Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 146739" data-attributes="member: 71"><p>İkinci bölüm gelmiş, ilk yorum için çökelim o halde. Hulk Hogan'a imza atabilecek bir söz hakkı doğmuşken bırakıp çocuk gibi sinirlenmesi yakışmadı. Bu feudda Hulk Hogan'ı tutmak isteriz fakat karşısına WALTER'ı devirebilecek kimseyi getiremeyecek ve büyük ihtimalle mağlup ayrılacak. WALTER, dedeyi pozisyona sokar. Biraz daha kolay bir maç bekliyordum, EC3 bu kadar zorlandıysa sebebi Kalisto'nun yükselmesi gibi. Kalisto, X-Division'da baya baya şans bulabilecek bir isim gibi gözüküyor. Naito hariç ayakkabı taşıyan tayfa, pek heyecanlandırmadı. Roxanne Perez'in turnuvayı bu kadar kolay yiyeceğini bari belli etme be adam... Olması gereken olmuş, Priestley nereye kadar gidecek merak ediyoruz. Balon geldi hacı. Gönül isterdi ki Wardlow lavuğu hacamat etsin ama maalesef gerçekleşmeyecek. Jack Perry jobber hikayesi... Bu adam bu işten anlıyor kardeşim, Good Brothers bu tag team konusunda baya baya iddialı gibi ya. LAN?! Ben Roxanne Perez her şeye rağmen maça gelip Chelsea'yi paketler diyordum, hatun sakat kalmış. Elbet bir yerde turnuvaya girip Chelsea'yi apar topar eleyecektir, bu turu Chelsea'nin geçmesi güzel olmuş. United Empire çok sağlam parça, biz de istiyorduk ama sen elini çabuk tuttun. Ospreay alındıktan sonra da Aussie Open'a girmek istemedim. Naito baya temiz pick ama yanındaki elemanlara pek ısınamayacağız gibi, Christian ile başa baş bir maç çıkaracaktır. İş takım nezdine taşınırsa da normal şartlarda Jurassic Express alır ama sen hem Jack Perry fantezisinden, hem de LIJ'i yükseltmek için LIJ'e verirsin büyük ihtimalle maçı. Şu anlık yorum yapılacak bir şey yok, elbet bir plan var gibi gözüküyor. Şirkette WALTER'a ısınamadık yaaaa, Morrison ile adamlarını da tekte paket etmesi biraz garip geldi. Ama Shane Taylor'a acımayacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 146739, member: 71"] İkinci bölüm gelmiş, ilk yorum için çökelim o halde. Hulk Hogan'a imza atabilecek bir söz hakkı doğmuşken bırakıp çocuk gibi sinirlenmesi yakışmadı. Bu feudda Hulk Hogan'ı tutmak isteriz fakat karşısına WALTER'ı devirebilecek kimseyi getiremeyecek ve büyük ihtimalle mağlup ayrılacak. WALTER, dedeyi pozisyona sokar. Biraz daha kolay bir maç bekliyordum, EC3 bu kadar zorlandıysa sebebi Kalisto'nun yükselmesi gibi. Kalisto, X-Division'da baya baya şans bulabilecek bir isim gibi gözüküyor. Naito hariç ayakkabı taşıyan tayfa, pek heyecanlandırmadı. Roxanne Perez'in turnuvayı bu kadar kolay yiyeceğini bari belli etme be adam... Olması gereken olmuş, Priestley nereye kadar gidecek merak ediyoruz. Balon geldi hacı. Gönül isterdi ki Wardlow lavuğu hacamat etsin ama maalesef gerçekleşmeyecek. Jack Perry jobber hikayesi... Bu adam bu işten anlıyor kardeşim, Good Brothers bu tag team konusunda baya baya iddialı gibi ya. LAN?! Ben Roxanne Perez her şeye rağmen maça gelip Chelsea'yi paketler diyordum, hatun sakat kalmış. Elbet bir yerde turnuvaya girip Chelsea'yi apar topar eleyecektir, bu turu Chelsea'nin geçmesi güzel olmuş. United Empire çok sağlam parça, biz de istiyorduk ama sen elini çabuk tuttun. Ospreay alındıktan sonra da Aussie Open'a girmek istemedim. Naito baya temiz pick ama yanındaki elemanlara pek ısınamayacağız gibi, Christian ile başa baş bir maç çıkaracaktır. İş takım nezdine taşınırsa da normal şartlarda Jurassic Express alır ama sen hem Jack Perry fantezisinden, hem de LIJ'i yükseltmek için LIJ'e verirsin büyük ihtimalle maçı. Şu anlık yorum yapılacak bir şey yok, elbet bir plan var gibi gözüküyor. Şirkette WALTER'a ısınamadık yaaaa, Morrison ile adamlarını da tekte paket etmesi biraz garip geldi. Ama Shane Taylor'a acımayacak. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt