BAB World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Baba ana konudaki roster düzenini mobilde olduğum için değerlendiremiyorum, mobilde ekrana tam sığmadığı için bayağı nahoş görünüyor ama PC’ye geçme imkanım olunca bakarım. Power Rankings fikri de güzel ama sonraki haftalarda ilk 5 yahut ilk 10’daki isimlere birkaç cümlelik açıklamalar eklersen daha güzel olabilir.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Ulan BAB yazılıyorsa ilk bu adamın şovu yorumlanır kardeşim, roster düzeni de baya iyi olmuş dosto onu belirtip şova geçelim. Açılış baya iyi olmuş, hem göz dağları verilmiş hem de sorumlular açıklanmış. Belki ufaktan bir de kemerler çıtlatılsaydı hoş olurdu diye düşünüyorum ama hepsini tek anda vermek istememeye de saygı duyuyorum tabi. Ben Madison Rayne'den ziyade daha sert bir hatun beklerdim KO tarafına ama ablamız işini hakkıyla yapacaktır. Hulk Hogan ise enfes seçim olmuş, her şov iki üç kere görmek isterim Hogan'ı.

Ulan zaten turnuva varmış, daha yeni ki dediklerimiz iptal oluyor. Ospreay'e geçiş rakibi verilmiş biraz daha. Ricochet buradan ziyade X-Divison'da sağlam işler yapacaktır yapısı gereği. Ospreay şirketin yüzlerinden birisi ve çok kuvvetle muhtemel finalde yerini alır diye düşünüyorum ki tüm oklarda buraya çıkıyor bana göre.

Imperium ağırlığı olan bir ekip olacak bu şirket içerisinde o zaten belli ama ben bu ekibe başından beri çok ısınamayanlardanım, maalesef karşılarında kim varsa onu tutacağız gibi duruyor. Sıkıcı adamlarla işimiz yok elhamdülillah.

Yine sonucu belli maçlardan birisi zaten isimleri gördüğümüz an. Sonuçtan da memnunuz, Christian kalsa almayı düşündüğüm isimlerden birisiydi zaten ilerleyişini de takip edeceğim, bence ilk şampiyon olmaya en az Ospreay, WALTER kadar yakın.

Bu segment muhtemelen kemerden bağımsız gelişecek (diye düşünüyorum) ilk büyük feudun temellerini atıyor. EC3 muhtemelen şu an rüyasında bile göremeyeceği şekilde booklanıyor. Wardlow-EC3 birlikteliği hoşuma gitti ne kadar EC3'ün bir bodyguarda ihtiyacı olmadığını düşünsem de. Sting'i ise görmek ve okumak her seferinde keyiflendiriyor, bu segmentle ilgili tek şikayetim keşke birkaç fotoğraf atsaydın dosto okurken daha keyifli hale getirirdi diye düşünüyorum.

Paige veya Candice LeRae bu kemeri kazanabilecek düzeyde değiller bence ama bu ikili arasından bende seçsem Paige'i seçerdim. Fena maç değil ama iyi sonuç. Ulan Chelsea Green'i ağlatanı biz de ağlatırız Bana ona göre yaz şu hatunu yaa. Valla gözler doldu bak.

JoMo ağabey, arkandayız. WALTER'a çakanlar unutulmayacak inşallah.

İlk şovun main-eventini kalabalık bir ekiple bitirme fikrini her zaman destekliyorum, sonuç bizi memnun etmese de gerekli olanların kazandığı bir sonuç olmuş fakat şovun sonunda yaşananlar bizim de kafayı çok karıştırdı. İşin sonunda muhtemelen ya ırk çatışması ya da Hogan'ın farklı bir şeye evrildiğini göreceğiz, valla eline sağlık ilk şov için gayet yeterli olmuş belki sonda daha efektif bir şey olabilirdi ama muhtemelen uzun zaman sürecek bir olayın temellerini atmak için kullanmışsın ilk şovun sonunu ona da saygımız sonsuz. Eline sağlık dosto, en çok ilgimi çeken karakter şu an açık ara Hogan, onun için ayrıca takipte olacağız.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
25 Aralık 2023
Nashville, Tennessee
Bridgestone Arena

2. Bölüm



hulk-hogan-4884.jpg


Pyrolar patlıyor ve yeni yıl özel şovumuz başlıyor. Arena, girişler vs yılbaşına özel süslenmiş durumda. Real American duyuluyor ve Genel Müdür Hulk hogan geliyor. Hulk Hogan seyircileri selamlasa da eskisi gibi pek coşturamıyor. Özellikle geçen hafta WALTER’ın spotunu çalmaya çalışması seyirciler açısından antipatik karşılanıyor. Hulk Hogan ise seyirciye oynuyor. Bir süre Nashville’i ve WWA’yı övüyor. Herkesin yeni yılını kutluyor ve yeni yılın ilk PPV’sini Turning Point’i 11 Şubat için Nashville Tennesse’de duyuruyor. Hogan, Nashville anılarından bahsetmeye başlayınca Dvorak’ın meşhur 9. Senfonisi arenada yankılanıyor. IMPERIUM! 3 asilzade adamın girişte önce heybetleri ardından ise bizzat zat-ı halleri görünüyor. WALTER geçen haftaki hareketinden sonra deyim yerindeyse seyircilerin gönlünde taht kuruyor. Üç adam ringe giriyor, klasik pozlarını verdikten sonra WALTER ile Hulk Hogan burun buruna geliyor. Hogan adeta karşısında Andre the Giant görmüş gibi bir hallere giriyor.

hq720.jpg


WALTER mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor. WALTER, Hulk Hogan’a açık açık seni ve temsil ettiğin şeyi sevmiyorum diyor. Geçen hafta yapmaya çalıştığı şey ise ucuz bir hareketmiş. Jeff Jarrett eğer TNA ile heba olan imajını düzeltmek istiyorsa Hulk Hogan gibi kan emici insanlarla işbirliği yapmaması gerekiyormuş. Hogan sinirleniyor. Buradaki insanlar WALTER’ın müziğini duyduğunda heyecanlanmışlar çünkü onları ve onların umutlarını kurtarabilecek yegane kişi kendisiymiş. WALTER Avusturya’dan buraya Hogan’ın saçmalıklarının bir parçası olmak için gelmemiş. Kendisi Ring Generali’ymiş. Hogan söze girmek istiyor. Fakat WALTER direkt onun sözünü kesiyor. Henüz sözleri bitmemiş. WALTER Ring Generali olduğunu ve kötü bir geçmişe sahip bir şirketi ancak kendi yöntemleri ile yola sokabileceğini söylüyor. WALTER günün sonunda WWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olacakmış ve bu şirketi dünyanın bir numaralı profesyonel güreş şirketi yapacakmış. Tabii tüm bunların yanında Hulk Hogan’ın saçmalıklarına da asla izin vermeyecekmiş. WALTER sözlerinin ardından seyirciden inanılmaz bir destek alıyor. Kasier söze girmek istiyor ama Hogan onu susturuyor. Hogan “amacını anladım kardeşim” diyor. Fakat kendisi 90 bin kişinin önünde güreşmiş ve bu sektörü en popüler hale de bizzat kendisi getirmiş. Eğer ki Hogan olmasaymış WALTER burada olmazmış. WALTER’ın yaptığı şey tamamen bir saygısızlıkmış. Geçmişte acı tecrübeler yaşanmış olsa da Hulk Hogan ismi arenaları doldurmaya her zaman yetiyormuş. WALTER ise bunu tek başına asla yapamazmış. Hogan’ın tonu hafif agresif hale geliyor. WALTER ise sırıtmaya başlıyor ve en sonunda “huzurevine git ihtiyar” diye ikazda bulunuyor. Seyirci muazzam bir destek veriyor WALTER’a. Hogan ise sinirleniyor ve WALTER’ın yanındaki adamlar olmadan bir hiç olduğunu söylüyor. Bu gece John Morrison maçında yanında Ludwig Kasier ve Giovanni Vinci olmayacakmış. Kasier ve Vinci gülmeye başlıyorlar. WALTER ise bağırarak onları susturuyor. İkili adeta esas duruşa geçiyor. Onlara dönüyor ve bu ihtiyarın yasağını tanımıyorum diyor. Fakat yine de bu gece maça yalnız başına çıkmak istiyormuş. Bu gece yanında ikisini istemiyormuş. Kasier ve Vinci, WALTER’ı onaylıyor. Ardından WALTER, Hogan’a dönüyor. Hogan ise sinir küpü oluyor ve ringi terk ediyor. Biz de upuzun bir açılış segmentinin ardından reklamlara gidiyoruz...

🔥🔥🔥🔥🔥

Ethan_Carter_III_alt3.gif
Kalisto_alt4.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
EC3 (w/Wardlow & Rockstar Spud) def. Kalisto (w/Sin Cara)

Maçta EC3 hilelere başvursa da Kalisto direniyor. Ringin dışında Sin Cara ile Spud arasında tartışma çıkıyor. En sonunda Wardlow, Cara’yı Allah’ına kavuşturuyor. Kalisto yaşananları endişe ile izlerken EC3 gelip ona One Pencenter yapıyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

Los Ingobernables de Japon hakkında VTR yayınlanıyor. Bu gece iMPACT’te olacaklar.

🔥🔥🔥🔥🔥

on-wwe-nxt-roxanne-perez-returns-convinces-shawn-michaels-v0-gw1nYdG6VV1CGpGAKMOhHKq_Jom44xxeujJxhRb39B8.png


Arka alandayız Roxanne Perez bu geceki maçı için hazırlık yaparken Chelsea Green geliyor ve ona arkadan saldırıyor. Onu duvara çarpıyor. Perez ani saldırıya çok hazırlıksız yakalandı elinden bir şey gelmiyor. Ardından da sandalye alıp onun bacağına geçiriyor ve stomp yapıyor. Perez yerde acı içerisinde kıvranırken Chlesea Green intikam almanın hıncı ile doluyor. Hakemler gelip Green’i uzaklaştırırken Perez ile ilgileniyorlar.

🔥🔥🔥🔥🔥

Bea_Priestley_alt2.gif
Viper.gif

WWA Knockouts Championship First Round Match
Bea Priestley def. Piper Niven

İki isim sırasıyla geliyor. Niven maçı domine etse de Bea onun zayıf noktası bacaklarına çalışıyor ve onu yere seriyor. Bea ardından Diving Double Stomp yapıyor ve Niven’i tuş ediyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

intro-1671044097.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid ve LA Knight var. LA Knight yaşananlar hakkında konuşuyor. EC3’yi geçmişten beri tanıdığını onun bu arenadan ağlayarak kovulduğu zamanları da biliyormuş YEAH. O birilerinin arkasına sığınan ödlek birisiymiş. Asla bir adam değilmiş YEAH! Fakat onun arkasına sığındığı adamı LA Knight 2 dakikada sepetlemiş ve gelecek hafta LA Knight şövalyelerin aslında birer yel değirmeni olduğunu ve Wardlow’un ise cüssesine göre bomboş bir adam olduğunu gösterecekmiş YEAH! Günün sonunda şu anons geçilecekmiş “ve kazanan L! A! KNIGHT!” LA Knight trash talking’in dibine dibine vurup oradan ayrılıyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

Karl_Anderson.gif
DOC_alt6.gif
Jungle_Boy_alt.gif
Luchasaurus_alt.gif

Tag Team Match
Good Brothers (Karl Anderson & Doc Gallows) def. Jurassic Express (Jungle Boy & Luchasaurus)

“Tarzan Boy” duyuluyor ve Jurassic Express girişte görünüyor! Luchasaurus, Jungle Boy’u omuzlarında taşıyor. Seyirciler ise şarkının başındaki sekansa eşlik ediyorlar. Luchasaurus ringdeki yerini alıyor. Ardından ise silahlar patlıyor Last Chance Saloon duyuluyor. Good Brothers girişte görünüyor. Bu adamlar makineli tüfek gibi! İkili ringe geliyor. Ardından ise maça geçiyoruz. Christian Cage maçı arka alanda odasında TV’den takip ediyor. Maçı Luchasaurus taşırken Jungle Boy’un olduğu kısımlarda ekip zayıf düşüyor. En sonunda Karl Anderson ve Gallows onu gafil avlıyor. Luchasaurus ringe girmek istiyor ama Gallows ona engel oluyor. En sonunda Good Brothers tuşu buluyor. Good Brothers kazanırken CC arka alanda hayal kırıklığına uğruyor...

🔥🔥🔥🔥🔥

Chelsea_Green_alt.gif
Anna_Jay_alt.gif

WWA Knockouts Championship First Round Match
Chelsea Green def. Anna Jay

Maçtan önce Roxanne Perez’in saldırıya uğradığı ve bu saldırı sebebiyle ise bu gece maça çıkamayacağı belirtiliyor. Bu sebeple kendisi maçtan elenmiş oluyor. İlk olarak Anna Jay ardından ise Chelsea Green geliyor. Maça geçiyoruz. Anna Jay iyi performans sergilese de Green çakallık yapıp hakemin görmediği bir anda sandalye ile Anna Jay’e geçiriyor. Ardından da sandalyeyi atıp direkt tuşa gidiyor. Hakem enayisi de en sonunda tuşu fark edip sayıyor ve maç bitiyor.

🔥🔥🔥🔥🔥

United Empire hakkında bir VTR yayınlanıyor. Ekip gelecek hafta aksiyonda olacakmış.

🔥🔥🔥🔥🔥

Tetsuya_Naito_alt3.gif
Tyler_Bate_alt4.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
Tetsuya Naito (w/Hiromu Takahashi & BUSHI) def. Tyler Bate

İlk olarak Tyler Bate geliyor. Bate ringde rakibini beklerken STARDUST duyuluyor. LOS INGOBERNABLES DE JAPON! BUSHI, HIROMU VE NAITO! Üçü girişte görünüyor. Naito ringe giriyor tranquila takılıyor. İlk dakikalarda Bate’i biraz sinir ediyor bu durum. Naito da rakibinin sinir olmasını kendisine bir avantaj olarak çeviriyor. Naito ile Bate arasında muazzam bir maç çıkıyor. Naito en sonunda DESTINOOOOO yapıyor ve maçı sonuçlandırıyor. Maçın ardından ise diğer LIJ üyeleri de ringe giriyor. Birlikte poz verirlerken MY LAST BREATH duyuluyor. Christian Cage girişte görünüyor. Cage ve Naito bakışırlarken reklamlara gidiyoruz...

mqdefault.jpg
4vfssj.png


🔥🔥🔥🔥🔥

pickweek_club_thumb-5058a2719edebf461f1b554c03c4662b.jpg
Kevin-Nash.jpg


Arka alandayız Kelly Kincaid bizleri karşılıyor yanında ise Good Brothers var. Karl Anderson ve Doc Gallows ellerinde biralar ile hasbihal yapıyorlar. Şirketteki amaçlarından vs bahsediyorlar. Sonrasında ise KEVIN NASH! Kevin Nash, Karl ve Doc ile selamlaşıyor. Aralarında bir hasbihal geçiyor. Ardından da üç adam TOO SWEET yapıyorlar.

🔥🔥🔥🔥🔥
Walter.gif
John_Morrison.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
WALTER def. John Morrison (w/Good Looking Guys)

İlk olarak John Morrison beraberinde Good Looking Guys ekibi ile geliyor. Ardından Dvorak’ın 9. Senfonisi yani NEW WORLD arenada yankılanıyor. Christy Hemme muazzam bir ses ile WALTER anonsu geçiyor. WALTER tek başına geliyor. WALTER ringde pozunu verdikten sonra JoMo’ya küçümseyici bir bakış atıyor. Ardından maça geçiyoruz. WALTER maçta deyim yerindeyse üç adama karşı güreşiyor. GLG tayfa hakemin görmediği anlarda WALTER'a zor anlar yaşatıyor. En sonunda Greene ve Morris ikilisini sepetleyip Morrison ile yalnız kalıyor. WALTER, Morrison’a Sleeper Hold bağlıyor. Morrison zor durumda en sonunda pes ediyor. Maçın ardından ise WALTER sevinç gösterisinde bulunurken Hogan girişte görünüyor. WALTER ringden ona gitmesi için bağırıyor. Hogan ise sorun yok gibisinden oradan ayrılıyor. Fakat WALTER arkasını döner dönmez KNOCKOUT PUNCH! WALTER yere düşüyor! Shane Taylor, çeyrek finalde WALTER’ın rakibi onun tepesinde görülüyor. Yanında ise Stokely Hathaway var. Şov bu görüntülerle sona eriyor...

stream


WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER
def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight vs Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage vs Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER vs Shane Taylor / EC3 vs ???
Tetsuya Naito vs Christian Cage / Will Ospreay vs ???

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige
def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Alba Fyre vs Isla Dawn vs Jinny / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige vs Chelsea Green / Bea Priestley vs ???​
 
Son düzenleme:

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
İkinci bölüm gelmiş, ilk yorum için çökelim o halde. Hulk Hogan'a imza atabilecek bir söz hakkı doğmuşken bırakıp çocuk gibi sinirlenmesi yakışmadı. Bu feudda Hulk Hogan'ı tutmak isteriz fakat karşısına WALTER'ı devirebilecek kimseyi getiremeyecek ve büyük ihtimalle mağlup ayrılacak. WALTER, dedeyi pozisyona sokar. Biraz daha kolay bir maç bekliyordum, EC3 bu kadar zorlandıysa sebebi Kalisto'nun yükselmesi gibi. Kalisto, X-Division'da baya baya şans bulabilecek bir isim gibi gözüküyor. Naito hariç ayakkabı taşıyan tayfa, pek heyecanlandırmadı. Roxanne Perez'in turnuvayı bu kadar kolay yiyeceğini bari belli etme be adam... Olması gereken olmuş, Priestley nereye kadar gidecek merak ediyoruz. Balon geldi hacı. Gönül isterdi ki Wardlow lavuğu hacamat etsin ama maalesef gerçekleşmeyecek. Jack Perry jobber hikayesi... Bu adam bu işten anlıyor kardeşim, Good Brothers bu tag team konusunda baya baya iddialı gibi ya. LAN?! Ben Roxanne Perez her şeye rağmen maça gelip Chelsea'yi paketler diyordum, hatun sakat kalmış. Elbet bir yerde turnuvaya girip Chelsea'yi apar topar eleyecektir, bu turu Chelsea'nin geçmesi güzel olmuş. United Empire çok sağlam parça, biz de istiyorduk ama sen elini çabuk tuttun. Ospreay alındıktan sonra da Aussie Open'a girmek istemedim. Naito baya temiz pick ama yanındaki elemanlara pek ısınamayacağız gibi, Christian ile başa baş bir maç çıkaracaktır. İş takım nezdine taşınırsa da normal şartlarda Jurassic Express alır ama sen hem Jack Perry fantezisinden, hem de LIJ'i yükseltmek için LIJ'e verirsin büyük ihtimalle maçı. Şu anlık yorum yapılacak bir şey yok, elbet bir plan var gibi gözüküyor. Şirkette WALTER'a ısınamadık yaaaa, Morrison ile adamlarını da tekte paket etmesi biraz garip geldi. Ama Shane Taylor'a acımayacak.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Açılışta Walter, Hogan'a ne zaman saldıracsk diye bekledim saldırmadı. Walter'ın promosunu beğendim.

LA Knight yine bir yerlerde yargı dağıtıyor. Wardlow'u yenemezse fena patlar yalnız. EC3 vs LA Knight olursa çekişmeli bir maç izleriz.

Bate vs Naito ne maç olmuştur he. CC vs Naito enteresan bir eşleşme.

Kevin Nash'i de gördük. Bu şirket tam TNA.

Shane Taylor'ı ROH'ta gördüm birkaç kez. Tanımıyorum ama Walter'a daldıysa tehlikeli birisidir. Güzel şov olmuş eline sağlık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Power Rankings - Who's Up Who's Down?

Walter.gif

1. WALTER
Hulk Hogan'a şovun başında vermiş olduğu ayar ve ana maçta JoMo'yu yıkması sonucu geçen haftaki birinciliğini yine koruyor.

Shane_Taylor.gif

2. Shane Taylor
Şovun ana olayına damga vuran ve şovu ayakta kapatan bir canavar. WALTER'ın üzerinde gövde gösterisi yapmak kolay değil.

Christian.gif

3. Christian Cage
Bu hafta aksiyonda olmasa da varlığını hissettirmesi sonucu 2.'likte 3.'lüğe düşüyor sadece.

Will_Ospreay_alt2.gif

4. Will Ospreay
Aksiyonda olmaması sebebiyle bir basamak geriye düşüyor.

Tetsuya_Naito_alt3.gif

5. Tetsuya Naito
Tyler Bate ile çıkarttığı iyi bir maçın ardından listeye 5'ten giriyor.

Ethan_Carter_III_alt3.gif

6. EC3
Geçen hafta LA Knight tarafından çizilen karizmayı bu hafta Kalisto avlayarak topluyor.

Bea_Priestley_alt2.gif

7. Bea Priestley
Piper Niven gibi zorlu bir rakibi yenmek kolaydeğil. Direkt 7 numaradan girişi hak etti.

Paige.gif

8. Paige
Bu hafta aksiyonda olmaması onu biraz düşürdü.

Karl_Anderson.gif
DOC_alt6.gif

9. Good Brothers
Mermi gibi giriş yaptılar. Jurassic Express'i yendiler üstüne de Kevin Nash ile too sweet yaptılar daha ne olsun?

Chelsea_Green_alt.gif

10. Chelsea Green
Hot Mess! Bu kadın fena abi! Geçen haftanın intikamını Roxanne Perez'in hayallerini bozarak aldı üstüne Anna Jay gibi atletik ve formda bir KO'yu yendi.

Wardlow_alt3.gif

11. Wardlow
Görev adamı Wardlow, EC3'yi bu hafta tüm tehlikelere karşı koruyarak görevini eksiksiz yerine getirmiştir.

Eli_Drake_alt2.gif

12. LA Knight
LA Knight aksiyonda olamaması sebebiyle azıcık bir düşüş yaşıyor. Azıcık.

Sting.gif

13. Sting
Sting de yine aksiyonda olamaması sebebiyle geriliyor.

Fabian_Aichner_alt.gif
Axel_Dieter_Jr_alt4.gif

14. Imperium
Bu hafta WALTER'ın saflarında olamadıkları için geriye düşmemeleri elde değil tabii.

Rok-C_alt3.gif

15. Roxanne Perez
Roxanne Perez üzümlü kekim keşke böyle olmasaydı. Hep hain Chelsea Green'in oyunları diyelim.

John_Morrison.gif

16. John Morrison
John Morrison mı yoksa WALTER'ın kişisel şamaroğlanı mı?

Jack_Morris.gif
Anthony_Greene.gif

17. Good Looking Guys
WALTER'ın gazabı bunlar hep.

Tyler_Bate_alt4.gif

18. Tyler Bate
Adam olacak çocuk! Naito karşısında çok iyi performans sergilemedi mi sizce de?

Ricochet_alt3.gif

19. Ricochet
Abi bu hafta neredeydin yahu?

Anna_Jay_alt.gif

19. Anna Jay
Chelsea Green'in çakallıklarına kurban giden bir başka güzelimiz.

Viper.gif

20. Piper Niven
Dominant bir stil ama kaybettiği için geriye düşüyor maalesef.

James_Storm_alt2.gif

21. James Storm
Baba birayı biraz azalt ya.

Kalisto_alt4.gif

22. Kalisto
Kötü bir başlangıç yaptı ama X-Division kemeri çıkarsa tam ona göre olacak.

ACH_alt4.gif

23. ACH
Kuruduk X-Division kemeri yok mu?

Candice_LeRae_alt6.gif

24. Candice LeRae
Diren Candice bacı!

Jungle_Boy_alt.gif
Luchasaurus_alt.gif

25. Jurassic Express
Balta girmemiş ormanların yabani sakinleri yaralı bir başlangıç yaptı.

 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hogan… İlgi manyağı herif seni, ne sevmeyi hak ediyorsun ne sevilmeyi. WALTER babanın spouna dil uzatan karşısında bizi bulur. Hogan’a adeta Andre the Giant görmüş gibi bi tasvir yapmış olman çok hoşuma gitti, tatlı bir nazire olmuş. Çok güzel racon kesiyor babaların babası ya. Hogan da sanki WALTER, Morrison’ı tek başına yemeyecekmiş gibi çocukları banladı kenardan, şu şekil avel olacaksın. EC3 vs. Kalisto ne boktan maç la öyle, Main Event şovundan fırlamış gibi aynı. Yavrum Chelsea iyi intikam almış keyiflendik, Filistincileri se… neyse siyasi yapmayalım. Bir çiş molası daha, geçiniz… LA Knight’ın arka alan promosuna tek kelimeyle bayıldık, şirketteki favlarımızdan birisi. Good Brothers iyi bir galibiyet almış, yalnız CC bu oğlancıkları iyi haşlayacaktır. Ohaaaaa Naito vs. Bate ayı gibi iyi eşleşme, 3 sene önce falan bu eşleşmeyi görsek ağzım sulanırdı herhalde. Cage vs. Naito çok daha iyisi olur ama, iki papaz veteranın yüzleşmesi dünyanın her yerinde kendini izletir. Nash… Bi türlü sevemedik şu adamı, Club’a yanlamış bir de saçma sapan. WALTER BABA… Senden vallahi de razıyız billahi de razıyız, çok çok sağlam bi galibiyet. Shane Taylor denen yağ torbasını tokatlaması 5 dakikasını almayacak babamın, aha buraya yazdım. Eline sağlık abim.

James_Storm_alt2.gif

21. James Storm
Baba birayı biraz azalt ya.
JEKDNSMSMSMSMSMSMWMSMAMDMWMDLWJSWLSJLWW
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
iMPACT!
1 Ocak 2024
Nashville, Tennessee
Bridgestone Arena

3. Bölüm



Triple-Threat-Drew-McIntyre-Sheamus-Gunther-WrestleMania-39-Night-2-11.jpg
ShaneTaylorROH2021.jpg


Intro’nun ardından şovumuz başlıyor. Pyrolar patlıyor. Mike Tenay ve Jeremy Borash bizleri yeni yılın ilk şovu ile karşılıyor. NEW WORLD duyuluyor ve Imperium girişte görünüyor. WALTER ringe girip konuşmaya başlıyor. WALTER çok sözü uzatmadan Shane Taylor’ı ringe davet ediyor. Shane Taylor’ın müziği duyuluyor. Shane Taylor ve Stokely Hathaway girişte görünüyorlar. İkili ringe giriyor. Taylor ve WALTER burun buruna geliyor ama Hathaway, Taylor’a engel oluyor. Taylor ise WALTER’a baktıktan sonra seyirciye tauntunu yapıyor. WALTER ise oldukça ciddi görünüyor. Hathaway konuşuyor. WALTER’ın bu şirkette kendi otoritesini koymaya çalıştığını ama Shane Taylor’ın buna asla uymayacağını söylüyor. Çünkü Shane Taylor onu WWA WHC için yapılan turnuvada eleyecekmiş ve bizzat kendisi WWA WHC olacakmış. WALTER 2023’ü Shane Taylor yüzünden kötü kapatmış. 2024 ise onun için kötü geçecekmiş. Belki de günün sonunda Hulk Hogan gibi bir ihtiyarı yenerek kendisini tatmin edebilirmiş. Kasier söze girmek istiyor ama WALTER engel oluyor. Shane Taylor’ı yeneceğinden söz ediyor. Bu işi şu an şu dakika da bitirebilirlermiş. Shane Taylor ve WALTER yeniden burun buruna geliyor. WALTER karşısındaki adamdan ilk hamleyi bekliyor. Ancak Stokely Hathaway onu tutuyor. Stokely Hathaway zamanının geleceğini söylüyor. Tarifeye göre 15 Ocak günü WALTER ve Shane Taylor karşı karşıya gelecekmiş. WALTER’ın o güne kadar beklemesi gerekiyormuş. Ya da o güne kadar kalan zamanını iyi geçirmesi... Stokely Hathaway sözlerinin ardından Shane Taylor ile birlikte arka alanın yolunu tutuyor. WALTER ise duruma feci sinir oluyor...

Eli_Drake_alt2.gif
Wardlow_alt3.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
LA Knight def. Wardlow

Maçı spiker masasından Rockstar Spud ve EC3 takip ediyor. Spud yine soytarılık yapıyor. İlk olarak Wardlow geliyor. Ardından ise L! A! Knight geliyor. LA Knight girişini yaparken EC3 ile yüzleşiyor ama ona orta parmağını gösterip yoluna devam ediyor. Knight taunt atarken Wardlow ona saldırıyor ve maç böyle başlıyor. Wardlow ilk dakikalarda epey üstün. Maçın sonlarına geldiğimizde ise LA Knight üstün geliyor ama Spud gelip hakemi oyalıyor. Fakat bu sefer de Sting gelip Spud’a saldırıyor ve onu yere seriyor. LA Knight, Wardlow’a Gravy Train yapmak istiyor Wardlow sıyrıldı. Wardlow F-10 için rakibini omuzluyor ama LA Knight dirsek darbeleri ile kurtuldu. Seyirciden büyük bir destek var. Sting de ringin dışında destekliyor. LA Knight en sonunda Gravy Train atıyor. Wardlow yerde. Knight tuşa gidiyor tüm arena hep birlikte sayıyor: 1! 2! 3!!! LA Knight kazandı! Sting ringe giriyor ve LA Knight’ı tebrik ediyor. EC3 ise spiker masasında uzaktan Knight’ı kesiyor. Knight onu işaret ediyor ve onu yeneceğini işaretliyor.

christian-cage-4.jpg


Arka alandayız Jungle Boy ve Luchasaurus var. Christian Cage ikilinin yanına geliyor. Bu gece United Empire ile önemli bir maçlarının olduğunu söylüyor. Geçen hafta Good Brothers’a karşı alınan mağlubiyeti telafi edebilecek hatta unutturabilecek büyük bir fırsat duruyormuş önlerinde. Jungle Boy geçen hafta için üzgün olduğunu bu gece %100 hazır olduğunu söylüyor. CC ise içten tebessüm ediyor. Onun her zaman %100’ünü verdiğini bildiğini gelişime açık bir oğlan olduğunu söylüyor. Ne olursa olsun Jungle Boy’un yanında durmaya ve ona destek olmaya devam edecekmiş. Jungle Boy bu sözler üzerine daha çok motive oluyor.

Jinny_alt.gif
Kay_Lee_Ray_alt.gif
Isla_Dawn_alt2.gif

WWA Knockouts Championship Tournament First Round
Jinny def. Alba Fyre vs Isla Dawn

Üç kadın arasında aksiyon dolu bir maç oluyor. Alba Fyre en sonunda Isla Dawn’ı tuş edecekken Jinny onu ringin dışına çekiyor ve bariyere çarpıp kendisi ringe giriyor ve tuşa gidiyor: 1-2-3! Jinny Kazanıyor ve üst tura çıkıyor...

paige.jpg
Screen_Shot_2023_05_25_at_8.14.58_PM.png


Arka alanda Kelly Kincaid ve Paige var. Paige turnuvanın en iddialı ismi olarak turnuva hakkında yorumlarını yapıyor. Ardından Chelsea Green geliyor. Green, Paige’in hiçbir zaman bir KO olamadığını ama kendisinin her zaman bir KO olduğunu söylüyor. Paige ise alaycı bir şekilde sırıtıyor ve “seninle ilgili en son hatırladığım şey gelinlikle ağlıyor oluşundu” diyor. Bu sefer gelinlik olmadan onu ağlatacakmış. Paige lafı çakıp oradan gidiyor. Chelsea Green ise sinirleniyor ve Kelly Kincaid’ı azarlıyor.

Kaun_alt2.gif
Toa_Liona.gif
Isiah_Kassidy_alt.gif
Marq_Quen_alt.gif

Tag Team Match (Open Challenge)
Mogul Embassy (Bishop Kaun & Toa Liona) def. Private Party ( Isiah Kassidy & Marq Quen)

Private Party ekibi geliyor. Christy Hemme ringde onlarla röportaj yapıyor. Marq biraz büyük sallıyor en iyi takım biziz vs diyerek ve meydan okumaya açık olduklarını söylüyor. Mogul Embassy’nin müziği duyuluyor ve Kass ile Marq “işte şimdi hapı yuttuk” bakışı atıyorlar. Bishop ve Toa maçta rakiplerini peynir ekmek gibi yiyip kazanıyorlar...

Backstage%2BTalk.gif


Arka alandayız Kelly Kincaid, Shane Taylor ve Stokely Hathaway var. Kelly, WALTER hakkında soru soruyor. Stokely Hathaway, ona burayı zahir ettik gibisinden sözler sarf ediyor. Fakat Shane Taylor daha fazla içindeki canavarı tutamıyor ve bağırmaya başlıyor WALTER’a meydan okuyor ve onu yenmeyeceğini onu yok edeceğini söylüyor. Shane Taylor böğüre böğüre oradan uzaklaşırken Stokely Hathaway anlatmaya gerek yok görüyorsunuz gibisinden jest mimik yapıyor.

Brian_Cage.gif
Hiromu_Takahashi_alt.gif

WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round
Brian Cage def. Hiromu Takahashi

Hiromu Takahashi Daryl ile girişini yapıyor. Ardından da Brian Cage geliyor. Dengeli bir maç oluyor. En sonunda Cage’den powerbomb geliyor ve maçı kazanıyor.

maxresdefault.jpg


Arka alandayız United Empire ekibi Kelly Kincaid’a röportaj veriyorlar. Will Ospreay WWA WHC olacağından ve bu şirketin yüzü olacağından söz ediyor. Ardından da ekip ringin yolunu tutuyor.

Will_Ospreay_alt2.gif
Mark_Davis_alt3.gif
Kyle_Fletcher.gif
Christian.gif
Jungle_Boy_alt.gif
Luchasaurus_alt.gif

6-Man Tag Team Match
United Empire (Will Ospreay & Mark Davis & Kyle Fletcher) def. Christian Cage & Jurassic Express (Jungle Boy & Luchasaurus)

İki taraf sırasıyla geliyor. Maça geçiyoruz. Maçta bol bol aksiyon oluyor. Maçın sonlarına doğru ise Jungle Boy üç adamın ortasında kalıyor ve Ospreay’den Os-Cutter yiyor. Ospreay tuşa giderken Davis ve Flecther, Luchasaurus’a engel oluyor. Ospreay tuşu buluyor ve United Empire kazanıyor. Maçın ardından ise Ospreay mikrofonu alıyor ve WWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olacağından bahsediyor. Şov United Empire’ın gövde gösterisi ile sona eriyor...

AEW-x-NJPW-Forbidden-Door-II-Will-Ospreay.png


WWA World Heavyweight Championship Tournament First Round

WALTER
def. John Morrison / Shane Taylor def. ACH
EC3 def. Kalisto / LA Knight def. Wardlow
Tetsuya Naito def. Tyler Bate / Christian Cage def. James Storm
Will Ospreay def. Ricochet / Brian Cage def. Hiromu Takahashi

Çeyrek Final

WALTER vs Shane Taylor / EC3 vs LA Knight
Tetsuya Naito vs Christian Cage / Will Ospreay vs Brian Cage

WWA Knocouts Championship Tournament First Round

Paige
def. Candice LeRae / Chelsea Green def. Anna Jay vs Roxanne Perez
Jinny def. Alba Fyre & Isla Dawn / Bea Priestley def. Piper Niven

Yarı Final

Paige vs Chelsea Green / Bea Priestley vs Jinny​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: