Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 150389" data-attributes="member: 71"><p>Şov başlamadan önce söyleyeyim dedim, bu Shane Taylor'ın ismini buradan da önce bayadır duyuyordum ve Shane Taylor denince aklımda bir yüz canlanıyordu. Senin attığın hiçbir görseli de o yüz ile tanımlayamıyordum, resimli kadroya da bir bakayım dedim ve benim beynime Shane Taylor olarak kodladığım herif Stokely Hathaway'miş. Shane Taylor'ın bence WALTER karşısında hiç şansı yok, JoMo'nun bile adamdan 2 hafta dayak yiyip Shane Taylor'ın güçlü bir şekilde karşısına çıkması biraz overbooking olmuş. Yıllanmış balonun Wardlow ağabeyi devirmesini maalesef büyük bir dehşet içinde okuduk. En yakın zamanda Wardlow babaya hakettiğin değerini vermeni ve Los Angeles balonunu süründürmeni temenni ediyorum. Mehmet Bana tedrisatında Jungle Boy'dan 0-20'lik bir performans bekliyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim? Christian babanın bu konuşmasından sonra maalesef Jungle Boy, Mark Davis'i tuşlayarak United Empire'ı yenecek gibi geliyor. Bu arada Christian Cage'in biraz daha son zamanlardaki rolünü buraya yansıtabilirsin, Jack ve Luchasaurus'a biraz daha babacan ve sahiplendirici bir şekilde yaklaşabilir. Karaktere güzel de bir tat katabilir bu mevzu. Maçtaki 3 kadından sadece KLR'yi tanıyorum, onun da oturup maçını falan izlemişliğim yok. Fakat sizin Discord'ta toplu Jinny övme seanslarınızdan az çok tahmin etmiştik. İki tane aslan gibi KO'nun mücadelesi olacak. Private Party şirketin tescilli jabronisi olacak şekilde ilerliyor. Shane Taylor'ın gifine ölürüz mesela yaaaaaaa. Olması gereken olmuş, Brian Cage baba nefes aldırmamış. Lan ben bu maçı normal tag team maçı sanıyordum. İşte beklediğimiz Jungle Boy bookingi! Tahminler: WALTER-LA Knight-Christian Cage-Will Ospreay /// Paige-Jinny Eline sağlık, güzel şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 150389, member: 71"] Şov başlamadan önce söyleyeyim dedim, bu Shane Taylor'ın ismini buradan da önce bayadır duyuyordum ve Shane Taylor denince aklımda bir yüz canlanıyordu. Senin attığın hiçbir görseli de o yüz ile tanımlayamıyordum, resimli kadroya da bir bakayım dedim ve benim beynime Shane Taylor olarak kodladığım herif Stokely Hathaway'miş. Shane Taylor'ın bence WALTER karşısında hiç şansı yok, JoMo'nun bile adamdan 2 hafta dayak yiyip Shane Taylor'ın güçlü bir şekilde karşısına çıkması biraz overbooking olmuş. Yıllanmış balonun Wardlow ağabeyi devirmesini maalesef büyük bir dehşet içinde okuduk. En yakın zamanda Wardlow babaya hakettiğin değerini vermeni ve Los Angeles balonunu süründürmeni temenni ediyorum. Mehmet Bana tedrisatında Jungle Boy'dan 0-20'lik bir performans bekliyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim? Christian babanın bu konuşmasından sonra maalesef Jungle Boy, Mark Davis'i tuşlayarak United Empire'ı yenecek gibi geliyor. Bu arada Christian Cage'in biraz daha son zamanlardaki rolünü buraya yansıtabilirsin, Jack ve Luchasaurus'a biraz daha babacan ve sahiplendirici bir şekilde yaklaşabilir. Karaktere güzel de bir tat katabilir bu mevzu. Maçtaki 3 kadından sadece KLR'yi tanıyorum, onun da oturup maçını falan izlemişliğim yok. Fakat sizin Discord'ta toplu Jinny övme seanslarınızdan az çok tahmin etmiştik. İki tane aslan gibi KO'nun mücadelesi olacak. Private Party şirketin tescilli jabronisi olacak şekilde ilerliyor. Shane Taylor'ın gifine ölürüz mesela yaaaaaaa. Olması gereken olmuş, Brian Cage baba nefes aldırmamış. Lan ben bu maçı normal tag team maçı sanıyordum. İşte beklediğimiz Jungle Boy bookingi! Tahminler: WALTER-LA Knight-Christian Cage-Will Ospreay /// Paige-Jinny Eline sağlık, güzel şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt