Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 157925" data-attributes="member: 79"><p>Hogan açmış şovu, X-Divison rosteri oldukça iyi bence de buradan favorim de Ricochet muhtemelen o kazanır diye düşünüyorum. Kalisto'nun kazanması sürpriz olmadı, X-Divison'da yükü çeken isimlerden birisi olacaktır. Karşısındaki elemanı çok tanımıyoruz zaten yalan da olmasın. Chelsea Green... Senciyiz be senci, yürüyedur. DERKEN değen nazar... Neyse en azından temiz kaybetmemiş diyelim ablamız. Buna da şükür. LA Knight'e hain pusu kurulmuş. Kuranlar da tepeyi terk eden okçular şeklinde a... Saldırıdan sorna EC3'ün kazanmasını normal karşılıyorum ancak final maçında muhtemelen LA Knight iadei ziyaret gerçekleştirip EC3'ü kemerden edecek. Bekliyoruz şimdilik diyelim neler olacağını. James Storm... KURTLUĞUNU göstermiş, JoMo'nun biraz daha geri planda kalmasını bekliyordum zaten vakit ilerledikçe. Ama bu feuddan galip çıkıp, kemer için iddialı adaylardan birisi olabilir. Beklemedeyiz, kazanması gereken isim JoMo gibi duruyor. Impreium rahat bir galibiyet almış fakat Shane Taylor oldukça ilginç yazılıyor. Ben tanımam etmem fakat yazdıkça WALTER'ın karşısında bir yere geliyor benim için en azından. Beğeniyorum şu anlık onun yazılışını, ilgi çekici bir karakter oluyor git gide. CC'in mentorlukten kopup, daha büyük işler yapmasını bekliyoruz hoca yaa. Muhtemelen yapacaktır zaten de, bekliyoruz işte... Derken... Ağabey kaybetmiş yine. Buradan stable-feud'a bağlanacağı için bir yorum yapmaya çok gerek de yok ama keşke CC tarafı yenseydi diyelim. Eline sağlık hoca, güzel, kararında bir şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 157925, member: 79"] Hogan açmış şovu, X-Divison rosteri oldukça iyi bence de buradan favorim de Ricochet muhtemelen o kazanır diye düşünüyorum. Kalisto'nun kazanması sürpriz olmadı, X-Divison'da yükü çeken isimlerden birisi olacaktır. Karşısındaki elemanı çok tanımıyoruz zaten yalan da olmasın. Chelsea Green... Senciyiz be senci, yürüyedur. DERKEN değen nazar... Neyse en azından temiz kaybetmemiş diyelim ablamız. Buna da şükür. LA Knight'e hain pusu kurulmuş. Kuranlar da tepeyi terk eden okçular şeklinde a... Saldırıdan sorna EC3'ün kazanmasını normal karşılıyorum ancak final maçında muhtemelen LA Knight iadei ziyaret gerçekleştirip EC3'ü kemerden edecek. Bekliyoruz şimdilik diyelim neler olacağını. James Storm... KURTLUĞUNU göstermiş, JoMo'nun biraz daha geri planda kalmasını bekliyordum zaten vakit ilerledikçe. Ama bu feuddan galip çıkıp, kemer için iddialı adaylardan birisi olabilir. Beklemedeyiz, kazanması gereken isim JoMo gibi duruyor. Impreium rahat bir galibiyet almış fakat Shane Taylor oldukça ilginç yazılıyor. Ben tanımam etmem fakat yazdıkça WALTER'ın karşısında bir yere geliyor benim için en azından. Beğeniyorum şu anlık onun yazılışını, ilgi çekici bir karakter oluyor git gide. CC'in mentorlukten kopup, daha büyük işler yapmasını bekliyoruz hoca yaa. Muhtemelen yapacaktır zaten de, bekliyoruz işte... Derken... Ağabey kaybetmiş yine. Buradan stable-feud'a bağlanacağı için bir yorum yapmaya çok gerek de yok ama keşke CC tarafı yenseydi diyelim. Eline sağlık hoca, güzel, kararında bir şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt