamle idi ve Naito dumura uğradı. Ospreay hemen tuşa gidiyor ve maçı alıyor. Gerçekten uzun ve güzel bir açılış maçı oldu. Ospreay olaysız bir şekilde sahne arkasına giderken Christian Cage mikrofonu vs bırakıp ringe yürüyor, ringe girdiğinde ise Naito ayağa kalkmaya çalışıyor. Christian Cage ona orta parmağını gösteriyor ve KILLSWITCH! Naito yerle bir oluyor. Christian Cage, Naito’nun tepesinde ona karşı söyleniyor ardından ise seyircilere selam vererek sahne arkasının yolunu tutuyor.

l-intro-1691178312.jpg


Ringe dönüyoruz yeniden Christiy Hemme tüm ihtişamı ile bizleri karşılıyor. 6 köşeli ringde ise masalar ve sandalyeler WWA Knockouts Şampiyonluğu Kontrat töreni için kurulmuş durumda. Hemme, Knockouts Genel Müdürü Madison Rayne’ı anons ediyor. KILLER QUEEN! Madison Rayne ringin yolunu tutuyor ve seyircileri adeta kraliçe edası ile selamlayıp geliyor. Madison KO divizyonu için verdiği emekler üzerine birkaç kelam etmeye başlıyor ama Stars In The Night duyuluyor. Paige, Madison Rayne’ın sıkıcı muhabbetini bölüp badass bir giriş yapıyor. Seyircilerden destek geliyor. Rayne soğuk bir şekilde Paige’e elini uzatıyor. Paige ise onu umursamadan sandalyesine geçiyor ve ayaklarını masanın üzerine koyuyor. Rayne bu harekete ayar olsa da ses etmiyor. Ardından Bea Priestley anons ediliyor. I Feel Alive duyuluyor ve Bea Priestley geliyor. Madison Rayne, Bea Priestley’e elini uzatıyor Bea geri çevirmiyor. İkili tokalaşıyor ve Bea daha saygılı bir şekilde oturmayı tercih ediyor.

199_RAW_11162015cm_2567-2320338963.jpg


Madison Rayne günün anlam ve önemini belirten konuşmasına başlayacakken onun üzerine Paige bölüyor. Paige, burada Madison Rayne’ın sürekli kendisinden ve icraatlerinden bahsetmesi için gelmediğini, buraya şampiyon olmak için geldiğini söylüyor. Eğer Madison Rayne çok hevesliyse tekrardan ringlere dönebilirmiş ama almış olduğu yetkiyi spot ışıklarını kendisine çekmek için kullanmamalıymış. Paige bu sözleri üzerine büyük destek alıyor. Madison Rayne ise sakinliğini koruyor. Bea Priestley Turning Point’te KO Şampiyonu olmak istediğinden, hedeflerinden bahsediyor. Geçtiğimiz senelerde zor bir ameliyat geçirmiş ve onun üzerine durmadan çalışmış şimdi ise buradaymış ve hedefine ulaşmaya tek bir maç kalmış. Paige söze giriyor. Bea’ya geçirmiş olduğu rahatsızlık ve ameliyat sebebiyle geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Ancak zil çaldıktan sonra bunun kendisi için bir önemi olmayacakmış. Bea’nın çabalarını ve motivasyonunu takdir etse de kesinlikle dövüşünden taviz vermeyecekmiş. Çünkü kendisi de geçen seneye kadar emekliye ayrılmıştı ve geri dönene kadar büyük emek vermiş. Hem mental hem de fiziksel olarak zor zamanlardan geçmiş, bedel ödemiş ve bunun karşılığını KO Şampiyonu olarak alacakmış. Bu divizyonu kesinlikle sahipsiz bırakmayacakmış ve sahne arkasında kadınlara yol gösterecekmiş. Rayne ise Paige’i bölüyor. Tatlım zaten ben varım gibisinden sözler ediyor. Paige ise “sen yoksun” “senin otoriten yok” diyor. Geçtiğimiz iMPACT şovlarının bir tanesinde Roxanne Perez saldırıya uğrayıp turnuvadan haksız bir şekilde elenmiş. Şampiyon olduğunda ilk ona fırsat vereceğini söylüyor. Rayne ise sabrı taşmış bir şekilde “yeter” diyor. En başından bu yana Paige’in saygısızlıklarına tahammül etmiş ama bu kadarına dayanamazmış. Paige şampiyon olsa da olmasa da Madison Rayne KO divizyonunun genel müdürüymüş ve otorite oymuş. Paige buna saygı duymak zorundaymış. Paige ise doğruluyor ve Madison’a “büyükanne” diye seslenerek onun yaşına gönderme yapıyor. Seyircilerden büyük bir reaksiyon geliyor ve Madison Rayne dumura uğruyor. Eğer spot ışıklarının altında olmak istiyorsan kalem kağıdı bırak ve ringlere geri dön öyleyse diyor. Fakat senenin 2010 olmadığını da asla unutmamalıymış. Rayne ise feci bozuluyor. Bea söze giriyor ve Paige’e kendinden çok emin konuşuyorsun ama tüm bunları yapabilmen için öncelikle beni yenmen gerekiyor ve bu gece beni burada yok saymanı kesinlikle kabul etmeyeceğim diyor. Paige, Bea’ya yönelip sırıtıyor. İki kadın ayakta yüz yüze geliyor. Rayne ise derin bir nefes alarak araya giriyor ve atılması gereken imzaların olduğunu söylüyor. İki kadın imzaları atıyor. Sonrasında ise birbirlerine kitleniyorlar. Bea en sonunda göndermelere yaparak ringi terk ediyor. Paige ise onu izliyor. Reklamlara gidiyoruz...

NXTUK_173_Jinny--a532955eea2dc9429edf22bf6847eb8f.jpg


Sahne arkasında Kelly Kincaid ve Jinny var, Jinny klasik maç öncesi röportajını veriyor. Roxanne Perez’i yeneceğinden falan bahsediyor. Ardından da ringin yolunu tutuyor.

Rok-C_alt3.gif
Jinny_alt.gif

Singles Match
Roxanne Perez def. Jinny

Maçı yorumcu koltuğunda Chelsea Green ve Piper Niven de takip ediyor. Perez ve Jinny sırasıyla geliyor. Maç başlıyor. Maç esnasında Green ve Niven takımlarını vurguluyorlar ve şirkete KO TTC falan getireceklerinden bahsediyorlar. Maça geçtiğimizde ise Perez en sonunda roll-up ile alıyor. Bu durum Jinny’i sinir ediyor ve Perez’e saldırıyor. Green ve Niven ikilisi de gelip bir posta da onlar saldırıyor ama Anna Jay ve Alba Fyre ikilisi geliyor. Alba direkt hurricanrana ile Niven’in üzerine atlıyor. Anna Jay ise atik hareketler ile önce Green’i sonra da Jinny’i indiriyor. Heel kadınlar ringin dışına düşerken Fyre ve Anna Jay geçen hafta uğradıkları saldırının intikamını alıyorlar ve yerde kendisini toparlamaya çalışan Roxanne Perez ile ilgileniyorlar. Ardından reklamlara gidiyoruz...

13636819313_84327fa68e_c.jpg


Şovdan önce gerçekleşen basın toplantısı ekrana geliyor. WWA bünyesindeki takımlar masalara oturmuş ve Hulk Hogan bizlere WWA World Tag Team Şampiyonluğu kemerini tanıtıyor. Turning Point’te 6 takım arasında Tag Team Turmoil maçı olacakmış. Takımları tek tek görüyoruz. Good Brothers, Imperium, Good Looking Guys, Mogul Embasy, Private Party ve Aussie Open şeklinde. Tüm takımlar iddialarını ortaya koyuyor. GLG ile Good Brothers arasında bir gerginlik yaşanıyor ve bu gerginlik diğer takımlara da sirayet ediyor. En sonunda Hogan ve hakem komitesi devreye giriyor ve takımları ayırıyor. Gerginlik daha da uzamadan toplantı sona erdiliyor.

TJ_Perkins_alt7.gif
BUSHI_alt6.gif

Qualifying Match For Ultimate X Match
TJP def. BUSHI

LIJ vs United Empire havasında geçen bir maç oluyor. Yaklaşık 6-7 dk süren hareketli geçen bu maçı TJP rakibine uyguladığı ani kilit ile tuş pozisyonuna sokuyor (out: ZSJR yapıyor yani bu sayede maç kazanıyor o hareket işte) Bushi hareketten kurtulamıyor ve TJP maçı kazanmış oluyor. Maçın ardından BUSHI rakibine saldırmak istiyor ama TJP direkt kendisini ringin dışına atıyor.

morrisonjpg.jpg


Sahne arkasında bizleri Kelly Kincaid karşılıyor yanında ise John Morrison var. Morrison bu geceki maçı hakkında röportaj veriyor. Brian Cage zor bir rakip olsa da onu yenebilecek güce sahipmiş. Daha sonrasında James Storm konusu açılıyor. JoMo onun zaten bitmiş bir adam olduğunu ve tabutuna son çiviyi de kendisinin çaktığını söylüyor ve ardından oradan ayrılıyor.

Brian_Cage.gif
John_Morrison.gif

Singles Match
Brian Cage def. John Morrison

İlk JoMo ardından ise Brian Cage geliyor. İki adam da yalnız giriş yapıyorlar. Maça geçiyoruz. JoMo maçta devamlı kaçan taraf oluyor. Cage ise dominant tarafta. Maçın sonlarına geldiğimizde ise John Morrison daha fazla dayanamıyor ve maçı terk ediyor ama James Storm gelip onu arkadan yakaladığı gibi ringe sokuyor. Brian Cage de ringe giren rakibini direkt powerbomb ile avlayıp işi bitiriyor. Maçın ardından ise Cage sevinç gösterisinde bulunurken Stokely Hathaway girişte görünüyor ve konuşmaya başlıyor. Brian Cage’i galibiyeti için tebrik ediyor. Fakat daha büyüğü ve daha kötüsüyle henüz karşılaşmadığını söylüyor. Cage olan bitene anlam vermeye çalışırken Shane Taylor ringin arkasından giriş yapıyor Cage arkasını döndüğünde ise KO PUNCH! Cage yerde! Shane Taylor, Brian Cage’in tepesinde poz veriyor. Stokely Hathaway geliyor ve onun yanında duruyor. İkli poz verirken reklamlara gidiyoruz...

maxresdefault.jpg


Sahne arkasında Kelly Kincaid ve Imperium var. WALTER röportaj veriyor. İlk olarak Shane Taylor maçı soruluyor. WALTER bu maçın kendisini son derece zorlayan büyük bir savaş olduğunu ama Ring Generali’nin her zaman olduğu gibi galip geldiğini söylüyor. Shane Taylor vermiş olduğu mücadele ile onun saygısını kazanmış ama Ring Generali’ni yenmek için daha fazlasını sunması gerekiyormuş. Yine de bu gece karşılaşacağı EC3, Shane Taylor’a göre çok daha kolay bir rakip olacakmış. Onun arkasında Wardlow gibi birisi olsa da EC3 WALTER’ı yenebilecek bir güce sahip değilmiş. WALTER sözlerinin ardından ekip arkadaşları ile birlikte ringin yolunu tutuyor.

Walter.gif
Ethan_Carter_III_alt3.gif

WWA World Championship Tournament Semi Final Match
WALTER (w/Giovanni Vinci & Ludwig Kasier) def. EC3 (w/Wardlow & Rockstar Spud)

Dvorak’ın 9. Senfoni’si arenada yankılanıyor ve büyük bir heyecan arenayı deyim yerindeyse esir alıyor. Imperium ekibi girişte görünüyor ve klasik pozlarını vererek ringe doğru yürümeye başlıyorlar. Ringde de pozlarını verdikten sonra Trouble Trouble Trouble duyuluyor ve EC3, koruması Wardlow ve menajeri Rockstar Spud girişte görünüyor. EC3 sinir bozucu bir coolluk ile girişini yapıyor. EC3 ringde yerini alıyor ve maçın anonsu yapılıyor. Ardından zil çalıyor. EC3 ilk dakikalarda çok kaçak güreşiyor. WALTER’ın ilk dakikaları EC3’yi yakalamak ile geçiyor. Maç ilerledikçe EC3 ringe giriyor ama WALTER’ın gazabından kurtulamıyor. Daha sonrasında ringin dışında WALTER ile Wardlow’un yüzleşmesini görüyoruz. Tam bu esnada EC3 rakibini ring posuna çarpıp üstünlüğü elde ediyor, ringe giriyor ve count out ile kazanmayı deniyor ama WALTER ringe girmeyi başarıyor. Fakat ringe girdiğinde EC3 onu kilitlerle domine ediyor. WALTER zor durumda. Kasier ve Vinci ringin dışında destek oluyorlar. İlerleyen dakikalarda Spud & Wardlow – Kasier & Vinci tarafında gerginlik oluyor ama fiziksel kavga olmuyor. Maçın sonlarına doğru WALTER üstünlüğü ele almış bir şekilde karşımıza çıkıyor. En sonunda WALTER’dan EC3’ye çok sert bir LARIAT! Ardından da THE LAST SYMPHONY! EC3’nin işi kesin olarak bitti. WALTER tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından arenada 9. Senfoni yankılanıyor. Vinci ve Kasier WALTER’ın yanına geliyorlar ve onunla ilgileniyorlar. Wardlow ise EC3’yi Spud ile birlikte sahne arkasına götürüyor. WALTER ringde pozunu verirken BRING IT DOWN! Will Ospreay girişte görünüyor! Will Ospreay güzel bir reaksiyon alıyor ve ringdeki WALTER ile birbirlerine bakıyorlar. Şov bu görüntüler eşliğinde sona eriyor...

Turning Point 2024

Tarih:
11 Şubat 2024
Yer: Nashville, Tennessee
Arena: Bridgestone Arena

Theme Song



WWA World Heavyweight Championship Tournament Final Match
Will Ospreay vs WALTER

WWA Knockouts Championship Tournament Final Match
Bea Priestley vs Paige

6 Men Ultimate X Match For WWA X-Division Championship
ACH vs Kalisto vs Ricochet vs Sin Cara vs TJP vs Tyler Bate

Tag Team Turmoil Match For WWA World Tag Team Championship
Aussie Open vs Good Brothers vs Good Looking Guys vs Imperium vs Mogul Embassy vs Private Party

Singles Match
James Storm vs John Morrison

Singles Match
Brian Cage vs Shane Taylor​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: