Ankaragücü Başkanından Halil Umut Meler’e Yumruklu Saldırı!

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Bu işin boyutu bambaşka, ortada alenen yapılmış bir saldırı ve Türk futbolunda birden vuku bulan, dünya basınında şu an ŞL’den bile daha çok konuşulan bir infial durumu hakim. Bu soruşturma kapsamındaki hiç kimse öyle ucuz kurtulamaz bence.
Birkaç gün önce arabayla adam öldüren adam elini kolunu sallaya sallaya gitti. Bir bok olmaz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Şuna ekleme yapayım bu çok mümkün değil fakat daha Yeni Yunanistan'da bugün spor müsabakaları resmen durdu bu tribün olaylarından o yüzden aynı şekilde bizde de olmaz inşallah. @Beast Incarnate
Ne olup biteceğini göreceğiz, TFF hala toplantı halinde şu an. Nasıl bir karar çıkacağını kestirebilmek oldukça güç.

Birkaç gün önce arabayla adam öldüren adam elini kolunu sallaya sallaya gitti. Bir bok olmaz.
O olayı AİHM darlasaydı o iş öyle olmazdı. Bu olayı UEFA ya da FIFA darlayacak, Halil Umut Meler FIFA mensubu bir hakem çünkü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Futbolla zerre alakam yok, hayatımda bir kere dahi maç izlemedim. Twitter'a giriyorum, hakemin birine yumruk atılıp yerde araya alıp tekmeleniyor. Yorumlara iniyorum, kimisi hakem hak etti diyor kimisi saldıran şu kadarcık ceza alsa yeterli falan diyor kimisi de bambaşka hikayeler anlatıyor futbol tarihi ile ilgili. Ne oldu söz konusu futbol olunca hukuk kuralları mı değişiyor, bu mantıklar ne gece gece kafayı yiyecektim resmen. Hapse girer umarım iğrenç herif.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Sosyal medyada görebildiğim kadarıyla olaya "ama" ile yaklaşan %25'lik dangalak oğlu dangalak bir kesim var gibi. En başta olayın müsebbipleri, ülkedeki spor ortamını kendi başarısızlıklarını örtmek için taraftarını galeyana getiren kepaze spor yöneticileri ve bir de ek olarak bütün dünyayı kendisine karşı zanneden şizofreni hastası %25'lik geri zekalı yavşaklar da futboldan temizlenirse, en azından bu rezalet olay hayırlı bir vesileye yol açmış olur.

Geçmiş olsun @Broken Dreams 😔

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kepazelik. Olaydan çok olayın doğuracağı sonuçlar göz korkutuyor. Bu sporun içindeki herkese "bizde hakemleri tokatlayabiliriz" algısı yerleştirildi. Bu durumu toparlayacak tek yol ya başkana ağır bir ceza bindirmek ki okuduğum kadarıyla çevresi sağlammış. Eğer başkana gereken yapılamıyorsa takımı alt lige göndermek. Zamanında Hacıosmanoğlu'da hakemleri staddan çıkarmayıp bir odaya kapatıp bekletmişti. Ligimizde bu icraatlare girişecek çok adam var. Gereken yapılmalı.

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Gençler varken Ankaragüçlü olan var mı bilmiyorum ama bu kadar rezil bi' takım olamaz yahu. Taraftarı Eryaman'da uyuşturucu çekip maça gider, Kızılay'da millete farklı forma giyiyor diye salça olur, başkanı hakem döver. Hayatımda gördüğüm en rezil camia.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: