Ankaragücü Başkanından Halil Umut Meler’e Yumruklu Saldırı!

marchafunebre

PG.com Kullanıcısı
Konular
439
Beğeni sayısı
273
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Foruma uğramayı bu şekilde istemezdim. Yapılan saldırı tamamen rezilliktir. Hakemlerin verdikleri kararlar ne kadar yanlış olursa olsun böyle bir saldırı asla kabul edilemez. İlk başta Ankaragücü'nün net şekilde küme düşürülmesi lazım. Josef'in başına gelen olayı hepimiz hatırlıyoruz. Eğer ağır bir yaptırım uygulanmazsa bunun arkası maalesef gelecektir. Zaten saldırının ardından ülkeye yabancı hakem getirme ihtimalinde kalmadı. UEFA tarafından imajın eksilere düştü ve güvensiz ülke haline geçtin.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,630
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
sIvcE8.gif

Şu maçtan beridir tiltim şu adama. Yanlış karar verip bir de poz kesiyodu da. @Si KIRU @Heartbroken Kid

Bu arada işin şakası bir yana NBA Hakemleri ile bizim futbol hakemleri kabzımallıkta ölümüne kapışır. Kırmızı kart da gösterdiler zamanında gene de anlamadılar. Şiddet çözüm değildir lakin bizimkiler de hakem falan değildir. Bunu bu hale getiren federasyona zaten hiç değinmiyorum her gelen gideni aratıyor. Lakin üzülmedim, futbolda herhangi bir şeye üzülmeyi bırakalı da çok oldu.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
sIvcE8.gif

Şu maçtan beridir tiltim şu adama. Yanlış karar verip bir de poz kesiyodu da. @Si KIRU @Heartbroken Kid

Bu arada işin şakası bir yana NBA Hakemleri ile bizim futbol hakemleri kabzımallıkta ölümüne kapışır. Kırmızı kart da gösterdiler zamanında gene de anlamadılar. Şiddet çözüm değildir lakin bizimkiler de hakem falan değildir. Bunu bu hale getiren federasyona zaten hiç değinmiyorum her gelen gideni aratıyor. Lakin üzülmedim, futbolda herhangi bir şeye üzülmeyi bırakalı da çok oldu.
Bir hafta önce doğrama işi yapan hakemlere ödül verir gibi yeni haftada da maç veren Türk futbol sisteminin başına böyle bin tane olay gelse yine hiçbir şey değişmez.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Başkada hiç bir şey olmaz bence. Ankaragücü'ne ceza olarak Max 12 puan silme + 5 hafta seyircisiz derler olayı kapatırlar bence.
Bu işin boyutu bambaşka, ortada alenen yapılmış bir saldırı ve Türk futbolunda birden vuku bulan, dünya basınında şu an ŞL’den bile daha çok konuşulan bir infial durumu hakim. Bu soruşturma kapsamındaki hiç kimse öyle ucuz kurtulamaz bence.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Bu işin boyutu bambaşka, ortada alenen yapılmış bir saldırı ve Türk futbolunda birden vuku bulan, dünya basınında şu an ŞL’den bile daha çok konuşulan bir infial durumu hakim. Bu soruşturma kapsamındaki hiç kimse öyle ucuz kurtulamaz bence.
İnşallah kurtulmaz bana kalsa Ankaragücü bile küme düşürülmeli, çünkü bu ilk vukaatleri de değil. İnşallah bu olayı tüm ülke üzerinden değerlendirip bu seneyi rafa kaldırdık demezler.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
İnşallah kurtulmaz bana kalsa Ankaragücü bile küme düşürülmeli, çünkü bu ilk vukaatleri de değil. İnşallah bu olayı tüm ülke üzerinden değerlendirip bu seneyi rafa kaldırdık demezler.
Şuna ekleme yapayım bu çok mümkün değil fakat daha Yeni Yunanistan'da bugün spor müsabakaları resmen durdu bu tribün olaylarından o yüzden aynı şekilde bizde de olmaz inşallah. @Beast Incarnate

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: