Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 145976" data-attributes="member: 79"><p>Ulan BAB yazılıyorsa ilk bu adamın şovu yorumlanır kardeşim, roster düzeni de baya iyi olmuş dosto onu belirtip şova geçelim. Açılış baya iyi olmuş, hem göz dağları verilmiş hem de sorumlular açıklanmış. Belki ufaktan bir de kemerler çıtlatılsaydı hoş olurdu diye düşünüyorum ama hepsini tek anda vermek istememeye de saygı duyuyorum tabi. Ben Madison Rayne'den ziyade daha sert bir hatun beklerdim KO tarafına ama ablamız işini hakkıyla yapacaktır. Hulk Hogan ise enfes seçim olmuş, her şov iki üç kere görmek isterim Hogan'ı. </p><p></p><p>Ulan zaten turnuva varmış, daha yeni ki dediklerimiz iptal oluyor. Ospreay'e geçiş rakibi verilmiş biraz daha. Ricochet buradan ziyade X-Divison'da sağlam işler yapacaktır yapısı gereği. Ospreay şirketin yüzlerinden birisi ve çok kuvvetle muhtemel finalde yerini alır diye düşünüyorum ki tüm oklarda buraya çıkıyor bana göre.</p><p></p><p>Imperium ağırlığı olan bir ekip olacak bu şirket içerisinde o zaten belli ama ben bu ekibe başından beri çok ısınamayanlardanım, maalesef karşılarında kim varsa onu tutacağız gibi duruyor. Sıkıcı adamlarla işimiz yok elhamdülillah. </p><p></p><p>Yine sonucu belli maçlardan birisi zaten isimleri gördüğümüz an. Sonuçtan da memnunuz, Christian kalsa almayı düşündüğüm isimlerden birisiydi zaten ilerleyişini de takip edeceğim, bence ilk şampiyon olmaya en az Ospreay, WALTER kadar yakın. </p><p></p><p>Bu segment muhtemelen kemerden bağımsız gelişecek (diye düşünüyorum) ilk büyük feudun temellerini atıyor. EC3 muhtemelen şu an rüyasında bile göremeyeceği şekilde booklanıyor. Wardlow-EC3 birlikteliği hoşuma gitti ne kadar EC3'ün bir bodyguarda ihtiyacı olmadığını düşünsem de. Sting'i ise görmek ve okumak her seferinde keyiflendiriyor, bu segmentle ilgili tek şikayetim keşke birkaç fotoğraf atsaydın dosto okurken daha keyifli hale getirirdi diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Paige veya Candice LeRae bu kemeri kazanabilecek düzeyde değiller bence ama bu ikili arasından bende seçsem Paige'i seçerdim. Fena maç değil ama iyi sonuç. Ulan Chelsea Green'i ağlatanı biz de ağlatırız Bana ona göre yaz şu hatunu yaa. Valla gözler doldu bak.</p><p></p><p>JoMo ağabey, arkandayız. WALTER'a çakanlar unutulmayacak inşallah.</p><p></p><p>İlk şovun main-eventini kalabalık bir ekiple bitirme fikrini her zaman destekliyorum, sonuç bizi memnun etmese de gerekli olanların kazandığı bir sonuç olmuş fakat şovun sonunda yaşananlar bizim de kafayı çok karıştırdı. İşin sonunda muhtemelen ya ırk çatışması ya da Hogan'ın farklı bir şeye evrildiğini göreceğiz, valla eline sağlık ilk şov için gayet yeterli olmuş belki sonda daha efektif bir şey olabilirdi ama muhtemelen uzun zaman sürecek bir olayın temellerini atmak için kullanmışsın ilk şovun sonunu ona da saygımız sonsuz. Eline sağlık dosto, en çok ilgimi çeken karakter şu an açık ara Hogan, onun için ayrıca takipte olacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 145976, member: 79"] Ulan BAB yazılıyorsa ilk bu adamın şovu yorumlanır kardeşim, roster düzeni de baya iyi olmuş dosto onu belirtip şova geçelim. Açılış baya iyi olmuş, hem göz dağları verilmiş hem de sorumlular açıklanmış. Belki ufaktan bir de kemerler çıtlatılsaydı hoş olurdu diye düşünüyorum ama hepsini tek anda vermek istememeye de saygı duyuyorum tabi. Ben Madison Rayne'den ziyade daha sert bir hatun beklerdim KO tarafına ama ablamız işini hakkıyla yapacaktır. Hulk Hogan ise enfes seçim olmuş, her şov iki üç kere görmek isterim Hogan'ı. Ulan zaten turnuva varmış, daha yeni ki dediklerimiz iptal oluyor. Ospreay'e geçiş rakibi verilmiş biraz daha. Ricochet buradan ziyade X-Divison'da sağlam işler yapacaktır yapısı gereği. Ospreay şirketin yüzlerinden birisi ve çok kuvvetle muhtemel finalde yerini alır diye düşünüyorum ki tüm oklarda buraya çıkıyor bana göre. Imperium ağırlığı olan bir ekip olacak bu şirket içerisinde o zaten belli ama ben bu ekibe başından beri çok ısınamayanlardanım, maalesef karşılarında kim varsa onu tutacağız gibi duruyor. Sıkıcı adamlarla işimiz yok elhamdülillah. Yine sonucu belli maçlardan birisi zaten isimleri gördüğümüz an. Sonuçtan da memnunuz, Christian kalsa almayı düşündüğüm isimlerden birisiydi zaten ilerleyişini de takip edeceğim, bence ilk şampiyon olmaya en az Ospreay, WALTER kadar yakın. Bu segment muhtemelen kemerden bağımsız gelişecek (diye düşünüyorum) ilk büyük feudun temellerini atıyor. EC3 muhtemelen şu an rüyasında bile göremeyeceği şekilde booklanıyor. Wardlow-EC3 birlikteliği hoşuma gitti ne kadar EC3'ün bir bodyguarda ihtiyacı olmadığını düşünsem de. Sting'i ise görmek ve okumak her seferinde keyiflendiriyor, bu segmentle ilgili tek şikayetim keşke birkaç fotoğraf atsaydın dosto okurken daha keyifli hale getirirdi diye düşünüyorum. Paige veya Candice LeRae bu kemeri kazanabilecek düzeyde değiller bence ama bu ikili arasından bende seçsem Paige'i seçerdim. Fena maç değil ama iyi sonuç. Ulan Chelsea Green'i ağlatanı biz de ağlatırız Bana ona göre yaz şu hatunu yaa. Valla gözler doldu bak. JoMo ağabey, arkandayız. WALTER'a çakanlar unutulmayacak inşallah. İlk şovun main-eventini kalabalık bir ekiple bitirme fikrini her zaman destekliyorum, sonuç bizi memnun etmese de gerekli olanların kazandığı bir sonuç olmuş fakat şovun sonunda yaşananlar bizim de kafayı çok karıştırdı. İşin sonunda muhtemelen ya ırk çatışması ya da Hogan'ın farklı bir şeye evrildiğini göreceğiz, valla eline sağlık ilk şov için gayet yeterli olmuş belki sonda daha efektif bir şey olabilirdi ama muhtemelen uzun zaman sürecek bir olayın temellerini atmak için kullanmışsın ilk şovun sonunu ona da saygımız sonsuz. Eline sağlık dosto, en çok ilgimi çeken karakter şu an açık ara Hogan, onun için ayrıca takipte olacağız. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt